Adó 1%

Támogasd adód 1%-ával az Ózdi KC utánpótlását
Kedves Barátaink!

Az Ózdi Kézilabda Club ettől az esztendőtől várja az adó 1%-ának felajánlását.
Amikor rendelkezik, gondoljon ránk, segítsége sokat jelent a számunkra.

Köszönettel, az
Ózdi Kézilabda Club

Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.

Három csoport alakult ki

Írta: Marosréti Ervin, 2018 február 18. (vasárnap) 20:22

Hárman 16 ponttalNégy élcsapat ellépett a többi csapattól, a középmezőnyt is négy gárda alkotja, jelenleg pedig úgy fest, hogy öt csapat küzd a bennmaradást jelentő helyekért. A Keleti csoport 16. fordulójában a Nyíregyháza Törökszentmiklóson nyert, Lajozsmizséről pedig a Kecskemét vitte el a pontokat. Az algyői rangadót a Mezőkövesd hozta, Balassagyarmaton pedig az alsóházi csapatok csatáját a hazaiak nyerték. A Békés Balmazújvárosból távozott két ponttal, a szegedi fiatalok pedig csak megszorítani tudták a szezon meglepetés csapatát.

Bővebben...

   

Szebb lett a szomorú nap

Írta: Marosréti Ervin, 2018 február 18. (vasárnap) 20:08

Szebb lett a szomorú napTovábbra is őrzi makulátlan mérlegét az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági együttese. Szakál Dáneil gárdája ezúttal idegenbeli rangadót nyert meg, a keleti csoport 13. fordulójában a Dabas II. vendégeként sikerült elhozni a pontokat. A találkozó szinte végig szoros volt, de a piros-kékek végig vezetve, végül három góllal nyerték meg a mérkőzést. Az ÓAM-Ózdi KC ifi csapata százszázalékos mutatóval vezeti a keleti csoport táblázatát.

Bővebben...

   

Itt hagyott bennünket…

Írta: Marosréti Ervin, 2018 február 18. (vasárnap) 13:42

Itt hagyott bennünket…Két héttel ezelőtt még felhívott. Azt mondta: „Kettes létrával verek végig rajtatok, ha nem veritek meg a Nyíregyházát…” Aztán nevetett a vonal túlsó végén. Szombaton reggel jött a szomorú hír, amely futótűzként szaladt végig a városon. Hosszan tartó, súlyos betegség után Kosik Gyula elhunyt. Életének 71. évében ért véget a földi pályája, amelynek utolsó hónapjai nagy szenvedés mellett teltek el.

Bővebben...

   

Egy gólon múlt

Írta: Marosréti Ervin, 2018 február 15. (csütörtök) 21:48

Kézilabda Országos Serdülő BajnokságSzoros meccsen, minimális különbségű vereséget szenvedett az ÓAM-Ózdi KC serdülő csapata. A fiatalok a keleti csoport 13. fordulójában hétközi meccset játszottak a Kecskeméti Sportiskola vendégeként. A szünetben a piros-kékek még két góllal vezettek, a fordulás után azonban a hazaiak akarata érvényesült, akik végül megfordították a találkozót.

Bővebben...

   

Döntetlen Majsán

Írta: Marosréti Ervin, 2018 február 11. (vasárnap) 16:19

Kézilabda Országos Serdülő BajnokságNem bírt egymással a tavaszi idénynyitón a Kiskunmajsa és az ÓAM-Ózdi KC serdülő együttese. Az első huszonöt perc után a hazaiak két gólos vezetést szereztek, de a fordulás sikerült felzárkózni, és a hajrában még a győzelmet is megszerezhette volna Fehér János gárdája. A találkozó végül döntetlennel zárult.

Bővebben...

   

Kecskeméti TE vs. ÓAM-Ózdi KC

Írta: Marosréti Ervin, 2018 február 11. (vasárnap) 15:05

Kecskeméti TE vs. ÓAM-Ózdi KCA férfi kézilabda NB I/B 15. fordulójában az ÓAM-Ózdi KC a Kecskeméti TE vendége volt. A találkozót a hazaiak 18-13-as félidő után, 29-26-ra nyerték meg. A mérkőzés felvétele teljes egészében megtekinthető.


Bővebben...

   

Tovább az őszi úton

Írta: Marosréti Ervin, 2018 február 11. (vasárnap) 15:01

Tovább az őszi útonA tavaszi idény első találkozóján is győzni tudott az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági gárdája. Hosszú utazást követően a fiatalok az Algyő elleni mérkőzést Kiskunmajsán játszották le. Szakál Dániel együttese végig vezetve gyűjtötte be a két pontot. Az összecsapás folyamán mát tíz góllal is vezettek a mieink, a hajrában a vendéglátók felzárkóztak, de így is ózdi sikerrel zárult a hatvan perc.

Bővebben...

   

Maradt hiányérzet

Írta: Marosréti Ervin, 2018 február 11. (vasárnap) 14:59

Maradt hiányérzetVolt tartása a csapatnak, de az első félidőben elkövetett hibák miatt nem volt esélye a pontszerzésre. Az ÓAM-Ózdi KC háromgólos vereséggel zárta a kecskeméti kirándulást. A lefújást követően értékeltünk Szakál György vezetőedzővel.

Bővebben...

   

Kitartott az előnyük

Írta: Marosréti Ervin, 2018 február 11. (vasárnap) 14:57

Kitartott az előnyükA második félidő közepén magabiztosnak tűnő vezetés szoros győzelemmé alakult a Kecskeméti TE számára. Az alföldiek végig vezetve, 29-26-ra győzték le az ÓAM-Ózdi KC-t a keleti csoport 15. fordulójában. A találkozó után kérdeztük Ocsovai Zsoltot, a KTE edzőjét.

Bővebben...

   

Pontatlanul, de emelt fővel

Írta: Marosréti Ervin, 2018 február 11. (vasárnap) 14:51

Pontatlanul, de emelt fővelA sérülésektől, betegségektől megtizedelt ÓAM-Ózdi KC kecskeméti vendégjátéka nem járt sikerrel. A keleti csoport 15. fordulójában a hazaiak végig vezetve tartották otthon a bajnoki pontokat. A piros-kékek az első játékrészben védekezésben nem tudták azt a szintet hozni, ami egy ilyen rangadó megnyeréséhez szükséges. Emellett számos ziccer maradt ki szélső pozícióból, amivel a másik oldalon a Kecskemét élni tudott. A hajrában felzárkózott a csapat, ezzel sikerült tisztessé tenni a vereséget.

Bővebben...

   

1 / 169 oldal