Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Igazi négypontos jön

Írta: Marosréti Ervin, 2019 október 10. (csütörtök) 18:53

Igazi négypontos jönAz ÓAM-Ózdi KC négy forduló után három, a Balassagyarmat pedig egyetlen ponttal szerénykedik a keleti csoport táblázatán. Ebből kiindulva egyértelműen duplán számít a két csapat egymás elleni összecsapása. Az előző szezonban hazai pályán a mieink nyertek, a záró fordulóban viszont a gyarmatiak otthon tartották a két pontot, amivel a bennmaradásukat is bebiztosították.

Bővebben...

   

Új szerelést kaptunk az önkormányzattól

Írta: Marosréti Ervin, 2019 október 08. (kedd) 22:02

Új szerelést kaptunk az önkormányzattólEzúton szeretnénk köszönetet mondani Ózd Város Önkormányzatának, hogy az általuk nyújtott támogatásnak köszönhetően új mezt vásárolhattunk az NB I/B-s felnőtt csapatunknak. A klub történetében először fordul elő, hogy minden játékos név szerinti szerelésben játszhat akár már a vasárnapi mérkőzésen is.

Bővebben...

   

Kecskeméti TE-Piroska szörp vs. ÓAM-Ózdi KC

Írta: Marosréti Ervin, 2019 október 08. (kedd) 21:58

Kecskeméti TE-Piroska szörp vs. ÓAM-Ózdi KCAlföldi kirándulás várt az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabdacsapatára a keleti csoport 4. fordulójában. A piros-kékek a Kecskeméti TE vendégeként 15-6-os első félidő után kilenc góllal, 27-18-ra maradtak alul. A mérkőzés felvétele teljes egészében megtekinthető.

Bővebben...

   

Ötnapos forduló

Írta: Marosréti Ervin, 2019 október 06. (vasárnap) 17:59

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportA keleti csoport 4. fordulója már szerdán elkezdődött, amikor a Hatvan megszerezte zsinórban a negyedik győzelmét is. Az újonc ezúttal a Békés vendégeként tudott nyerni. Pénteken a Kecskemét otthon tartotta a két pontot az ÓAM-Ózdi KC-val szemben. Szombaton a Balmazújváros vesztett állásból fordított, és végül simán győzött a Nyíregyháza ellen, a csoport esélyesének számító Cegléd pedig Lajosmizsén vérzett el. Vasárnap a Fradi-fiatalok a Vecsésen is átléptek, a Balassagyarmat pedig az Algyő ellen szerezte meg az első pontját az őszi szezonban.

Bővebben...

   

Plusz háromból mínusz három

Írta: Marosréti Ervin, 2019 október 05. (szombat) 21:41

Plusz háromból mínusz háromEgerben folytatta szereplését az ÓAM-Ózdi KC első osztályú ifjúsági együttese. A fiatalok az első harminc perc után még háromgólos előnyben voltak, a fordulást követően viszont az egriek fordítottak, és végül ők nyertek három góllal.


Bővebben...

   

Hamar döntött a Kecskemét

Írta: Marosréti Ervin, 2019 október 05. (szombat) 21:37

Hamar döntött a KecskemétMár az első félidőben eldőlt a hazai csapat javára az ÓAM-Ózdi KC kecskeméti vendégjátéka. Az alföldiek villámrajtot vettek, a korán megszerzett előnyük birtokában pedig a folytatásban is magabiztosak voltak. A szünetben már kilenc góllal vezetett a KTE-Piroska szörp, ez a különbség pedig a találkozó végéig megmaradt. Az ÓAM-Ózdi KC pont nélkül távozott a Messzi István Sportcsarnokból.

Bővebben...

   

OSB: félgőzzel is magabiztosan

Írta: Marosréti Ervin, 2019 október 05. (szombat) 21:09

Kézilabda Országos Serdülő BajnokságIdegenben először nyert ebben a bajnokságban az ÓAM-Ózdi KC serdülő csapata. A II. osztály 4. fordulójában a mieink Dunakeszink vendégszerepeltek, ahol már az első huszonöt perc során jelentős előnyt szereztek. A fordulás után ebből néhány gól elolvadt, de végül az ózdi győzelmet így sem fenyegette veszély.


Bővebben...

   

Ha nem is négypontos, de fontos

Írta: Marosréti Ervin, 2019 október 03. (csütörtök) 16:18

Ha nem is négypontos, de fontosKecskeméten sosem könnyű. Ebben a szezonban is nehéz, péntek esti mérkőzés vár az ÓAM-Ózdi KC csapatára. Érdekes lesz a találkozó azért is, mert három forduló ugyan lezajlott a keleti csoportban, de az erőviszonyokkal kapcsolatban nem lettünk sokkal okosabbak. Az ÓAM-Ózdi KC jelenleg a hetedik, ötven százalékos mérleggel, 3 ponttal.

Bővebben...

   

Qatch – a változatosságért

Írta: Marosréti Ervin, 2019 október 02. (szerda) 16:16

Qatch – a változatosságértBővültek az ózdi kézilabdázók edzéslehetőségei. Mostantól ugyanis egy Teqball-asztalt is igénybe vehetnek a mindennapi felkészülés során. A Qatch nevű játék fejleszti többek közt a gyorsasági állóképességet, a technikát és a kombinációs készségeket is. Az ÓAM-Ózdi KC felnőttcsapatának játékosai már el is kezdtek ismerkedni vele.

Bővebben...

   

FTCU21-Diagnosticum vs. ÓAM-Ózdi KC

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 30. (hétfő) 19:16

FTCU21-Diagnosticum vs. ÓAM-Ózdi KCAz NB I/B-s bajnokság harmadik fordulójában elszenvedte első vereségét az ÓAM-Ózdi KC csapata. A piros-kékek a mögöttünk hagyott hétvégén az FTC U21-es együttesének vendégei voltak, ahol 19-11-es első játékrészt követően tizenhat góllal, 40-24-re maradtak alul. Az Elek Gyula Arénában megrendezett mérkőzés felvétele teljes egészében megtekinthető.

Bővebben...

   

2 / 204 oldal