Adó 1%

Támogasd adód 1%-ával az Ózdi KC utánpótlását
Kedves Barátaink!

Az Ózdi Kézilabda Club ettől az esztendőtől várja az adó 1%-ának felajánlását.
Amikor rendelkezik, gondoljon ránk, segítsége sokat jelent a számunkra.

Köszönettel, az
Ózdi Kézilabda Club

Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.

Előbb a mez, utána a csapat

Írta: Marosréti Ervin, 2018 április 20. (péntek) 21:40

Előbb a mez, utána a csapatNehezen indult, de végül újabb fontos győzelemmel ért véget az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapatának balassagyarmati mérkőzése. A hazaiak rendkívül motiváltan, harcosan vetették bele magukat a találkozóba, a mieink pedig az első félidőben nem a kellő hőfokon pörögtek. A fordulás után azonban ritmust váltottak Kerekesék, és a háromgólos hátrányt hatgólos győzelemmé változtatták. A fiúk ezzel visszavették a vezetést, de a Nyíregyházával tovább folytatódik a versenyfutás a bajnoki címért.
   

OSB: egységes csapatként

Írta: Marosréti Ervin, 2018 április 20. (péntek) 21:37

OSB: egységes csapatkéntÚjabb győzelemmel zárkózott a középmezőnyhöz az ÓAM-Ózdi KC serdülő csapata, amely ezúttal iskolai elfoglaltsága miatt kénytelen volt nélkülözni egyik gólfelelősét, Kovács Lászlót. A fiúk azonban egységes, és remek teljesítménnyel így is elhozták a két bajnoki pontot Balassagyarmatról. A nógrádi városban többen is remek teljesítményt nyújtottak: a kapuban Nagy Péter, mezőnyben pedig Kónya Dániel, Bényei Balázs, Makula József és Bárdos Bálint is sokat tett a sikerért, de a többi pályára lépő játékos is hozzá tudott tenni a meccshez. A rendkívül fiatal serdülő csapatunk így már a hetedik helyen áll a II. osztály táblázatán.

Bővebben...

   

Nem cserélheti el magát

Írta: Marosréti Ervin, 2018 április 20. (péntek) 21:26

Nem cserélheti el magátRutinos, jó képességű kezdősorral, és – a hírek szerint – kevés cserével érkezik szombaton Ózdra a Törökszentmiklósi Székács. A biztos bennmaradásért harcoló alföldiek tavasszal több élcsapatot is megtréfáltak, igaz elsősorban hazai körülmények között voltak eredményesek. A két csapat őszi összecsapása 22-22-es döntetlennel zárult Törökszentmiklóson.

Bővebben...

   

Megtörni a Székács-átkot

Írta: Marosréti Ervin, 2018 április 20. (péntek) 21:24

Megtörni a Székács-átkotMajd egy hónap szünet után, ismét hazai pályán szerepel az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A keleti csoport 23. fordulójában a piros-kékek a rendkívül kellemetlen, és a bennmaradásért harcoló Törökszentmiklósi Székácsot látják vendégül. A két pontra viszont nagy szükségünk van, hiszen a jelenlegi hetedik pozíciót meg kellene tartani a szezon végéig.

Bővebben...

   

Balassagyarmati Kábel SE vs. ÓAM-Ózdi KC

Írta: Marosréti Ervin, 2018 április 18. (szerda) 22:13

Balassagyarmati Kábel SE vs. ÓAM-Ózdi KCHárom hét szünet után folytatódott az NB I/B-s kézilabda bajnokság. Az ÓAM-Ózdi KC együttese a keleti csoport 22. fordulójában Balassagyarmaton vendégszerepelt, ahol szoros csatában, 27-27-es döntetlent ért el. A találkozó háromnegyedét tudjuk megmutatni, a hazai klub ugyanis ennyi felvételt bocsátott rendelkezésre.

Bővebben...

   

Nyolcról hétre

Írta: Marosréti Ervin, 2018 április 16. (hétfő) 21:26

Hárman 16 ponttalA balassagyarmati döntetlenjének köszönhetően az ÓAM-Ózdi KC egy pozíciót javított a bajnoki táblázaton. A 22. fordulóban a Székács és a Kecskemét ikszelt egymással, a Debrecen otthonában egy góllal győzött a bajnokaspiráns Mezőkövesd, a hétvég rangadóján pedig a Békés simán verte a Nyíregyházát. A Balmazújváros is biztosan győzött, a szegedi fiatalok pedig újabb sikert arattak, ezúttal a TKE ellen.

Bővebben...

   

U12: győzelem és döntetlen

Írta: Marosréti Ervin, 2018 április 14. (szombat) 23:03

U12: győzelem és döntetlenKét mérkőzést játszott az ÓAM-Ózdi KC U12-es csapata a Gyermekbajnokság mezőkövesdi fordulójában. Ivády Csaba együttese előbb a Kazincbarcikát győzte le 15 gólos különbséggel, majd a Tiszavasvári ellen döntetlent ért el. Ebben a korosztályban még nincs táblázat, nem számolják a szerzett pontokat, de két sikeres összecsapás jó visszaigazolása az elvégzett munkának.

Bővebben...

   

Egy pont Gyarmatról

Írta: Marosréti Ervin, 2018 április 14. (szombat) 22:59

Egy pont GyarmatrólHárom hét után folytatódott a küzdelem a férfi kézilabda NB I/B-ben. Az ÓAM-Ózdi KC a minden ellenfélre veszélyes Balassagyarmat otthonában vendégszerepelt. A mieink az első félidőben végig vezettek, a fordulás után viszont jobbára a vendéglátók álltak jobban. A hajrában a mieink ismét visszavették az irányítást, de a Gyarmat az utolsó pillanatban egyenlített, így a csapatok megosztoztak a pontokon. A piros-kékek ebben a bajnokságban már a harmadik döntetlenjüket játszották. A Mezőkövesd idegenben egy góllal legyőzte a Debrecent, így az ÓAM-Ózdi KC egy helyet előrelépett a táblázaton a gyarmati döntetlen után.

Bővebben...

   

Ifi: túl a félszázon

Írta: Marosréti Ervin, 2018 április 13. (péntek) 20:10

Ifi: túl a félszázonNem volt egy súlycsoportban az ÓAM-Ózdi KC és a Törökszentmiklósi Székács ifjúsági csapata. Az ózdi fiatalok az erőviszonyoknak megfelelelően fölényesen győzték le a sereghajtót, így tovább folytatódik a hármas csata a bajnoki címért. Az elsősérgre a mieink mellett még a Nyíregyháza és a Mezőkövesd is esélyes lehet.


Bővebben...

   

OSB: egy helyet előre

Írta: Marosréti Ervin, 2018 április 13. (péntek) 20:03

OSB: egy helyet előreA pénteki győzelemnek köszönhetően pozíciót javított a II. osztály keleti csoportjában az ÓAM-Ózdi KC serdülő csapata. A piros-kékek hazai környezetben, a sereghajtó Törökszentmiklósi Székács együttesét győzték le. A mieink már az első 25 perc után is jobban álltak, de a nagy különbség a fordulás után alakult ki.

Bővebben...

   

1 / 174 oldal