Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

OTP számlaszám

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
Johnson Electic Ózd Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Bajnok Cukrászüzem
Derby Sport Kft

Hatalmas ellenszélben

Írta: Marosréti Ervin, 2015 április 18. (szombat) 21:00

Hatalmas ellenszélbenHétgólos vereséget szenvedett Lajosmizsén az Ózdi KC férfi kézilabda csapata. Az NB I/B-s bajnokság 23. fordulójában az ózdiak gyenge első félidőt produkáltak, ezután viszont hatalmas energiát mozgósítva felzárkóztak a hazaiakra. Az utolsó negyed órában azonban érthetetlen kiállítások és erősen vitatható játékvezetői ítéletek nehezítették az ózdiak dolgát, akik így a hajrában nem küzdhettek a pontszerzésért.

Bővebben...

   

Nehéz alföldi fellépés

Írta: Marosréti Ervin, 2015 április 17. (péntek) 20:39

Nehéz alföldi fellépésA férfi kézilabda NB I/B-ben a keleti csoport élmezőnyéhez tartozó csapat otthonában szerepel az Ózdi KC együttese. Szombaton 18 órától ugyanis a tabella negyedik helyén álló Lajosmizse vendége lesz a piros-kék társaság. A győzelem receptje ismert, hiszen ősszel a két csapat ózdi találkozóját a mieink nyerték meg, de idegenben nyilván teljesen más a helyzet.

Bővebben...

   

Végig hitt benne

Írta: Marosréti Ervin, 2015 április 14. (kedd) 21:56

Végig hitt benneSzakál György végig hitt a csapatában az Orosháza elleni, hazai bajnoki mérkőzésen. A találkozó közben is érezte, hogy előbb-utóbb eljön a fordítás ideje. A hajrá valóban emlékezetes marad, amelyet kétgólos hátrányból nyertek meg a mieink. A meccs után kérdeztük Szakál Györgyöt, az Ózdi KC edzőjét.

Bővebben...

   

A fejlődést szolgálják az ilyen meccsek

Írta: Marosréti Ervin, 2015 április 14. (kedd) 21:50

A fejlődést szolgálják az ilyen meccsekHiába vezetett bő ötven percen keresztül az orosházi U23-as együttes az Ózdi KC ellen, a végén mégis pont nélkül távoztak a Városi Sportcsarnokból. Pásztor István, az alföldiek vezetőedzője ennek ellenére hasznosnak, és építő jellegűnek tartotta az összecsapást.


Bővebben...

   

Kiváló végjáték, két pont

Írta: Marosréti Ervin, 2015 április 13. (hétfő) 13:58

Kiváló végjáték, két pontNagyszerű hajrával fordított, és győzött az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata az NB I/B-s bajnokság 22. fordulójában. A piros-kékek hazai körülmények között az NB I-es játékosokkal megerősített Orosházi FKSE U23-at győzték le négy góllal. A mérkőzés utolsó néhány perce itt is megtekinthető, 22-22-es döntetlennél kapcsolódhatunk be az eseményekbe.

Bővebben...

   

Meglepetésmentes hétvége

Írta: Marosréti Ervin, 2015 április 13. (hétfő) 13:46

2014/2015 Férfi Kézilabda NB I/B KeletA vártnak megfelelő eredmények születtek a férfi kézilabda NB I/B legutóbbi játéknapján. A Keleti csoport 22. fordulójában biztosan nyert a három dobogós együttes, valamint az őket követő Lajosmizse is. Szerencsére ezúttal az Ózdi KC is begyűjtötte a két bajnoki pontot, így még van lehetősége a csapatnak arra, hogy a bajnokságból hátralévő fordulókban előrébb araszolgasson a táblázaton.


Bővebben...

   

Parádés hajrá, értékes siker

Írta: Marosréti Ervin, 2015 április 11. (szombat) 21:51

Parádés hajrá, értékes sikerAz NB I-es keret játékosaival megerősített Orosházát sikerült legyőznie az Ózdi KC férfi kézilabda-csapatának. Az NB I/B-s bajnokság 22. fordulójában egészen az utolsó tíz percig a vendégek álltak jobban, ám a hajrában igazi csapatként, egymásért küzdve sikerült megfordítani a meccset. Ismét voltak húzóemberek, ám ezúttal mindenki hozzátette a magáét az értékes győzelemhez.

Bővebben...

   

Kemény, küzdelmes meccs lesz

Írta: Marosréti Ervin, 2015 április 09. (csütörtök) 12:32

Kemény, küzdelmes meccs leszHosszú utazást követően, de teljes kerettel érkezik szombaton Ózdra az Orosházi FKSE U23-as csapata. Az NB I/B-s bajnokság 22. fordulójában az alföldiek bíznak a jó eredmény elérésében, de ehhez arra lesz szükségük, hogy az elmúlt időszakban tapasztalt technikai hibák számán csökkenteni tudjanak.

Bővebben...

   

Végre, újra itthon

Írta: Marosréti Ervin, 2015 április 09. (csütörtök) 12:18

Végre, újra itthonA törökszentmiklósi, az egri és a nyíregyházi vendégjáték után, valamint a bajnoki szünetet követően ismét hazai pályán szerepel az Ózdi KC együttese. A bajnokság hajrájára fordulva olyan mérkőzések következnek a csapat számára, amelyeket meg kell nyerni, hogy a szezon végére sikerüljön fölzárkózni az élcsapatok mögé. Szombaton 18 órától azt az U23-as Orosházát fogadják a mieink, amely ősszel öt góllal győzni tudott az Ózdi KC ellen az alföldi városban.

Bővebben...

   

Hétvégén Bencze Tamás Emléktorna

Írta: Marosréti Ervin, 2015 április 08. (szerda) 17:09

Bencze Tamás EmléktornaA tavalyi esztendőben tragikusan fiatalon elhunyt Bencze Tamásra, klubunk egykori játékosára és utánpótlás edzőjére emlékezünk az előttünk álló hétvégén. Szombaton délelőtt és vasárnap két korosztály is pályára lép az Ózdi KC által szervezett tornán. Április 11-én a nyolc évesek délelőtt 9 és 12 óra között foglalják el a Városi Sportcsarnok küzdőterét. Az Ózdi KC első és második csapata mellett a Mezőkövesd és az Eger fiatal tehetségei lépnek pályára az eseményen.

Bővebben...

   

1 / 100 oldal