Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.

Bajnoki rajt Nyíregyházán

Írta: Marosréti Ervin, 2017 július 14. (péntek) 22:03

Bajnoki rajt NyíregyházánA Magyar Kézilabda Szövetségben elkészítették az NB I/B bajnokság sorsolását. Ennek értelmében az ÓAM-Ózdi KC szabolcsi kirándulással nyitja a 2017/2018-as bajnokságot, hiszen a piros-kékeket Nyíregyházára szólítja a sorsolás. A második körben a Kecskemétet fogadják a mieink, a harmadik fordulóban pedig szabadnapos lesz a csapat. A pontos, napra órára lebontott menetrend majd augusztusban áll össze, a kluboknak ugyanis néhány hetük még van arra, hogy a hazai mérkőzések pontos kezdési időpontjait bejelentsék az országos szövetség felé.

Bővebben...

   

Tizenhárom csapat Keleten

Írta: Marosréti Ervin, 2017 július 09. (vasárnap) 09:32

Tizenhárom csapat KeletenJúnius 30-án lejárt a nevezési határidő az NB-s bajnokságokra, a Magyar Kézilabda Szövetségben ezután elkészítették a csoportbeosztásokat a 2017/2018-as idényre. Az NB I/B-ben Keleten a tavalyival ellentétben nem 14, hanem csak 13 csapat szerepel.


Bővebben...

   

Benevezett az ÓAM-Ózdi KC

Írta: Marosréti Ervin, 2017 június 16. (péntek) 20:17

Benevezett az ÓAM-Ózdi KCBenyújtotta nevezését az NB I/B-s férfi kézilabda bajnokság 2017/2018-as idényére az Ózdi Kézilabda Club. A határidő ugyan június 30-a, de a piros-kékek már ezt megelőzően jelezték indulási szándékukat az elektronikus felületen. A klub emellett a kötelezően előírt felnőtt Magyar Kupára, az ifjúsági és a serdülő bajnokságra is benevezett. A Gyermek Bajnokságokban későbbi határidőt szabott meg a Magyar Kézilabda Szövetség, az Ózdi KC a tavalyihoz hasonlóan az U14-es, az U12-es és az U10-es sorozatokban kíván indulni.
   

A szoros középmezőnyben

Írta: Marosréti Ervin, 2017 június 13. (kedd) 17:27

A szoros középmezőnybenKét-három pont hiányzott a boldogsághoz, ennyi kellett volna még ahhoz, hogy az ÓAM-Ózdi KC közvetlenül a dobogósok mögött, vagy legalább az első hatban végezzen az NB I/B-s férfi kézilabda-bajnokságban. A hajrában azonban az ózdiak elcsúsztak két hazai mérkőzésen, így végül a keleti csoport küzdelmeit a nyolcadik pozícióban, vagyis a középmezőnyben zárták. A piros-kékek rendkívül rapszodikus teljesítményt nyújtottak: képesek voltak pontot szerezni a címvédőtől, és bármelyik élcsapattal felvették a versenyt, ugyanakkor a kötelezőnek számító két győzelmeket közel sem olyan lendülettel söpörték be, mint ami elvárható lett volna. Az ózdiak idegenbeli mérlegére nem lehetett panasz, hazai környezetben viszont jócskán elmaradtak a remélttől.

Bővebben...

   

Mizse KC vs. ÓAM-Ózdi KC

Írta: Marosréti Ervin, 2017 május 24. (szerda) 19:39

Mizse KC vs. ÓAM-Ózdi KCLajosmizsén fejezte be a bajnokságot az ÓAM-Ózdi KC NB I/B-s férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek vesztett állásból fordítva nyerték meg a szezonzárót. Az első harminc perc után az alföldiek még 14-11-re vezettek, a találkozó végül 26-24-es ózdi sikerrel zárult. A mérkőzés felvétele teljes egészében megtekinthető.

Bővebben...

   

Szépen zárult a szezon

Írta: Marosréti Ervin, 2017 május 21. (vasárnap) 08:43

Szépen zárult a szezonVesztett állásból fordítva, kétgólos győzelmet aratott az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek a keleti csoport 26. fordulójában a Lajosmizse vendégeként nyert 26-24-re. Ettől függetlenül a csapat helyezése nem változott, a 2016/2017-es bajnokságot nyolcadikként zárták a mieink.

Bővebben...

   

Zárásként lajosmizsei vendégjáték

Írta: Marosréti Ervin, 2017 május 19. (péntek) 19:58

Zárásként lajosmizsei vendégjátékA 2016/2017-es bajnokság utolsó fellépésére készül az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek a keleti csoport 26. fordulójában Lajosmizsén vendégszerepelnek. A két csapat őszi találkozóját a mieink simán, 22-18-ra megnyerték, most vélhetően egy sokkal szorosabb, kiegyenlítettebb összecsapásra van kilátás. A mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik az alföldi településen.

Bővebben...

   

ÓAM-Ózdi KC vs. Mol-Pick Szeged

Írta: Marosréti Ervin, 2017 május 16. (kedd) 21:06

ÓAM-Ózdi KC vs. Mol-Pick SzegedA férfi kézilabda NB I/B-ben befejezte hazai szereplését az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek számára nem sikerült a hazai búcsú, hiszen 12-16-os első félidő után 25-30-as vereséget szenvedtek a Mol-Pick Szeged U23-tól. A találkozó teljes egészében itt megtekinthető.

Bővebben...

   

Fájó vereség volt

Írta: Marosréti Ervin, 2017 május 15. (hétfő) 20:01

Fájó vereség voltNem sikerült szépen a hazai búcsú, a szegedi fiataloktól ugyanis 30-25-ös vereséget szenvedett az ÓAM-Ózdi KC. A csapat rengeteg ziccert elhibázott a hatvan perc során, és hiába zárkózott fel a második félidőben, a találkozót nem sikerült megfordítani. Szakál György vezetőedzővel a hétfői edzés után beszélgettünk.

Bővebben...

   

Ritmust váltottak

Írta: Marosréti Ervin, 2017 május 15. (hétfő) 19:57

Ritmust váltottakMár a félidőben is négy góllal vezetett, végül öttel győzött Ózdon a Mol-Pick Szeged U23 együttese. A keleti csoport 25. fordulójában az alföldiek jobban kézilabdáztak, az adódó lehetőségeiket jobb százalékban használták ki. A lefújás után értékeltünk Szabó Leventével, a szegediek edzőjével.

Bővebben...

   

1 / 150 oldal