Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.

Build It Beach Ózd: tíz csapat, tizennyolc meccs

Írta: Marosréti Ervin, 2018 június 21. (csütörtök) 20:23

Build It Beach Ózd: tíz csapat, tizennyolc meccsStrandkézilabda. Szombaton a Városi Strandfürdő területén hat esztendő szünet után rendeznek strandkézilabda tornát Ózdon. Az MKSZ koordinálása mellett az Ózdi Kézilabda Club vállalta fel a rendező szerepét. Az eseményre végül tíz csapat adta a nevezési szándékát, az U14-es és az Ifjúsági fiúk és lányok egész nap csatáznak majd a homokon. Az esemény a következő menetrend szerint zajlik majd.

Bővebben...

   

Ózdi homokon a fiatalok

Írta: Marosréti Ervin, 2018 június 17. (vasárnap) 16:12

Ózdi homokon a fiatalokTöbb esztendő szünet után ismét strandkézilabda eseménynek ad otthont Ózd. Szombaton és vasárnap a helyi fürdő területén rendezik meg a Build It Strandkézilabda Tornát, amelyet a Vízió & Dimenzió Kupáért bonyolítanak le. A kétnapos eseményen két utánpótlás korosztály – U14-es és Ifjúsági fiúk és lányok -  csapatai mérik össze az erejüket. A létszám egyelőre még nem ismert, hiszen az MKSZ rendszerén keresztül június 21-ig nevezhetnek a klubok.

Bővebben...

   

Görbicz Anita és Vincze Ottó volt a vendég

Írta: Marosréti Ervin, 2018 június 17. (vasárnap) 15:51

Görbicz Anita és Vincze Ottó volt a vendégNagyszerűen sikerül az ÓAM-Ózdi KC utánpótlás évzárója, amelyre Görbicz Anita világhírű kézilabdázó és Vincze Ottó volt válogatott labdarúgó is ellátogatott. A fiatalok megismerhették Anita és Ottó életútját, tanácsokkal látták el a srácokat. A nap folyamán főztünk egy jó bográcsgulyást és a strandkézit is kipróbálták az utánpótlás játékosaink. Persze a felnőttek is kivették a részüket a homokban Köszönjük, hogy velünk voltatok.

Bővebben...

   

Miénk a gólkirály!

Írta: Marosréti Ervin, 2018 június 17. (vasárnap) 15:45

Miénk a gólkirály!A rendkívül fiatal, korosztályában nagyrészt első éves serdülő csapatunk a középmezőnyben zárt a Serdülő II. osztály Keleti csoportjában. A fiatalok remek teljesítménnyel lettek hetedikek, de ehhez a gólfelelős Kovács László remeklése is kellett. Az ÓAM-Ózdi KC serdülő átlövője egy egyéni díjjal is gazdagodott a szezon végén, hiszen ő szerezte meg a gólkirályi címet. Kovács László a mögöttünk hagyott bajnokságban húsz mérkőzésen összesen 227 gólt szerzett, amivel az egész mezőny legeredményesebb játékosa lett. Gratulálunk Lackó!
   

Nyakban az arany

Írta: Marosréti Ervin, 2018 június 17. (vasárnap) 15:39

Nyakban az aranyJuhász Istvántól, az MKSZ kiemelt utánpótlás programvezetőjétől megkapta az aranyérmeket az ÓAM-Ózdi KC Ifjúsági csapata. A másodosztály aranyérmesét és a harmadosztályban ezüstérmes Lócis lányokat közösen köszöntötték a szurkolók a szülők és az érdeklődők. Az éremátadó után a srácokkal nevelőedzőjük, Bencze Tamás sírjánál jártunk, hiszen annak idején ezt a csapatot Ő indította el a siker útján. Neki is jár az aranyérem!

Bővebben...

   

A végletek csapata volt

Írta: Marosréti Ervin, 2018 június 17. (vasárnap) 15:28

A végletek csapata voltEgy rendkívül kiegyenlített, kiszámíthatatlan bajnokságban végül a kilencedik helyen végzett az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. Az NB I/B-s keleti csoportjában az ózdiak mindkét arcukat többször is megmutatták. Képesek voltak legyőzni, vagy megszorongatni élcsapatokat, ugyanakkor nem egy esetben szenvedtek az alsó régióhoz tartozó ellenfelekkel szemben. A piros-kékek az őszi idény után még a jónak mondható ötödik helyen álltak, ami a téli alapozás előtt optimizmussal töltötte el a szakvezetést.

Bővebben...

   

Mezőkövesdi KC vs. ÓAM-Ózdi KC

Írta: Marosréti Ervin, 2018 május 16. (szerda) 21:10

Mezőkövesdi KC vs. ÓAM-Ózdi KCBefejeződött az NB I/B-s férfi kézilabda-bajnokságban. Az ÓAM-Ózdi KC a bajnokavatás szenvedő alanya volt, hiszen a csapat az élen végzett Mezőkövesdi KC otthonában zárta az idényt. A találkozót a hazaiak 35-29-re nyerték meg. A meccs felvétele itt teljes egészében megtekinthető.

Bővebben...

   

42 pont

Írta: Marosréti Ervin, 2018 május 13. (vasárnap) 20:36

42 pontBajnok lett az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata! De jó ezt leírni. Nem mindennapi események után született meg a siker. Egy szenzációs menetelés végén, drámai körülmények között megnyert, idegenbeli rangadót követően lehetett ünnepelni. Mezőkövesden ugyanis hatgólos hátrányból, 33-27-ről fordított a csapat, és nyert végül 35-34-re. Az utolsó meccsen legalább egy pont kellett, kettő lett belőle. Nagyon feszült, ideges, görcsös volt a csapat. Rengeteg kapufát lőttek a srácok, negyed órával a vége előtt aggodalmat lehetett látni a szemekben. A hajrá viszont szenzációs volt. Az akarat, a szülők és a közönség segítsége meghozta a közös sikert. Jött a lefújás, majd az extázis.

Bővebben...

   

Becsületes szezonzáró Kövesden

Írta: Marosréti Ervin, 2018 május 13. (vasárnap) 20:31

Becsületes szezonzáró KövesdenSzűcs, Lestál és Kóródi sérülés, Losonczi pedig betegség miatt nem tarthatott Mezőkövesdre a társakkal, ezért enyhén szólva is foghíjas kerettel érkezett az ÓAM-Ózdi KC a szezonzáróra. A mezőkövesdi sportcsarnok zsúfolásig megtelt, a hazai drukkerek bajnokavatásra érkeztek, örömjátékot vártak a saját csapatuktól. A piros-kékek azonban nem akartak a fiesztához asszisztálni, a mienk nagyon komolyan vették a meccset és jól is kézilabdáztak.

Bővebben...

   

Ifi: aranyszombat Mezőkövesden

Írta: Marosréti Ervin, 2018 május 13. (vasárnap) 20:28

Ifi: aranyszombat MezőkövesdenHatalmas csatában, jelentős hátrányt ledolgozva győzött Mezőkövesden az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata. A fiúk legalább egy pontra volt szükségük a bajnoki címhez, végül mindkettőt elhozták a bronzéremre hajtó dél-borsodiak otthonában. Nagyot harcoltak a fiúk, utána pedig bajnokként térhettek haza!

Bővebben...

   

1 / 177 oldal