Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.

Egységes csapatként sikerült

Írta: Marosréti Ervin, 2017 február 21. (kedd) 21:24

Egységes csapatként sikerültKomoly hátrányt ledolgozva fordította maga javára a kecskeméti rangadót az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek az első félidőben hatgólos hátrányban is voltak, ám a végjátékban mégis sikerült a fordítás. A találkozó után értékeltünk Szakál Györggyel, az ÓAM-Ózdi KC edzőjével.

Bővebben...

   

A hosszabb kispad döntött

Írta: Marosréti Ervin, 2017 február 21. (kedd) 21:19

A hosszabb kispad döntöttOcsovai Zsolt érthetően csalódott volt pénteken este, miután az ÓAM-Ózdi KC  egy izgalmas és kiélezett mérkőzés után elhozta a két bajnoki pontot Kecskemétről. A KTE-Kisokos trénerével a lefújás után értékeltük a rangadót.


Bővebben...

   

Tovább sűrűsödik az üldözőboly

Írta: Marosréti Ervin, 2017 február 21. (kedd) 21:06

Férfi Kézilabda NB I/B 2016/2017A negyedik és a kilencedik helyezett között csupán két pont a különbség, ez is mutatja, hogy mennyire szoros, kiegyenlített bajnokságról van szó a férfi kézilabda NB I/B-ben. A 15. forduló az ÓAM-Ózdi KC kecskeméti bravúrjával indult, ezután a Békés otthon verte a Nyírbátort, a bajnokesélyes Ferencváros pedig Törökszentmiklósról hozta el a pontokat. A Lajosmizse magabiztosan verte a Székácsot, az Algyő pedig Tiszavasváriban nyert. A Nyíregyháza legyőzte a Szigetszentmiklóst, Balassagyarmaton pedig pontosztozkodás született.

Bővebben...

   

KTE-Kisokos vs. ÓAM-Ózdi KC

Írta: Marosréti Ervin, 2017 február 19. (vasárnap) 12:38

KTE-Kisokos vs. ÓAM-Ózdi KCDrámai csatában, a hajrában fordítva hozta el a két bajnoki pontot Kecskemétről az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A keleti csoport 15. fordulójában megrendezett találkozón a hazaiak az első félidő után még négy góllal vezettek, ám a piros-kékek fokozatosan ledolgozták a hátrányukat, a végén pedig a fordítás is sikerült. A 33-32-re megnyert mérkőzés felvétele nálunk is megtekinthető.

Bővebben...

   

Fantasztikus fordítás

Írta: Marosréti Ervin, 2017 február 18. (szombat) 15:30

Fantasztikus fordításNagy hátrányt ledolgozva, végletekig kiélezett mérkőzésen győzött az ÓAM-Ózdi KC csapata. A piros-kékek legutóbb 2006-ban győztek Kecskeméten, tehát egy több mint egy évtizedes rossz sorozat szakadt meg a Hírös városban. Szakál György gárdája a péntek esti rangadón folyamatosan futott az ellenfél után, de a hajrára sikerült utolérni a hazaiakat, a végén pedig megfordult az eredmény. Egységes csapatmunkával sikerült az idegenbeli bravúr.

Bővebben...

   

Harminc percig partiban

Írta: Marosréti Ervin, 2017 február 18. (szombat) 15:24

Harminc percig partibanAz első félidőben még jól tartotta magát Kecskeméten az ÓAM-Ózdi KC junior csapata. A fordulás után azonban kiütközött a hazaiak fizikális fölénye, ami gólokban is megmutatkozott. A vendéglátók sokszor átrohantak az ózdi junioron, akik végül tizenhét gólos győzelmet arattak.

Bővebben...

   

Fontos rangadó Kecskeméten

Írta: Marosréti Ervin, 2017 február 16. (csütörtök) 17:05

Fontos rangadó KecskemétenA keleti csoport 15. fordulója előtt mindössze két pont választja el egymástól a kecskeméti és az ózdi együttest. A KTE-Kisokos jelenleg 15 egységet gyűjtve a táblázat hatodik helyén áll, az ÓAM-Ózdi KC pedig 13 ponttal a kilencedik pozícióból várja a folytatást. Az alföldi csapattal évek óta nagy csatát vív az ÓAM-Ózdi KC, az előző bajnokságban mindkét helyszínen döntetlennel zárult az egymás elleni ütközet, ősszel viszont Ózdról a vendégek elvitték a két pontot. Most a piros-kékek ezért a vereségért szeretnének visszavágni.

Bővebben...

   

ÓAM-Ózdi KC vs. Balassagyarmati Kábel SE

Írta: Marosréti Ervin, 2017 február 14. (kedd) 23:19

ÓAM-Ózdi KC vs. Balassagyarmati Kábel SEHétgólos győzelemmel kezdte az NB I/B-s bajnokság tavaszi felét az ÓAM-Ózdi KC csapata. A mieink 10-9-es első félidőt követően 28-21-re verték a roppant kellemetlen stílusú Balassagyarmatot. A találkozó teljes egészében megtekinthető.

Bővebben...

   

Sikerült felpörögni

Írta: Marosréti Ervin, 2017 február 14. (kedd) 23:16

Sikerült felpörögniAz első félidő statikusabb játéka után, pörgősebb csapat érkezett ki a második félidőre a Balassagyarmat ellen. Ez volt a legfontosabb, így a hajrában az ÓAM-Ózdi KC meg tudott lépni a nógrádiaktól a tavaszi szezonnyitón. A 28-21-re megnyert találkozó után a Városi Televízió Szakál György edzővel beszélgetett.

Bővebben...

   

"Nem volt sportértéke"

Írta: Marosréti Ervin, 2017 február 14. (kedd) 23:14

"Nem volt sportértéke"Győrffy Sándor nem szokott, de ezúttal a játékvezetőkkel foglalkozott. A találkozó utáni értékelésében elismerte, hogy jobb volt az ÓAM-Ózdi KC, ugyanakkor a két fiatal játékvezető tevékenységével kapcsolatban is megfogalmazta a kritikát. Az interjút köszönjük a Városi Televíziónak.

Bővebben...

   

1 / 142 oldal