Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
Johnson Electic Ózd Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Bajnok Cukrászüzem
Derby Sport Kft

Változás a programban

Írta: Marosréti Ervin, 2016 augusztus 22. (hétfő) 20:45

Változás a programbanEzen a héten – a korábbi tervekkel ellentétben – nem játszik hazai felkészülési mérkőzést az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. Az NB I/B-s bajnokságra készülő gárda kedden Nyíregyházán vendégszerepel, utána hazai körülmények között dolgozik tovább. A Városi Sportcsarnokban a bajnoki rajtig még két találkozót játszik a csapat. Augusztus 30-án (kedden) 18 órától az NB II-es Kisvárda látogat majd Ózdra, három nappal később, szeptember 2-án (péntek) 18 órától pedig az élvonalbeli Mezőkövesdi KC lesz a mieink ellenfele.
   

Előrébb tart a Nyíregyháza

Írta: Marosréti Ervin, 2016 augusztus 19. (péntek) 15:58

Előrébb tart a NyíregyházaSok gólos felkészülési mérkőzést játszott egymással az ÓAM-Ózdi KC és a Nyíregyháza férfi kézilabda csapata. A tavalyi bronzérmes ezúttal is igazolta jó hírét, hiszen hét góllal megnyerték az ózdi találkozót. A mieinknél védekezésben mindenképpen előrébb kell lépni a bajnoki rajtig hátralévő hetekben.

Bővebben...

   

Erős ellenféllel szemben

Írta: Marosréti Ervin, 2016 augusztus 19. (péntek) 15:53

Erős ellenféllel szembenA tavalyi bronzérmes nyíregyházi junior csapattal játszott felkészülési mérkőzést az ÓAM-Ózdi KC hasonló korú együttese. Az előző idényben még a serdülőben szerepelt játékosok csapatba építése folyamatban van, ezért volt fontos az erős ellenféllel szembeni találkozó. A meccset a nyíregyháziak nyerték meg kilenc góllal, ám a jövő szempontjából ezeknek a találkozóknak van értelme.

Bővebben...

   

Jó hazai bemutatkozás

Írta: Marosréti Ervin, 2016 augusztus 17. (szerda) 20:29

Jó hazai bemutatkozásAz idei felkészülési időszakban először lépett pályára hazai körülmények között az ÓAM-Ózdi KC férfi csapata. A piros-kékek kedden este a Városi Sportcsarnokban az NB I/B-s újonc Tiszavasvárit fogadták. A mieink a könyöksérülése miatt Sándor Rolandot, valamint az egyéb elfoglaltsága miatt hiányzó Lestál Martint kénytelenek voltak nélkülözni, de a csapat jobb második félidei teljesítményével így is megnyerte a találkozót. Csütörtökön újabb hazai meccs vár a fiúkra, hiszen a Nyíregyháza érkezik Ózdra. A felnőtt összecsapás 18.30-kor kezdődik, a juniorok 16.30-tól csapnak össze.

Bővebben...

   

A góllövés már megy

Írta: Marosréti Ervin, 2016 augusztus 17. (szerda) 20:25

A góllövés már megyNéhány napon belül másodszor is megmérkőzött egymással az ÓAM-Ózdi KC és a Tiszavasvári SE junior csapata. A Városi Sportcsarnokban megrendezett felkészülési mérkőzésen a piros-kékek egy-egy rövidebb időszakot leszámítva végig vezetve, a hajrára nagy különbségű győzelmet arattak. A góllövőssel már nincs probléma, védekezésben viszont még van hová fejlődni a bajnoki rajtig.

Bővebben...

   

Vasvári és Nyíregyháza: két hazai edzőmeccs

Írta: Marosréti Ervin, 2016 augusztus 16. (kedd) 10:06

Vasvári és Nyíregyháza: két hazai edzőmeccs Ezen a héten kétszer is a Városi Sportcsarnokban lép pályára az NB I/B-s bajnokságra készülő ÓAM-Ózdi KC. A felnőtt csapat kedden 18 órától a másod osztályú újonc Tiszavasvárit látja vendégül, csütörtökön pedig ugyanebben az időpontban a tavalyi bronzérmes Nyíregyháza látogat a piros-kékekhez. A felnőtt találkozók előtt junior meccseket rendeznek, amelynek kezdési időpontja 16 óra. A felkészülési találkozókra a belépés ingyenes.
   

Közgyűlés

Írta: Marosréti Ervin, 2016 augusztus 16. (kedd) 09:38

KözgyűlésAz Ózdi Kézilabda Club rendes, éves közgyűlését tartja meg a Városi Sportcsarnok éttermében, amelynek a napirendi pontjai a következők lesznek:
1. Beszámoló a 2015/2016-os esztendőről, valamint a következő év terveinek ismertetése
2. Az egyesület alapszabályának módosítása
3. Személyi kérdések
4. Egyebek

A közgyűlés helye, ideje:
Városi Sportcsarnok Étterme, 3600 Ózd, Brassói út 1.
2016. augusztus 29. (hétfő), 16.30 óra.

A közgyűlés határozatképes, ha azon a tagok legalább a fele megjelenik. Amennyiben a közgyűlés határozatképtelen lenne, abban az esetben az új közgyűlést ugyanezen a napon, 17.00-ra hívom össze. külön értesítés nélkül, a fentiekkel azonos napirendi pontokkal, amely a megjelent tagok számára tekintet nélkül határozatképes.
Megjelenésükre feltétlenül számítok.
Halász Sándor
az Ózdi Kézilabda Club elnöke.
   

Nyitrai, Lestál, Répási

Írta: Marosréti Ervin, 2016 augusztus 04. (csütörtök) 13:04

Nyitrai, Lestál, RépásiA szerdai napon három újonnan szerződtetett játékossal erősítette meg a sorait az ÓAM-Ózdi KC együttese. Az NB I/B-s gárdában folytatja a pályafutását a belső védekező poszton, és beállóban bevethető Nyitrai János, akit a Mezőkövesdi KC-tól szerződtetett az ózdi klub. Jobbszélre Répási Norbert érkezett, aki legutóbb a Füzesabony gárdájában kézilabdázott, míg balszélen egy saját nevelésű játékos, Lestál Martin jelentkezett ismét játékra. A fiatal kézilabdázó az elmúlt években Balatonfüreden játszott, de 2011-ben tagja volt annak a ifjúsági csapatnak, amelyik az OIK négyes fináléban szerepelt.

Bővebben...

   

Sorsoltak az OSB-ben

Írta: Marosréti Ervin, 2016 augusztus 04. (csütörtök) 12:55

Sorsoltak az OSB-benA Magyar Kézilabda Szövetségben átalakították az Országos Serdülő Bajnokság csoportbeosztását, ami az utazás szempontjából jóval kezdvezőbb az ÓAM-Ózdi KC számára, mint korábban. A következő idényben nem kell Csengerre, Berettyóújfaluba, vagy éppen Fehérgyarmatra utazni a fiataloknak, ugyanis több borsodi, nógrádi és hevesi gárda szerepel a C csoportban. A serdülők számára az alapszakasz szeptember második hetében kezdődik.

Bővebben...

   

Nyíregyházi kuparajt

Írta: Marosréti Ervin, 2016 augusztus 04. (csütörtök) 12:52

Nyíregyházi kuparajtA Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolták a férfi Magyar Kupa 1. fordulójának párosításait. Az ÓAM-Ózdi KC a sorozat nyitányán Nyíregyházán lép majd pályára, a továbbjutásról egy mérkőzés dönt. Érdekesség, hogy a piros-kékek október közepéig négyszer is találkoznak a szabolcsiakkal, hiszen a felkészülési időszakban két találkozót játszik egymással a két csapat, szeptemberben a Magyar Kupában, október közepén pedig a bajnokságban csapnak össze a felek. A Magyar Kupa 1. fordulójának hivatalos játéknapja szeptember 21-e, de a két csapat más időpontban is megegyezhet egymással.

Bővebben...

   

1 / 128 oldal