Eredmények, tabella

MKSZ Adatbank

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

OTP számlaszám

Bejelentkezés

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
Johnson Electic Ózd Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Bajnok Cukrászüzem
Derby Sport Kft

Uralta az ellenfél a meccset

Írta: Marosréti Ervin, 2014 április 14. (hétfő) 14:33

Uralta az ellenfél a meccset

Egy nyolc gólos idegenbeli vereség után csak magában keresheti a hibát az ember. Az Ózdi KC rosszul játszott a PLER Budapest II otthonában, ráadásul a játékvezetők is indokolatlanul paprikássá tették a két együttes összecsapását. A lefújás után Szakál György, az Ózdi KC vezetőedzője értékelte a látottakat.

   

Fizikálisan jobban bírták

Írta: Marosréti Ervin, 2014 április 14. (hétfő) 14:26

Fizikálisan jobban bírták

A PLER Budapest II vezetőedzője elégedett volt csapata teljesítményével az Ózdi KC elleni bajnoki mérkőzésen. Kárpáti Krisztián szerint a fiatal játékosai egy kicsit túlpörögték az összecsapást, amelyet összességében megérdemelten nyertek meg. A PLER Budapest II vezetőedzőjét kértük értékelésre.

   

Maradt tízedik az Ózdi KC

Írta: Marosréti Ervin, 2014 április 14. (hétfő) 13:37

Maradt tízedik az Ózdi KCTovább folyik a külön versenyfutás a két élcsapat között. A keleti csoport 22. fordulójában az Eger és a Balmazújváros is nyert, a Nyíregyháza pedig újabb sikerével megszilárdította a helyét a dobogó harmadik fokán. Az Ózdi KC újabb veresége nem változtatta meg a csapat helyezését, a piros-kékek továbbra is a tízedik pozícióban vannak a keleti csoportban.

   

Csupán húsz percig partiban

Írta: Marosréti Ervin, 2014 április 14. (hétfő) 13:31

Csupán húsz percig partibanNyolcgólos vereséget szenvedett a PLER Budapest II otthonában az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek végig szaladtak az eredmény után, de igazán csak 8-6-ig volt szoros az állás. A mérkőzés második kétharmadában egyértelműen a fiatal hazai gárda akarata érvényesült, akik teljesen megérdemelten nyerték meg az egyébként sárga és piros lapoktól, valamint kétperces büntetésektől hemzsegő összecsapást.

   

Majd negyven gól is kevés

Írta: Marosréti Ervin, 2014 április 14. (hétfő) 13:16

Majd negyven gól is kevésNegyvenöt percen keresztül tartotta a lépés a tartalékos Ózdi KC junior a PLER II. fiataljaival. A hajrában azonban a rohanós mérkőzésen a több cserelehetőséggel rendelkező fővárosiak kerekedtek felül. Kleskáék közel negyvenszer találtak be az ellenfél kapujába, de ez is kevés volt a pontszerzéshez a bajnokság 22. fordulójában.

 

   

Papírformás szombat

Írta: Administrator, 2014 április 13. (vasárnap) 09:32

Papírformás szombatA Férfi kézilabda NB I/B keleti csoport 22. fordulójának szombati játéknapján "helycserés" rangadót nyert a Törökszentmiklós, hozta a kötelezőt az Eger és a Balmazújváros, valamint a Békés is.

   

Futós, fiatal ellenfél vendégeként

Írta: Marosréti Ervin, 2014 április 12. (szombat) 09:34

Futós, fiatal ellenfél vendégekéntKét hét szünet után folytatódik a bajnokság a férfi kézilabda NB I/B-ben. Az Ózdi KC együttese vasárnap 16 órától a PLER Budapest II. vendégeként lép pályára. Ősszel a fővárosiakat szoros küzdelemben sikerült hazai körülmények között legyőzni (28-23), azóta viszont a fiatal pesti együttes egyre egységesebb és erősebb arcát mutatja.

   

Szoros vereség Kecskeméten

Írta: Marosréti Ervin, 2014 március 28. (péntek) 22:20

Szoros vereség KecskemétenVégig szoros és izgalmas mérkőzésen szenvedett vereséget az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek kevéssel a lefújás előtt még egy góllal vezettek, végül azonban az alföldiek örülhettek a győzelemnek.

   

Nem vasárnap, már pénteken

Írta: Marosréti Ervin, 2014 március 27. (csütörtök) 19:41

Nem vasárnap, már péntekenA férfi kézilabda NB I/B 21. fordulójában a záró meccs helyett nyitó találkozóvá lépett elő az Ózdi KC kecskeméti vendégszereplése. A hazai ugyanis változtattak az időponton, így a piros-kékek már pénteken este lejátsszák soros bajnokijukat. Az Ózdi KC 20 pontjával, ötven százalékos mérleggel jelenleg a táblázat nyolcadik helyén áll, az alföldiek pedig nyolc pontjukkal a keleti csoport tizenharmadik pozícióját foglalják el. A két együttes összecsapása pénteken 19 órakor kezdődik.

   

Csalódott az egy pont miatt

Írta: Marosréti Ervin, 2014 március 25. (kedd) 15:44

Csalódott az egy pont miatt

Az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata végig vezetett a Békés elleni bajnoki találkozón, a lefújást követően mégis csak egy pont maradt a zsebben. A vendégek a hatvanadik perc letelte után egyenlíteni tudtak, így Szakál György vezetőedző érthetően csalódottan nyilatkozott.

   

1 / 82 oldal