Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
Johnson Electic Ózd Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Bajnok Cukrászüzem
Derby Sport Kft

Szabó Tamás aláírt az Ózdi KC-hoz

Írta: Marosréti Ervin, 2016 június 14. (kedd) 22:17

Szabó Tamás aláírt az Ózdi KC-hozAláírta a szerződését, így biztos, hogy az Ózdi Kézilabda Clubnál folytatja a pályafutását Szabó Tamás. A belső posztokon bevethető játékos hosszú éveken keresztül a Balassagyarmat játékosa volt. A mögöttünk hagyott idényben a nógrádi csapat mind a 26 mérkőzésén pályára lépett, ezeken 153 gólt szerzett.

Bővebben...

   

Továbbra is főszponzorként

Írta: Marosréti Ervin, 2016 június 01. (szerda) 07:07

Továbbra is főszponzorkéntA 2016/2017-es bajnoki évben is főszponzorként vesz részt az ÓAM Ózdi KC NB I/B-s férfi kézilabda-csapatának támogatásában a MAX AICHER Vállalatcsoport. Az erről szóló megállapodást Halász Sándor, az Ózdi Kézilabda Club elnöke, valamint Max Aicher tulajdonos képviseletében Bartha Imre, ÓAM Ózdi Acélművek Kft. ügyvezető igazgatója május 31-én, kedden írta alá.
   

Ezúttal vendégként ment jobban

Írta: Szi-NM, 2016 május 31. (kedd) 11:04

Ezúttal vendégként ment jobbanAz ÓAM-Ózdi KC esetében ezen a tavaszon megfordult egy évtizedek óta jellemző tendencia. Az NB I/B-s férfi kézilabda-csapat a mögöttünk hagyott hónapokban sokkal eredményesebb volt vendégként, mint hazai környezetben. Ez lényegében a sorsolásnak volt köszönhető, hiszen a piros-kékek – egy kivételtől eltekintve – a dobogósokkal és az élcsapatokkal találkoztak a Városi Sportcsarnokban, idegenben pedig azokat a meccseket nyerték meg, amelyeket ősszel Ózdon is sikerült lehozni. A csapat felvette a versenyt a legjobbakkal is, de a nagyobb lehetőségekkel és jobb körülmények között dolgozó riválisokkal szemben nem jött össze a bravúr.

Bővebben...

   

Meglepő eredmények

Írta: Marosréti Ervin, 2016 május 15. (vasárnap) 19:12

Férfi Kézilabda NB I/B 2015/2016Több pályán is borult a papírforma az NB I/B-s bajnokság záró fordulójában. A bennmaradásért küzdő Nyírbátor hazai pályán egy góllal legyőzte a negyedik helyen zárt Kecskemétet. A Füzesabony ikszelt a bajnok Algyővel, Orosházán pedig a Balassagyarmat tudott győzni. A pályán elért eredmények alapján így az orosházi U23-as csapat, valamint a Füzesabony mellett a Lajosmizse lett a harmadik kieső.

Bővebben...

   

Elmaradt a bravúr

Írta: Marosréti Ervin, 2016 május 15. (vasárnap) 19:07

Elmaradt a bravúrKétgólos vereséggel zárta az NB I/B-s kézilabda bajnokságot az ÓAM-Ózdi KC együttese. A piros-kékek az első harminc percben a szezon legjobb teljesítményét nyújtották a Ferencváros ellen, a fordulás után azonban a fővárosiak felzárkóztak, a hajrában pedig nagy csatában, két góllal megnyerték a találkozót.

Bővebben...

   

Hatodikként zárt a junior

Írta: Marosréti Ervin, 2016 május 15. (vasárnap) 12:57

Hatodikként zárt a juniorAz NB I/B-s junior bajnokságban hatodik lett az ÓAM-Ózdi KC együttese. A záró fordulóban az ezüstérmes Ferencváros ellen nem volt esély a pontszerzésre, a fővárosiak kihasználták a súly – és magasságbeli előnyüket, és magabiztosan gyűjtötték be a két pontot. Ezen a délutánon az 1995-ös korosztály tagjai utoljára léptek pályára a junior csapatunkban. Csépányi Gergő, Koós Dávid, Szabolcs Gábor, Szakál Martin és Soós Ákos ebből az alkalomból egy emlékplakettet is kapott az egyesület vezetésétől.

Bővebben...

   

Zárásként az ezüstérmes az ellenfél

Írta: Marosréti Ervin, 2016 május 12. (csütörtök) 21:14

Zárásként az ezüstérmes az ellenfélHazai közönség előtt fejezi be az NB I/B-s kézilabda-bajnokságot az ÓAM-Ózdi KC csapata. A piros-kékek szempontjából komoly tétje van Ferencváros elleni találkozónak, hiszen győzelem esetén megtartható a jelenlegi ötödik helyezés, de egy esetleges sikertelenségnél egészen a hetedik pozícióig is vissza lehet csúszni. Természetesen a csapatnál az a cél, hogy a szombaton 18 órakor kezdődő találkozó hazai győzelemmel érjen véget.

Bővebben...

   

Tét nélkül érkezik a Ferencváros

Írta: Marosréti Ervin, 2016 május 12. (csütörtök) 21:05

Tét nélkül érkezik a FerencvárosA elmúlt hétvégén a Ferencváros csapata bebiztosította ezüstérmét az NB I/B-s férfi bajnokságban. A fővárosi zöld-fehérek a bajnok Algyő mögött megszerezték a második helyezést, ezért felszabadultan, teher nélkül léphetnek pályára az ÓAM-Ózdi KC ellen szombaton 18 órától.

Bővebben...

   

Arago-Törökszentmiklósi KE vs. ÓAM-Ózdi KC

Írta: Marosréti Ervin, 2016 május 12. (csütörtök) 21:02

Arago-Törökszentmiklósi KE vs. ÓAM-Ózdi KCA tavaszi idényben hatodszor győzött idegenben az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A keleti csoport 25. fordulójában a piros-kékek 31-27-es sikerrel zárták idei második törökszentmiklósi fellépésüket. Az Arago-TKE elleni találkozó a Miklós TV felvételének köszönhetően honlapunkon is megtekinthető.

Bővebben...

   

Eldőltek az érmes helyek

Írta: Marosréti Ervin, 2016 május 09. (hétfő) 21:45

Férfi Kézilabda NB I/B 2015/2016A férfi NB I/B 25. fordulójában választ kaptunk a dobogós helyezettekre: a Nyíregyháza algyői pontvesztése után a Ferencváros szerezte meg az ezüstérmet, a szabolcsiaké pedig a bronz. A harmadik kieső sorsa azonban csak az utolsó fordulóban dől el, mint ahogyan az is, hogy mely csapatok végeznek az ötödik, a hatodik és a hetedik helyen.

Bővebben...

   

1 / 127 oldal