Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Ellenfélnézőben: Balassagyarmat

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 12. (csütörtök) 22:35

Ellenfélnézőben: BalassagyarmatJól ismerjük őket. Elég, ha csak a jelenlegi szezont nézzük, hiszen a legtöbb tétmérkőzést az ÓAM-Ózdi KC a Balassagyarmattal játszotta. A két együttes ugyanis az őszi bajnoki találkozó mellett a Magyar Kupa második fordulójában is találkozott egymással, valamint a Liga Kupában is egy csoportban szerepelt a két együttes. Utóbbi sorozatban mindkétszer a nógrádiak nyertek, ezek a legfrissebb élmények velük kapcsolatban, hiszen ezt a két összecsapást januárban rendezték meg.

Bővebben...

   

Nézők nélkül idegenben

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 12. (csütörtök) 15:28

Nézők nélkül idegenbenSenki ne induljon el szombaton az ÓAM-Ózdi KC idegenbeli mérkőzésére. A gyarmati egyesület arról tájékoztatta az Ózdi Kézilabda Clubot, hogy a csütörtöktől életbe lépett korlátozások miatt a nógrádiak valamennyi mérkőzésüket – serdülő, ifjúsági, felnőtt – zárt kapuk mellett kénytelenek lebonyolítani, amelyet ellenőrizni is fognak. Szülőket, szurkolókat, kísérőket nem fognak beengedni a sportcsarnokba, csupán azok léphetnek be a létesítménybe, akik játékosként, vagy a stáb tagjaként igazolni tudják magukat.

Bővebben...

   

MKSZ-döntések a koronavírussal kapcsolatban

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 12. (csütörtök) 15:20

MKSZ-döntések a koronavírussal kapcsolatbanA Magyar Kézilabda Szövetség a koronavírus miatt kialakult állapot és a kormányzat által kihirdetett veszélyhelyzet miatt döntéseket hozott a soron következő kézilabdás versenyekkel kapcsolatban, a veszélyhelyzet érvényesítésére. Tovább a közleményre >>>


   

Simán jött a papírforma

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 08. (vasárnap) 22:46

OSB: zárkózunk a dobogósokraAz ÓAM-Ózdi KC serdülő csapata továbbra is üldözi a dobogósokat. Ehhez arra volt szükség, hogy a keleti csoport 15. fordulójában a srácok hazai környezetben legyőzzék az alsóházhoz tartozó Dunakeszi csapatát. A papírformát érvényesítette a Gaskó Réka irányította társaság: a félidei ötgólos vezetés után végül tizeneggyel nyertek a serdülők. A találkozón a keret valamennyi tagja több-kevesebb játéklehetőséget kapott.

Bővebben...

   

Egy helyet előre

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 08. (vasárnap) 22:42

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportA mögöttünk hagyott hétvégén a keleti csoport 15. fordulóját rendezték meg a kézilabda NB I/B-ben: a listavezető Cegléd simán győzte le hazai pályán a Lajosmizsét, mint ahogyan a Nyíregyháza a Balmazújvárost. A forduló meglepetését az ÓAM-Ózdi KC okozta, a táblázat második helyén álló Kecskemét legyőzésével. Vecsésről a ferencvárosi fiatalok hozták el a két pontot, az Algyő a Balassagyarmatot, a Békés pedig a Hatvant verte. A táblázatot továbbra is a Cegléd vezeti, a Kecskemét és az FTC U21előtt. Az ÓAM-Ózdi KC egy helyet előre lépve, jelenleg a nyolcadik pozícióban áll.

Bővebben...

   

Szakál: "büszke vagyok a csapatra..."

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 08. (vasárnap) 13:20

Szakál: "büszke vagyok a csapatra..."A sok hazai döntetlen után az ÓAM-Ózdi KC egy élcsapat legyőzésével folytatta hazai szereplését. A KTE-Piroska szörp ellen a piros-kékek az első félidő után még hátrányban voltak, de a fordulás után nagyszerű teljesítménnyel sikerült a fordítás. A négygólos ózdi siker után kérdeztük az ÓAM-Ózdi KC edzőjét, Szakál Györgyöt.

Bővebben...

   

Bencze: "ezen az estén jobb volt az Ózd..."

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 08. (vasárnap) 13:16

Bencze: "ezen az estén jobb volt az Ózd..."Az ózdi veresége után lépéshátrányba került a bajnoki címért folytatott harcban a KTE-Piroska szörp gárdája. Az alföldiek 31-27-re maradtak alul a Marosi István Városi Sportcsarnokban pénteken lejátszott találkozón. A mérkőzés után kérdeztük Bencze Józsefet, a vendégek edzőjét.

Bővebben...

   

ÓAM-Ózdi KC vs. KTE-Piroska szörp

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 07. (szombat) 16:59

ÓAM-Ózdi KC vs. KTE-Piroska szörpNagy bravúr, emlékezetes este. A férfi kézilabda NB I/B., 15. fordulójában az ÓAM-Ózdi KC csapata 14-15-ös első félidő után 31-27-re legyőzte a táblázat második helyén álló Kecskemét együttesét. A mérkőzés felvétele teljes egészében megtekinthető honlapunkon is.

Bővebben...

   

Nagy skalp hazai pályán

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 07. (szombat) 16:36

Nagy skalp hazai pályánKiváló teljesítménnyel győzte le az ÓAM-Ózdi KC csapata a táblázat második helyén álló Kecskemétet. A keleti csoport 15. fordulójában a két együttes változatos és közönségszórakoztató találkozót vívott egymással, ami csupán a hajrában dőlt el. A piros-kékek nagy skalpot szereztek, hiszen az egyik feljutásra esélyes gárdától vették el a két pontot hazai körülmények között.

Bővebben...

   

Ifi: ezúttal nem volt esély

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 05. (csütörtök) 22:11

Ifi: ezúttal nem volt esélyNagyon sok ziccert elhibázott az Eger elleni találkozón az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági együttese, így pedig nem volt esély a pontszerzésre a legjobb összeállításában érkező hevesi csapattal szemben. Az egriek végig vezettek, a piros-kékek helyenként csak szorossá tudták tenni a mérkőzést. A vendégek jobb teljesítményt nyújtottak ezen a délutánon, így teljes mértékben rászolgáltak a győzelemre.

Bővebben...

   

2 / 217 oldal