Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
Johnson Electic Ózd Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Bajnok Cukrászüzem
Derby Sport Kft

ÓAM-Ózdi KC néven az új bajnokságban

Írta: Marosréti Ervin, 2015 augusztus 04. (kedd) 11:26

ÓAM-Ózdi KC néven az új bajnokságbanJelentős mérföldkőhöz érkezett az Ózdi Kézilabda Club, hiszen az NB I/B-s felnőtt csapatot (is) működtető egyesület fennállása óta először névadó támogatóval a háta mögött készülhet az előtte álló feladatokra. A németországi központú Max Aicher vállalatcsoport tulajdonosa 40 ezer euróval (12 millió 400 ezer forint) segíti a kézilabdázók működését, ami az elmúlt esztendők ínséges időszaka után komoly előrelépést jelent.

Bővebben...

   

Augusztus közepén hazai torna

Írta: Marosréti Ervin, 2015 július 20. (hétfő) 17:58

Augusztus közepén hazai tornaAugusztus 3-án kezdi meg a felkészülést a következő NB I/B-s bajnokságra az Ózdi KC együttese. Az alapozó munkát a csapat hazai környezetben végzi, a szurkolók pedig jövő hónap közepén már láthatják a formálódó együttest. Augusztus 15-én ugyanis a Városi Sportcsarnokban négy NB I/B-s gárda részvételével rendeznek felkészülési tornát.

Bővebben...

   

Északi rangadóval kezdünk

Írta: Marosréti Ervin, 2015 július 17. (péntek) 09:47

Északi rangadóval kezdünkA Magyar Kézilabda Szövetségben elkészült az NB I/B-s férfi bajnokság sorsolása. Az Ózdi KC a szeptember közepén induló szezon nyitó fordulójában hazai pályán kezd a Balassagyarmat ellen, majd egy kecskeméti kirándulás következik, ezután pedig a Lajosmizsét látjuk vendégül a Városi Sportcsarnokban.

Bővebben...

   

Defibrilliátorra gyűjtünk

Írta: Marosréti Ervin, 2015 június 30. (kedd) 09:30

Defibrilliátorra gyűjtünkJúlius elejétől ismét egy jótékonysági árverés kezdődik el Ózdon. Görbicz Anita utolsó válogatott fellépésén viselt bemelegítő dresszét bocsátják árverésre, amelyre az Ózdi KC hivatalos honlapján keresztül, két hónapon át lehet licitálni. Az értékes relikviát Csalavári József ajánlotta föl a férfi kézilabda klub számára, méghozzá azért, hogy ezzel is a város sportéletét szolgálják.

Bővebben...

   

Nevezés az NB I/B-re

Írta: Marosréti Ervin, 2015 június 30. (kedd) 09:18

Nevezés az NB I/B-reAz Ózdi Kézilabda Club a megadott határidő előtt eljuttatta nevezési szándékát a Magyar Kézilabda Szövetség felé a 2015/2016-os bajnoki esztendőre. A felnőtt csapatot és juniort a játékjogosultságnak megfelelően az NB I/B-ben indítja az egyesület, emellett pedig a felnőttekkel természetesen a klub részt vesz a Magyar Kupa sorozatában is.

Bővebben...

   

Megújult vezetéssel folytatja az Ózdi KC

Írta: Marosréti Ervin, 2015 június 24. (szerda) 16:37

Megújult vezetéssel folytatja az Ózdi KCA Városi Sportcsarnok éttermébe összehívott rendkívüli közgyűlés határozat képes volt, hiszen az Ózdi KC nyilvántartásban szereplő 47 tag közül 37-en jelentek meg az előzetesen meghirdetett időpontban. Az eseményen Vanczák Attila, levezető elnök köszöntötte a megjelenteket, majd bejelentette, hogy az addig hivatalban lévő elnökség lemondott, ezért tisztújítással folytatódott a tanácskozás.

Bővebben...

   

Rendkívüli közgyűlés!

Írta: Administrator, 2015 június 18. (csütörtök) 14:40

Rendkívüli közgyűlésAz Ózdi Kézilabda Club rendkívüli közgyűlést tart a Városi Sportcsarnok éttermében (3600 Ózd, Brassói út 1.) 2015. június 23. (kedd), 17.00 órakor.
Ezúton is tisztelettel kérjük a tagságot, hogy lehetőleg minél nagyobb számban vegyen részt a közgyűlésen!

Halász Sándor
,
az Ózdi Kézilabda Club elnöke.
   

Egy pont Füzesabonyból

Írta: Marosréti Ervin, 2015 május 17. (vasárnap) 08:56

Egy pont FüzesabonybólDöntetlennel fejezte be a 201!/2015-ös bajnoki szezont az Ózdi KC NB I/B-s férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek a keleti csoport 26. fordulójában a Füzesabony vendégeként 28-28-ra végeztek. Örömteli ugyanakkor, hogy a tíz gólt szerzett Fekete László lett a gólkirály, amihez ezúton is gratulálunk.

Bővebben...

   

Rendkívüli közgyűlés

Írta: Marosréti Ervin, 2015 május 15. (péntek) 15:17

Rendkívüli közgyűlésAz Ózdi Kézilabda Club rendkívüli közgyűlést tart a Városi Sportcsarnok éttermében, amelynek a napirendi pontjai a következők lesznek:
Bővebben...

   

Bajnoki zárás Füzesabonyban

Írta: Marosréti Ervin, 2015 május 15. (péntek) 10:17

Bajnoki zárás FüzesabonybanEgy hosszú bajnoki menetelés végére ér az Ózdi KC együttese. A 2114/2015-ös szezonban a piros-kékek utoljára lépnek pályára az előttünk álló hétvégén. A mieink a bennmaradásért harcoló Füzesabony vendégei lesznek. A Keleti csoport 26. fordulójában a hevesi városban szombaton 17 órakor indul útjára a labda.

Bővebben...

   

1 / 102 oldal