Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Fantasztikus fordítás

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 15. (vasárnap) 00:34

Fantasztikus fordításHatalmas bravúrral kezdte az NB I/B-s bajnokságot az ÓAM-Ózdi KC csapata, hiszen a nyitó fordulóban az előzetesen jóval esélyesebbnek tartott Nyíregyháza otthonában sikerült győzni. Hullámvölgyekkel, hullámhegyekkel és érzelmekkel teli mérkőzést vívott a csapat Szabolcsban, ahol jelentős hátrányt ledolgozva, óriási akarattal, szenzációs védekezéssel és kapusteljesítménnyel sikerült a fordítás. Így lett mínusz hatról plusz négy!

Bővebben...

   

Keleti rangadó a nyitányon

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 12. (csütörtök) 08:27

Keleti rangadó a nyitányonEljön a rajt ideje. Az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata hathetes felkészülési időszak után pénteken már bajnoki mérkőzést játszik Nyíregyházán. A nyitány és utána a többi összecsapás sem ígérkezik könnyűnek, hiszen az ózdiak a korábbi évekhez hasonlóan a nyári szünetben ismét átalakultak. Meghatározó játékosok távoztak, akiket igyekeztek pótolni az egyesületnél. Emellett a saját nevelésű fiatal játékosok is egyre nagyobb szerephez juthatnak a piros-kékeknél.

Bővebben...

   

Ifi: a hajráig nyílt volt

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 10. (kedd) 21:10

Ifi: a hajráig nyílt voltHiába tartotta a lépést, sőt többször is vezetett a Bp. Honvéd otthonában az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata, a mieink végül ötgólos vereséget szenvedetek a fővárosban. Két forduló után tehát még várni kell az első pontokra az élvonalban.


Bővebben...

   

Jöhet a második forduló

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 08. (vasárnap) 14:55

Jöhet a második fordulóHatgólos sikerrel vette az újabb kupaakadályt az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A felkészülési meccsek közepette az előszezonban két MK-mérkőzést is játszott a csapat. A nyírbátori előselejtező után a sorozat 1. fordulójában a Kisvárda vendégeként is sikerült nyerni, ezzel továbbjutni. A mieink az első harminc perc után négy góllal vezettek, végül hattal nyertek Nyestéék a szabolcsi településen.

Bővebben...

   

Elment az egykori csapatorvos

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 06. (péntek) 12:33

Elment az egykori csapatorvosMély megrendüléssel és fájó szívvel vettük tudomásul, hogy az Ózdi Kohász férfi kézilabda-csapatának egykori csapatorvosa végleg itt hagyott bennünket. dr. Mészáros Miklós az 1970-es években dolgozott az együttes mellett, de a helyi kézilabdás élettől ezután sem szakadt el. Mindig szívén viselte a Kohász, majd az Ózdi KC szereplését, sorsát.

Dr. Mészáros Miklós háziorvos, önkormányzati képviselő, Ózd város díszpolgára, aranydiplomás címzetes főorvos 75 évet élt. Élete aktívan az emberekért végzett munkájával telt mind az egészségügyben, mind az önkormányzatban, és szinte a végsőkig sportolt. Jó kedélyű, örökké pozitív gondolkodású, kitartó, nagy harcos volt. Pályafutása során több tízezer ember egészségén segített, most egy egész város, így természetesen az Ózdi Kézilabda Club is gyászolja. Dr. Mészáros Miklós búcsúztatójáról később intézkednek.

Doktor Úr! Nagyon hiányozni fog, Nyugodjon Békében!
   

Újabb szabolcsi kupakirándulás

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 06. (péntek) 12:30

Újabb szabolcsi kupakirándulásSzabolcsi után szabolcsi Magyar Kupa mérkőzéssel folytatódik az ÓAM-Ózdi KC programja. Az NB II legutóbbi bajnokságában negyedik helyen végzett Nyírbátor kiverését követően az előző északkeleti csoport hatodikja következik. Ma este hat órától Kisvárdán vendégszerepelnek a piros-kékek az MK első fordulójában. A továbbjutásról ez az egy mérkőzés dönt. Amennyiben az ÓAM-Ózdi KC győz, továbblép a következő fordulóba, minden más eredmény esetén az alacsonyabb osztályú ellenfél várhatja a sorsolást. Persze utóbbira gondolni sem akarunk.

Bővebben...

   

Egy győzelem, egy vereség

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 03. (kedd) 17:54

Egy győzelem, egy vereségEbben az esztendőben fennállásának 25. évfordulóját ünnepli a Kazincbarcikai Kézilabda Sport Egyesület. Ebből az alkalomból a borsodiak három női és három férfi csapat részvételével rendeztek ünnepi, felkészülési tornát. A házigazdák mellett a hölgyeknél Hatvanból és Tápiószeléről érkezett NB II-es női csapat, a férfiaknál pedig a KKSE mellett az egyaránt NB I/B-s ÓAM-Ózdi KC és a Balmazújvárosi KK vett részt az egész napos eseményen.

Bővebben...

   

Ifi: egy góllal elment

Írta: Marosréti Ervin, 2019 augusztus 30. (péntek) 21:28

Ifi: egy góllal elmentPont nélkül maradt a szezon első bajnokiján az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata. Az átalakult együttesünk végig szoros csatát vívott a remek erőkből álló Balmazújvárossal, de végül a hajdúságiak egyetlen góllal jobbnak bizonyultak. Az utolsó tizenöt másodpercben volt lehetőség az egyenlítésre, ám a vendégek kapusa védte az ózdi átlövést. A küzdelmes találkozón egyébként az ózdi srácok sok ziccert hibáztak és hétméteres is kimaradt.

Bővebben...

   

Biztos továbbjutás Nyírbátorban

Írta: Marosréti Ervin, 2019 augusztus 30. (péntek) 07:25

Biztos továbbjutás NyírbátorbanSikerrel vette az első tétmérkőzését az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek a Magyar Kupa előselejtezőjében az NB II-es Nyírbátor otthonában győztek, ezzel továbbléptek az 1. fordulóba. A mieink legeredményesebb játékosa az ötgólos Benák Krisztián volt, Hangyel Norbert és Herczegh János pedig négyszer-négyszer volt eredményes. Az ÓAM-Ózdi KC következő ellenfele a Magyar Kupában az ugyancsak NB II-es Kisvárda lesz, szintén idegenben.

Bővebben...

   

Együtt ünnepelhetünk a Barcikával

Írta: Marosréti Ervin, 2019 augusztus 27. (kedd) 19:33

Együtt ünnepelhetünk a BarcikávalFennállásának 25. évfordulóját ünnepli a Kazincbarcikai Kézilabda Sport Egyesület. Ebből az alkalomból a barcikai klub egy jubileumi, felkészülési tornát rendez a Don Bosco Sportközpontban. Szeptember 1-jén vasárnap három női és három férfi együttes vesz részt az eseményen. Az ÓAM-Ózdi KC NB I/B-s felnőtt gárdája a csoporttárs Balmazújvárossal, valamint a házigazda KKSE-vel találkozik a nap folyamán.

Bővebben...

   

1 / 200 oldal