Adó 1%

Támogasd adód 1%-ával az Ózdi KC utánpótlását

Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.

Ferencvárosi TC vs. ÓAM-Ózdi KC

Írta: Marosréti Ervin, 2017 április 25. (kedd) 06:52

Ferencvárosi TC vs. ÓAM-Ózdi KCNagyon kicsin múlt a hatalmas meglepetés, a nagy bravúr. A veretlenül listavezető (és már bajnok) Ferencváros otthonában remekül helytállt az ÓAM-Ózdi KC együttese, de ezért sajnos nem járt pont, a mérkőzést ugyanis a zöld-fehérek 29-28-ra megnyerték. A találkozó felvétele teljes egészében megtekinthető.

Bővebben...

   

Dobogón a Békés

Írta: Marosréti Ervin, 2017 április 24. (hétfő) 00:12

Férfi Kézilabda NB I/B 2016/2017Két hét szünet után folytatódott az NB I/B-s kézilabda-bajnokság, amely egyértelműen a hajrájához érkezett. A 23. fordulóban a bennmaradásért küzdő Balassagyarmat Szigetszentmiklósról hozta el a pontokat, az Algyő viszont nagyon megverte a Lajosmizsét. Tiszavasváriban nyert a TKE, a sereghajtó Nyírbátor pedig nem tudott meglepetést okozni a Szeged ellen. Vasárnap a Székács vendégeként a Békés győzött, Nyíregyházán a Kecskemét tudott nyerni, a bajnokot pedig az ÓAM-Ózdi KC izzasztotta meg alaposan.

Bővebben...

   

Kevés hiányzott a bravúrhoz

Írta: Marosréti Ervin, 2017 április 24. (hétfő) 00:01

Kevés hiányzott a bravúrhozSzoros, kiélezett csatában, egygólos vereséget szenvedett az ÓAM-Ózdi KC csapata a veretlenül listavezető Ferencváros otthonában. A zöld-fehérek a mérkőzés eső negyed órájában több gólos előnyt szereztek, amit az ózdi csapat fokozatosan ledolgozott. A hajrá rendkívül izgalmas, parázs volt, ám végül a nagy bravúr elmaradt, a fővárosiak otthon tartották a két bajnoki pontot. Nagy kár, hogy a két játékvezető a csapatokhoz képest jóval alacsonyabb szinten végezte a munkáját.

Bővebben...

   

Helytálltak a juniorok

Írta: Marosréti Ervin, 2017 április 23. (vasárnap) 20:59

Helytálltak a juniorokEgy negyed órás rövidzárlat elég volt ahhoz, hogy a Ferencváros junior csapata legyőzze az ÓAM-Ózdi KC-t. 5-5 után nagy rohanásba kezdtek a zöld-fehérek, és rendkívül feszesen védekeztek. A tizenegy gólos félidei ózdi hátrány ellenére a csapat tartását bizonyítja, hogy a második játékrészt meg tudta nyerni a jóval esélyesebb Ferencváros vendégeként.

Bővebben...

   

Teher nélkül a Népligetben

Írta: Marosréti Ervin, 2017 április 20. (csütörtök) 21:35

Teher nélkül a NépligetbenEddig még senkinek nem sikerült ebben a bajnokságban. Vasárnap az ÓAM-Ózdi KC is megpróbálja legyőzni a listavezetőt. Méghozzá a saját otthonában. A csapat természetesen így vág neki – másképp nem is tehetné – a fővárosi kirándulásnak, még akkor is, ha a táblázaton elfoglalt helyezések és az eddig begyűjtött pontok, egyértelműen a zöld-fehérek mellett szólnak. A két csapat aktuális formája között viszont nincs nagy különbség, hiszen az ÓAM-Ózdi KC az elmúlt öt találkozón összesen kilenc pontot gyűjtött. A kéthetes szünet után azonban a legnehezebb idegenbeli fellépés vár a piros-kékekre.

Bővebben...

   

Hamar eldőlt

Írta: Marosréti Ervin, 2017 április 20. (csütörtök) 21:08

Hamar eldőltNem volt esélye az ÓAM-Ózdi KC serdülő gárdájának a Hajdúböszörmény ellen. A felsőházi rájátszás egyik élcsapata nagyszerűen kezdte a mérkőzést a Marosi István Városi Sportcsarnokban. A szünetig jelentős előnyt szereztek a hajdúságiak, amit a folytatásban is meg tudtak tartani. Az ÓAM-Ózdi KC egy rövid időszakban gyorsabb tempóban kézilabdázott, de ennek hatására is csak némelyest tudták csökkenteni a különbséget. A Böszörmény teljesen megérdemelten nyert, a piros-kékek tudásuk alatt teljesítettek ezen a délutánon.

Bővebben...

   

Elégedettek az eredménnyel

Írta: Marosréti Ervin, 2017 április 10. (hétfő) 21:02

Elégedettek az eredménnyelHáromgólos vereséggel megúszta az ózdi kirándulást a VKK Nyírbátor csapata az NB I/B-s bajnokság 22. fordulójában. A szabolcsiak eredményesen lassították a játékot, amivel elkerülték a nagy gólarányú vereséget. A találkozót követően kérdeztük Kovács Lászlót, a Nyírbátor játékosedzőjét.

Bővebben...

   

Lényeges volt a két pont

Írta: Marosréti Ervin, 2017 április 10. (hétfő) 20:58

Lényeges volt a két pontA számos sérülés befolyásolta az ÓAM-Ózdi KC szereplését a sereghajtó Nyírbátor ellen. A csapat a szoros állástól függetlenül végig vezetve, megérdemelten gyűjtötte be az újabb két bajnoki pontot. A lefújás után Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője értékelte a találkozót.

Bővebben...

   

ÓAM-Ózdi KC vs. VKK Nyírbátor

Írta: Marosréti Ervin, 2017 április 10. (hétfő) 20:55

ÓAM-Ózdi KC vs. VKK NyírbátorA keleti csoport 22. fordulójában a sereghajtó VKK Nyírbátor vendégszerepelt a Marosi István Városi Sportcsarnokban. Az ÓAM-Ózdi KC gyakorlatilag végig vezetve, de a reméltnél valamivel nehezebben hozta a kötelezőt. A 27-24-es ózdi győzelemmel véget ért találkozó teljes felvétele megtekinthető.

Bővebben...

   

Két pontra a dobogótól

Írta: Marosréti Ervin, 2017 április 09. (vasárnap) 22:32

Férfi Kézilabda NB I/B 2016/2017Tovább gyűjtögeti a pontokat a már bajnok Ferencváros, ezúttal hazai pályán a Székácsot verték magabiztosan. A Kecskemét a Tiszavasvárit, a Békés pedig a TKE gárdáját győzte le, némi meglepetésre a Balassagyarmat a Nyíregyházától volt jobb. Lajosmizséről a Szigetszentmiklós hozta el a pontokat, az alföldi rangadón pedig a szegedi fiatalok nyertek az Algyő ellen.

Bővebben...

   

1 / 148 oldal