Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.

Fontos és nehéz

Írta: Marosréti Ervin, 2016 szeptember 23. (péntek) 21:31

Fontos és nehézA balassagyarmati győzelem után, a Kecskeméttől hazai pályán vereséget szenvedett az ÓAM-Ózdi KC a férfi kézilabda NB I/B-ben. A piros-kékek a hétközi nyíregyházi kupatalálkozó után ezen a hétvégén ismét idegenben szerepelnek, szombaton 17 órai kezdettel a Törökszentmiklósi KE vendége lesz a csapat. A mieink egyértelműen győzelmi szándékkal utaznak az alföldi városba, de cseppet sem vár könnyű találkozó Nyestéékre.

Bővebben...

   

Megvan a második is

Írta: Marosréti Ervin, 2016 szeptember 23. (péntek) 21:27

Megvan a második isA Balassagyarmat legyőzése után Kazincbarcikáról is elhozta a két bajnoki pontot az ÓAM-Ózdi KC serdülő csapata. Ivády Csaba legénysége az elsőtől az utolsó percig kézben tartotta a találkozó irányítását, és végül tizenhét góllal győzték le a sorozatban újoncnak számító Szalézi gárdáját.

Bővebben...

   

Jó felkészülési állomás

Írta: Marosréti Ervin, 2016 szeptember 22. (csütörtök) 22:46

Jó felkészülési állomásSzerdán este Nyíregyházán játszott Magyar Kupa mérkőzést az ÓAM-Ózdi KC férfi együttese. A sorozat 1. fordulójában tehát rögtön rangadó várt a piros-kékekre, amelyet a házigazda szabolcsiak végül ötgólos különbséggel nyertek meg. Ezzel a Nyíregyháza jutott tovább az MK-ban, az ÓAM-Ózdi KC számára pedig egy nagyon fontos, felkészülési állomás volt ez a mérkőzés, a soron következő feladatok előtt.

Bővebben...

   

ÓAM-Ózdi KC vs. KTE-Kisokos

Írta: Marosréti Ervin, 2016 szeptember 20. (kedd) 21:37

ÓAM-Ózdi KC vs. KTE-KisokosA férfi kézilabda NB I/B 2. fordulójában bemutatkozott hazai pályán az ÓAM-Ózdi KC együttese. A piros-kékek a Kecskemét ellen szoros mérkőzést játszottak, de végül 29-25-re alulmaradtak a vendégcsapattal szemben. A találkozó felvétele teljes egészében megtekinthető.

Bővebben...

   

Kupafellépés Szabolcsban

Írta: Marosréti Ervin, 2016 szeptember 20. (kedd) 07:57

Kupafellépés SzabolcsbanA legutóbbi NB I/B-s bajnokság bronzérmeséhez látogat szerdán az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A sorsolás nem volt kegyes a piros-kékekhez, hiszen a Magyar Kupa 1. fordulójában az egyik legerősebb NB I/B-s gárda otthonában kell helyt állni. Érdekesség, hogy a szabolcsiakkal három hónapon belül négyszer is találkozik Szakál György gárdája, ez lesz a harmadik randevú. Augusztusban oda-vissza edzőmeccset játszott egymással a két együttes, most a kupameccs következik, októberben pedig a bajnoki, de az már az ózdi sportcsarnokban. A szerdai Magyar Kupa találkozón, 18.30-tól indul újára a labda, a mérkőzést Tomecskó-Hunyadi Tamás és Unyatinszki Tamás vezeti.

Bővebben...

   

Meglepetés nélkül

Írta: Marosréti Ervin, 2016 szeptember 18. (vasárnap) 21:18

Férfi Kézilabda NB I/B 2016/2017Az alakuló erőviszonyok függvényében papírforma eredmények születettek a Keleti csoport 2. fordulójában. A tavalyi bajnok Algyő tízzel verte az újonc Tiszavasvárit, a Ferencváros pedig nagyon „elkalapálta” a Törökszentmiklóst. Nyírbátorban a Békés nyert magabiztosan, a Székács és a szegedi U23-as csapat pedig viszonylag szoros meccsen tartotta otthon a két bajnoki pontot. Némileg meglepő, hogy a Szigetszentmiklós nagyon kikapott a Nyíregyházától.

Bővebben...

   

Jobb teljesítménnyel nyert a KTE

Írta: Marosréti Ervin, 2016 szeptember 18. (vasárnap) 21:14

Jobb teljesítménnyel nyert a KTEAz új idény első hazai mérkőzésén négygólos vereséget szenvedett az ÓAM-Ózdi KC gárdája, a tavalyi szezonban negyedik helyén végzett Kecskeméttel szemben. Az alföldi csapat az első néhány percet leszámítva végig vezetni tudott a Városi Sportcsarnokban, a piros-kékek ugyan a szünetre egyenlíteni tudtak, de a fordulás után végig a vendégcsapat dominált, és végül megérdemelten nyert 29-25-re.

Bővebben...

   

Hamar eldőlt a vendégek javára

Írta: Marosréti Ervin, 2016 szeptember 18. (vasárnap) 21:11

Hamar eldőlt a vendégek javáraA balassagyarmati győzelem után, hazai pályán nem tudott bravúrt bemutatni az ÓAM-Ózdi KC junior csapata. A fiatalok a remek állományú Kecskeméttel szemben tíz góllal maradtak alul a keleti csoport második fordulójában. Csörgő Zsombor játszott legeredményesebben ezen a délutánon, hiszen az irányító nyolc gólt szerzett.

Bővebben...

   

Optimistán várjuk a hazai rajtot

Írta: Marosréti Ervin, 2016 szeptember 15. (csütörtök) 22:04

Szakál GyörgyA balassagyarmati siker után, immáron a hazai bemutatkozásra készül az ÓAM-Ózdi KC gárdája. Az NB I/B-s férfi kézilabda-csapat vélhetően egy szoros, izgalmas és kiélezett találkozó előtt áll, hiszen a vasárnap érkező Kecskeméttel hozzávetőleg azonos játékerőt képvisel. A napi forma, a kulcsemberek, vagy netán a kapusok közötti különbség is eldöntheti a rangadót.

Bővebben...

   

Ellenfelünk mindenkire veszélyes

Írta: Marosréti Ervin, 2016 szeptember 15. (csütörtök) 22:02

Pontokat szerezne a KecskemétAz előző bajnokság negyedik helyezettje érkezik Ózdra. Az NB I/B-s bajnokság második fordulójában az ÓAM-Ózdi KC csapata vasárnap 17 órától a Kecskeméti TE-Kisokos gárdáját látja vendégül. Látatlanban is háromesélyes a meccs, hiszen a tavalyi eredmények és a holt szezonban történt változások után kijelenthető: ezen a délutánon bármi megtörténhet.

Bővebben...

   

1 / 131 oldal