Adó 1%

Támogasd adód 1%-ával az Ózdi KC utánpótlását

Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.

Szakál: remek mérkőzésen nyertünk

Írta: Marosréti Ervin, 2017 március 26. (vasárnap) 21:00

Szakál: remek mérkőzésen nyertünkAz ÓAM-Ózdi KC edzője elégedett volt a szombati találkozóval, hiszen a csapat az első tíz percet leszámítva uralta a Szigetszentmiklós elleni viadalt, és végül kemény csatában négy góllal meg is nyerte. Ezzel pontszámban sikerült utolérni a Pest megyei együttest, a két éllovas mögötti helyezésekért pedig a hátralévő hat körben óriási csata várható. Szakál Györgyöt kérdeztük a Szigetszentmiklós elleni összecsapás után.

Bővebben...

   

Aranyközelben a Ferencváros

Írta: Marosréti Ervin, 2017 március 26. (vasárnap) 20:51

Férfi Kézilabda NB I/B 2016/2017Hat fordulóval a bajnokság vége előtt kilencpontosra növelte előnyét a Ferencváros a második helyen álló Algyővel szemben, miután a két éllovas fővárosi csatáját simán nyerték meg a zöld-fehérek. A Kecskemét ebben a körben a TKE gárdáját verte fölényesen, a Lajosmizse pedig szoros csatában verte a Tiszavasvárit. Nyírbátorból a Székács hozta el a pontokat, a Nyíregyháza Szegeden kapott ki, a Balassagyarmat pedig az utolsó szalmaszálba kapaszkodva legyőzte a Békést.

Bővebben...

   

A Szigetszentmiklós kipipálva

Írta: Marosréti Ervin, 2017 március 26. (vasárnap) 12:37

A Szigetszentmiklós kipipálvaNégygólos győzelmet aratott a Szigetszentmiklós ellen az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek az első tíz perc után, minden tekintetben fölülmúlták az egyébként szívós, masszív ellenfelet, és végül teljesen megérdemelten nyerték meg a találkozót. Az ózdiak legeredményesebb játékosa a tízgólos Padla József volt, de Nyeste Balázs és Szűcs Balázs is kivette a részét a góllövésből. A kapuban Tóth Koppány adott stabilitást, védekezésben pedig a Nyitrai-Munkácsi páros – és persze valamennyi játékos – dolgozott keményen.

Bővebben...

   

Négy a szünetben, négy a végén

Írta: Marosréti Ervin, 2017 március 26. (vasárnap) 11:02

Négy a szünetben, négy a végénTöbb kulcsemberét kénytelen volt nélkülözni az ÓAM-Ózdi KC junior csapata a Szigetszentmiklós ellen. A vendégek jól kezdték a meccset, négy-öt góllal elhúztak. A fordulás után hazai csapat szorossá tette a találkozót, a fordítás azonban nem sikerült. Izgalmas, szoros találkozón végül a vendégek gyűjtötték be a két pontot.


Bővebben...

   

Meglepetésre készülnek

Írta: Marosréti Ervin, 2017 március 23. (csütörtök) 18:51

Meglepetésre készülnekAz elmúlt hónapokban szépen összeszedte a pontokat a Szigetszentmiklós csapata, a 20. játékhétvége előtt a keleti csoport ötödik helyén állnak. Az ÓAM-Ózdi KC szombati ellenfél borsot tört az élcsapatok orra alá is, ugyanakkor váratlan vereséget is tarkították a menetelésüket. Ősszel a két fél egymás elleni meccsét a Szigetszentmiklós nyerte 27-22-re.

Bővebben...

   

Átmenteni a nyíregyházi formát

Írta: Marosréti Ervin, 2017 március 23. (csütörtök) 18:46

Dobogóshoz látogat az ÓAM-Ózdi KCAz ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapatára hazai fellépés vár szombaton. A keleti csoport 20. fordulójában a Szigetszentmiklós látogat a Marosi István Városi Sportcsarnokba. A Pest megyei együttes jelenleg az ötödik helyen áll a bajnokságban, de a piros-kékek lemaradása csupán két pont az aktuális ellenféllel szemben.

Bővebben...

   

Tisztes helytállás Böszörményben

Írta: Marosréti Ervin, 2017 március 23. (csütörtök) 18:42

Tisztes helytállás BöszörménybenNégygólos vereséggel zárta a hajdúböszörményi fellépését az ÓAM-Ózdi KC serdülő csapata. A felsőházi rájátszás második fordulójában a piros-kékek szünetben még vezettek, a hazaiak viszont a folytatásban fordítani tudtak. A D csoport alapszakasz győztese végül négy góllal győzött a mieink ellen.

Bővebben...

   

Nyíregyháza SN Kft. vs. ÓAM-Ózdi KC

Írta: Marosréti Ervin, 2017 március 22. (szerda) 19:38

Nyíregyháza SN Kft. vs. ÓAM-Ózdi KC40-33-ra nyert a dobogós Nyíregyháza vendégeként az ÓAM-Ózdi KC férfi kézlabda csapata. A piros-kékek végig vezetve hozták el a két pontot a szabolcsi városból. A mérkőzés felvételének egyelőre az első félideje áll rendelkezésre, ezért azt tudjuk közzé tenni.

Bővebben...

   

Ez az este rendben volt

Írta: Marosréti Ervin, 2017 március 20. (hétfő) 22:46

Ez az este rendben voltVégig vezetve, hétgólos sikerrel zárta a nyíregyházi vendégjátékát az ÓAM-Ózdi KC csapata. A piros-kékek 18-25-ös első félidőt követően 40-33-ra nyertek. A találkozót követően beszélgettünk Szakál Györggyel, az ÓAM-Ózdi KC edzőjével.


Bővebben...

   

Grandjean: "Erre nem számítottam..."

Írta: Marosréti Ervin, 2017 március 20. (hétfő) 22:43

Grandjean: "Erre nem számítottam..."Az NB I/B-s bajnokság harmadik helyén álló Nyíregyháza vendégeként győzött az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A szabolcsiak edzője nehéz meccsre számított, arra viszont nem, hogy ennyire simán alulmaradnak vasárnap este. A lefújás után Grandjean Gábor, a Nyíregyháza edzőjét kérdeztük.


Bővebben...

   

1 / 146 oldal