Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.

ÓAM-Ózdi KC vs. Balassagyarmati Kábel SE

Írta: Marosréti Ervin, 2017 november 22. (szerda) 07:37

ÓAM-Ózdi KC vs. Balassagyarmati Kábel SEA hajrában tudta megfordítani a Balassagyarmat elleni, hazai bajnoki mérkőzését az ÓAM-Ózdi KC gárdája. A 23-21-es ózdi sikerrel zárult találkozó teljes egészében megtekinthető honlapunkon.Bővebben...

   

Szakmai nap Juhász Istvánnal

Írta: Marosréti Ervin, 2017 november 20. (hétfő) 20:31

Szakmai nap Juhász IstvánnalRegionális szinten először Ózdon mutatja be legújabb kötetét Juhász István. Az MKSZ Kiemelt Utánpótlás Programvezetője, a Magyar Kézilabda Szövetség korábbi szakmai igazgatója, a londoni olimpián negyedikként zárt felnőtt válogatott edzője: „A kézilabdázók felkészítésének edzéselméleti összefüggései” című könyve a közelmúltban látott napvilágot. Juhász István előbb egy szakmai előadást tart a környező kluboktól érkező edzők számára, ezután pedig bemutató edzést vezényel az ÓAM-Ózdi KC, ifjúsági együttesének, amely jelenleg veretlen a II. osztály keleti csoportjában. Az eseményre a belépés díjtalan, az edzés pedig mindenki számára nyilvános. Borsod-Abaúj-Zemplén Megye, Heves Megye, Szabolcs Megye és Nógrád Megye valamennyi klubjától várjuk az érdeklődőket.

Bővebben...

   

Előre az ötödik helyre

Írta: Marosréti Ervin, 2017 november 20. (hétfő) 20:24

Férfi Kézilabda NB I/B 2017/2018A keleti csoport 9. fordulóját a Kecskemét hazai sikere vezette fel a Székács ellen. A Lajosmizse otthon kapott ki a Balmazújvárostól, a Mezőkövesd viszont a vártnál is simábban verte a Debrecent. A Törökszentmiklósi KE hozta a kötelezőt, az ÓAM-Ózdi KC nagy csatában verte a Balassagyarmatot, míg a forduló záró találkozóján a Békés újabb idegenbeli vereséget szenvedett, ezúttal Nyíregyházán.

Bővebben...

   

U14: két remek győzelem

Írta: Marosréti Ervin, 2017 november 19. (vasárnap) 20:17

U12: remek rajtKét fontos győzelmet aratott az ÓAM-Ózdi KC U14-es csapata a Gyermekbajnokság Tiszavasváriban megrendezett tornáján. Elsősorban Kovács László gólerős játékának köszönhetően sikerült legyőzni a Hajdúnánást és a Debreceni EAC gárdáját is. Természetesen a többiek is kitettek magukért, ezzel a két sikerrel a piros-kékek a Kulcsár Anita Régió A csoportjában felzárkóztak a harmadik helyre.

Bővebben...

   

U9: zajlik a tanulási folyamat

Írta: Marosréti Ervin, 2017 november 19. (vasárnap) 20:15

U9: zajlik a tanulási folyamatA bajnoki szezon második tornáján vettek részt a legkisebbek, vagyis az ÓAM-Ózdi KC U9-es korosztálya. A Szűcs Balázs által irányított csapat még a kezdeti stádiumban tart, de a Mezőkövesden lejátszott két találkozó jól szolgálta a tanulási folyamatot. A mieink a Kazincbarcikával és a Mezőkövesddel szemben is alulmaradtak. Az eredmények: ÓAM-Ózdi KC – Kazincbarcikai KSE 9-17 (5-14), ÓAM-Ózdi KC – Mezőkövesdi KC 6-24 (3-15).
Az ÓAM-Ózdi KC csapatát a következő játékosok alkották: Gazdag Dorián, Gazsó Gergő, Gáti Olivér, Herbák Botond, Kovács Kristóf, Szentmiklósi Tamás, Vincze Tibor, Vida Dániel, Budai Gábor.
   

Nagy szívvel szerzett két pont

Írta: Marosréti Ervin, 2017 november 19. (vasárnap) 20:14

Nagy szívvel szerzett két pontA hajrá percei hozták meg a várt sikert a Balassagyarmat ellen. Az ÓAM-Ózdi KC nehéz perceket élt át, de az utolsó negyed órában mindenkinek helyén volt a szíve. A kétgólos sikert követően értékeltük a találkozót Szakál György vezetőedzővel.

Bővebben...

   

Horváth: ötven percig rendben volt

Írta: Marosréti Ervin, 2017 november 19. (vasárnap) 19:44

Horváth: ötven percig rendben voltA Balassagyarmat sokadik szoros vereségét szenvedte el ebben a bajnokságban. Horváth Szilárd játékosedző szerint elsősorban azért,mert a mérkőzések kritikus időszakaiban rendre rossz döntések születnek a pályán. A 23-21-re elveszített ózdi találkozó után értékeltük a látottakat Horváth Szilárddal.

Bővebben...

   

A hajrában jött a fordítás

Írta: Marosréti Ervin, 2017 november 19. (vasárnap) 19:18

A hajrában jött a fordításNehéz volt. Nagyon nehéz. A szívós, kellemetlen stílusú Balassagyarmat az ÓAM-Ózdi KC-val is szoros meccset játszott. Az utolsó bő negyed órában azonban négygólos hátrányt ledolgozva, sikerült megfordítani az északi rangadót. A piros-kékek értékes pontokat szereztek, amivel a táblázaton is előreléptek az ötödik pozícióba.

Bővebben...

   

Kötelező volt a nyolcadik

Írta: Marosréti Ervin, 2017 november 19. (vasárnap) 19:01

Kötelező volt a nyolcadikMost már nyolcas győzelmi sorozatnál tart az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata a II. osztály Keleti csoportjában. Ezen a hétvégén elvárható volt az újabb siker, hiszen a pont nélküli Székács KE vendége volt Szakál Dániel együttese. A lőtt gólok számával igen, a kapott viszont kicsit sok.

Bővebben...

   

Fontos siker a Székácsnál

Írta: Marosréti Ervin, 2017 november 18. (szombat) 18:42

Kézilabda Országos Serdülő BajnokságA sereghajtó Törökszentmiklósi Székács vendégeként tudott győzni az ÓAM-Ózdi KC együttese a serdülő bajnokság hétvégi játéknapján. A piros-kékek már az első játékrész után is vezettek, de a nagyobb különbség a fordulás után alakult ki. Fehér János együttese a negyedik győzelmét aratta a bajnokságban, a csapat jelenleg ötven százalékos mérleggel áll a keleti csoport táblázatán.

Bővebben...

   

1 / 161 oldal