Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
Johnson Electic Ózd Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Bajnok Cukrászüzem
Derby Sport Kft

Izgalmas hajrá

Írta: Marosréti Ervin, 2016 május 02. (hétfő) 18:08

Férfi Kézilabda NB I/B 2015/2016Ózdi győzelmével az Algyő bebiztosította bajnoki címét az NB I/B keleti csoportjában. Az ezüstérem sorsa még nem dőlt el, de a Ferencváros lépéselőnyben van a Nyíregyházával szemben. A negyedik-hetedik hely között vélhetően csak az utolsó fordulóban dőlnek el a vitás kérdések, és az is csak a végén derül ki, hogy az Orosháza és a Füzesabony mellett melyik csapat lesz a harmadik kieső.

Bővebben...

   

Ózdon lett bajnok az Algyő

Írta: Marosréti Ervin, 2016 május 02. (hétfő) 18:03

Ózdon lett bajnok az AlgyőA férfi kézilabda NB I/B 24. fordulójában a listavezető algyői együttes vendégszerepelt Ózdon. Az ÓAM-Ózdi KC igyekezett megnehezíteni a bajnokaspiráns dolgát, de a vendégek végül nyolc góllal győztek, ezzel bebiztosították a győzelmüket a keleti csoportban. A piros-kékek pedig továbbra is harcban állnak a 4-7. helyért, hiszen a dobogósok mögött rendkívül szoros a mezőny.

Bővebben...

   

Érződött Csörgő hiánya

Írta: Marosréti Ervin, 2016 május 02. (hétfő) 17:59

Érződött Csörgő hiányaAz NB I/B-s junior bajnokságban az utolsó előtti hazai mérkőzését játszotta le az ÓAM-Ózdi KC gárdája. A piros-kékek a bajnoki címért, de minimum a dobogóért harcoló Algyővel szemben az első félidőben még tartották a lépést, a fordulás után viszont nagyobb különbség alakult ki a vendégcsapat javára. A találkozót végül az alföldiek tizenegy gólos különbséggel nyerték meg.

Bővebben...

   

Nekik áll a zászló

Írta: Marosréti Ervin, 2016 április 28. (csütörtök) 10:48

Nekik áll a zászlóMéltán vezeti a keleti csoport táblázatát az Algyő gárdája. Az eddig lejátszott huszonhárom mérkőzésből az alföldiek húszat megnyertek, ez pedig önmagáért beszél. Bombaerős kerettel érkeznek szombaton Ózdra, bár egy nagy hiányzójuk azért akad. Ettől függetlenül így is az aranyérem megszerzésében gondolkodnak.

Bővebben...

   

Megnehezíteni a bajnok dolgát

Írta: Marosréti Ervin, 2016 április 28. (csütörtök) 10:19

Megnehezíteni a bajnok dolgátA tavaszi idény legnehezebb hazai mérkőzése előtt áll az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. Az NB I/B-s bajnokság 24. fordulójában a listavezető Levendula Hotel-FKSE Algyő érkezik a Városi Sportcsarnokba. Az alföldiek egyetlen győzelemre állnak a bajnoki címtől, de nagyon szeretnénk, ha ezt nem Ózdon szereznék meg. Ettől függetlenül a szombaton 18 órakor kezdődő találkozónak egyértelműen ők az esélyesei.

Bővebben...

   

Juhász '99 Füzesabonyi SC vs. ÓAM-Ózdi KC

Írta: Marosréti Ervin, 2016 április 27. (szerda) 19:19

Juhász '99 Füzesabonyi SC vs. ÓAM-Ózdi KCA kiesés elkerüléséért harcoló Füzesabony vendége volt az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. Az NB I/B-s bajnokság 23. fordulójában a piros-kékek háromgólos féidei hátrányt dolgoztak le, majd fordítottak meg, végül négygólos győzelemmel zárult a találkozó. A mérkőzés teljes egészében megtekinthető.

Bővebben...

   

Előre két helyet

Írta: Marosréti Ervin, 2016 április 25. (hétfő) 22:14

Férfi Kézilabda NB I/B 2015/2016A hetedikről az ötödik pozícióba lépett előre füzesabonyi győzelmével az ÓAM-Ózdi KC együttese. Az NB I/B-s bajnokság 23. fordulójában egyébként több szoros eredmény is született: a Kecskemét hárommal verte a Lajosmizsét, a Ferencváros eggyel a Békést. Nagy meglepetésre a Nyíregyháza kikapott a Székács vendégeként, Balassagyarmatról pedig a szegedi U23 távozott üres zsebbel.

Bővebben...

   

Mindenki nagyon akarta

Írta: Marosréti Ervin, 2016 április 24. (vasárnap) 12:48

Mindenki nagyon akartaFontos győzelmet aratott Füzesabonyban az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek vesztett állásból fordítva nyerték meg a találkozót, elsősorban a második félidőben nyújtott jobb teljesítményükkel. A lefújás után Szakál György vezetőedzővel értékeltük a szombati hatvan percet.

Bővebben...

   

Valahol ez a realitás

Írta: Marosréti Ervin, 2016 április 24. (vasárnap) 12:46

Valahol ez a realitásNegyven percig bírta a Füzesabony a szombati bajnoki tempóját, ezután az ÓAM-Ózdi KC felülkerekedett az ellenfelén, és magabiztosan gyűjtötte be a két bajnoki pontot. A hevesi csapat ezzel a vereséggel elbúcsúzott az NB I/B-től, Drízner Péter vezetőedző szerint vélhetően az NB II-ben folytatják a következő idényben.

Bővebben...

   

Fordítás után magabiztosan

Írta: Marosréti Ervin, 2016 április 23. (szombat) 22:25

Fordítás után magabiztosanHáromgólos félidei hátrányból visszazárkózott, majd fordított, végül négy találattal nyerte meg a füzesabonyi bajnokit az ÓAM-Ózdi KC gárdája. A keleti csoport 23. fordulójában a bennmaradásért harcoló hazaiak negyven pedig tudták életben tartani a győzelmi reményüket, ezután a piros-kékek egyértelműen jobb teljesítményt nyújtottak, és rászolgáltak a győzelemre.

Bővebben...

   

1 / 126 oldal