Strandkézilabda Torna

Utánpótlás Strandkézilabda Torna 2019

Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Fölényesnek indult, szoros lett

Írta: Marosréti Ervin, 2010 december 12. (vasárnap) 22:49

Fölényesnek indult, szoros lettHáromgólos győzelemmel fejezte az NB I/B-s bajnokság őszi felét az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek vasárnap este hazai pályán simán győzték le az FTC-Persecutor II. együttesét. Az ózdiak már a szünetben is meggyőző fölénnyel vezettek, majd a második játékrészben tovább növelték az előnyüket. A hajrában az ÓKC teljes sorcseréjét kihasználva följebb zárkóztak a fővárosiak, de a Zákányi-csapat sikerét így sem fenyegette veszély.

Bővebben...

   

Egy ifi-pont a Fradi ellen

Írta: Marosréti Ervin, 2010 december 12. (vasárnap) 22:44

Döntetlennel fejezte be az őszi idényt az Ózdi KC ifjúsági-csapata. A vasárnap délutáni találkozón Barta Zsolt csapata nagy csatában végzett 29-29-es döntetlenre az FTC-Persecutor II. ellen. Az ÓKC legeredményesebb játékosa a tizenhárom gólt szerző Scitovszky Tamás, valamint az ötgólos Bárdos Péter volt. A meccs szünetében még 14-12-re az ózdi fiatalok vezettek, de a lefújás után meg kellett elégedniük az egyik ponttal.

   

Szép őszi búcsúért

Írta: Marosréti Ervin, 2010 december 10. (péntek) 12:00

Szép őszi búcsúértA férfi kézilabda NB I/B utolsó őszi fordulójában az FTC-Persecutor II. ellen lép pályára az Ózdi KC együttese. Vasárnap délután öt órától az ózdi sportcsarnokban a két pont megszerzéséért lépnek pályára a piros-kékek. A két pont megszerzése már csak azért is fontos, hogy az üldözőkhöz képest némi nyugalommal várhassák az ózdiak a tavaszi folytatást.

Bővebben...

   

Mindig becsúszott egy hiba

Írta: Marosréti Ervin, 2010 december 04. (szombat) 18:39

Mindig becsúszott egy hibaSzoros meccset játszott az Ózdi KC Csömörön, de az eddig megszerzett pontok számát nem sikerült gyarapítani. A piros-kékek az első harminc perc után háromgólos hátrányban voltak, amit a lefújásig nem sikerült ledolgozni. Az esély megvolt a győzelem megszerzésére, de a döntő szituációkban rossz megoldást választottak az ózdi játékosok, így elúszott a mérkőzés.

Bővebben...

   

Harcosan és fegyelmezetten

Írta: Marosréti Ervin, 2010 december 03. (péntek) 13:53

Harcosan és fegyelmezettenEbben a naptári esztendőben az utolsó idegenbeli mérkőzését játssza az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. Szombaton délután négy órától Csömörön vendégszerepelnek a piros-kékek. A Pest-megyei csapat az elmúlt hetekben jó formát mutat, hiszen legyőzték hazai pályán a Ceglédet, legutóbb pedig Hajdúböszörményből hozták el a két pontot. Igaz, azt megelőzően viszont súlyos vereséget szenvedtek Miskolcon.

Bővebben...

   

Nagy falat volt a bajnokesélyes

Írta: Marosréti Ervin, 2010 november 29. (hétfő) 16:20

Nagy falat volt a bajnokesélyesÁtrobogott a Gyöngyös az Ózdi KC-n a férfi kézilabda NB I/B 11. fordulójában (27-44). A piros-kékek nem tudták tartani a lépést az NB I felé igyekvő ellenfelükkel. Már az elején eldőlt a mérkőzés, de Nagy Károly együttese az elsőtől az utolsó percig komolyan vette a találkozót.

 

Bővebben...

   

Képernyőn a Gyöngyös-meccs

Írta: Marosréti Ervin, 2010 november 28. (vasárnap) 21:16

Képernyőn a Gyöngyös-meccsBár ózdi szempontból túl sok örömöt nem okozott a vasárnapi bajnoki mérkőzés, de a találkozó a szakembereknek sok tanúsággal szolgál. A szurkolóknak is érdemes lehet még egyszer megnézni az összecsapást, hiszen a legnagyobb bajnokesélyes ellen léptek pályára a piros-kékek. A hagyományokhoz  híven az Ózdi Városi Televízió a Gyöngyös elleni mérkőzést is műsorra tűzi. November 29-én (hétfőn) az első félidőt 18.15-től, a második játékrészt pedig közvetlenül a 19 órakor kezdődő Ózdi Krónika után láthatják az érdeklődők.

   

Mestermérleg

Írta: Marosréti Ervin, 2010 november 28. (vasárnap) 21:12

MestermérlegA Gyöngyös simán győzött az Ózdi KC ellen a férfi kézilabda NB I/B-ben. A 44-27-es vendéggyőzelemmel véget ért találkozó után kértünk rövid értékelést a két szakvezetőtől. Előbb a másod osztályban százszázalékos heves megyeiek mestere, Nagy Károly, majd az ÓKC edzője, Zákányi Zoltán monda el érzéseit az összecsapásról.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

   

Csak álom volt a szoros meccs

Írta: Marosréti Ervin, 2010 november 28. (vasárnap) 21:08

Csak álom volt a szoros meccsA férfi kézilabda NB I/B-ben nem tudta megszorongatni a legnagyobb bajnokesélyest az Ózdi KC. A piros-kékek ugyanis hazai pályán nagy gólarányú vereséget szenvedtek a Gyöngyöstől. Már az első negyed óra után tíz gól volt a hátrány, végül tizenhéttel győztek az NB I-es kerettel rendelkező hevesiek.

Bővebben...

   

Nem becsülik le az ÓKC-t

Írta: Marosréti Ervin, 2010 november 25. (csütörtök) 14:39

Nagy Károly - Nem becsülik le az ÓKC-tA többihez hasonlóan az ózdi mérkőzését is kellő komolysággal veszi a gyöngyösi együttes – ezt határozottan kijelentette Nagy Károly, a heveseik szakvezetője. A keleti csoport éllovasa még egyetlen ellenfelén sem akadt fönt, sőt volt olyan mérkőzés, amelyet nem kevesebb, mint 25 góllal nyertek meg. Ózdon nem számítanak ilyen arányú sikerre.

Bővebben...

   

194 / 198 oldal