Adó 1%

Támogasd adód 1%-ával az Ózdi KC utánpótlását
Kedves Barátaink!

Az Ózdi Kézilabda Club idén is várja az adó 1%-ának felajánlását.
Amikor rendelkezik, gondoljon ránk, segítsége sokat jelent a számunkra.

Köszönettel, az
Ózdi Kézilabda Club

Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Sima vendégsiker

Írta: Marosréti Ervin, 2010 november 18. (csütörtök) 09:18

Sima vendégsikerNem volt esélye a pontszerzésre az Ózdi KC férfi kézilabda-csapatának a Dabas elleni bajnokin. Vasárnap este a Városi Sportcsarnokban a mindvégig a vendégek akarata érvényesült. Az ÓKC így továbbra is csupán négy pontos a keleti csoportban.

 

Bővebben...

   

Szerelés az ózdi utánpótlásnak

Írta: Marosréti Ervin, 2010 november 18. (csütörtök) 09:16

Szerelés az ózdi utánpótlásnakA közelmúltban Ózdon járt Juhász István. A Magyar Kézilabda Szövetség mezőkövesdi származású szakmai igazgatója nem üres kézzel látogatott a Városi Sportcsarnokba. Az Ózdi KC-nál felállt új elnökség meghívásának tett eleget, és egy garnitúra címeres szerelést adott át a helyi utánpótlásnak, amit a serdülő és az ifjúsági korosztály játékosai használhatnak majd a jövőben.

 

Bővebben...

   

Válogatott Zele

Írta: Marosréti Ervin, 2010 november 18. (csütörtök) 09:16

Zele DánielAz Ózdi KC fiatal átlövője, Zele Dániel is tagja volt annak a junior magyar válogatottnak, amely az elmúlt hét végén Egerben felkészülési mérkőzést játszott Szlovákia hasonló korú legjobbjaival. A mieink előbb 29-28-ra, majd 27-18-ra győzték le északi szomszédainkat.

 

   

Önbizalom növelő siker

Írta: Marosréti Ervin, 2010 november 18. (csütörtök) 09:15

Önbizalom növelő sikerA férfi kézilabda NB I/B-ben első hazai győzelmét aratta az Ózdi KC gárdája. A piros-kékek péntek este simán győzték le a Balassagyarmatot.

 

 

 

 

Bővebben...

   

Hamarabb jön a Gyarmat

Írta: Marosréti Ervin, 2010 november 18. (csütörtök) 09:03

Már pénteken délután 6 órától lejátssza következő bajnoki mérkőzését az Ózdi KC. A férfi kézilabda NB I/B hatodik fordulójában a Balassagyarmatot fogadják a piros-kékek a Városi Sportcsarnokban. Az ózdi klub a nemzeti ünnepre és egyéb rendezvényre való tekintettel kérte, hogy a meccset két nappal hamarabb játszhassa le. A találkozóval kapcsolatban Zákányi Zoltán, az ózdiak vezetőedzője elmondta: mindenképpen győzni kell, hogy a csapat megkezdje a felzárkózást a táblázaton. A találkozó pikantériája lesz többek között az is, hogy a gyarmatiakat az a Pribék István irányítja, aki a nyolcvanas években Ózdon lett válogatott szintű kézilabdázó.

   

Pontokat kell gyűjteni!

Írta: Marosréti Ervin, 2010 november 18. (csütörtök) 09:01

A férfi kézilabda NB I/B-ben az Ózdi KC együttese előrehozott mérkőzésen, pénteken 18 órától fogadja a Balassagyarmatot. A nógrádiak ötven százalékos mérleggel rendelkeznek a bajnokságban, az ózdiak viszont egy győzelem mellett ötször vesztesen hagyták el a pályát. Így most hazai környezetben meg kell kezdeniük a felzárkózást.

Bővebben...

   

Békésen is pontatlanul

Írta: Marosréti Ervin, 2010 november 18. (csütörtök) 09:00

Újabb vereséget szenvedett az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. Az NB I/B-s kézilabda-bajnokság 6. fordulójában a piros-kékek szoros első félidő után hétgóllal maradtak alul a Békési FKC otthonában.

Bővebben...

   

Javítani Békésen

Írta: Marosréti Ervin, 2010 november 18. (csütörtök) 08:57

Négy mérkőzésből csupán egyet tudott megnyerni az Ózdi KC a férfi kézilabda NB I/B-ben. Szombaton Békésre utazik a csapat a javítás reményében.

Bővebben...

   

Gyötrelmes első félidő

Írta: Marosréti Ervin, 2010 november 18. (csütörtök) 08:55

KIábrándító első félidő után, tisztességessé tette a csapat a vereséget Törökszentmiklóson. Ettől függetlenül a csapat jócskán elmaradt a várt eredménytől.

Bővebben...

   

Kétszer egymás után idegenben

Írta: Marosréti Ervin, 2010 november 18. (csütörtök) 08:53

A Hajdúböszörmény elleni vereség után két nehéz idegenbeli találkozó következik az ÓKC-számára. Az NB I/B 5. fordulójában Törökszentmiklóson vendégszerepel a csapat.

Bővebben...

   

194 / 196 oldal