Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Műsorfüzet a meccsre!

Írta: Marosréti Ervin, 2011 február 11. (péntek) 16:58

Műsorfüzet a meccsre!{jcomments off}Az őszi hagyományokat folytatva ezútal is egy kisméretű műsorfüzettel várja a szurkolókat az Ózdi KC a Balmazújváros elleni találkozóra. Ebben szerepel az aktuális táblázat, az ÓKC sorsolása, a csapattal kapcsolatos legfontosabb hírek, és a két edző előzetese is a szezonnyitó előtt.
>>> A műsorfüzet letölthető innen <<<

   

Versenyképesnek kell lenni

Írta: Marosréti Ervin, 2011 február 11. (péntek) 16:53

Ózdi Városi TelevízióVasárnap megkezdődik egy tizenhárom - esetleg tizenkettő - mérkőzésből álló tavaszi menetelés az Ózdi KC számára. A piros-kékek hazai körülmények között debütálnak, a középmezőnyhöz tartozó Balmazújváros ellen. A két csapatot jelenleg három pont választja el a bajnoki táblázaton, az ÓKC-nál abban bíznak, hogy a meccs után egyre csökken a távolság a hajsúságiakkal szemben.

 

Bővebben...

   

Visszavágna a Balmazújváros

Írta: Marosréti Ervin, 2011 február 11. (péntek) 16:47

Visszavágna a BalmazújvárosÚj edzővel vág neki az NB I/B-s férfi kézilabda bajnokság tavaszi felének a Kőnig-Trade Balmazújváros csapata. A hajdúságiak jelenleg a keleti csoportban a hetedik helyen állnak 13 ponttal. Az új szakvezető jó és szoros mérkőzés szeretne játszani Ózdon.

Bővebben...

   

Optimistán a rajt előtt

Írta: Marosréti Ervin, 2011 február 11. (péntek) 11:26

Optimistán a rajt előttA férfi kézilabda NB I/B-ben hazai pályán kezdi meg a bajnokság tavaszi felét az Ózdi KC csapata vasárnap 17 órától. Az ellenfél az a Balmazújváros lesz, amelyet ősszel idegenben négy góllal győztek le a piros-kékek.

 

Bővebben...

   

György, Lovas, Ponyi

Írta: Marosréti Ervin, 2011 február 09. (szerda) 07:03

György, Lovas, PonyiHárom olyan kézilabdázóval erősítette meg a keretét az Ózdi KC NB I/B-s csapata, akiknek nem jelent majd újdonságot ózdi mezben kifutni a pályára. Igaz több évvel ezelőtt, de mindhárman szerepeltek már az ÓKC-ban. A kapus György Gábor hat idény után tért vissza, de hosszabb kitérőt követően írt alá a piros-kékekhez Lovas Szilárd és Ponyi Zoltán is. Az újonnan szerződtetett játékosok akár már a vasárnapi, Balmazújváros elleni mérkőzésen is ott lehetnek a keretben. György, Lovas és Ponyi a DKC-Miskolc együtteséből igazolt ismét Ózdra.

   

Két ezüst, két különdíj

Írta: Marosréti Ervin, 2011 február 07. (hétfő) 16:55

Két ezüst, két különdíj{jcomments on}Egy napon két emléktornát rendezett az Ózdi KC az utánpótlás számára. A serdülő korosztály a Bellér Lászlóról, az ifjúságiak pedig az első ízben kiírt Földi Ferenc kupán léptek pályára.

 

Bővebben...

   

Elismert ÓKC-edző

Írta: Marosréti Ervin, 2011 február 07. (hétfő) 16:29

Bencze Tamás{jcomments on}Egy közel két évtizedes hagyományt folytatva az előző év teljesítményei alapján ismét megjutalmazták Ózd legjobb sportolót. Az egyesületek javaslatai alapján  egy nyolctagú kuratórium döntött az elismerések odaítéléséről. Az edző kategóriában Bencze Tamás, az ÓKC serdülő csapatának felkészítője is a díjazottak között szerepelt.

 

Bővebben...

   

Egy nap, két emléktorna

Írta: Marosréti Ervin, 2011 február 04. (péntek) 16:40

Vasárnap 9 és 16 óra között az ózdi sportcsarnok küzdőterét az utánpótlás fiú kézilabda csapatok veszik birtokba. Ebben az esztendőben egy napon két emléktornát rendez az Ózdi KC. A serdülők és az ifjúsági korosztály körmérkőzéses csatáját felváltva lehet figyelemmel kísérni az előttünk álló hétvégén. A kisebbek a Bellér Lászlóról, az ifisták pedig a Földi Ferencről elnevezett kupán lépnek pályára.

 

Bővebben...

   

Pénteken ifi, vasárnap felnőtt

Írta: Marosréti Ervin, 2011 február 04. (péntek) 15:49

A jövő hét végén megkezdi szereplését az Ózdi Kézilabda Club az NB I/B-s felnőtt és ifjúsági bajnokságban. A fiatalok és a nagyok azonban a nyitányon nem egymás után lépnek pályára. Az ifjúsági mérkőzést már február 11-én (pénteken) 17 órától lejátsszák, mert az eredetileg kiírt időpontban a fiatalok közül többen is a régiódöntőben szereplő ÓKC serdülőt erősítik majd. A Balmazújváros elleni felnőtt mérkőzés időpontja változatlan maradt, tehát a sorsolásban kiírtaknak megfelelően február 13-án, vasárnap 17 órától játssza le a csapat az idei esztendő első tétmérkőzését.

   

Közel a megegyezés

Írta: Marosréti Ervin, 2011 február 02. (szerda) 18:12

Közel a megegyezésHat esztendő után visszatérhet az Ózdi KC férfi kézilabda-csapatához György Gábor. A kapus 2005 nyarán igazolt Mezőkövesdre, majd az utóbbi négy idényben a DKC-Miskolcot erősítette. A tárgyalások a végső stádiumban tartanak, játékos folyamatosan egyeztet a klub vezetésével az ózdi szerepvállalásával kapcsolatban. Írásos megegyezés ugyan még nincs, de annak már szimbolikus jelentése van, hogy György már az Ózdi KC-val készül a jövő hét végi bajnoki rajra. A klub a saját nevelésű portás visszaigazolása mellett szeretné ismét a soraiban tudni az átlövő Lovas Szilárdot, és az irányító-átlövő Ponyi Zoltánt is.

   

198 / 204 oldal