Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Beach Ózd - 2019

Írta: Marosréti Ervin, 2019 június 23. (vasárnap) 18:53

Beach Ózd - 2019Tizenhárom csapat részvételével rendezett utánpótlás strandkézilabda tornát az Ózdi Kézilabda Club. A szombati eseményen U14-es, serdülő és ifjúsági csapatok játszottak az ózdi homokon. A Bakkvideó által készített összefoglaló honlapunkon megtekinthető.


Bővebben...

   

Huszonhárom meccs az ózdi homokon

Írta: Marosréti Ervin, 2019 június 23. (vasárnap) 18:46

Huszonhárom meccs az ózdi homokonÖt városból, öt korosztályban, tizenhárom csapatban, közel százötvenen vettek részt a Beach Ózd Utánpótlás Strandkézilabda Tornán, amelyet az helyi strand homokos küzdőterén rendezett meg az Ózdi Kézilabda Club. A fiúknál a ifjúsági korcsoportot a házigazdák, a serdülőknél pedig a Salgótarjáni Strandépítők nyerték meg. A lányoknál az U14-es mezőnyben a miskolciak, a serdülőknél a Kazincbarcika, az ifistáknál pedig a Lóci DSE győzött.

Bővebben...

   

Beach Ózd: tizenhárom csapat csatázik

Írta: Marosréti Ervin, 2019 június 20. (csütörtök) 21:08

Beach Ózd: tizenhárom csapat csatázikÖt városból érkeznek szombaton Ózdra utánpótlás kézilabda csapatok az ÓAM-Ózdi KC által szervezett Beach Ózd Strandkézilabda tornára. Az esemény délelőtt fél kilenckor kezdődik a Városi Strandfürdő területén, ahol egész nap nagyüzem várható, hiszen az időterv szerint kora estig pattog majd a labda. A házigazda ÓAM-Ózdi KC és az ugyancsak ózdi Lóci DSE két-két csapattal vesz részt a tornán, a Kazincbarcika öt együttessel érkezik, de Miskolcról, Egerből és Salgótarjánból is neveztek a tornára. U14-es, serdülő és ifjúsági korosztályban hirdetnek majd győzteseket.

Bővebben...

   

Bronzérmesek a serdülők

Írta: Marosréti Ervin, 2019 június 16. (vasárnap) 12:55

Bronzérmesek a serdülőkKözös évzáróval és éremátadó ünnepséggel zárta a szezont az ÓAM-Ózdi KC és a Lóci DSE utánpótlása. A tavalyihoz hasonlóan a gyerekek teljesítménye ismét magáért beszél, mindkét klubnál volt ok az örömre. A lányoknál az ifjúsági korosztály számított idén zászlós hajónak, hiszen az északkelti csoportban, nagy küzdelemben szerezték meg a bajnoki címet.

Bővebben...

   

Az elmúlt évtized legjobb helyezése

Írta: Marosréti Ervin, 2019 június 16. (vasárnap) 10:09

Az elmúlt évtized legjobb helyezéseRoppant sűrű mezőnyben végül a hatodik helyen fejezte be az NB I/B-s férfi kézilabda bajnokságot az ÓAM-Ózdi KC felnőtt férfi kézilabda-csapata. Ha a statisztikát nézzük – amely azért mindig beszédes – a piros-kékek ezzel a teljesítménnyel a mögöttünk hagyott évtized legjobb eredményét érték el a keleti csoportban. Elsősorban a kiegyensúlyozott, jó tavaszi szereplésnek, és néhány hazai bravúrnak köszönhetően.

Bővebben...

   

Bennmaradás vs. Hatodik hely

Írta: Marosréti Ervin, 2019 május 17. (péntek) 21:47

Bennmaradás vs. Hatodik helyAz ÓAM-Ózdi KC nyugodtan utazhat az északi rangadóra, a keleti csoport záró fordulójában. A mieink szempontjából „csak” helyosztónak számít a hatvan perc, ezzel szemben a gyarmatiak a bennmaradás megszerzéséért harcolnak. A két fél mindig nagy csatát vívott egymással, ősszel a piros-kékek 26-23-ra győztek hazai körülmények között. Vélhetően vasárnap délután is hasonlóan szoros, izgalmas mérkőzést játszhatnak a csapatok.

Bővebben...

   

Nyolcadikként zárt az ifi

Írta: Marosréti Ervin, 2019 május 17. (péntek) 21:41

Nyolcadikként zárt az ifiHatgólos hazai vereséggel fejezte az I. osztályú kézilabda bajnokságot az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági együttese. Mint ismert, Szakál Dániel együttese újoncként vágott neki az élvonalnak, ahol a srácok remekül helytálltak. A 14 csapatos keleti csoportban végül a nyolcadik helyen zártak a srácok, ami nagyszerű teljesítménynek számít. Sajnos a szép búcsú nem sikerült, az utolsó fordulóban ugyanis a Békés végig vezetve, megérdemelten vitte el a bajnoki pontokat Ózdról.

Bővebben...

   

U12: szép munka!

Írta: Marosréti Ervin, 2019 május 13. (hétfő) 20:31

U12: szép munka!Újabb akadályt vett sikeresen a Gyermekbajnokságban érintett U12-es csapatunk. Zákányiné Bányász Henrietta együttese az újfehértói fordulóra kiírt mindkét mérkőzését magabiztosan nyerte meg. Az ÓAM-Ózdi KC fiataljai előbb az Alsózsolcát győzték le nyolc góllal, majd a Kisvárda ellen, jóval szorosabb csatában végül három találattal bizonyultak jobbnak. Ebben a korosztályban még nincs bajnoki rendszer, csak játszanak a csapatok, a jövőre nézve viszont örömteli, hogy egyre eredményesebb, sikeresebb a klub U12-es korosztálya.

Bővebben...

   

ÓAM-Ózdi KC vs. Mizse KC

Írta: Marosréti Ervin, 2019 május 13. (hétfő) 20:17

ÓAM-Ózdi KC vs. Mizse KCÖtgólos hátrányt ledolgozva, öt gólos sikerrel búcsúzott hazai közönségétől az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A Mizse KC ellen, 35-30-ra megnyert összecsapás után biztossá vált, hogy a piros-kékek biztosan bennmaradnak az NB I/B-ben, sőt akár egy jó helyezés is elérhető az utolsó fordulóban. A Mizse elleni találkozó teljes egészében megtekinthető.

Bővebben...

   

Három hazai, három vendég

Írta: Marosréti Ervin, 2019 május 13. (hétfő) 20:10

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportAz utolsó előtti, szám szerint a 21. forduló mérkőzéseit bonyolították le a férfi kézilabda NB I/B-ben: a bajnok Orosháza öt góllal győzte le a Nyíregyházát, a Kecskemét pedig négygólos sikerrel zárta a balmazújvárosi kirándulást. A PLER kiütötte a sereghajtó Székácsot, Debrecenből a Balassagyarmat, Békésről pedig az Algyő vitte el a pontokat. Az ÓAM-Ózdi KC ötgólos győzelemmel búcsúzott saját közönségtől a Mizse elleni találkozón.

Bővebben...

   

2 / 199 oldal