Következik

Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
Johnson Electic Ózd Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Bajnok Cukrászüzem
Derby Sport Kft

Magabiztos serdülő siker

Írta: Marosréti Ervin, 2015 október 09. (péntek) 09:59

Magabiztos serdülő sikerAz erőviszonyoknak megfelelően fölényes győzelmet aratott hazai pályán az ÓAM-Ózdi KC serdülő csapata. A fiatalok az alapszakasz hatodik fordulójában a sereghajtó Sárospatakot győzték le 26 gólos különbséggel. Ivády Csaba együttese ezzel felzárkózott a táblázat negyedik helyére.

Bővebben...

   

Egész héten erre koncentráltak

Írta: Marosréti Ervin, 2015 október 09. (péntek) 09:08

Egész héten erre koncentráltakHárom győzelemmel és egy döntetlennel indította az új NB I/B-s bajnokságot a Békés gárdája. Az alföldiek a nyitányon 26-20-ra verték a szegedi U23-at hazai pályán, majd 24-24-es döntetlent értek el a Törökszentmiklósi Székács vendégeként. Ezután Nyírbátorból hozták el a két pontot (19-26), majd hazai pályán, magabiztosan győzték le az orosházi fiatalokat (37-28). A Békés mestere szerint az első rangadó most következik a számukra, az ÓAM-Ózdi KC elleni meccs ugyanis igazi erőfelmérő lesz.

Bővebben...

   

Alkalmi otthonban

Írta: Marosréti Ervin, 2015 október 09. (péntek) 08:55

Alkalmi otthonbanEzen a hétvégén többnapos vallási rendezvényt tartanak a Városi Sportcsarnokban, így az ÓAM-Ózdi KC együttese alkalmi albérletben játssza le soros hazai bajnokiját. A keleti csoport 5. fordulójában a piros-kékek a bajnokságot szintén remekül kezdő Békést látják vendégül szombaton 18 órai kezdettel. A két fél jól ismeri a másikat, a felkészülési időszakban is játszottak egymással. Akkor az alföldiek egyetlen góllal legyőzték a mieinket.

Bővebben...

   

ÓAM-Ózdi KC vs. Kőnig-Trade Balmazújvárosi KK

Írta: Marosréti Ervin, 2015 október 09. (péntek) 08:52

ÓAM-Ózdi KC vs. Kőnig-Trade Balmazújvárosi KKHat esztendő szünet után járt ismét NB I-es csapat tétmérkőzésen az ózdi sportcsarnokban. A férfi kézilabda Magyar Kupában szerdán a Balmazújvárosi KK volt az NB I/B-s ÓAM-Ózdi KC ellenfele. A találkozó felvétele teljes egészében megtekinthető.


Bővebben...

   

Füzesi: „Fontos volt a továbbjutás”

Írta: Marosréti Ervin, 2015 október 08. (csütörtök) 11:32

Füzesi: „Fontos volt a továbbjutás”Az NB I-ben jelenleg kilencedik helyen álló Kőnig-Trade Balmazújváros rendkívül komolyan vette a szerdai ózdi kupatalálkozót. Füzesi Ferenc, a vendégek mestere az első játékrész teljesítményével még elégedetlen volt, a fordulás után viszont a csapata érvényesítette a papírformát, és továbbjutott a sorozat harmadik fordulójába.

Bővebben...

   

A célnak megfelelt a kupameccs

Írta: Marosréti Ervin, 2015 október 08. (csütörtök) 11:30

A célnak megfelelt a kupameccsAz ÓAM-Ózdi KC-nak köszönhetően, hat esztendő szünet után ismét NB I-es csapat látogatott a Városi Sportcsarnokba. A Balmazújváros a látottak alapján előrébb tart, de a piros-kékek számára is rendkívül hasznos volt a szerdai találkozó. Már csak az előttünk álló bajnoki meccsek fényében is. Szakál György vezetőedző nyilatkozott a lefújás után.

Bővebben...

   

NATO-futás ÓAM-Ózdi KC mezben

Írta: Marosréti Ervin, 2015 október 08. (csütörtök) 11:03

NATO-futás ÓAM-Ózdi KC mezbenEgyesületünk főtámogatójának, az Ózdi Acélművek Kft.-nek az ügyvezető igazgatója is részt vett a fővárosban megrendezett NATO-futáson. Bartha Imre a csapattól kapott szerelésben futotta végig a 4 kilométeres távot, amit a kézilabdás múlttal is rendelkező cégvezető sikerrel teljesített. A célba érkezéshez ezúton is gratulálunk!

Bővebben...

   

Nagy falat volt a Balmazújváros

Írta: Marosréti Ervin, 2015 október 07. (szerda) 21:36

Nagy falat volt a BalmazújvárosSzoros első félidőt követően, végül magabiztosan győzött Ózdon a Balmazújváros férfi kézilabda-csapata. A Magyar Kupa második fordulójában az NB I/B-s piros-kékek negyven percen keresztül megnehezítették az élvonalbeli ellenfél dolgát, ám végül az újvárosiak hétgólos győzelmet arattak, így ők jutottak tovább az MK 3. fordulójába.

Bővebben...

   

Nagyon komolyan veszik az Ózdot

Írta: Marosréti Ervin, 2015 október 06. (kedd) 11:02

Nagyon komolyan veszik az ÓzdotAz NB I-es férfi bajnokság jelenlegi kilencedik helyezettje érkezik szerdán Ózdra. A Kőnig-Trade Balmazújvárosi KK egymás után a második szezonját kezdte a legjobbak között, méghozzá úgy, hogy már eddig is szerzett skalpokat. Idegenben nyertek Balatonfüreden, hazai pályán pedig a Tatabányát győzték le. Nem kérdés, remek ellenféllel találkozik szerdán 18 órától az ÓAM-Ózdi KC együttese a Magyar Kupa második fordulójában.

Bővebben...

   

Minden tudásunkra szükség lesz

Írta: Marosréti Ervin, 2015 október 06. (kedd) 10:52

Minden tudásunkra szükség leszHosszú évek böjtje után, szerdán végre ismét NB I-es csapatot fogadhat az ÓAM-Ózdi KC együttese. A férfi Magyar Kupa második fordulójában ugyanis az élvonalbeli Kőnig-Trade Balmazújvárosi KK látogat a Városi Sportcsarnokba. A találkozón a kupaszabályok értelmében a kettős engedéllyel rendelkező játékosok nem szerepelhetnek, így a mieinknél hiányozni fog Menyhárt Máté és Szilágyi Dávid. A többiek viszont ott vannak a fedélzeten, és igyekezni fognak az NB I-es ellenfél dolgát megnehezíteni.

Bővebben...

   

1 / 110 oldal