Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

OTP számlaszám

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
Johnson Electic Ózd Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Bajnok Cukrászüzem
Derby Sport Kft

Igazi erőfelmérő előtt

Írta: Administrator, 2014 október 22. (szerda) 22:08

Igazi erőfelmérő előttKét hazai győzelmet már elkönyvelhetett a most futó bajnokságban az Ózdi KC együttese. A piros-kékek a Békés után a Törökszentmiklóst is legyőzték, ám most szombaton egy sokkal nagyobb feladat áll a csapat előtt. A veretlenül, százszázalékos teljesítménnyel rendelkező SBS Eger Eszterházy SZSE érkezik a Városi Sportcsarnokba. A rangadó 17 órakor kezdődik.

Bővebben...

   

Makulátlan mérleggel jön az Eger

Írta: Administrator, 2014 október 22. (szerda) 22:04

Makulátlan mérleggel jön az EgerAz eddigi hat fordulóban az egri férfi kézilabda-csapata egyértelműen jelezte: a bajnoki cím legfőbb várományosának kell tekinteni őket. Hatból hatot nyertek, jelenleg három pont fórral vezetik a Ferencváros előtt a keleti csoport táblázatát. Rosta István vezetőedző azonban tudja, hogy szombaton egy roppant nehéz összecsapás vár rájuk az ózdi sportcsarnokban.

Bővebben...

   

Itthon továbbra is hibátlanul

Írta: Marosréti Ervin, 2014 október 20. (hétfő) 12:17

Itthon továbbra is hibátlanulA Békés után a Törökszentmiklóst is legyőzte hazai pályán az Ózdi KC férfi  kézilabda-csapata. A piros-kékek végig vezetve, végül három találattal voltak jobbak az alföldieknél. Szakál György vezetőedző nyilatkozott a lefújás után.

Bővebben...

   

Két helyet előre

Írta: Marosréti Ervin, 2014 október 20. (hétfő) 12:12

Férfi Kézilabda NB I/B 2014/2015Az NB I/B-s bajnokság hatodik fordulója után két helyet lépett előre a keleti csoport táblázatán az Ózdi KC együttese. A Törökszentmiklós elleni győzelem a negyedik pozícióig repítette a piros-kékeket. Már csak a listavezető Eger százszázalékos, viszont meglepő vereséget szenvedett a Ferencváros Füzesabonyban.

 

Bővebben...

   

Gyenge átlövő teljesítmények

Írta: Marosréti Ervin, 2014 október 20. (hétfő) 12:09

Gyenge átlövő teljesítményekCsalódottan vette tudomásul a szombati végeredményt a Törökszentmiklós vezetőedzője. Kedves László az átlövők gyenge teljesítménye miatt volt keserű, és elismerte az Ózdi KC győzelmének jogosságát. A 32-29-es hazai győzelemmel zárult összecsapás után kérdeztük a Törökszentmiklós mesterét.

Bővebben...

   

Végre összejött a Törökszentmiklós ellen

Írta: Marosréti Ervin, 2014 október 19. (vasárnap) 20:53

Végre összejött a Törökszentmiklós ellenKét idegenbeli vereség után győzni tudott az Ózdi KC együttese a férfi kézilabda NB I/B-ben. A keleti csoport 6. fordulójában a mieink végig vezetve, 32-29-re verték a Törökszentmiklós gárdáját a Városi Sportcsarnokban.


Bővebben...

   

Junior örömkézilabda

Írta: Marosréti Ervin, 2014 október 19. (vasárnap) 20:49

Junior örömkézilabdaTizenkilenc gólos győzelmet aratott a Törökszentmiklós ellen az Ózdi KC junior együttese. A fiatalok már a találkozó elején jelentős előnyt harcoltak ki, így a fordulás után Tóth Koppány vezetőedzőnek arra is lehetősége nyílt, hogy a serdülő korú játékosoknak több lehetőséget adjon. A negyvenet nem sikerült meglőni, de a két pont megszerzéséhez nem férhetett kétség.

Bővebben...

   

Itthon, végre itthon

Írta: Marosréti Ervin, 2014 október 17. (péntek) 11:35

Itthon, végre itthonNégy idegenben lejátszott mérkőzés után – három bajnoki és egy Magyar Kupa – végre ismét hazai környezetben szerepelhet az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. Az idei szezonban ez csupán egyszer adatott meg, ezért az együttes nagyon várja már a szombati fellépést. A Keleti csoport hatodik fordulójában azt a Törökszentmiklóst fogadja Szakál György együttese, amely ellen az elmúlt években nem sok sikerélmény adódott. A mérkőzés szombaton 17 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban.

Bővebben...

   

Nem feltartott kezekkel jönnek

Írta: Administrator, 2014 október 17. (péntek) 11:27

Nem feltartott kezekkel jönnekAz elmúlt évekhez képest a Törökszentmiklós csapatát a megszokottaknál lejjebb találjuk a bajnoki táblázaton. A fiatalítás miatt, tudtunk meg a csapat vezetőedzőjétől. Az alföldiek átalakuló félben vannak, ennek ellenére szoros és nyílt mérkőzésben bíznak szombaton.

Bővebben...

   

Mintha egy rossz álom lett volna

Írta: Marosréti Ervin, 2014 október 15. (szerda) 11:19

Mintha egy rossz álom lett volnaGyőzelmi reményekkel indult, végül sima vereséggel tért haza az Ózdi KC csapata Kecskemétről. A piros-kékek zsinórban a negyedik találkozójukat játszották idegenben, ahol elsősorban a második félidő elején nyújtott gyenge teljesítmény miatt nem volt esélyük a pontszerzésre. Szakál György, az Ózdi KC vezetőedzője értékelte az összecsapást.

Bővebben...

   

1 / 90 oldal