Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

OTP számlaszám

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
Johnson Electic Ózd Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Bajnok Cukrászüzem
Derby Sport Kft

Lenne mit törleszteni

Írta: Marosréti Ervin, 2015 február 27. (péntek) 13:22

Lenne mit törleszteniA két csapat egymás elleni mérkőzésin a Ferencváros rendre megkeserítette az Ózdi KC életét. Ez a megállapítás az elmúlt két bajnokságra értendő, hiszen mindhárom fellépést a zöld-fehérek nyerték meg. Érdekesség, hogy a Népligetben mindkétszer sokkal szorosabb volt a meccs, mint Ózdon. Most viszont abban bízunk, hogy a Balassagyarmat elleni siker hitet és lendületet ad a csapatnak a zöld-fehérek elleni, szombati rangadóra is. A találkozó 18 órakor, Kolarovszki Zoltán és Szabó Imre sporttársak sípszavára kezdődik.

Bővebben...

   

Szoros meccsre számít

Írta: Marosréti Ervin, 2015 február 27. (péntek) 13:18

Szoros meccsre számítA nagyszerű őszi menetelés után, döcögősen indult a Ferencváros számára a bajnokság második fele. Tavasszal ugyanis már két találkozót is vesztettek, ott hagyták a pontokat a nyíregyházi rangadón, legutóbb pedig Lajosmizséről távoztak üres zsebbel. A Ferencváros mestere ettől függetlenül úgy gondolja: nincs gond a csapattal, a célkitűzést így is teljesíteni tudják. Szombaton pedig Ózdon egy kiélezett, szoros csatát vár.

Bővebben...

   

Visszafogott játékkal is simán

Írta: Marosréti Ervin, 2015 február 27. (péntek) 13:04

Visszafogott játékkal is simánÚjabb győzelmet aratott a serdülő bajnokság rájátszásában az Ózdi KC együttese. Kerekes Péter gárdája csütörtökön délután, hazai körülmények között a Nyírbátort győzte le. A tizenegy gólos siker ellenére a csapat teljesítménye enyhén szólva is visszafogott volt.

Bővebben...

   

Ellépett az Eger

Írta: Marosréti Ervin, 2015 február 24. (kedd) 11:39

Férfi Kézilabda NB I/B 2014/2015Csupán egyetlen vendéggyőzelem született a férfi kézilabda NB I/B 16. fordulójában, ebből is látszik, hogy ezen a hétvégén a hazai csapatok domináltak. Az élcsapatok közül a Ferencváros vesztett, így a zöld-fehérek visszacsúsztak a harmadik helyre. A Nyíregyháza jött föl az Eger mögé a táblázat második helyére, a két csapat a következő körben éppen egymás ellen játszik majd.

Bővebben...

   

Végig vezetve, magabiztosan

Írta: Marosréti Ervin, 2015 február 22. (vasárnap) 16:44

Végig vezetve, magabiztosanEgyetlen pillanatig sem forgott veszélyben a győzelem a Balassagyarmat elleni bajnoki mérkőzésen. A keleti csoport 16. fordulójában az Ózdi KC az elsőtől az utolsó percig kézben tartotta az irányítást, a szorosabb végeredmény annak köszönhető, hogy az utolsó negyed órában már a saját nevelésű, fiatalok kaptak lehetőséget. A piros-kékek értékes pontokat gyűjtöttek a nógrádiak ellen.

Bővebben...

   

Gólözön a két pont mellé

Írta: Marosréti Ervin, 2015 február 22. (vasárnap) 16:38

Gólözön a két pont melléEgy híján ötven góllal terhelte meg a balassagyarmati hálót az Ózdi KC junior együttese. A nógrádiak az első félidőben még szorossá tudták tenni a találkozót, a második harminc percben azonban a piros-kékek egyértelműen az ellenfelük fölé kerekedtek. Ezzel a győzelemmel a fiatalok továbbra is harcban vannak a keleti csoport dobogójáért, ami komoly fegyverténynek tekinthető.

Bővebben...

   

Kapusgondok és egyéb problémák

Írta: Marosréti Ervin, 2015 február 20. (péntek) 12:07

Kapusgondok és egyéb problémákNincs könnyű helyzetben az Ózdi KC együttese. A tavaszi nyitányon elért hazai döntetlen, majd a Békés elleni idegenbeli vereség után az egyre jobb formába lendülő Balassagyarmat érkezik a Városi Sportcsarnokba. A keleti csoport 16. fordulójának északkeleti rangadója előtt gondot okoz a kapuskérdés, amire a jelenlegi helyzetben kérdéses, hogy lesz-e megoldás. Ettől függetlenül a csapat győzelmi reményekkel lép pályára a nógrádi együttes ellen.

Bővebben...

   

Mindig háromesélyes

Írta: Marosréti Ervin, 2015 február 20. (péntek) 10:41

Mindig háromesélyesA bajnokság őszi felében az Ózdi KC elhozta a két pontot Balassagyarmatról. Ebből azonban nem szabad kiindulni, hiszen azóta több hónap is eltelt. Mind a két csapat változott, a nógrádiak előnyükre. A tavasszal megszerzett három pontjuk azt bizonyítja, hogy Molnár Ferenc keze alatt formálódik a Kábel SE. Kellő önbizalommal érkeznek a szombati bajnokira, bár a felkészülésüket az influenza járvány nehezítette az elmúlt napokban.

Bővebben...

   

Nem volt esély a bajnok ellen

Írta: Marosréti Ervin, 2015 február 20. (péntek) 09:56

Nem volt esély a bajnok ellenCsupán a tisztes helytállásban lehetett bízni az Ózdi KC junior első idei bajnoki mérkőzésén. Már csak azért is, mert a nyitó forduló szabadnapja után a fiatalok a keleti csoportot magasan vezető Békés vendégei voltak. Az erőviszonyoknak megfelelően a találkozót a hazaiak nyerték meg.

Bővebben...

   

Győzelem a rájátszás nyitányán

Írta: Marosréti Ervin, 2015 február 20. (péntek) 09:26

Alapszakasz után a serdülők A kurtán-furcsán lebonyolított serdülő rájátszás első állomását sikerrel vette az Ózdi KC együttese. Az alsóház nyitó fordulójában Kerekes Péter együttese hazai pályán győzte le a Nyírsuli II gárdáját. A nehézségek ellenére a fiúk remekül teljesítettek, igazi csapatmunka volt ez a győzelem.

Bővebben...

   

1 / 96 oldal