Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.

Tele váratlan eredménnyel

Írta: Marosréti Ervin, 2016 december 04. (vasárnap) 22:43

Férfi Kézilabda NB I/B 2016/2017A Keleti csoport 11. fordulójában feje tetejére állt a világ. Volt, ahol teljesen felborult a papírforma, és akadt helyszín, ahol kis híján meglepetést született. A táblázat első két helyén álló FTC és Algyő hozta a kötelezőt, de a pont nélkül sereghajtó Nyírbátor is nagyon megszorongatta a Lajosmizsét. Az ÓAM-Ózdi KC törökszentmiklósi veresége mellett a legtöbben a Kecskemét szigetszentmiklósi, valamint a Békés tiszavasvári botlása láttán kapták fel a fejüket. Érdekesség, hogy a táblázat harmadik helyén álló Nyíregyháza is alaposan megszenvedett a TKE csapatával, csupán egyetlen góllal nyertek.

Bővebben...

   

Mindenki tudása alatt

Írta: Marosréti Ervin, 2016 december 04. (vasárnap) 13:40

Mindenki tudása alattA szombaton pályára lépett játékosok között nem volt olyan, akit pozitív irányban ki lehetett volna emelni a többiek közül. Enerváltan, erőtlenül játszott a csapat Törökszentmiklóson, amelynek végül vereség lett a vége a Székács vendégeként. A találkozó után kérdeztük Szakál Györgyöt, az ÓAM-Ózdi KC edzőjét.

Bővebben...

   

Kijött nekik a lépés

Írta: Marosréti Ervin, 2016 december 04. (vasárnap) 13:38

Kijött nekik a lépésA Törökszentmiklósi Székács megérdemelt győzelmet aratott az ÓAM-Ózdi KC ellen a keleti csoport 11. fordulójában. Az alföldiek az első néhány percet leszámítva kézben tartották a meccset, és végül nagy különbségű sikerrel szerezték meg a két pontot. A találkozó után Szloska Krisztiánt, a hazaiak edzőjét kérdeztük.

Bővebben...

   

Teljes betli

Írta: Marosréti Ervin, 2016 december 04. (vasárnap) 13:32

Teljes betliVannak olyan napok egy csapat életében, amikor semmi nem jön össze. Még azok a dolgok sem, amelyek máskor rutinszerűen működnek. Az viszont tényleg nagyon ritka, hogy nem csak néhány játékos, hanem a teljes keret csődöt mondjon. Az ÓAM-Ózdi KC-val ez történt a Törökszentmiklósi Székács otthonában, ahol a csapat nagy gólarányú, 33-20-as vereséget szenvedett.

Bővebben...

   

Szépen zártak a juniorok

Írta: Marosréti Ervin, 2016 december 04. (vasárnap) 13:22

Szépen zártak a juniorokAz idei naptári esztendő utolsó bajnoki mérkőzését magabiztosan nyerte meg az ÓAM-Ózdi KC junior együttese. A fiatalok a keleti csoport 11. fordulójában a sereghajtó Törökszentmiklósi Székács vendégeként győztek tizenöt góllal. A két pont sorsa már az első játékrészben eldönt, de a fordulás után tovább duzzadt a két csapat közti különbség.

Bővebben...

   

Másodszor is a győzelemért Miklóson

Írta: Marosréti Ervin, 2016 december 02. (péntek) 10:53

Másodszor is a győzelemért MiklósonAz ÓAM-Ózdi KC csapatának még két alföldi „kirándulás” van hátra az NB I/B-s bajnokság őszi idényéből. A keleti csoport 11. fordulójában a piros-kékek másodszor utaznak Törökszentmiklósra, ezúttal a Székács vendége lesz a csapat. Az előző szezonban a két gárda egymás elleni meccsén egyaránt az idegenben szereplő gárda győzött. Ózdon törökszentmiklósi, siker született, tavasszal azonban az ÓAM-Ózdi KC sima sikerrel vágott vissza. Ebben a bajnokságban a két együttest csupán egy helyezés választja el a táblázaton. Szakál György együttese jelenleg a nyolcadik 11 ponttal, a Székács pedig a kilencedik helyen áll, kilenc egységgel a neve mögött. Ebből adódóan szoros és izgalmas összecsapás várható szombaton 18 órai kezdettel.

Bővebben...

   

ÓAM-Ózdi KC vs. Ferencvárosi TC

Írta: Marosréti Ervin, 2016 november 29. (kedd) 12:52

ÓAM-Ózdi KC vs. Ferencvárosi TCA férfi kézilabda NB I/B-ben a veretlenül listavezető Ferencváros látogatott Ózdra. A keleti csoport 10. fordulójában a zöld-fehérek végül hat góllal, 35-29-re bizonyultak jobbnak a piros-kékeknél. A találkozó teljes egészében megtekinthető.

Bővebben...

   

Megdolgoztak a győzelemért

Írta: Marosréti Ervin, 2016 november 29. (kedd) 12:41

Megdolgoztak a győzelemértA keleti csoportban listavezető Ferencváros 35-29-re győzött az ÓAM-Ózdi KC ellen a keleti csoport 10. fordulójában. A jó hangulatú, helyenként izgalmas találkozó után kérdeztük Adorján Gábort, a Ferencváros edzőjét.


Bővebben...

   

Nincs miért szégyenkezni

Írta: Marosréti Ervin, 2016 november 29. (kedd) 12:39

Nincs miért szégyenkezniA hatgólos vereség ellenére az ÓAM-Ózdi KC játékosai emelt fővel vonulhattak öltözőbe a bajnokaspiráns Ferencváros elleni találkozó után. A csapat ugyanis akart, küzdött, harcolt, de a nagyobb játékerőt képviselő vendégek végül begyűjtötték a két pontot. A lefújás után kérdeztük Szakál Györgyöt, az ÓAM-Ózdi KC edzőjét.

Bővebben...

   

Négy hazai, három vendég

Írta: Marosréti Ervin, 2016 november 29. (kedd) 12:31

Férfi Kézilabda NB I/B 2016/2017A 10. forduló mérkőzéseivel folytatódott a bajnokság a férfi kézilabda NB I/B-ben. A mögöttünk hagyott hétvégén a Kecskemét hazai pályán verte a jelenleg dobogós Nyíregyházát, a TKE alsóházi rangadót nyert a Tiszavasvári ellen, a Békés pedig nagy különbséggel győzte le a másik törökszentmiklósi csapatot. Balassagyarmatról a Szigetszentmiklós vitte el a pontokat, Lajosmizsén, az Algyő, Ózdon pedig a listavezető Ferencváros nyert. A szegedi fiatalok egy gólgazdag meccsen bizonyultak jobbnak a sereghajtó Nyírbátornál.

Bővebben...

   

1 / 137 oldal