Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

OTP számlaszám

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
Johnson Electic Ózd Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Bajnok Cukrászüzem
Derby Sport Kft

Törleszteni a tavaszt

Írta: Marosréti Ervin, 2014 szeptember 19. (péntek) 17:54

Törleszteni a tavasztSzombaton 17 órától hazai közönsége előtt is bemutatkozik az új bajnokságban az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek kiválóan kezdték az NB I/B-s idényt, hiszen a nyitó fordulóban győzni tudtak (22-21) a Pick Szeged U23-as gárdája ellen. Most azonban már az első hazai feladaton a sor, a csapat azt a Békést látja vendégül, amellyel szemben a tavaszi döntetlen miatt egyébként is van „törleszteni valója.”

Bővebben...

   

Tanulóévet nyitott a Békés

Írta: Marosréti Ervin, 2014 szeptember 19. (péntek) 17:51

Tanulóévet nyitott a BékésAz NB I/B-s junior bajnokságot legutóbb megnyerő békési fiatalok már a felnőtt keretben edződnek. Emellett természetesen jó képességű, rutinosabb játékosokkal is rendelkeznek az alföldiek, akik az új idényben stabil középcsapattá szeretnének válni. A bemutatkozás nem sikerült az Ózdi KC szombati ellenfelének, hiszen hazai pályán 32-29-re kikaptak a Primavera-Mizse KC-tól. Új edzővel a fedélzeten, hétvégén igyekeznek majd méltó partnerei lenni a mieinknek.

Bővebben...

   

Küldés szombatra

Írta: Marosréti Ervin, 2014 szeptember 17. (szerda) 14:10

Küldés szombatraKijelölték az Ózdi KC – Békési FKC férfi kézilabda-mérkőzés játékvezetőit. Az új NB I/B-s bajnokság első hazai találkozóján, szombaton 17 órától Ágnecz Tamás és Sipos Ottó sípjelére indul az összecsapás, versenybíróként pedig Tóth Attila működik közre. A 19 órakor kezdődő junior mérkőzést pedig Aczél Attila és Paulovics Zsolt dirigálja majd.

   

Szörnyű tragédia

Írta: Marosréti Ervin, 2014 szeptember 16. (kedd) 20:53

Szabolcs FerencA felfoghatatlan és feldolgozhatatlan hír futótűzként terjedt végig a városon. Az Ózdi KC junior játékosának az édesapja, Szabolcs Ferenc szívinfarktusban elhunyt. Hosszú éveken keresztül, jóban-rosszban ott állt az egyesület mellett, nem csak az utánpótlás tornákon találkozhattunk vele, hanem az NB I/B-s felnőtt mérkőzésekről sem hiányozhatott. Mostantól azonban hiányozni fog. Méghozzá nagyon.

 

Az Ózdi Kézilabda Club vezetése, a felnőtt és az utánpótlás korú játékosok osztoznak a család mély gyászában. Egy igazi sportszerető embert vesztettünk el. Szabolcs Ferenc 50 éves volt!

   

Meglepő eredmények a nyitányon

Írta: Marosréti Ervin, 2014 szeptember 16. (kedd) 14:42

Meglepő eredmények a nyitányonA mögöttünk hagyott hétvégén megkezdődött a bajnokság a férfi kézilabda NB I/B-ben. A 2014/2015-ös idény – az előzetes esélylatolgatások után – több meglepetéssel indult. Az Ózdi KC együttese szolgáltatta az egyik pozitívumot, ugyanis a mieink végig vezetve gyűjtötték be a két bajnoki pontot Szegeden. A Keleti csoport hét találkozójából öt helyszínen csak egyetlen gól döntött valamelyik csapat javára, ettől nagyobb különbséggel csak Lajosmizse és a Balassagyarmat győzött.

Bővebben...

   

Igazi csapatmunka volt

Írta: Marosréti Ervin, 2014 szeptember 14. (vasárnap) 12:39

Igazi csapatmunka voltSzegedi győzelemmel kezdte az NB I/B-s bajnokságot az Ózdi KC együttese. A keleti csoport nyitó fordulójában a piros-kékek végig vezetve, igazi csapatként gyűjtötték be a nagyon értékes két bajnoki pontot. A mieink legeredményesebb játékosa Nyeste Balázs volt, de kiváló kapus és több kiemelkedő mezőnyteljesítmény is kellett a győzelemhez.

Bővebben...

   

Utazás az ismeretlenbe

Írta: Marosréti Ervin, 2014 szeptember 13. (szombat) 07:29

Utazás az ismeretlenbeA nyári szünetben átalakult Ózdi KC az első tétmérkőzés előtt áll. A piros-kékek szombaton a Pick Szeged U23 vendégeként kezdi meg az NB I/B-s bajnokságot. Szakál György csapata nem titkoltan a győzelem megszerzéséért utazik az alföldi városba, de a mieink túl sok információval nem rendelkeznek az ellenfélről a 15 órakor kezdődő találkozó előtt.

Bővebben...

   

Sötét lóként indulnak, meglepetésben bíznak

Írta: Marosréti Ervin, 2014 szeptember 11. (csütörtök) 12:12

Sötét lóként indulnak, meglepetésben bíznakAz elmúlt éveket tekintve a mögöttünk hagyott nyáron volt a legnagyobb jövés-menés az Ózdi KC férfi kézilabda-csapatánál. Az NB I/B-s gárdából több korábbi meghatározó játékos távozott, viszont jó képességű játékosok érkeztek is a borsodi együtteshez. Többek között visszatért a klubhoz az átlövő Nyeste Balázs, beállóba pedig az NB I-et is megjárt Gyuris Patrikot szerződtette a piros-kék együttes. A hét elején pedig egy légiós is csatlakozott a gárdához, a balkezes szerb átlövő, Kalics Vitomir szintén erőssége lehet az ózdiaknak. A játékos legutóbb a Pécs VSE-t erősítette, az NB I/B nyugati csoportjában 184 találattal volt gólkirály.

Bővebben...

   

Gólkirállyal erősített az Ózdi KC

Írta: Marosréti Ervin, 2014 szeptember 11. (csütörtök) 12:05

Gólkirállyal erősített az Ózdi KCHiányposztra igazolt az Ózdi KC. Néhány nappal az NB I/B-s bajnokság rajtja előtt csatlakozott a piros-kékekhez Kalics Vitomir. A szerb nemzetiségű balkezes átlövő legutóbb a Pécs VSE együttesében szerepelt. A 2013/2014-es idényben 26 bajnokin 177 alkalommal talált az ellenfelek hálójába, ezzel a Nyugati csoport gólkirálya lett. Emellett két Magyar Kupa találkozón is pályára lépett, ahol hét gólt szerzett. Hazánkban a Pécs mellett Kecskeméten is kézilabdázott, korábban pedig a bosnyák RK Sloga Doboj együttesét erősítette.

Bővebben...

   

Súlyos vereséggel kezdtek a serdülők

Írta: Marosréti Ervin, 2014 szeptember 10. (szerda) 11:35

Súlyos vereséggel kezdtek a serdülőkAz Ózdi KC csapatai közül a megfiatalított, erősen átalakított serdülő csapat játszotta le az első tétmérkőzését. A piros-kékeknek a nyitányon nem volt esélyük Balmazújvárosban, ahol súlyos vereséggel zárták az összecsapást.

 

 

Bővebben...

   

1 / 86 oldal