Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
Johnson Electic Ózd Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Bajnok Cukrászüzem
Derby Sport Kft

Nyitány a nógrádi barlangban

Írta: Marosréti Ervin, 2016 február 05. (péntek) 21:44

Nyitány a nógrádi barlangbanSzinte napra pontosan egy hónapos felkészülési időszak után, szombaton megkezdi tavaszi szereplését az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. Az NB I/B-s bajnokságban az idei első tétmérkőzés Balassagyarmaton vár az együttesre. Abban a csarnokban, ahol soha, semmilyen körülmények között nincs könnyű dolga az éppen aktuális ellenfélnek. Ettől függetlenül a piros-kékek győzelmi reményekkel vágnak neki a nógrádi kirándulásnak.

Bővebben...

   

Üldözni a dobogósokat

Írta: Marosréti Ervin, 2016 február 02. (kedd) 21:49

Üldözni a dobogósokatKemény alapozó munkával és hat felkészülési mérkőzéssel a hátuk mögött vágnak neki a bajnokság második felének az ÓAM-Ózdi KC kézilabdázói. A keleti csoport negyedik helyén álló együttes hazai környezetben gyakorolt az előttük álló feladatokra, de januárban első és másod osztályú partnerekkel is találkoztak.

Bővebben...

   

Hajrában megfordított meccs

Írta: Marosréti Ervin, 2016 január 28. (csütörtök) 21:43

Hajrában megfordított meccsA serdülő bajnokság felsőházi középdöntőjében az utolsó hazai mérkőzését játszotta le csütörtökön az ÓAM-Ózdi KC együttese. Ivády Csaba – influenzától megtizedelt – gárdája nagyot küzdött a két bajnoki pontért, amelyet vesztett állásból, jó hajrának köszönhetően sikerült megszerezni a Fehérgyarmat ellen.

Bővebben...

   

Bronzérem és két különdíj

Írta: Marosréti Ervin, 2016 január 25. (hétfő) 22:47

Bronzérem és két különdíjAz előkelő harmadik helyen végzett az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata a felkészülési Dobó Kupán. A kétnapos, egri eseményen a piros-kékek összesen négy mérkőzést játszottak, amelyből hármat megnyertek, csupán az NB I-es Egertől szenvedtek vereséget.


Bővebben...

   

Két nap, tizenhat meccs

Írta: Marosréti Ervin, 2016 január 21. (csütörtök) 22:27

Két nap, tizenhat meccsAz előttünk álló hétvégén rendezik meg Egerben a nagy hagyományokkal rendelkező Dobó Kupát. A felkészülési férfi kézilabda tornán két nap alatt összesen tizenhat mérkőzést játszanak, két csoportban összesen nyolc együttes méri össze az erejét. Az ÓAM-Ózdi KC csapata is résztvevője a kupának, a mieink a házigazda egriek mellett az NB I/B-s Vecséssel és Füzesabonnyal is összecsapnak. Ezután vasárnap délután a csoporteredmények függvényében még egy helyosztó is vár a piros-kékekre. A Dobó Kupa csoportbeosztása és órára lebontott menetrendje a következő:

Bővebben...

   

Komoly erőfelmérő Kövesden

Írta: Marosréti Ervin, 2016 január 19. (kedd) 23:16

Komoly erőfelmérő KövesdenAz NB I-ben jelenleg sereghajtó Mezőkövesdi KC otthonában lépett pályára kedden délután az ÓAM-Ózdi KC gárdája. Skaliczki László, korábbi szövetségi kapitány együttese ötgólos félidei vezetés után, végül tíz góllal, 35-25-re győzte le a mieinket a felkészülési találkozón. A piros-kékek legeredményesebb játékosa az ötgólos Vladimir Cupkovic volt.

Bővebben...

   

Hatszor itthon, hétszer idegenben

Írta: Marosréti Ervin, 2016 január 19. (kedd) 06:27

Hatszor itthon, hétszer idegenbenA férfi kézilabda NB I/B tavaszi sorsolása már korábban ismert volt, hiszen csupán az őszi párosítás pályaválasztói jogát kellett megcserélni. Időközben azonban az időpont egyeztetés is megtörtént, így véglegessé vált az ÓAM-Ózdi KC programja is.


Bővebben...

   

Döntetlen Fehérgyarmaton

Írta: Marosréti Ervin, 2016 január 19. (kedd) 06:23

Döntetlen FehérgyarmatonEgy pontot szerzett legutóbbi szabolcsi vendégjátékán az ÓAM-Ózdi KC serdülő csapata. A felsőház középszakaszának negyedik fordulójában Ivády Csaba együttese Fehérgyarmaton vendégszerepelt, ahol többgólos vezetés után végül döntetlennel zárult a találkozó.

Bővebben...

   

Edzőmeccsek futószalagon

Írta: Marosréti Ervin, 2016 január 14. (csütörtök) 22:51

Edzőmeccsek futószalagonSzűk két hét hazai munka után, idegenbeli felkészülési találkozókkal folytatja a téli alapozást az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. Az NB I/B-s bajnokságban negyedik helyen álló piros-kékek január 14-én, csütörtökön az NB II-es Rádió-M Miskolc vendégeként lépnek először pályára. A tervek szerint a két csapat háromszor harminc percet játszik majd egymással a Hermann iskola tornatermében.

Bővebben...

   

Csak kevesebb hiba fér bele

Írta: Marosréti Ervin, 2016 január 14. (csütörtök) 06:23

Csak kevesebb hiba fér beleÖtgólos vereséget szenvedett az új esztendő első hazai mérkőzésén az ÓAM-Ózdi KC serdülő csapata. A felsőház középdöntőjének harmadik fordulójában Ivády Csaba együttese a Nyíregyháza II-től kapott ki. A vendégek gyakorlatilag végig vezettek a találkozón, megérdemelten vitték el a két bajnoki pontot.

Bővebben...

   

1 / 118 oldal