Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
Johnson Electic Ózd Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Bajnok Cukrászüzem
Derby Sport Kft

Defibrilliátorra gyűjtünk

Írta: Marosréti Ervin, 2015 június 30. (kedd) 09:30

Defibrilliátorra gyűjtünkJúlius elejétől ismét egy jótékonysági árverés kezdődik el Ózdon. Görbicz Anita utolsó válogatott fellépésén viselt bemelegítő dresszét bocsátják árverésre, amelyre az Ózdi KC hivatalos honlapján keresztül, két hónapon át lehet licitálni. Az értékes relikviát Csalavári József ajánlotta föl a férfi kézilabda klub számára, méghozzá azért, hogy ezzel is a város sportéletét szolgálják.

Bővebben...

   

Nevezés az NB I/B-re

Írta: Marosréti Ervin, 2015 június 30. (kedd) 09:18

Nevezés az NB I/B-reAz Ózdi Kézilabda Club a megadott határidő előtt eljuttatta nevezési szándékát a Magyar Kézilabda Szövetség felé a 2015/2016-os bajnoki esztendőre. A felnőtt csapatot és juniort a játékjogosultságnak megfelelően az NB I/B-ben indítja az egyesület, emellett pedig a felnőttekkel természetesen a klub részt vesz a Magyar Kupa sorozatában is.

Bővebben...

   

Megújult vezetéssel folytatja az Ózdi KC

Írta: Marosréti Ervin, 2015 június 24. (szerda) 16:37

Megújult vezetéssel folytatja az Ózdi KCA Városi Sportcsarnok éttermébe összehívott rendkívüli közgyűlés határozat képes volt, hiszen az Ózdi KC nyilvántartásban szereplő 47 tag közül 37-en jelentek meg az előzetesen meghirdetett időpontban. Az eseményen Vanczák Attila, levezető elnök köszöntötte a megjelenteket, majd bejelentette, hogy az addig hivatalban lévő elnökség lemondott, ezért tisztújítással folytatódott a tanácskozás.

Bővebben...

   

Rendkívüli közgyűlés!

Írta: Administrator, 2015 június 18. (csütörtök) 14:40

Rendkívüli közgyűlésAz Ózdi Kézilabda Club rendkívüli közgyűlést tart a Városi Sportcsarnok éttermében (3600 Ózd, Brassói út 1.) 2015. június 23. (kedd), 17.00 órakor.
Ezúton is tisztelettel kérjük a tagságot, hogy lehetőleg minél nagyobb számban vegyen részt a közgyűlésen!

Halász Sándor
,
az Ózdi Kézilabda Club elnöke.
   

Egy pont Füzesabonyból

Írta: Marosréti Ervin, 2015 május 17. (vasárnap) 08:56

Egy pont FüzesabonybólDöntetlennel fejezte be a 201!/2015-ös bajnoki szezont az Ózdi KC NB I/B-s férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek a keleti csoport 26. fordulójában a Füzesabony vendégeként 28-28-ra végeztek. Örömteli ugyanakkor, hogy a tíz gólt szerzett Fekete László lett a gólkirály, amihez ezúton is gratulálunk.

Bővebben...

   

Rendkívüli közgyűlés

Írta: Marosréti Ervin, 2015 május 15. (péntek) 15:17

Rendkívüli közgyűlésAz Ózdi Kézilabda Club rendkívüli közgyűlést tart a Városi Sportcsarnok éttermében, amelynek a napirendi pontjai a következők lesznek:
Bővebben...

   

Bajnoki zárás Füzesabonyban

Írta: Marosréti Ervin, 2015 május 15. (péntek) 10:17

Bajnoki zárás FüzesabonybanEgy hosszú bajnoki menetelés végére ér az Ózdi KC együttese. A 2114/2015-ös szezonban a piros-kékek utoljára lépnek pályára az előttünk álló hétvégén. A mieink a bennmaradásért harcoló Füzesabony vendégei lesznek. A Keleti csoport 26. fordulójában a hevesi városban szombaton 17 órakor indul útjára a labda.

Bővebben...

   

Második hely a rájátszásban

Írta: Marosréti Ervin, 2015 május 13. (szerda) 10:28

Második hely a rájátszásbanFehérgyarmati győzelemmel fejezte a be az alsóházi rájátszást az Ózdi KC serdülő csapata. A fiatalok a szabolcsi városban vesztett állásból fordítottak, és végül értékes győzelemmel zárták a szezont. Kerekes Péter gárdája ezzel a sikerrel az alsóház második helyén zárta a küzdelmeket.

Bővebben...

   

Százezres segítség a családnak

Írta: Marosréti Ervin, 2015 május 11. (hétfő) 10:15

Százezres segítség a családnakAz Ózdi KC hivatalos honlapján egy hónapon keresztül lehetett licitálni arra a dedikált mezre, amelyet az MKB-MVM Veszprém ajánlott föl. Nemes cél vezérelte a bakonyi sztárcsapatot, hiszen az egy esztendővel ezelőtt, fiatalon elhunyt Bencze Tamás családját volt hivatott segíteni az árverés. Az akció meghozta a várt eredményt, hiszen a kikiáltási ár duplájáért kelt el az értékes dressz. A százezer forintos legnagyobb ajánlatot Toldi Miklós adta, aki az Ózdi KC Algyő elleni, hazai mérkőzése előtt vehette át az értékes ereklyét.

Bővebben...

   

Elfogytunk a végére

Írta: Marosréti Ervin, 2015 május 10. (vasárnap) 21:32

Elfogytunk a végéreA szezon egyik legsúlyosabb hazai vereségégét szenvedte el az Ózdi KC együttese vasárnap. A Keleti csoport 25. fordulójában a piros-kékek szoros első játékrész után simán kikaptak az ugyancsak középcsapatnak számító Algyőtől.


Bővebben...

   

1 / 102 oldal