Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.

Mizse KC vs. ÓAM-Ózdi KC

Írta: Marosréti Ervin, 2017 május 24. (szerda) 19:39

Mizse KC vs. ÓAM-Ózdi KCLajosmizsén fejezte be a bajnokságot az ÓAM-Ózdi KC NB I/B-s férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek vesztett állásból fordítva nyerték meg a szezonzárót. Az első harminc perc után az alföldiek még 14-11-re vezettek, a találkozó végül 26-24-es ózdi sikerrel zárult. A mérkőzés felvétele teljes egészében megtekinthető.

Bővebben...

   

Szépen zárult a szezon

Írta: Marosréti Ervin, 2017 május 21. (vasárnap) 08:43

Szépen zárult a szezonVesztett állásból fordítva, kétgólos győzelmet aratott az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek a keleti csoport 26. fordulójában a Lajosmizse vendégeként nyert 26-24-re. Ettől függetlenül a csapat helyezése nem változott, a 2016/2017-es bajnokságot nyolcadikként zárták a mieink.

Bővebben...

   

Zárásként lajosmizsei vendégjáték

Írta: Marosréti Ervin, 2017 május 19. (péntek) 19:58

Zárásként lajosmizsei vendégjátékA 2016/2017-es bajnokság utolsó fellépésére készül az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek a keleti csoport 26. fordulójában Lajosmizsén vendégszerepelnek. A két csapat őszi találkozóját a mieink simán, 22-18-ra megnyerték, most vélhetően egy sokkal szorosabb, kiegyenlítettebb összecsapásra van kilátás. A mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik az alföldi településen.

Bővebben...

   

ÓAM-Ózdi KC vs. Mol-Pick Szeged

Írta: Marosréti Ervin, 2017 május 16. (kedd) 21:06

ÓAM-Ózdi KC vs. Mol-Pick SzegedA férfi kézilabda NB I/B-ben befejezte hazai szereplését az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek számára nem sikerült a hazai búcsú, hiszen 12-16-os első félidő után 25-30-as vereséget szenvedtek a Mol-Pick Szeged U23-tól. A találkozó teljes egészében itt megtekinthető.

Bővebben...

   

Fájó vereség volt

Írta: Marosréti Ervin, 2017 május 15. (hétfő) 20:01

Fájó vereség voltNem sikerült szépen a hazai búcsú, a szegedi fiataloktól ugyanis 30-25-ös vereséget szenvedett az ÓAM-Ózdi KC. A csapat rengeteg ziccert elhibázott a hatvan perc során, és hiába zárkózott fel a második félidőben, a találkozót nem sikerült megfordítani. Szakál György vezetőedzővel a hétfői edzés után beszélgettünk.

Bővebben...

   

Ritmust váltottak

Írta: Marosréti Ervin, 2017 május 15. (hétfő) 19:57

Ritmust váltottakMár a félidőben is négy góllal vezetett, végül öttel győzött Ózdon a Mol-Pick Szeged U23 együttese. A keleti csoport 25. fordulójában az alföldiek jobban kézilabdáztak, az adódó lehetőségeiket jobb százalékban használták ki. A lefújás után értékeltünk Szabó Leventével, a szegediek edzőjével.

Bővebben...

   

Továbbra is nyolcadikként

Írta: Marosréti Ervin, 2017 május 14. (vasárnap) 20:35

Férfi Kézilabda NB I/B 2016/2017Vereségének köszönhetően az ÓAM-Ózdi KC maradt a keleti csoport nyolcadik helyén. Algyőn viszont meglepetés született, a Kecskemét két góllal győzni tudott az alföldi városban. A bajnok Ferencváros a Lajosmizse ellen sem hibázott, a sereghajtó otthonából pedig a Balassagyarmat hozta el a két pontot. A Székács a Tiszavasvárit verte, a dobogóra aspiráló Békés pedig Nyíregyházán nyert. Bravúrt mutatott be a másik törökszentmiklósi gárda is, amely a Szigetszentmiklós vendégeként zárkózott.

Bővebben...

   

Vesztes hazai szezonzáró

Írta: Marosréti Ervin, 2017 május 14. (vasárnap) 18:24

Vesztes hazai szezonzáróAz őszi idényben, idegenben elszenvedett egygólos vereség után, hazai pályán sem bírt a Mol-Pick Szeged U23 együttesével az ÓAM-Ózdi KC csapata. A keleti csoport 25. fordulójában a piros-kékek rendkívül hullámzó, rengeteg hibával és kihagyott ziccerrel fűszerezett teljesítményt nyújtottak. A fiatal szegediek viszont érett játékot nyújtva, teljesen megérdemelten szerezték meg a két bajnoki pontot.

Bővebben...

   

A szép hazai búcsúért

Írta: Marosréti Ervin, 2017 május 12. (péntek) 20:45

A szép hazai búcsúértA 2016/2017-es szezonban utoljára lép pályára hazai körülmények között az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek ellenfele szombaton 18 órától a Mol-Pick Szeged U23 együttese lesz. Az alföldi fiatalok a fordulót megelőzően két ponttal a mieink előtt állnak, tehát egy sikeres találkozó esetén utol lehetne őket érni. Értékes helyezések múlnak a találkozón, amelyet Bujdosó Zoltán és Mihály András sporttársrak fújnak majd a Marosi István Városi Sportcsarnokban.

Bővebben...

   

Tavaszra remekül összeálltak

Írta: Marosréti Ervin, 2017 május 12. (péntek) 20:43

Tavaszra remekül összeálltakEgyértelműen az élcsapatok közé tartozik az NB I/B keleti csoportjában a Mol-Pick Szeged U23. Szabó Levente csapata kiváló tavaszt fut, jelenleg a táblázat ötödik helyén állnak. A gárda összetétele azonban rendszerint változik, függően attól, hogy az első csapat kikre tart igényt. Ősszel a két csapat Algyőn lejátszott mérkőzését a szegediek nyerték egy góllal, ezért vélhetően szombaton is szoros, igazlmas hatvan percet láthat az ózdi publikum.

Bővebben...

   

1 / 150 oldal