Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
Johnson Electic Ózd Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Bajnok Cukrászüzem
Derby Sport Kft

Továbbra is a dobogósok mögött

Írta: Marosréti Ervin, 2015 november 29. (vasárnap) 22:25

Férfi Kézilabda NB I/B 2015/2016Algyői vereségétől függetlenül a keleti csoport negyedik helyén maradt az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A listavezető alföldiek, a Nyíregyháza és a Ferencváros – az erőviszonyoknak megfelelően – egy kicsit elszakadt a mezőnytől, utánuk viszont elég nagy a tülekedés. A piros-kékek a negyedik pozíciót annak is köszönhetik, hogy a Balassagyarmat pontot rabolt a Békéstől, a Kecskemét pedig hazai pályán szenvedett vereséget az U23-as szegedi együttestől.

Bővebben...

   

Nem volt esély Algyőn

Írta: Marosréti Ervin, 2015 november 29. (vasárnap) 11:51

Nem volt esély AlgyőnTizenkét gólos vereséggel zárult az ÓAM-Ózdi KC algyői vendégszereplése. A piros-kékek a rangadónak titulált találkozón csak az első néhány percekben tudták tartani a lépést, ezután a sok emberhátrányos időszakban megroppant a csapat, így a két pont sorsa már az első félidőben eldőlt. A fordulás után valamelyest sikerült kozmetikázni, de így is nagy gólkülönbségű vereség lett a vége.

Bővebben...

   

Ötgólos junior vereség

Írta: Marosréti Ervin, 2015 november 29. (vasárnap) 11:48

Ötgólos junior vereségAz ÓAM-Ózdi KC junior csapata is rangadóra utazott Algyőre, hiszen a fordulót megelőzően mindkét együttes dobogón állt. A két pontot ezen az estén a hazaiak otthon tartották, mivel sikerült kihasználniuk a fizikális fölényüket. Az ÓAM-Ózdi KC legeredményesebb játékosa a nyolcgólos Csörgő Zsombor volt, őt az egyaránt hét találatig jutott Csépányi Gergő és Koós Dávid követte a sorban.

Bővebben...

   

Vendégségben a listavezetőnél

Írta: Marosréti Ervin, 2015 november 27. (péntek) 22:16

Vendégségben a listavezetőnélKét héttel a nyíregyházi rangadó után, újabb nehéz idegenbeli fellépés vár az ÓAM-Ózdi KC csapatára. A piros-kékek szombaton 16 órai kezdettel a Keleti csoport élén álló Levendula Hotel-FKSE Algyő otthonában vendégszerepelnek. Az alföldiek a tavalyi szezonban még szokták a másod osztály légkörét, nyáron azonban alaposan beerősítettek. Ezt az eredménysoruk is igazolja, hiszen tíz forduló alatt csupán egyetlen pontot vesztettek. Az ÓAM-Ózdi KC szeretné valamelyest lerontani a házigazdák eddigi parádés mérlegét.

Bővebben...

   

ÓAM-Ózdi KC vs. Füzesabonyi SC

Írta: Marosréti Ervin, 2015 november 25. (szerda) 11:29

ÓAM-Ózdi KC vs. Füzesabonyi SCMagabiztos győzelemmel folytatta szereplését az NB I/B-s férfi kézilabda bajnokságban az ÓAM-Ózdi KC együttese. A piros-kékek szombaton délután hazai pályán a Füzesabonyt győzték le 34-24-re. A találkozó teljes egészében megtekinthető.

Bővebben...

   

Biztosan begyűjtött két pont

Írta: Marosréti Ervin, 2015 november 23. (hétfő) 11:12

Biztosan begyűjtött két pontA két pont megszerzése miatt egyáltalán nem kellett izgulniuk a szurkolóknak a szombati bajnokin. A Városi Sportcsarnokban az ÓAM-Ózdi KC tíz góllal, 34-24-re győzte le a Füzesabony csapatát. Az összecsapás után Szakál György vezetőedzővel értékeltük a hatvan perces csatát.

Bővebben...

   

Betliztek az átlövők

Írta: Marosréti Ervin, 2015 november 23. (hétfő) 11:10

Betliztek az átlövőkNégy átlövő is gyenge teljesítményt nyújtott a Füzesabony csapatában a szombati bajnokin. Emellett a vendégeknek nem volt kellően szilárd a védekezésük, ezért hamar eldőlt a két bajnoki pont sorsa. Drízner Péter, a heveseik mestere arról is beszélt, hogy ezt a meccset miért nem lehet a szeptemberi kupatalálkozóhoz hasonlítani.

Bővebben...

   

Izgalommentesen, simán

Írta: Marosréti Ervin, 2015 november 22. (vasárnap) 20:15

Fájdalmas este voltMagabiztos, tízgólos győzelmet aratott az ÓAM-Ózdi KC csapata a férfi kézilabda NB I/B., 10. fordulójában. A piros-kékek szombaton délután a Füzesabony ellen győztek 34-24-re, a többi eredmény pedig úgy alakult ezen a napon, hogy a mieink két helyet előreléptek a bajnoki táblázaton. Szükség volt erre a két pontra, hiszen az előttünk álló hetekben két idegenbeli rangadó is vár a csapatra.

Bővebben...

   

Újabb adomány érkezett

Írta: Marosréti Ervin, 2015 november 22. (vasárnap) 20:13

Újabb adomány érkezettAz Ózdi Kézilabda Club által kezdeményezett adománygyűjtő akcióhoz csatlakozott az Alapítvány Csépány-Somsály Fejlesztésére elnevezésű civil szervezet is. A Városi Sportcsarnokba tervezett defibrillátor készülék beszerzését ugyanis 50 ezer forinttal támogatták. Ennek apropóján az alapítvány két tagja, Kovács József és Tóth Attila végezte el az ÓAM-Ózdi KC – Füzesabony találkozó kezdődobását.

Bővebben...

   

Junior lőgyakorlat

Írta: Marosréti Ervin, 2015 november 22. (vasárnap) 20:06

Junior lőgyakorlatPontosan félszáz lőtt gólig jutott az ÓAM-Ózdi KC junior együttese a Füzesabony elleni, hazai bajnokin. A vendégek csak az első néhány percben tudták tartani a lépést, ezután fokozatosan kialakult az egyre nagyobb különbség. A fiatalok a mutatott játék alapján ilyen arányban is megérdemelten tartották itthon a két bajnoki pontot.

Bővebben...

   

1 / 115 oldal