Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Liga kupa: egy NB I-es, két csoporttárs

Írta: Marosréti Ervin, 2020 július 30. (csütörtök) 19:19

Liga kupa: egy NB I-es, két csoporttársA Magyar Kézilabda Szövetségben elkészítették a férfi Liga kupa sorsolását is, amelyből kiderül, hogy az Ózdi KC együttese a tavalyival ellentétben nem három, hanem négycsapatos csoportba kapott besorolást. A piros-kékek a D jelű kvartettben küzdhetnek a továbbjutást jelentő első két helyért, az NB I-es Eger, és az NB I/B-ben csoporttárs Nyíregyháza, valamint Debrecen ellen.

Bővebben...

   

Ellenfélre várva

Írta: Marosréti Ervin, 2020 július 09. (csütörtök) 17:33

Ellenfélre várvaA bajnoki menetrend mellett a Magyar Kézilabda Szövetségben a férfi Magyar Kupa első szakaszának is elkészítették a párosítását. Az ÓAM-Ózdi KC-nak – a tavalyival ellentétben – nem kell selejtezőt játszania, a piros-kékek ezután csatlakoznak a mezőnyhöz.

Bővebben...

   

Borsodi rangadó a nyitányon

Írta: Marosréti Ervin, 2020 július 09. (csütörtök) 17:29

Borsodi rangadó a nyitányonA csoportbeosztások után a Magyar Kézilabda Szövetségben elkészítették az NB I/B-s bajnokságok sorsolását is. A párosításokból kiderül, hogy a keleti csoport nyitó fordulójában az ÓAM-Ózdi KC csapatára a nyitányon megyei rangadó vár. A mieink ugyanis hazai környezetben, a tavaly még NB I-es, de az élvonaltól anyagi nehézségek miatt visszalépett Mezőkövesddel találkoznak.

Bővebben...

   

Tizenkét-tizenkét csapattal

Írta: Marosréti Ervin, 2020 július 08. (szerda) 20:20

kezi 50Nem csupán a felnőtt, hanem az utánpótlás bajnokságok beosztását is elkészítették a Magyar Kézilabda Szövetségben. Az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági – és serdülő gárdája is a II. osztályban képviseli a város és a klub színeit. A fiatalok az ifjúsági és a serdülő korosztályban is szeptember közepén kezdik meg a küzdelmeket.

Bővebben...

   

Három változás a mezőnyben

Írta: Marosréti Ervin, 2020 július 08. (szerda) 20:17

Három változás a mezőnybenA Magyar Kézilabda Szövetség nyilvánosságra hozta a 2020/2021-es bajnokságok besorolásait. Az NB I/B keleti csoportjában az előző, csonka idényhez képest három változás történt. Mivel a Mezőkövesdi KC nem vállalta az NB I-es szereplést, a dél-borsodiak értelemszerűen ide kerültek, a Cegléd pedig a kövesdiek helyén az élvonalban folytatja.

Bővebben...

   

Herczegh: állítólag Hatvan

Írta: Marosréti Ervin, 2020 május 29. (péntek) 10:16

Herczegh: állítólag HatvanA félbeszakadt bajnokság után, és a 2020/2021-es, NB I/B-re vonatkozó versenykiírás hiányában is zajlik az ÓAM-Ózdi KC jövő évi csapatának a kialakítása. A játékosokkal az informális egyeztetések, a tárgyalások megkezdődtek. A cél, hogy az előző bajnokság kerete a lehetőség szerint együtt maradjon, emellett ózdi kötődésű játékosokkal erősítsük meg a felnőtt együttest.

Bővebben...

   

Befejezettnek nyilvánította a szezon versenyeit az MKSZ

Írta: MKSZ közlemény, 2020 április 09. (csütörtök) 19:07

Befejezettnek nyilvánította a szezon versenyeit az MKSZA Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége a koronavírus-járvány miatt döntött a 2019/2020-as idény valamennyi, az MKSZ és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat sorsáról. A döntés értelmében a felfüggesztett idény kapcsán helyezéseket nem állapított meg a Szövetség.
Mindez azt jelenti, hogy sem a bajnokságoknak, sem a Magyar Kupának, sem a Liga Kupának nincsenek győztesei és helyezettjei a 2019/2020-as idényben, így nincsenek kieső és feljutó csapatok sem, az európai kupaindulásra pedig azok a klubok jogosultak, amelyek azt a 2018-19-es bajnoki helyezéseikkel kivívták. Tovább a közleményre >>>


   

Elmaradnak az utánpótlás edzések

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 15. (vasárnap) 13:06

Elmaradnak az utánpótlás edzésekA kormány és az önkormányzat döntéseivel összhangban, az iskolai bezárások és a Magyar Kézilabda Szövetség versenyrendszereinek beszűntetése után az Ózdi Kézilabda Club is szünetelteti hétközi edzéseit valamennyi utánpótlás korosztályban – erről döntött az egyesület elnöksége. Az egyesületünk U10-es, U11-es, U13-as, serdülő és ifjúsági csapatainak sem tartunk edzéseket a koronavírus elleni védekezés miatt. A döntés március 15-én, éjféltől lép életbe, és visszavonásig érvényes.
   

Felfüggesztette versenyeit az MKSZ

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 14. (szombat) 21:23

Felfüggesztette versenyeit az MKSZA Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.
Tovább a közleményre >>>
   

Zárt kapus, de nagyon fontos

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 13. (péntek) 17:53

Zárt kapus, de nagyon fontosA tavaszi idényben még veretlen ÓAM-Ózdi KC szombaton idegenben folytatja NB I/B-s szereplését. A keleti csoport 16. fordulójában a piros-kékek a sereghajtó Balassagyarmat otthonában vendégszerepelnek. Ettől függetlenül a meccs háromesélyes, amit a két gárda eddigi egymás elleni összecsapásai is alátámasztottak. A koronavírus elleni védekezés miatt a többi beltéri kézilabda eseményhez hasonlóan ez a találkozó is zárt kapus lesz. A nógrádi klub ezúton is felhívja a szurkolók, az érdeklődők figyelmét, hogy ne induljanak el a mérkőzésre, mert a sportcsarnokba senkit nem fognak beengedni. Csupán a játékosokat, a stábtagokat, és a mérkőzés lebonyolításához szükséges személyzetet.

Bővebben...

   

1 / 217 oldal