Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Herczegh: állítólag Hatvan

Írta: Marosréti Ervin, 2020 május 29. (péntek) 10:16

Herczegh: állítólag HatvanA félbeszakadt bajnokság után, és a 2020/2021-es, NB I/B-re vonatkozó versenykiírás hiányában is zajlik az ÓAM-Ózdi KC jövő évi csapatának a kialakítása. A játékosokkal az informális egyeztetések, a tárgyalások megkezdődtek. A cél, hogy az előző bajnokság kerete a lehetőség szerint együtt maradjon, emellett ózdi kötődésű játékosokkal erősítsük meg a felnőtt együttest.

Bővebben...

   

Befejezettnek nyilvánította a szezon versenyeit az MKSZ

Írta: MKSZ közlemény, 2020 április 09. (csütörtök) 19:07

Befejezettnek nyilvánította a szezon versenyeit az MKSZA Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége a koronavírus-járvány miatt döntött a 2019/2020-as idény valamennyi, az MKSZ és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat sorsáról. A döntés értelmében a felfüggesztett idény kapcsán helyezéseket nem állapított meg a Szövetség.
Mindez azt jelenti, hogy sem a bajnokságoknak, sem a Magyar Kupának, sem a Liga Kupának nincsenek győztesei és helyezettjei a 2019/2020-as idényben, így nincsenek kieső és feljutó csapatok sem, az európai kupaindulásra pedig azok a klubok jogosultak, amelyek azt a 2018-19-es bajnoki helyezéseikkel kivívták. Tovább a közleményre >>>


   

Elmaradnak az utánpótlás edzések

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 15. (vasárnap) 13:06

Elmaradnak az utánpótlás edzésekA kormány és az önkormányzat döntéseivel összhangban, az iskolai bezárások és a Magyar Kézilabda Szövetség versenyrendszereinek beszűntetése után az Ózdi Kézilabda Club is szünetelteti hétközi edzéseit valamennyi utánpótlás korosztályban – erről döntött az egyesület elnöksége. Az egyesületünk U10-es, U11-es, U13-as, serdülő és ifjúsági csapatainak sem tartunk edzéseket a koronavírus elleni védekezés miatt. A döntés március 15-én, éjféltől lép életbe, és visszavonásig érvényes.
   

Felfüggesztette versenyeit az MKSZ

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 14. (szombat) 21:23

Felfüggesztette versenyeit az MKSZA Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.
Tovább a közleményre >>>
   

Zárt kapus, de nagyon fontos

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 13. (péntek) 17:53

Zárt kapus, de nagyon fontosA tavaszi idényben még veretlen ÓAM-Ózdi KC szombaton idegenben folytatja NB I/B-s szereplését. A keleti csoport 16. fordulójában a piros-kékek a sereghajtó Balassagyarmat otthonában vendégszerepelnek. Ettől függetlenül a meccs háromesélyes, amit a két gárda eddigi egymás elleni összecsapásai is alátámasztottak. A koronavírus elleni védekezés miatt a többi beltéri kézilabda eseményhez hasonlóan ez a találkozó is zárt kapus lesz. A nógrádi klub ezúton is felhívja a szurkolók, az érdeklődők figyelmét, hogy ne induljanak el a mérkőzésre, mert a sportcsarnokba senkit nem fognak beengedni. Csupán a játékosokat, a stábtagokat, és a mérkőzés lebonyolításához szükséges személyzetet.

Bővebben...

   

Ifi: ötgólos vereség Kecskeméten

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 12. (csütörtök) 22:37

Ifi: ötgólos vereség KecskemétenNézők nélkül, szigorú biztonsági intézkedések mellett lépett pályára Kecskeméten az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata. A keleti csoport 19. fordulójában a piros-kékek végig futottak az alföldiek után, de utolérni nem sikerült őket. A KTE-Piroska szörp végül ötgólos győzelmet aratott. A mieink legeredményesebb játékosa a kilenc találatig jutó Molnár Levente volt.

Bővebben...

   

Ellenfélnézőben: Balassagyarmat

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 12. (csütörtök) 22:35

Ellenfélnézőben: BalassagyarmatJól ismerjük őket. Elég, ha csak a jelenlegi szezont nézzük, hiszen a legtöbb tétmérkőzést az ÓAM-Ózdi KC a Balassagyarmattal játszotta. A két együttes ugyanis az őszi bajnoki találkozó mellett a Magyar Kupa második fordulójában is találkozott egymással, valamint a Liga Kupában is egy csoportban szerepelt a két együttes. Utóbbi sorozatban mindkétszer a nógrádiak nyertek, ezek a legfrissebb élmények velük kapcsolatban, hiszen ezt a két összecsapást januárban rendezték meg.

Bővebben...

   

Nézők nélkül idegenben

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 12. (csütörtök) 15:28

Nézők nélkül idegenbenSenki ne induljon el szombaton az ÓAM-Ózdi KC idegenbeli mérkőzésére. A gyarmati egyesület arról tájékoztatta az Ózdi Kézilabda Clubot, hogy a csütörtöktől életbe lépett korlátozások miatt a nógrádiak valamennyi mérkőzésüket – serdülő, ifjúsági, felnőtt – zárt kapuk mellett kénytelenek lebonyolítani, amelyet ellenőrizni is fognak. Szülőket, szurkolókat, kísérőket nem fognak beengedni a sportcsarnokba, csupán azok léphetnek be a létesítménybe, akik játékosként, vagy a stáb tagjaként igazolni tudják magukat.

Bővebben...

   

MKSZ-döntések a koronavírussal kapcsolatban

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 12. (csütörtök) 15:20

MKSZ-döntések a koronavírussal kapcsolatbanA Magyar Kézilabda Szövetség a koronavírus miatt kialakult állapot és a kormányzat által kihirdetett veszélyhelyzet miatt döntéseket hozott a soron következő kézilabdás versenyekkel kapcsolatban, a veszélyhelyzet érvényesítésére. Tovább a közleményre >>>


   

Simán jött a papírforma

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 08. (vasárnap) 22:46

OSB: zárkózunk a dobogósokraAz ÓAM-Ózdi KC serdülő csapata továbbra is üldözi a dobogósokat. Ehhez arra volt szükség, hogy a keleti csoport 15. fordulójában a srácok hazai környezetben legyőzzék az alsóházhoz tartozó Dunakeszi csapatát. A papírformát érvényesítette a Gaskó Réka irányította társaság: a félidei ötgólos vezetés után végül tizeneggyel nyertek a serdülők. A találkozón a keret valamennyi tagja több-kevesebb játéklehetőséget kapott.

Bővebben...

   

1 / 216 oldal