Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.

Miklós Márk a díjazott

Írta: Marosréti Ervin, 2017 január 15. (vasárnap) 11:38

Miklós Márk a díjazottTöbb évtizedes hagyományt folytatva, ismét megjutalmazták Ózd Legjobb Sportolóit. A 2016-os teljesítmények alapján több kategóriában ítéltek oda elismeréseket. Az ÓAM-Ózdi KC a III. Sportgálán egyetlen serleggel gazdagodott: a héttagú kuratórium döntése értelmében, a Jó tanuló, jó sportoló középiskolás kategóriában junior csapatunk játékosa, Miklós Márk vehetett át a elismerést.

Bővebben...

   

Erősítés belső posztokon

Írta: Marosréti Ervin, 2017 január 14. (szombat) 11:28

Erősítés belső posztokonEzen a héten három játékos csatlakozott az ÓAM-Ózdi KC NB I/B-s férfi kézilabda-csapatához. A tavaszi szezonra készülő kerettel már együtt gyakorol Munkácsi Robin. A 23 éves, két méter magas beállós az NB I-es Váctól érkezett a piros-kékekhez. A szintén élvonalbeli Egertől pedig két átlövő tette át a „székhelyét” Ózdra. Egyikük ismerős lehet a szurkolók számára, hiszen a balkezes Padla József nagyjából egy évtizeddel ezelőtt már szerepel az Ózdi KC színeiben. A balátlövő Szűcs Balázs azonban ebből a szempontból teljesen új igazolásnak számít. A három kézilabdázó mindenképpen erősítést jelent a csapat számára, ráadásul a variációs lehetőségek is jelentősen megnőttek a belső posztokon.
   

A "B" válogatott érkezik a gálameccsre

Írta: Marosréti Ervin, 2017 január 10. (kedd) 22:12

A "B" válogatott érkezik a gálameccsreJanuár 20-án tartják meg a Marosi István Városi Sportcsarnok névadóját. Még tavaly decemberben döntött a képviselő-testület arról, hogy a Városi Sportcsarnok a korábbi világválogatott kézilabdázó, Marosi István nevét veszi fel. Ózd egyik legismertebb sportolója a hatvanas és a hetvenes években, több mint egy évtizeden keresztül volt stabil tagja a magyar válogatottnak, klubszinten viszont a rengeteg ajánlat ellenére végig hű maradt a városhoz, aktív korában csak az Ózdi Kohász fekete-fehér szerelését viselte.

Bővebben...

   

Hazai győzelem a Bencze-emléktornán

Írta: Marosréti Ervin, 2017 január 08. (vasárnap) 16:13

Hazai győzelem a Bencze-emléktornánAz ÓAM-Ózdi KC szervezésében, négy fiú utánpótlás csapat részvételével rendezték meg a Bencze Tamás emléktornát. A tragikusan fiatalon elhunyt egykori kézilabda edzőre két ózdi, és két egri, U12-es együttes emlékezett meg. A győzelmet a hazaiak szerezték meg az Egri Városi Sportiskola és a Lóci DSE csapata előtt.

Bővebben...

   

Új sportpadló a sportcsarnokban

Írta: Marosréti Ervin, 2017 január 07. (szombat) 12:17

Új sportpadló a sportcsarnokbanA 2016-os év végén, három hét alatt készült el az ózdi sportcsarnok új borítása. A sportpadlót az MKSZ pályázati forrásából és az önkormányzat által biztosított önrészből valósították meg. A kivitelezést a Global Sport Kft. végezte, a munkák során komoly segítséget nyújtott az Ózdi Sport és Élmény Központ, valamint az Ózdi Kézilabda Club is. A 20 milliós fejlesztés lényegét az alábbi három perces összeállításban foglaltuk össze.

Bővebben...

   

Két ózdi és két egri az emléktornán

Írta: Marosréti Ervin, 2017 január 06. (péntek) 09:31

Két ózdi és két egri az emléktornánA tragikusan fiatalon elhunyt korábbi edzőnkről, Bencze Tamásról emlékezünk meg az új esztendő első szombatján. Az U12-es korosztálynak meghirdetett Bencze Tamás emléktornán az ÓAM-Ózdi KC mellett a Lóci DSE, valamint két egri csapat, az SBS Eger Eszterházy SZSE, valamint az Egri Sportiskola vesz majd részt. A január 7-i, menetrend a következő:

Bővebben...

   

Békés Karácsonyt, Boldog Új Évet!

Írta: Marosréti Ervin, 2016 december 20. (kedd) 22:19

 

 

   

Véradás a Hotel Ózdban

Írta: Marosréti Ervin, 2016 december 17. (szombat) 12:51

Véradás a Hotel ÓzdbanA karácsonyi ünnepek előtt az Ózdi Kézilabda Club véradást szervez, a kezdeményezéshez több helyi sportegyesület is csatlakozott, de minden segíteni szándékozó ózdi lakost várnak az eseményen. A véradást december 20-án kedden, 13 és 16.30 óra között tartják meg a Hotel Ózdban. Az eseményen az Almási Balogh Pál Kórház Egészségfejlesztési Irodája szűrővizsgálatokat is tart.

Bővebben...

   

A világválogatott lesz a névadó

Írta: Marosréti Ervin, 2016 december 17. (szombat) 08:06

A világválogatott lesz a névadó
Az ózdi férfi kézilabdasport legismertebb egyéniségéről nevezik el a sok nagy csatát megélt Városi Sportcsarnokot. A helyi képviselő testület legutóbbi ülésén született meg a döntés, mely szerint a jövőben Marosi István Városi Sportcsarnokként működik tovább a létesítmény. Az ÓAM-Ózdi KC-tól érkezett a megkeresés, amit a település irányítói is támogattak. A tervek szerint január második felében egy avatóünnepséget is tartanak majd, aminek a szervezése folyamatban van.

Bővebben...

   

Mol-Pick Szeged U23 vs. ÓAM-Ózdi KC

Írta: Marosréti Ervin, 2016 december 12. (hétfő) 21:30

Mol-Pick Szeged U23 vs. ÓAM-Ózdi KCA Mol-Pick Szeged U23 ellen zárta az NB I/B-s bajnokság őszi felét az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A keleti csoport 12. fordulójában, kiélezett végjáték után a vendéglátók 27-26-ra nyerték meg az Algyőn lejátszott találkozót. A meccs felvétele teljes egészében megtekinthető.

Bővebben...

   

1 / 139 oldal