Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

OTP számlaszám

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
Johnson Electic Ózd Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Bajnok Cukrászüzem
Derby Sport Kft

Németországba igazolt Tóth Koppány

Írta: Marosréti Ervin, 2015 január 27. (kedd) 23:26

Németországba igazolt Tóth KoppányA téli holt szezonban néhány napot Németországban töltött Tóth Koppány, az Ózdi KC meghatározó játékosa. A kapus az érdeklődő ötöd osztályú egyesületnél jó benyomást tett a vezetőkre, akik szerződést kínáltak neki. A németek által nyújtott ajánlattal az Ózdi KC képtelen volt versenyezni, így a jövőben Tóth Koppány külföldön folytatja a pályafutását. Az Ózdi KC nem gördített akadályt a távozása elé, sok sikert kívánunk a további pályafutásához, és köszönjük neki mindazt, amit az elmúlt időszakban az egyesületért tett.
   

Torna helyett dupla edzőmeccs

Írta: Marosréti Ervin, 2015 január 27. (kedd) 23:21

Torna helyett dupla edzőmeccsAz eredetileg négy csapatosra tervezett felvidéki torna helyszínén a megadott időpontban csupán a házigazda gálszécsi együttes és az Ózdi KC jelent meg. Mint kiderült, a Tatran Presov második csapata, valamint a HK Martin az utolsó pillanatban lemondta a szerepelést. Ettől függetlenül nem veszett kárba a nap, hiszen a két együttes délelőtt és délután is megmérkőzött egymással.

Bővebben...

   

Szombaton gálcszécsi tornán

Írta: Marosréti Ervin, 2015 január 22. (csütörtök) 13:40

Szombaton gálcszécsi tornánA tavaszi idényre készülő Ózdi KC az előttünk álló hétvégén egy felvidéki meghívásnak tesz eleget. A piros-kékek ugyanis részt vesznek azon a négy csapatos tornán, amelyen a vendéglátók mellett a Tatran Presov B csapata, valamint az MHáK Martin vesz részt. A mieink a délelőtt első mérkőzésén az eperjesiekkel találkoznak, délután pedig – az eredmény függvényében – a helyosztón lépnek pályára.

Bővebben...

   

Féltávnál a táblázat felénél

Írta: Marosréti Ervin, 2015 január 11. (vasárnap) 11:45

Féltávnál a táblázat felénélAz őszihez képest változatlan kerettel kezdte meg az egyhónapos téli felkészülést az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek fél távnál a hetedik helyen, tehát abszolút a középmezőnyben állnak az NB I/B keleti csoportjában. Az őszi idény rajtját nagyszerűen vették az ózdiak, utána azonban rendkívül hullámzó volt a társaság teljesítménye, ami az eredményekben is megmutatkozott.

Bővebben...

   

Alapszakasz után a serdülők

Írta: Marosréti Ervin, 2015 január 04. (vasárnap) 16:48

Alapszakasz után a serdülők Befejeződött a bajnokság első része az Ózdi KC serdülő csapatának. Kerekes Péter együttese az idény első felét egy ötgólos vereséggel, majd egy kétgólos hazai sikerrel zárta le. A piros-kékek ezzel a D-I-es csoport ötödik helyéről várják a folytatást.

Bővebben...

   

Szép őszi búcsú

Írta: Marosréti Ervin, 2014 december 17. (szerda) 11:37

Szép őszi búcsúLegalább négy-hat pontot bent hagyott az őszi mérkőzésekben az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A szezonzárón viszont nagyszerű játékkal és fölényes győzelemmel javítottak a mérlegen a játékosok. A Füzesabony 39-21-es legyőzése után értékeltük a látottakat Szakál György vezetőedzővel.

Bővebben...

   

Mélységesen csalódott volt

Írta: Marosréti Ervin, 2014 december 17. (szerda) 11:29

Mélységesen csalódott voltA két csapat szezonzárón nyújtott teljesítménye között osztálykülönbség volt – mondta a lefújást követően Fügedi Csaba. A Füzesabony edzője nem csupán az eredmény, hanem a játékosai által nyújtott teljesítmény miatt is mélységesen csalódott volt. A vendégeknek egy pillanatig sem volt esélyük a pontszerzésre, az Ózdi KC az ősz legnagyobb arányú győzelmét aratta az utolsó fordulóban.

Bővebben...

   

Izgalommentes szezonzáró

Írta: Marosréti Ervin, 2014 december 14. (vasárnap) 17:00

Izgalommentes szezonzáróMár az első néhány percben eldőlt az utolsó bajnoki mérkőzés a Füzesabony ellen. Az Ózdi KC nagy lendülettel kezdte az összecsapást, és így is folytatta. A vendégek ezen az estén nem igazolták korábbi jó hírüket, a piros-kékek viszont igyekeztek maximálisan kiszolgálni a közönséget. Nagyon régen nyert bajnoki meccset a csapat tizennyolc gólos különbséggel, most viszont igen.

Bővebben...

   

A dobogó közelében telelnek

Írta: Marosréti Ervin, 2014 december 14. (vasárnap) 16:50

A dobogó közelében telelnekSima győzelemmel zárta az esztendőt az Ózdi KC junior együttese az NB I/B-s bajnokságban. A fiatalok ezzel a sikerrel jelentősen előreléptek a korábbiakhoz képest. Tóth Koppány együttese az őszi idényben öt győzelmem mellett három döntetlent és két vereséget könyvelhetett el, így féltávnál a keleti csoport negyedik helyén áll. A Füzesabony elleni hazai találkozó csupán húsz percig volt szoros, ezután elléptek a mieink és végül könnyedén gyűjtötték be a két bajnoki pontot.

Bővebben...

   

Alpolgármesteri kezdődobás

Írta: Marosréti Ervin, 2014 december 14. (vasárnap) 12:39

Alpolgármesteri kezdődobásA közelmúltban választották meg Ózd új alpolgármesterét, aki a szezon utolsó NB I/B-s mérkőzését már a helyszínen, a B közép tagjai között tekintette meg. Fidrus Péter a Füzesabony elleni mérkőzést megelőzően egy kicsit beleszippantott az öltöző légkörébe is, megismerkedett a csapat tagjaival, majd elvégezte a meccs előtti kezdődobást is. Az elmúlt hetekben lefolytatott tárgyalások azt mutatják, hogy a város számára fontos az Ózdi KC, ami a klub vezetését és a szurkolókat is bizakodással töltheti el a jövővel kapcsolatban.

Bővebben...

   

1 / 94 oldal