Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Szakál: "Még nem volt éle a játékunknak..."

Írta: Marosréti Ervin, 2020 január 26. (vasárnap) 16:10

Szakál: "Még nem volt éle a játékunknak..."A Liga kupa F csoportjában az Eger elleni két találkozó után Balassagyarmatot lépett pályára az ÓAM-Ózdi KC gárdája. Az új év első "tétmérkőzését" a nógrádiak nyerték meg 24-21-re. A lefújás után kértük értékelésre Szakál Györgyöt, az ÓAM-Ózdi KC vezetőedzőjét.


Bővebben...

   

Liga kupa: szoros vereség Gyarmaton

Írta: Marosréti Ervin, 2020 január 24. (péntek) 21:13

Liga kupa: szoros vereség GyarmatonA 2020-as esztendő első tétmérkőzését csütörtökön este játszotta le az ÓAM-Ózdi KC együttese. A piros-kékek a Liga kupa F csoportjának 4. fordulójában Balassagyarmaton vendégszerepeltek. A csoportból az Eger már biztosította a továbbjutását, ezért a két NB I/B-s együttes egy jó felkészülési állomásnak fogta fel az egymás elleni összecsapást. Ezúttal a gyarmatiak győztek három góllal, de a mieink jövő héten pénteken, hazai környezetben visszavághatnak a nógrádiaknak.

Bővebben...

   

Liga kupa: tétmeccs, de mégsem

Írta: Marosréti Ervin, 2020 január 22. (szerda) 19:18

Liga kupa: tétmeccs, de mégsemA felkészülési időszakban játszik Liga kupa mérkőzést Balassagyarmaton az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. Az F csoport 4. fordulójában a csütörtöki találkozónak gyakorlatilag nincs tétje, hiszen az Eger már továbbjutott ebből a hármasból. Ettől függetlenül egy jó felkészülési állomásnak számít az összecsapás.

Bővebben...

   

Itthon szerepelt az U11

Írta: Marosréti Ervin, 2020 január 22. (szerda) 19:08

Itthon szerepelt az U11Az ÓAM-Ózdi KC második legkisebb korosztályú csapatát is hazai körülmények között láthatták az érdeklődő szurkolók és a szülők. A hagyományos Földi Ferenc emléktornán a piros-kékek két együttese mellett az Eger, a Tiszavasvári, a Mezőkövesd és a Miskolc vett részt. Az egésznapos esemény az egriek sikerével ért véget, az ÓAM-Ózdi KC I-es csapata a harmadik, a második sor pedig a hatodik helyen zárta az eseményt.

Bővebben...

   

Barcikán a felnőtt és az ifi

Írta: Marosréti Ervin, 2020 január 15. (szerda) 19:55

Barcikán a felnőtt és az ifiVasárnap lesz az első felkészülési állomása az ÓAM-Ózdi KC felnőtt és ifjúsági csapatnának. Kazincbarcikán negyedik alkalommal rendezik meg a Tóth Attila emléktornát, amelyre a rendező egyesület a piros-kékeket is meghívta. Szakál György együttese az egyaránt NB II-es Füzesabonnyal és Kazincbarcikával találkozik a nap folyamán. Az ifjúsági csapatunk pedig előbb a Miskolci VSI-vel játszik, majd ennek függvényében egy helyosztón is részt vesznek a fiatalok. A mérkőzéseket a Don Bosco Sportközpontban rendezik meg.

Bővebben...

   

Egri és hajdúnánási siker

Írta: Marosréti Ervin, 2020 január 15. (szerda) 19:48

Egri és hajdúnánási sikerKét nap alatt összesen tíz serdülő korú kézilabda csapat küzdött egymással a hagyományos Bellér László emléktornán. Az ózdiak egykori legendás játékosáról, edzőjéről elnevezett kupa színvonalas mérkőzéseket hozott. Szombaton a fiúk körmérkőzéses formában, vasárnap a lányok két csoportban, majd közvetlen helyosztókon döntötték el a helyezések sorsát. Januárban egyébként az ózdi sportcsarnokban szinte minden hétvége az utánpótlásé, hiszen az Ózdi KC és a Lóci DSE is igyekszik kihasználni az őszi és a tavaszi szezon közötti időszakot.

Bővebben...

   

Közös Bellér emléktornák

Írta: Marosréti Ervin, 2020 január 08. (szerda) 21:42

Közös Bellér emléktornákAz Ózdi Kézilabda Club és a Lóci DSE az előttünk álló hétvégén rendezi meg a hagyományos Bellér László utánpótlás emléktornát, amelyet ebben az esztendőben is a serdülő korosztály számára írtak ki. Szombaton négy fiú csapat küzd majd egymással körmérkőzéses formában, vasárnap pedig hat lány együttes lép pályára az eseményen. A tornákra minden szurkolót szeretettel várunk, a belépés mindkét napra díjtalan.

Bővebben...

   

Bencze emléktorna: ötödik lett az U13

Írta: Marosréti Ervin, 2020 január 08. (szerda) 21:37

Bencze emléktorna: ötödik lett az U13Az új esztendő első hétvégéjén rendezte meg az Ózdi Kézilabda Club a VI. Bencze Tamás emléktornát, amelyen ezután az U13-as korosztály lépett pályára. A házigazda ÓAM-Ózdi KC mellett öt együttes versengett ezen a napon. A győzelmet a Mezőkövesdi KC szerezte meg, akik kiváló döntő mérkőzésen győzték le az ugyancsak remek játékerőt képviselő Vecsést. A Bencze Tamás emléktornán az ÓAM-Ózdi KC két elveszített csoportmérkőzés után a helyosztóját megnyerte, így végül Gaskó Réka gárda ötödikként zárt a hazai eseményen.

Bővebben...

   

Ligakupa: Ózd – Gyarmat később

Írta: Marosréti Ervin, 2020 január 07. (kedd) 13:51

Ligakupa: Ózd – Gyarmat későbbNem most szombaton, hanem január utolsó napján rendezik meg a férfi kézilabda Ligakupa F csoportjában az ÓAM-Ózdi KC – Balassagyarmati Kábel SE találkozót – erről egyezett meg egymással a két klub. Korábban január 11-e szerepelt a menetrendben, de a szakvezetők szerint a felkészülési rajthoz képest korai ez az időpont, így az összecsapást január 31-én, (péntek), 18.30-tól rendezik meg a Marosi István Városi Sportcsarnokban. Ebben a csoportban egyébként az ózdiak és a Gyarmat mellett az NB I-es Eger szerepel még, akik eddig mindhárom mérkőzésüket megnyerték, ezzel nagyon közel kerültek az egyetlen továbbjutó hely megszerzéséhez.


   

Vasárnap Bencze-emléktorna

Írta: Marosréti Ervin, 2020 január 04. (szombat) 11:46

Bencze Tamas emlektornaAz Ózdi Kézilabda Club immáron hatodik alkalommal rendezi meg a Bencze Tamás emléktornát, amellyel a 2014-ben elhunyt, korábbi kiváló edzőnkről kíván idén is megemlékezni. Az U13-as korosztálynak kiírt eseményen összesen hat utánpótlás együttes vesz részt, két hármas csoportban. A körmérkőzéses lebonyolítás után pedig egyenesági helyosztók döntenek a végső helyezések sorsáról. A január 5-i tornára minden szurkolót, szülőt, érdeklődőt szeretettel várunk, a belépés díjtalan.

Bővebben...

   

1 / 211 oldal