Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
Johnson Electic Ózd Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Bajnok Cukrászüzem
Derby Sport Kft

Rajtolnak a serdülők

Írta: Marosréti Ervin, 2015 szeptember 02. (szerda) 17:47

Rajtolnak a serdülőkAz ÓAM-Ózdi KC serdülő csapata szeptember 3-án, (csütörtökön) 16.45-től az első bajnoki mérkőzését játssza le az új szezonban. A fiatalok az alapszakasz nyitányán a Kispályás Műfüves NKFT (Hajdúnánás) csapatát látják vendégül a Városi Sportcsarnokban. A találkozót elvileg hétvégén kellett volna lejátszani, de a klub már korábban leadta a nevezését a gyöngyösi Mátra Kupára, így a két esemény ütközött volna egymással.

Bővebben...

   

Biztató felkészülési meccs

Írta: Marosréti Ervin, 2015 szeptember 02. (szerda) 14:42

Biztató felkészülési meccsSzoros győzelemmel hangolt a jövő héten kezdődő bajnoki szezonra az ÓAM-Ózdi KC együttese. Az NB I/B-s férfi kézilabda csapat felkészülési mérkőzésen 16-14-es első játékrész után három góllal, 36-33-ra győzte le a remek erőből álló Nyíregyházát. A találkozó után kérdeztük az ÓAM-Ózdi KC edzőjét, Szakál Györgyöt.

Bővebben...

   

Biztató formában

Írta: Marosréti Ervin, 2015 szeptember 02. (szerda) 14:35

Biztató formábanSzoros győzelemmel hangolt a jövő héten kezdődő bajnoki szezonra az ÓAM-Ózdi KC együttese. Az NB I/B-s férfi kézilabda csapat felkészülési mérkőzésen 16-14-es első játékrész után három góllal, 36-33-ra győzte le a remek erőből álló Nyíregyházát a Városi Sportcsarnokban.

Bővebben...

   

Új felállásban a juniorok

Írta: Marosréti Ervin, 2015 szeptember 02. (szerda) 10:44

Új felállásban a juniorokTöbb serdülő korú játékos is csatlakozott az ÓAM-Ózdi KC junior gárdájához, így a fiatalok számára igazi erőfelmérőnek számított a Nyíregyháza elleni felkészülési találkozó. A meccset végig vezetve nyerték meg a szabolcsiak, de a mieink is rengeteg hasznos tapasztalatot gyűjtöttek a találkozó során.

Bővebben...

   

Kedden jön a Nyíregyháza

Írta: Marosréti Ervin, 2015 augusztus 30. (vasárnap) 21:43

Kedden jön a NyíregyházaAz első tétmérkőzés előtti utolsó felkészülési találkozóját játssza kedden az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek 18 órától az NB I/B-s mezőny egyik kiemelkedő gárdáját, a Nyíregyházát látják vendégül a Városi Sportcsarnokban. A két csapat egy héttel ezelőtt a szabolcsi megyeszékhelyen is összecsapott egymással, akkor a szabolcsiak egy végig szoros mérkőzésen, 16-16-os félidőt követően, 30-29-re győztek a mieink ellen. Most kedden a felnőttek összecsapása előtt a két klub juniorjai is találkoznak egymással, 16.30-tól.
   

Szoros meccsek Szabolcsban

Írta: Marosréti Ervin, 2015 augusztus 30. (vasárnap) 21:40

Szoros meccsek SzabolcsbanÚjabb két felkészülési mérkőzést játszott szombaton az ÓAM-Ózdi KC együttese. A két hét múlva rajtoló NB I/B-s szezonra készülő piros-kékek a nyírbátori felkészülési tornán előbb a hazaiaktól, majd a helyosztón a Békéstől szenvedtek vereséget. Az eredmény azonban ezúttal még másodlagos volt, hiszen a csapatnak a bajnoki rajtra kell összeállnia.

Bővebben...

   

A serdülők nyitják az új idényt

Írta: Marosréti Ervin, 2015 augusztus 27. (csütörtök) 08:29

A serdülők nyitják az új idénytElkészült a pontos menetrendje és időbeosztása az Országos Serdülő Bajnokságnak. Az ÓAM-Ózdi KC együttese a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is borsodi, szabolcsi és Hajdú-Bihar megyei ellenfeleket kapott az alapszakaszban. Ivády Csaba csapata kezdi meg leghamarabb a küzdelmeket a bajnoki pontokért, hiszen szeptember 3-án már rajtolnak a serdülők.

Bővebben...

   

Új igazolások - Vladimir Cupkovic

Írta: Marosréti Ervin, 2015 augusztus 23. (vasárnap) 19:34

Vladimir CupkovicSzerb jobbszélsője lesz a 2015/2016-os bajnoki szezonban az ÓAM-Ózdi KC együttesének. A Kazincbarcikára távozó Harkó Krisztiánt, és a máltai légiós életet választó Kóródi Koppány pótlására igazolta le az egyesület Vladimir Cupkovicot. A 27 éves, 188 cm magas és 83 kg súlyú balkezes játékos korábban szerb klubcsapatokban szerepelt. Cupkovic nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező kézilabdázó, hiszen néhány éve az RK Vojvodina tagjaként EHF Kupa és KEK mérkőzéseken is pályára lépett.
   

Új igazolások - Csépányi Gergő

Írta: Marosréti Ervin, 2015 augusztus 23. (vasárnap) 19:29

Csépányi GergőVisszatért az ÓAM-Ózdi KC csapatához a klub saját nevelésű játékosa. Csépányi Gergő 2011-ben tagja volt annak a gárdának, amelyik nagy bravúrt végrehajtva, bejutott az Országos Ifjúsági Kupa négyes döntőjébe, ahol a mieink mellett a Balatonfüred, a Pick Szeged és a Ferencváros volt érdekelt. Gergő itt keltette föl a fürediek figyelmét, akik le is igazolták a játékost. A Balaton-partján átlövőből beállóst faragtak belőle, idén nyáron kész játékosként igazolt vissza az ÓAM-Ózdi KC-hoz. Csépányi Gergő az előző szezonban stabil tagja volta a Balatonfüred KSE U23-as, NB I/B-s együttesének. Elsősorban védekezésben számítottak rá. A Nyugati csoportban hatodik helyén zárt csapatban 23 mérkőzésen 6 gólt lőtt.
   

Új igazolások - Sándor Roland

Írta: Marosréti Ervin, 2015 augusztus 23. (vasárnap) 19:14

Sándor RolandAz ÓAM-Ózdi KC együttesében folytatja a pályafutást Sándor Roland. A 26 éves irányító a Ferencvárosban lett ismert játékos, majd több esztendőt húzott le a Gyöngyös NB I-es együttesében. Ezután kézilabdázott Balmazújvárosban és Szentendrén, legutóbb pedig Dabason játszott. A 2014/2015-ös idényben a nyugati csoport bronzérmesénél tizenöt mérkőzésen hatvan gólt lőtt. Bízunk benne, hogy az előttünk álló szezonban az ÓAM-Ózdi KC meghatározó, vezéregyénisége lesz.
   

1 / 104 oldal