Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

OTP számlaszám

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
Johnson Electic Ózd Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Bajnok Cukrászüzem
Derby Sport Kft

Egy pont Füzesabonyból

Írta: Marosréti Ervin, 2015 május 17. (vasárnap) 08:56

Egy pont FüzesabonybólDöntetlennel fejezte be a 201!/2015-ös bajnoki szezont az Ózdi KC NB I/B-s férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek a keleti csoport 26. fordulójában a Füzesabony vendégeként 28-28-ra végeztek. Örömteli ugyanakkor, hogy a tíz gólt szerzett Fekete László lett a gólkirály, amihez ezúton is gratulálunk.

Bővebben...

   

Rendkívüli közgyűlés

Írta: Marosréti Ervin, 2015 május 15. (péntek) 15:17

Rendkívüli közgyűlésAz Ózdi Kézilabda Club rendkívüli közgyűlést tart a Városi Sportcsarnok éttermében, amelynek a napirendi pontjai a következők lesznek:
Bővebben...

   

Bajnoki zárás Füzesabonyban

Írta: Marosréti Ervin, 2015 május 15. (péntek) 10:17

Bajnoki zárás FüzesabonybanEgy hosszú bajnoki menetelés végére ér az Ózdi KC együttese. A 2114/2015-ös szezonban a piros-kékek utoljára lépnek pályára az előttünk álló hétvégén. A mieink a bennmaradásért harcoló Füzesabony vendégei lesznek. A Keleti csoport 26. fordulójában a hevesi városban szombaton 17 órakor indul útjára a labda.

Bővebben...

   

Második hely a rájátszásban

Írta: Marosréti Ervin, 2015 május 13. (szerda) 10:28

Második hely a rájátszásbanFehérgyarmati győzelemmel fejezte a be az alsóházi rájátszást az Ózdi KC serdülő csapata. A fiatalok a szabolcsi városban vesztett állásból fordítottak, és végül értékes győzelemmel zárták a szezont. Kerekes Péter gárdája ezzel a sikerrel az alsóház második helyén zárta a küzdelmeket.

Bővebben...

   

Százezres segítség a családnak

Írta: Marosréti Ervin, 2015 május 11. (hétfő) 10:15

Százezres segítség a családnakAz Ózdi KC hivatalos honlapján egy hónapon keresztül lehetett licitálni arra a dedikált mezre, amelyet az MKB-MVM Veszprém ajánlott föl. Nemes cél vezérelte a bakonyi sztárcsapatot, hiszen az egy esztendővel ezelőtt, fiatalon elhunyt Bencze Tamás családját volt hivatott segíteni az árverés. Az akció meghozta a várt eredményt, hiszen a kikiáltási ár duplájáért kelt el az értékes dressz. A százezer forintos legnagyobb ajánlatot Toldi Miklós adta, aki az Ózdi KC Algyő elleni, hazai mérkőzése előtt vehette át az értékes ereklyét.

Bővebben...

   

Elfogytunk a végére

Írta: Marosréti Ervin, 2015 május 10. (vasárnap) 21:32

Elfogytunk a végéreA szezon egyik legsúlyosabb hazai vereségégét szenvedte el az Ózdi KC együttese vasárnap. A Keleti csoport 25. fordulójában a piros-kékek szoros első játékrész után simán kikaptak az ugyancsak középcsapatnak számító Algyőtől.


Bővebben...

   

Átrohantunk az Algyőn

Írta: Marosréti Ervin, 2015 május 10. (vasárnap) 21:28

Átrohantunk az AlgyőnFölényes győzelemmel búcsúzott a hazai közönségtől az Ózdi KC junior együttese. A fiatalok az Algyő elleni találkozón nem kevesebb, mint tizenkilenc gólos sikert arattak. A győzelem egy pillanatig sem forgott veszélyben, a nagy különbség már az első negyed óra után kialakult.

Bővebben...

   

Kell a hetedik hely

Írta: Marosréti Ervin, 2015 május 08. (péntek) 22:25

Kell a hetedik helyErre az idényre búcsúzik a hazai közönségtől az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. Az NB I/B-s bajnokság 25. fordulójában a piros-kékek az újonc Algyőt fogadják, méghozzá a győzelem reményében. A két együttes közös múltja rendkívül rövid, hiszen az alföldiek újoncok a másod osztályban, így most fogadhatja őket elsőként az ózdi együttes a Városi Sportcsarnokban. A mérkőzés vasárnap 18 órakor keződődik.

Bővebben...

   

Két jutalomjáték következik

Írta: Marosréti Ervin, 2015 május 08. (péntek) 22:22

Két jutalomjáték következikA bajnoki hajrában nincs égető szűksége a pontokra az NB I/B-s újonc Algyő együttesének. Az alföldiek ugyanis stabil teljesítményt nyújtva, jelenleg is a középmezőnyben helyezkednek el. De pontosan ezért felszabadult, higgadt teljesítményt vár a csapat edzője, a vasárnapi ózdi fellépés alkalmával.

Bővebben...

   

Simán megvolt a kötelező

Írta: Marosréti Ervin, 2015 április 26. (vasárnap) 20:20

Simán megvolt a kötelező A férfi kézilabda NB I/B-ben a két borsodi együttes egymás ellen lépett pályára. A keleti csoport 24. fordulójában az Ózdi KC hazai körülmények között kilenc góllal győzte le a kövesdi fiatalokat. Jó hír, hogy a találkozón a junior csapat több játékosa is lehetőséget kapott a felnőttek között.

Bővebben...

   

1 / 102 oldal