Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Győzelem az első hazain

Írta: Marosréti Ervin, 2019 augusztus 16. (péntek) 23:00

Győzelem az első hazainA három nappal ezelőtt Hatvanban lejátszott első felkészülési találkozó (31-28) után hazai környezetben is bemutatkozott az ÓAM-Ózdi KC NB I/B-s férfi kézilabda-csapata. A fiatalodó és formálódó piros-kékek a Balassagyarmatot látták vendégül. A találkozón a vendégek kezdtek jobban, de az első félidő végére sikerült utolérni a nógrádiakat.

Bővebben...

   

Egyeztetett kupaidőpont

Írta: Marosréti Ervin, 2019 augusztus 05. (hétfő) 20:28

Egyeztetett kupaidőpontMár augusztus végén tétmérkőzést játszik az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A Magyar Kupa selejtezőjében az NB II-es Nyírbátor otthonában vendégszerepelnek a piros-kékek. A két klub a hét elején megegyezett a találkozó konkrét időpontjában. A szabolcsi városban augusztus 29-én, csütörtökön 18 órától csap össze egymással a két gárda. A továbbjutásról ez az egy mérkőzés dönt. Amennyiben a mieink sikerrel veszik az első akadályt, a sorozat 1. fordulójában a Kisvárdán lesz a csapatnak jelenése.
   

Fiatalos lendülettel

Írta: Marosréti Ervin, 2019 augusztus 05. (hétfő) 20:23

Fiatalos lendülettelAz előző szezonban megszerzett hatodik helyezés után, tovább fiatalodva kezdte meg az alapozást az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. Az NB I/B-s ózdiak a korábbi évekhez hasonlóan, ezúttal is hazai környezetben gyakorolnak a szeptember közepén kezdődő új bajnokságra. A tizenkét csapatos keleti csoport vélhetően tovább erősödik, hiszen mindkét élvonalbeli kieső – Vecsés, Cegléd – ide került -, az de az újoncnak számító Hatvan és FTC U21 sem a kiesés elkerüléséért szeretne harcolni. Az ÓAM-Ózdi KC-nál a stabil középmezőnyben várják a csapatot, amely némelyest ismét átalakult.

Bővebben...

   

MK: NB II-es ellenfél, ellenfelek

Írta: Marosréti Ervin, 2019 augusztus 01. (csütörtök) 13:00

MK: NB II-es ellenfél, ellenfelekA Magyar Kupában előselejtezőt kénytelen játszani az ÓAM-Ózdi KC férfi csapata – ez derült ki a Magyar Kézilabda Szövetségben elkészített sorsolás során. A piros-kékek az NB II-es Nyírbátor otthonában lépnek pályára, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el, amelyet szeptember 1-ig kell a csapatoknak lejátszani.
Az is eldőlt, hogy amennyiben továbbjut Szakál György együttese, úgy az 1. fordulóban ismét Szabolcsba szólítja a kötelesség, méghozzá Kisvárdára. A selejtező pontos időpontjáról később egyeztetnek a felek.
   

Eső áztatta homokos derby

Írta: Marosréti Ervin, 2019 július 31. (szerda) 21:20

Eső áztatta homokos derbyEzen a nyáron az Ózdi Kézilabda Club már második alkalommal rendezett Strandkézilabda Tornát, amelyen utánpótlás fiú és lány csapatok találkoztak egymással. A Városi Strandfürdő területén található homokos küzdőtéren izgalmas csatákat vívtak a benevezett csapatok, amit ezúttal nem a perzselő hőség, hanem a szakadó eső nehezített meg.

Bővebben...

   

Beach Ózd: idén másodszor

Írta: Marosréti Ervin, 2019 július 26. (péntek) 17:09

Beach Ózd: idén másodszorSzombaton az ózdi strand forró homokján ismét csatázik egymással a környék utánpótlása. A Beach Ózd Up tornán az előzetesen megadott határidőig kilenc lány és öt fiú csapat adta le a nevezését. A program reggel 8.30-kor kezdődik, és előreláthatólag 19.00-ig tart. Várunk mindenkit szeretettel. Érdekesség, hogy az I. Budapest Teqball Egyesület számos játékkal érkezik szombaton a strandra, amelyeket szintén kipróbálhatnak a játékosok és az érdeklődők.

Bővebben...

   

Liga Kupa: Eger, Gyarmat

Írta: Marosréti Ervin, 2019 július 16. (kedd) 21:21

Ligakupa: Eger, GyarmatAz Ózdi Kézilabda Club fennállása során első ízben csatlakozik a Liga Kupa küzdelemsorozatához, miután a Magyar Kézilabda Szövetség kötelezővé tette az NB I/B-s csapatok számára a részvételt. A fővárosban megtartott sorsoláson kiderült, hogy a piros-kékek az F-csoportba kaptak besorolást, ahol az NB I-es Eger, valamint a csoporttárs Balassagyarmat lesz az ellenfél.

Bővebben...

   

Rajt Szabolcsban

Írta: Marosréti Ervin, 2019 július 09. (kedd) 21:52

Rajt SzabolcsbanNem sokkal azután, hogy a Magyar Kézilabda Szövetségben nyilvánosságra hozták a soron következő NB I/B-s bajnokság csoportbeosztását, a fordulók párosításait is elkészítették. A vaksorsolás után kiderült, hogy az ÓAM-Ózdi KC számára az első út Nyíregyházára vezet, majd hazai környezetben az FKSE-Algyő lesz az első ellenfél. Érdekesség, hogy ezután két idegenbeli mérkőzés következik: előbb az NB II-es bajnok FTC U21 otthonába szólítja a kötelesség a piros-kékeket, majd egy nehéz kecskeméti kirándulás következik.

Bővebben...

   

Kiesők, feljutók Keleten

Írta: Marosréti Ervin, 2019 július 08. (hétfő) 11:53

Bennmaradás vs. Hatodik helyKét NB I-es kieső, két NB II-es feljutó és hét tavalyról ismert ellenfél. Így fest az NB I/B-s bajnokság keleti csoportja. A 2019/2020-as bajnokságban a tavalyihoz képest a PLER-Budapest együttese hiányzik majd a keleti mezőnyből, a fővárosiakat a Nyugati csoportba sorolták át. Egy biztos: a tizenkettes mezőnyt végignézve, ismét szoros, kiegyenlített és erős bajnokságra van kilátás.

Bővebben...

   

Beach Ózd - Slide Show

Írta: Marosréti Ervin, 2019 június 23. (vasárnap) 20:12

Beach Ózd - Slide ShowTöbbszáz fénykép készült a Beach Ózd Utánpótlás Strandkézilabda Tornán, amelyből a legjobbakat igyekeztünk összegyűjteni a résztvevők számára. Ezt egy Slide Show formájában nyújtjuk át a résztvevők és az érdeklődők számára.


Bővebben...

   

1 / 199 oldal