Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.

Jön a hazai debütálás

Írta: Marosréti Ervin, 2017 szeptember 22. (péntek) 08:20

Jön a hazai debütálásA Debrecen elleni Magyar Kupa továbbjutás után, az első hazai bajnoki találkozó következik az ÓAM-Ózdi KC számára. A piros-kékek sikerrel zárták a nyíregyházi vendégjátékot, a remek kezdés után pedig hazai környezetben is szeretnének bizonyítani. Ráadásul a Kecskeméttel szemben lenne törleszteni való, hiszen pályaválasztóként az elmúlt három esztendőben nem sikerült őket legyőzni. Szombaton ismét lesz rá lehetőség. A rangadó 18 órakor kezdődik, amelyen Rontó Ádám és Szanyi Péter fújja majd a sípot.

Bővebben...

   

Komoly csata lesz

Írta: Marosréti Ervin, 2017 szeptember 22. (péntek) 08:18

Komoly csata leszSzerdán lejátszotta első tétmérkőzését a Kecskeméti TE férfi kézilabda-csapata. Az alföldiek szomszédvárak csatáján, 27-24-re legyőzték a Lajosmizsét a Magyar Kupa első fordulójában. A háromgólos sikert a hajrában harcolták ki a lila-fehérek, a meccs nagy részében a Mizse KC állt jobban. A célt viszont teljesítette a KTE, most viszont már egy nehéz idegenbeli mérkőzés vár rájuk.

Bővebben...

   

Bicajjal vagy gyalog a meccsre

Írta: Marosréti Ervin, 2017 szeptember 19. (kedd) 21:18

Bicajjal vagy gyalog a meccsreAz Ózdi Kézilabda Club is csatlakozik városban zajló Európai Mobilitási Hét eseményeihez. Arra kérjük a szurkolókat, az utánpótlás és felnőtt játékosokat, valamint a szülőket, hogy szombaton hagyják otthon az autójukat, a Marosi István Városi Sportcsarnokot vagy kerékpárral, vagy gyalogosan közelítsék meg. Akik bringával érkeznek a három mérkőzés valamelyikére, azoknak őrzött „depót” biztosítunk a rendezvény idejére.

Bővebben...

   

Nyíregyháza vs. ÓAM-Ózdi KC

Írta: Marosréti Ervin, 2017 szeptember 19. (kedd) 21:03

Nyíregyháza vs. ÓAM-Ózdi KCAz ÓAM-Ózdi KC számára idegenbeli rangadóval kezdődött el az NB I/B-s bajnokság. A piros-kékek a keleti csoport nyitó fordulójában a szabolcsi megyeszékhelyen, Nyíregyházán vendégszerepeltek. A találkozó teljes egészében megtekinthető.

Bővebben...

   

Szoros meccsek

Írta: Marosréti Ervin, 2017 szeptember 18. (hétfő) 10:48

Férfi Kézilabda NB I/B 2017/2018A legnagyobb különbségű győzelem ötgólos volt az NB I/B keleti csoportjában. A 2017/2018-as szezon első hétvégéjén az ÓAM-Ózdi KC Nyíregyházáról hozta el a pontokat, a Békés az Algyőt verte hazai pályán, a Székács pedig a szegedi fiatalokat múlta felül. Balassagyarmaton megizzadt a Balmazújváros, a Mezőkövesd odahaza nem bírt a Lajosmizsével, az újonc DEAC pedig csak egy góllal maradt alul a Törökszentmiklóssal szemben. Ezen a héten a Kecskemét együttese volt szabadnapos.

Bővebben...

   

Jó kezdés, nem volt kérdés

Írta: Marosréti Ervin, 2017 szeptember 18. (hétfő) 10:38

Jó kezdés, nem volt kérdésJól kezdte az NB I/B-s ifjúsági bajnokságot az ÓAM-Ózdi KC csapata, hiszen a II. osztály nyitó fordulójában a piros-kékek nyolc gólos sikert arattak az FKSE-Algyővel szemben. Szakál Dániel együttese végig vezetett, de akár nagyobb különbséggel is győzhetett volna, ha kevesebb ziccer marad ki a hatvan perc során. A csapat azonban a lefújás után így is rászolgált a közönség elismerő tapsára.

Bővebben...

   

Kiharcolt győzelem

Írta: Marosréti Ervin, 2017 szeptember 18. (hétfő) 10:29

Kiharcolt győzelemHullámzó teljesítménnyel, de végül abszolút megérdemelten nyerte meg a szezon első bajnokiját az ÓAM-Ózdi KC serdülő együttese. Az átszervezett sorozat első találkozóján Fehér János csapata három góllal bizonyult jobbnak az FKSE-Kiskunmajsánál. A találkozón az egyaránt nyolc-nyolc gólig jutott Kovács László és Kónya Dániel volt a legeredményesebb ózdi játékos.

Bővebben...

   

Csak a fordulás után volt csata

Írta: Marosréti Ervin, 2017 szeptember 17. (vasárnap) 13:02

Csak a fordulás után volt csataA rutin hiányzik még a remek képességű Nyíregyházából - így látja a szezon első találkozója után Bécsi János, a szabolcsiak vezetőedzője. Az ÓAM-Ózdi KC elleni találkozón a hazaiak csak a második félidőben nyújtották azt a teljesítményt, ami elvárható lett volna.


Bővebben...

   

Szép munka volt

Írta: Marosréti Ervin, 2017 szeptember 17. (vasárnap) 13:00

Szép munka voltSzakál György szerint az ÓAM-Ózdi KC megérdemelten hozta el a két bajnoki pontot Nyíregyházáról. A piros-kékek az első néhány percet leszámítva végig vezetve, 26-22-re győztek a szabolcsi rivális vendégeként. A találkozót értékeltük a mieink vezetőedzőjével

.

Bővebben...

   

Remek védekezés, szenzációs rajt

Írta: Marosréti Ervin, 2017 szeptember 17. (vasárnap) 12:40

Remek védekezés, szenzációs rajtNégygólos győzelemmel kezdte az NB I/B-s férfi kézilabda-bajnokságot az ÓAM-Ózdi KC együttese. A piros-kékek a keleti csoport nyitó fordulójában a Nyíregyháza vendégeként győztek 26-22-re. Az ózdiak az első harminc percben hét góllal megléptek a szabolcsiaktól, ez pedig döntőnek bizonyult. A fordulás után ugyan a Nyíregyháza szorossá tette a meccset, de a hajrában ismét az ÓAM-Ózdi KC dominált, a csapat megérdemelt sikerrel indította az új bajnokságot.

Bővebben...

   

1 / 153 oldal