Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

OTP számlaszám

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
Johnson Electic Ózd Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Bajnok Cukrászüzem
Derby Sport Kft

Szép őszi búcsú

Írta: Marosréti Ervin, 2014 december 17. (szerda) 11:37

Szép őszi búcsúLegalább négy-hat pontot bent hagyott az őszi mérkőzésekben az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A szezonzárón viszont nagyszerű játékkal és fölényes győzelemmel javítottak a mérlegen a játékosok. A Füzesabony 39-21-es legyőzése után értékeltük a látottakat Szakál György vezetőedzővel.

Bővebben...

   

Mélységesen csalódott volt

Írta: Marosréti Ervin, 2014 december 17. (szerda) 11:29

Mélységesen csalódott voltA két csapat szezonzárón nyújtott teljesítménye között osztálykülönbség volt – mondta a lefújást követően Fügedi Csaba. A Füzesabony edzője nem csupán az eredmény, hanem a játékosai által nyújtott teljesítmény miatt is mélységesen csalódott volt. A vendégeknek egy pillanatig sem volt esélyük a pontszerzésre, az Ózdi KC az ősz legnagyobb arányú győzelmét aratta az utolsó fordulóban.

Bővebben...

   

Izgalommentes szezonzáró

Írta: Marosréti Ervin, 2014 december 14. (vasárnap) 17:00

Izgalommentes szezonzáróMár az első néhány percben eldőlt az utolsó bajnoki mérkőzés a Füzesabony ellen. Az Ózdi KC nagy lendülettel kezdte az összecsapást, és így is folytatta. A vendégek ezen az estén nem igazolták korábbi jó hírüket, a piros-kékek viszont igyekeztek maximálisan kiszolgálni a közönséget. Nagyon régen nyert bajnoki meccset a csapat tizennyolc gólos különbséggel, most viszont igen.

Bővebben...

   

A dobogó közelében telelnek

Írta: Marosréti Ervin, 2014 december 14. (vasárnap) 16:50

A dobogó közelében telelnekSima győzelemmel zárta az esztendőt az Ózdi KC junior együttese az NB I/B-s bajnokságban. A fiatalok ezzel a sikerrel jelentősen előreléptek a korábbiakhoz képest. Tóth Koppány együttese az őszi idényben öt győzelmem mellett három döntetlent és két vereséget könyvelhetett el, így féltávnál a keleti csoport negyedik helyén áll. A Füzesabony elleni hazai találkozó csupán húsz percig volt szoros, ezután elléptek a mieink és végül könnyedén gyűjtötték be a két bajnoki pontot.

Bővebben...

   

Alpolgármesteri kezdődobás

Írta: Marosréti Ervin, 2014 december 14. (vasárnap) 12:39

Alpolgármesteri kezdődobásA közelmúltban választották meg Ózd új alpolgármesterét, aki a szezon utolsó NB I/B-s mérkőzését már a helyszínen, a B közép tagjai között tekintette meg. Fidrus Péter a Füzesabony elleni mérkőzést megelőzően egy kicsit beleszippantott az öltöző légkörébe is, megismerkedett a csapat tagjaival, majd elvégezte a meccs előtti kezdődobást is. Az elmúlt hetekben lefolytatott tárgyalások azt mutatják, hogy a város számára fontos az Ózdi KC, ami a klub vezetését és a szurkolókat is bizakodással töltheti el a jövővel kapcsolatban.

Bővebben...

   

Köszönjük, Füge!

Írta: Marosréti Ervin, 2014 december 14. (vasárnap) 12:35

Köszönjük, Füge!Tizenöt évvel ezelőtt nagy tettet hajtottak végre az Ózdi KC férfi kézilabdázói. 1999. november 17-én legyőzték a hazai szinten „kiscsapatok” számára verhetetlennek hitt Fotex Veszprém KC-t. Az ózdi szurkolóknak és a kézilabda barátoknak örökké emlékezetes marad a 16-15-ös siker, amelyben elévülhetetlen érdemeket szerzett Fügedi Csaba. Az átlövő kiválóan játszott az egész mérkőzésen, ráadásul a hajrában egy labdaszerzés után, ő szerezte meg a mindent eldöntő gólt. Füge ezúttal ellenfélként tért vissza, hiszen most már a Füzesabony felnőtt együttesét irányítja. A meccs előtt azonban egy szerény ajándékkal köszöntük meg neki mindazt, amit aktív pályafutása során az ózdi klubért tett. A jövőre pedig nagyon sok sikert kívánunk az edzői pályájához. Füge, Köszönjük!
   

Száztizenöt gólt termelt

Írta: Marosréti Ervin, 2014 december 14. (vasárnap) 12:31

Száztizenöt gólt termeltBefejeződött a bajnokság első része a serdülőknél. Az Ózdi KC együttese a D-I-es csoportban tizenkét fordulót követően az ötödik helyen áll: Kerekes Péter alaposan megfiatalodott együttese négy győzelem mellett nyolc vereséget könyvelhetett el a mögöttünk hagyott hónapokban. Egy mutatót tekintve azonban rendkívül előkelő helyen állnak a mieink, hiszen az alapszakasz gólkirályát az Ózdi KC adja. Miklós Márk ugyanis a lejátszott tizenkét találkozón összesen 115 gólt termelt, amivel a góllövőlista élén végzett. Ebből az alkalomból a Füzesabony elleni találkozó előtt, Halász Sándor, az Ózdi KC elnöke, valamint Fidrus Péter alpolgármester köszöntötte a fiatal játékost. Gratulálunk Márk!
   

Először tér vissza felnőtt edzőként

Írta: Marosréti Ervin, 2014 december 12. (péntek) 12:11

Először tér vissza felnőtt edzőkéntNagyon sokszor felállva tapsoltuk a megmozdulásait, a góljai után többszáz, olykor ezernél is több ózdi kéz emelkedett a magasba. Fügedi Csaba neve szervesen összekapcsolódott az Ózdi KC-val, hiszen az utolsó NB I-es időszakban nagyon sokat tett a csapat sikeréért. Az idő azonban múlik, így most már edzőként, a következő ellenfelet irányítva térhet vissza egykori sikerei színhelyére. Fügedi Csaba utánpótlás csapatokkal járt már a Városi Sportcsarnokban, felnőtt padon azonban most debütál. A Füzesabonynak túl sok veszítenivalója nincs, hiszen eddig is várakozáson felül szerepelt a bajnokság első felében.

Bővebben...

   

Szépen lezárni az őszt

Írta: Marosréti Ervin, 2014 december 12. (péntek) 12:07

Szépen lezárni az ősztHazai pályán fejezi be a bajnokság első felét az Ózdi KC NB I/B-s férfi kézilabda-csapata. A mögöttünk hagyott két sikertelen idegenbeli mérkőzés után nem maradt más választása az együttesnek, minthogy a Városi Sportcsarnokban begyűjtse a két pontot az újonc Füzesabony ellen. Tegyük hozzá gyorsan: nem lesz egyszerű, hiszen a hevesiek a várakozáson felül szerepelnek, jelenleg egy ponttal és egy helyezéssel jobban állnak a piros-kékeknél. A találkozó szombaton 17 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban, a juniorok pedig 19 órától lépnek pályára.

Bővebben...

   

Papírforma hétvége

Írta: Marosréti Ervin, 2014 december 08. (hétfő) 17:01

Férfi Kézilabda NB I/B 2014/2015A férfi kézilabda NB I/B-ben a 12. forduló mérkőzéseit a mögöttünk hagyott hétvégén. Különösebb meglepetés nélkül zajlottak le a találkozót, az esélyesebb csapatok szinte minden helyszínen begyűjtötték a két bajnoki pontot.


Bővebben...

   

1 / 94 oldal