Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.

Folytatni kell a vendégszériát

Írta: Marosréti Ervin, 2016 október 27. (csütörtök) 21:45

Folytatni kell a vendégszériátAz ÓAM-Ózdi KC csapata ebben a bajnokságban nagyszerűen szerepel idegenben, kevésbé hazai pályán. Az egyhetes szünet után most egy újabb mérkőzés következik távol a városhatártól. A keleti csoportban „újoncnak” számító Szigetszentmiklós vendége lesz a piros-kéke együttes szombaton délután négy órától. A vendéglátóknál öt-hat olyan játékos is szerepel, akik egyéni képességei alapján szinte bármelyik csapatba beférnének ebben a bajnokságban. Egységes csapatként azonban van esély a két pont begyűjtésére.

Bővebben...

   

Fordulás után jött a blokk

Írta: Marosréti Ervin, 2016 október 27. (csütörtök) 21:39

Fordulás után jött a blokkA szünetben még ugyan vezetett, a végén azonban hatgólos vereséget szenvedett az ÓAM-Ózdi KC serdülő csapata. Az alapszakasz hetedik fordulójában a piros-kékek a csoport élmezőnyéhez tartozó Miskolctól kaptak ki. A hazai együttesben a legeredményesebb játékos a nyolc gólos Tóth Soma volt.

Bővebben...

   

ÓAM-Ózdi KC vs. Nyíregyházi KC

Írta: Marosréti Ervin, 2016 október 18. (kedd) 21:09

ÓAM-Ózdi KC vs. Nyíregyházi KCA férfi kézilabda NB I/B-ben keleti rangadót játszottak. A bajnokság hatodik fordulójában az ÓAM-Ózdi KC csapata a Nyíregyházát fogadta a Városi Sportcsarnokban. A találkozót a szabolcsiak nyerték meg 30-26-ra. A mérkőzés teljes egészében megtekinthető.

Bővebben...

   

Győztek az esélyesek

Írta: Marosréti Ervin, 2016 október 17. (hétfő) 22:10

Férfi Kézilabda NB I/B 2016/2017Az NB I/B élcsapatai nem hibáztak a mögöttünk hagyott hétvégén. A keleti csoport hatodik fordulójában nyerni tudott az FTC, az Algyő, a Békés, a Kecskemét és a Nyíregyháza is. Ennek következtében kezdenek kirajzolódni az erőviszonyok. Az ÓAM-Ózdi KC a hazai vereség ellenére egy helyet előrelépett a táblázaton, miután a Székács nagyon kikapott Kecskeméten, a törökszentmiklósi csapat gólaránya rosszabb lett, mint a piros-kékeké.

Bővebben...

   

Klasszis kapusteljesítmény

Írta: Marosréti Ervin, 2016 október 14. (péntek) 23:15

Klasszis kapusteljesítményHárom hónapon belül negyedszer találkozott egymással az ÓAM-Ózdi KC és a Nyíregyháza férfi kézilabda-csapata. A két klub bajnoki mérkőzését a szabolcsiak négy góllal nyerték meg. A mérkőzést Granjean Gáborral, a szabolcsiak edzőjével értékeltük.

Bővebben...

   

Már megint a ziccerek

Írta: Marosréti Ervin, 2016 október 14. (péntek) 23:11

Már megint a ziccerekTömérdek ziccert hagytak ki az ózdi játékosok a Nyíregyháza elleni bajnoki rangadón, ezt pedig egy ilyen hőfokú találkozón büntetlenül nem lehet megtenni. A 30-26-ra elveszített mérkőzés után kérdeztük az ÓAM-Ózdi KC edzőjét, Szakál Györgyöt.

Bővebben...

   

A kapufáról kifelé pattant

Írta: Marosréti Ervin, 2016 október 14. (péntek) 23:04

A kapufáról kifelé pattantEzúttal is számos ajtó-ablak ziccert hibázott el az ÓAM-Ózdi KC csapata, ezért a tavalyi bronzérmessel szemben négygólos vereséget szenvedett a piros-kék együttes. A Nyíregyháza elleni keleti rangadón jól kezdtek a mieink, hiszen három góllal is vezettek, de ezt az előnyt nem sikerült megtartani, a szabolcsiak fordítottak és végül egy küzdelmes, harcos találkozón győztesként térhettek haza az ózdi sportcsarnokból.

Bővebben...

   

Nem borult a papírforma

Írta: Marosréti Ervin, 2016 október 14. (péntek) 22:59

Nem borult a papírformaA várakozásoknak megfelelően sima győzelmet aratott Ózdon a Nyíregyháza junior kézilabda-csapata. A keleti csoport 6. fordulójában a szabolcsi fiatalok végig fölényben játszottak, az ÓAM-Ózdi KC csak a mérkőzés bizonyos szakaszaiban tudta megnehezíteni a testsúlyban és magasságban is komoly fölényben lévő ellenfél dolgát. A Nyíregyháza végül 42-24-es sikerrel vitte el a két pontot a Városi Sportcsarnokból.

Bővebben...

   

Kiszámíthatatlan a Nyíregyháza

Írta: Marosréti Ervin, 2016 október 12. (szerda) 22:01

Kiszámíthatatlan a NyíregyházaA tavalyi bronzérmes – a saját edzőjük bevallása szerint – kiszámíthatatlan csapattá vált erre a szezonra. Jó és rossz periódusok váltakoznak a nyírségi együttesnél, még mérkőzésen belül is. Legutóbb a Ferencvárostól hazai pályán 29-23-ra kaptak ki, ugyanakkor Szigetszentmiklóson nem kevesebb, mint 14 góllal győztek. Több arcú együttes látogat tehát a Városi Sportcsarnokba, az elmúlt években azonban a Nyíregyházának jobban ment az ÓAM-Ózdi KC elleni összecsapásokon.

Bővebben...

   

Három hónapon belül negyedszer

Írta: Marosréti Ervin, 2016 október 12. (szerda) 21:58

Három hónapon belül negyedszerAz elmúlt időszakban alaposan „megunhatta” egymás az ÓAM-Ózdi KC és a Nyíregyháza férfi kézilabda-csapata. A két együttes ugyanis a felkészülési időszakban kétszer, három héttel ezelőtt pedig a Magyar Kupában is találkozott egymással. A mérleg a szabolcsiak felé billen, hiszen az ózdi felkészülési találkozón 41-36-ra, a nyíregyházin 26-25-re nyertek, az MK-összecsapást pedig 37-32-es sikerrel zárták a szabolcsiak. Az viszont nem kérdés, hogy a legfontosabb találkozó csütörtökön este következik, hiszen az NB I/B-s bajnokságban most randevúznak a felek. A Városi Sportcsarnokban 18 órakor indul az összecsapás.

Bővebben...

   

1 / 133 oldal