Visszavágtak az öregfiúk

Írta: Marosréti Ervin, 2014 augusztus 27. (szerda) 14:45

Visszavágtak az öregfiúkA nyári hazai rendezésű tornán elszenvedett két vereségért Nyíregyházán vágott vissza az Ózdi Kohász öregfiúk kézilabda-csapata. A mieink, a szabolcsiak és a Debrecen, hagyományos körmérkőzéses kupáján ezúttal a Nyíregy volt a vendéglátó. A Kohász semmit nem bízott a véletlenre: az első mérkőzést nyolc, a másodikat pedig tíz góllal nyerték meg, így hibátlan mérleggel zárták az egyébként jó hangulatú eseményt. Az ezüstérmet a házigazdák szerezték meg, miután a hajdúságiaknál két góllal jobbnak bizonyultak a zártó találkozón. Ebben az esztendőben a három együttes még Debrecenben is találkozik majd egymással.

Bővebben...

   

Elkészült az órarend

Írta: Marosréti Ervin, 2014 augusztus 27. (szerda) 14:09

Elkészült az órarendAz első öt fordulóból négyet idegenben játszik az Ózdi KC férfikézilabda csapata a szeptember közepén rajtoló NB I/B-s bajnokságban. Ezután viszont zsinórban háromszor szerepel hazai körülmények között a piros-kék együttes. A meccsek többsége az őszi szezonban szombati napra esik, csupán Kecskeméten kell pénteken, valamint Mezőkövesden vasárnap pályára lépni.

 

Bővebben...

   

Győzelem Füzesabonyban

Írta: Marosréti Ervin, 2014 augusztus 25. (hétfő) 17:41

Győzelem FüzesabonybanLejátszotta első felkészülési mérkőzését az Ózdi KC együttese. Az NB I/B-s bajnokságra készülő piros-kékek a csoporttárs Füzesabony vendégeként léptek pályára. A 3 x 25 perces összecsapáson valamennyi játékos több-kevesebb ideig lehetőséget kapott a nyáron megerősödött hevesiek ellen, és végül az Ózdi KC 35-34-es győzelemmel zárta az összecsapást. Szakál György vezetőedző hozzátette: a találkozó során látott biztató jeleket, de még sok munka vár a keretre, mire a kellő formát eléri a társaság.

   

Változások az elnökségben

Írta: Marosréti Ervin, 2014 augusztus 15. (péntek) 18:40

Változások az elnökségbenMegtartotta soron következő tisztújító közgyűlését az Ózdi Kézilabda Club. A Városi Sportcsarnok éttermében közel harmincan jelentek meg, így az elsőre meghirdetett időpontban is határozatképes volt a taggyűlés. A rendezvény elején Halász Sándor, az Ózdi KC elnöke tartott beszámolót az elmúlt négy esztendő munkájáról. Mint hangsúlyozta: a legnagyobb feladatot az jelentette, hogy az elnökség életben tartsa Ózdon a kézilabdát.

Bővebben...

   

Jelentősen átalakul az NB I/B-s csapat

Írta: Marosréti Ervin, 2014 augusztus 08. (péntek) 20:23

Jelentősen átalakul az NB I/B-s csapatSzakál György vezetőedző irányításával megkezdte a felkészülést a soron következő bajnoki idényre az Ózdi KC együttese. Az elmúlt időszakot tekintve most lehet a legnagyobb jövés-menést tapasztalni a piros-kékeknél, olyan játékossal is találkozhatnak majd a szurkolók, aki korábban már viselte a klub piros-kék szerelését.

 

Bővebben...

   

Tisztújító taggyűlés az Ózdi KC-nál

Írta: Marosréti Ervin, 2014 augusztus 08. (péntek) 20:09

Tisztújító taggyűlés az Ózdi KC-nálAz Ózdi Kézilabda Club augusztus közepén tartja meg soros taggyűlését, amelyen az elmúlt időszak beszámolója után megválasztják az elnökség új tagjait is.

 

 

 

Bővebben...

   

Szegedi rajt szeptember közepén

Írta: Marosréti Ervin, 2014 július 16. (szerda) 19:18

Szegedi rajt szeptember közepénA Magyar Kézilabda Szövetségben az NB I-es program után az NB I/B menetrendjét is elkészítették. A 14 csapatos Keleti csoportban szeptember közepén indul a küzdelem, és december második hétvégéjén zárul az őszi idény. A mezőny összetételében is jelentős változásokat tapasztalhatunk. A tavalyinál is több NB I-es utánpótlás együttes kapott helyet, akik így a másod osztályban, a felnőttek között szerezhetnek rutint.

Bővebben...

   

Új alapokra helyeznék a működést

Írta: Marosréti Ervin, 2014 július 08. (kedd) 10:58

Új alapokra helyeznék a működéstNagyszerű ősz után, gyenge tavaszt produkáltak a férfi kézilabda NB I/B-ben az ózdiak. A bennmaradást azonban - a korábbi évekkel ellentétben - így sem fenyegette veszély, végül a keleti csoportban a tízedik helyen zártak a piros-kékek. A lejátszott 26 mérkőzésből tízet megnyertek, kétszer végeztek döntetlenre, és tizennégy vereséggel zárták a bajnokságot.

Bővebben...

   

Szövetségi ellenőr, plusz biztonsági személyzet

Írta: Marosréti Ervin, 2014 július 07. (hétfő) 11:48

Szövetségi ellenőr, plusz biztonsági személyzetA reméltekkel ellentétben mégsem úszta meg büntetés nélkül a dobverő bedobós esetet az Ózdi Kézilabda Club. Mint arról már többször is beszámoltunk, a Balassagyarmat elleni hazai találkozó 48. percében az úgynevezett ózdi B-közép soraiból egy dobverőt hajítottak a pályára, amely lábon találta az egyik játékvezetőt.

 

Bővebben...

   

Neveztünk az NB I/B-re

Írta: Marosréti Ervin, 2014 július 01. (kedd) 23:32

Neveztünk az NB I/B-reAz Ózdi Kézilabda Club vezetése a megadott határidő előtt eljuttatta a felnőtt férfi együttes nevezését a Magyar Kézilabda Szövetséghez. A piros-kékek a 2014/2015-ös idényben is a 14 csapatos NB I/B keleti csoportjában állnak rajthoz. A tavalyihoz képest a keretben egész biztos, hogy lesznek változások, amelyekre az előttünk álló hetek adnak választ. Természetesen az egyesületnél mindenki azon dolgozik, hogy szeptemberben egy ütőképes és a közönség szimpátiáját is magáénak tudó együttes lépjen pályára ózdi színekben.

   

1 / 85 oldal