Strandkézilabda Torna

Utánpótlás Strandkézilabda Torna 2019

Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Győzni kell, és nincs matek

Írta: Marosréti Ervin, 2019 május 09. (csütörtök) 21:30

Győzni kell, és nincs matekEljött a hazai záróra ideje a férfi kézilabda NB I/B-ben. Az ÓAM-Ózdi KC együttese a szezonban utoljára játszik pályaválasztóként, és túlzás nélkül négypontos összecsapást vív a Lajosmizsével. A szombaton este hat órakor kezdődő hatvan perc a biztos bennmaradásról, és egy esetleges jó helyezésről, ne adj Isten egy izgalmas záró fordulóról dönt. A mezőny második fele a hajrá idején már lázasan számolgat. Nekünk szombaton győzni kell, és akkor már nem lesz sok tétje a mateknak.

Bővebben...

   

A hajrában ment el

Írta: Marosréti Ervin, 2019 május 09. (csütörtök) 21:26

A hajrában ment elVégig szoros meccset játszott az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata Kecskeméten, a végén mégis a hazaiak örülhettek. Az írásbeli érettségi vizsgák közepette rendezték meg a találkozót, ami az elmúlt napokban átírta a csapat felkészülését. Ennek ellenére így is lett volna győzelmi esély, ám végül az alföldiek visszavágtak a piros-kékeknek az őszi vereségért.

Bővebben...

   

Fantasztikus fordítás

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 30. (kedd) 20:35

Fantasztikus fordításTovábbra is szenzációs formában menetel az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata, a mieink zsinórban a harmadik mérkőzésüket nyerték meg az I. osztály, keleti csoportjában. Ezúttal a táblázat negyedik helyén álló PLER Budapesttel szemben sikerült itthon tartani a két bajnoki pontot. A találkozó döntő részében a fővárosiak álltak jobban, volt, hogy öt góllal. Az utolsó tíz percben azonban fantasztikusan hajrázott a csapat, jó védekezés és kapusteljesítmény mellett, hatékony támadójátékkal sikerült a fordítás. Le a kalappal a fiúk előtt!

Bővebben...

   

Két győzelem Vasváriban

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 28. (vasárnap) 16:52

Két győzelem VasváribanEredményesen zárta az újabb gyermekbajnoki fordulót az ÓAM-Ózdi KC U12-es együttese, amely ezúttal Fehér János irányításával utazott Tiszavasváriba. A fiatalok két fölényes győzelemmel zárták a vasárnapi programot. A piros-kékek előbb a Téglás VSE-t győzték le fölényesen, majd a Berettyóújfaluval szemben is jobbnak bizonyultak a mieink.

Bővebben...

   

Mínusz egy, plusz kilenc

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 28. (vasárnap) 16:48

Kézilabda - GyermekbajnokságÚjabb fordulót rendeztek az U14-es Gyermekbajnokság rájátszásában. A 7-12. helyért csatáznak egymással a csapatok, ezen a vasárnapon Nagyatádon randevúztak egymással a résztvevő gárdák. A Gaskó Réka vezette ÓAM-Ózdi KC előbb a Csurgóval találkozott, majd az Alsőörs korosztályos gárdája volt az ellenfél. Az első mérkőzésen végig szorosan alakult a 2x20 perc, de ezúttal a szerencse elpártolt a mieinktől. A lefújást jelző dudaszó pillanatában talált be az ellenfél, ezzel a góllal nyerték meg 27-26-ra a mérkőzést.

Bővebben...

   

Magabiztos siker Cegléden

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 28. (vasárnap) 16:43

Magabiztos siker CeglédenA Dabas elleni hazai bravúr után Ceglédről is elhozta a két bajnoki pontot az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata. Az I. osztályban ezzel a mieink megerősítették a helyüket a középmezőnyben. A találkozó első félidejében a Pest megyei együttes állt jobban, a fordulás után azonban megfordult a meccs, és végül a piros-kékek kilenc gólos sikerrel zárták a ceglédi kirándulást.

Bővebben...

   

Bajnokveréssel biztos az érem

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 24. (szerda) 11:42

Bajnokveréssel biztos az éremAz Ifjúsági csapat néhány nappal ezelőtti bravúrjától a serdülők sem akartak lemaradni. A már bajnok, és eddig veretlen Mezőkövesdet egy fordulatos, és izgalmas mérkőzésen győzte le Ivády Csaba legénysége. Ezzel a szép sikerrel biztossá vált, hogy az ÓAM-Ózdi KC korosztályos együttese legrosszabb esetben is bronzérmesként zárja a jelenleg futó bajnokságot. A hátralévő két találkozó és a riválisok mérkőzései pedig arról döntenek, hogy esetleg még előkelőbb helyen végezzen a társaság.

Bővebben...

   

ÓAM-Ózdi KC vs. Balmazújvárosi KK

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 19. (péntek) 19:30

ÓAM-Ózdi KC vs. Balmazújvárosi KKA férfi kézilabda NB I/B 20. fordulójában a Balmazújvárosi KK látogatott a Marosi István  Városi Sportcsarnokba. A piros-kékek meggyőző teljesítménnyel, 17-13-as első félidőt követően három góllal, 34-31-re győzték le a hajdúságiakat. A mérkőzés felvétele teljes egészében megtekinthető honlapunkon.

Bővebben...

   

Ezt kitehetjük a kirakatba

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 18. (csütörtök) 19:06

Ezt kitehetjük a kirakatbaÓriási bravúr hazai pályán! Az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata végig vezetve, nagyszerű teljesítményt nyújtva győzte le az egyik bajnokaspiránst. A Dabas ellen emlékezetes csatát vívtak a piros-kékek, ahol a vendégek folyamatosan szaladtak az eredmény után. A meccs során egy és négy gól közötti hazai vezetést mutatott az eredményjelző, végül hárommal sikerült nyerni a táblázat második helyén álló Pest megyeiekkel szemben. Ez eddig – mármint a Dabas legyőzése – eddig a bajnokságban csak a Pick Szegednek sikerült. Most már az ÓAM-Ózdi KC-nak is. Szívből gratulálunk srácok!

Bővebben...

   

Végig vezetve, értékes siker

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 18. (csütörtök) 19:01

Végig vezetve, értékes sikerÚjabb fontos, hazai győzelmet aratott az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek a keleti csoport 20. fordulójában, hétközi mérkőzésen győzték le a táblázat hatodik helyén álló Balmazújvárost. A mieink ezzel levegőhöz jutottak, eltávolodtak a kieső zónából, és most már nem csupán hátra, hanem fél szemmel előre is lehet tekintgetni.

Bővebben...

   

2 / 198 oldal