Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Négy évtizedes legendák

Írta: Marosréti Ervin, 2011 június 14. (kedd) 14:27

Négy évtizedes legendák{jcomments on}Az 1971-ben, tehát pontosan negyven esztendővel ezelőtt NB I/B-s bajnokságot nyert férfi kézilabdázókat köszöntötték. Az Országos Nyugdíjas Sporttalálkozó keretében egy háromcsapatos, körmérkőzéses tornát is rendeztek a Városi Sportcsarnokban. Ezen az Ózdi Kohász öregfiúk mellett a Debrecen és a Nyíregyháza együttese lépett pályára. A fiatalabbak a két mérkőzésen igyekeztek bizonyítani, az ünnepeltek pedig a lelátóról szurkoltak. A Marosi István vezette együttest a második összecsapás után köszöntötték.

Bővebben...

   

Megelevenedik a múlt

Írta: Marosréti Ervin, 2011 június 10. (péntek) 08:05

Megelevenedik a múlt {jcomments on}Sok éves hagyományt folytatva az Ózdi KC az Országos Nyugdíjas Sportnap keretében ismét megrendezi öregfiúk kézilabda tornáját. Ebben az esztendőben egy kerek jubileum is apropót szolgáltat, hiszen azt a bajnokcsapatot ünneplik Ózdon, akik 1971-ben kiharcolták az NB I-be jutást. Az Ózdi Kohász mellett a Debrecen és a Nyíregyháza öregifjai is pályára lépnek a pénteken (június 10.) 16 órakor kezdődő kupán. A 2 x 20 perces mérkőzéseket Csörgő László és Tóth Attila sporttársak vezetik. Az eseményre a belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel vár az ÓKC elnöksége.

A program:
16.00: Ózdi Kohász – Debrecen
17.00: Nyíregyháza – Debrecen
18.00: Ózdi Kohász - Nyíregyháza

   

Világválogatottal játszott együtt

Írta: Marosréti Ervin, 2011 június 07. (kedd) 15:34

Világválogatottal játszott együtt{jcomments on}Komoly városi elismerésben részesült Fehér János. Az Ózdi Kohász egykori kiváló kézilabdázója, majd több csapat edzője, az Ózd Város Közszolgálatáért kitűntetést vehette át néhány nappal ezelőtt. A sportember meghatottságának adott hangot, hiszen mint mondta: rengetegen megérdemelték volna ezt a díjat, ezért nagyon boldog, hogy rá gondoltak.

Bővebben...

   

A motorikus képességeket fejleszthetik

Írta: Marosréti Ervin, 2011 június 05. (vasárnap) 14:24

A motorikus képességeket fejleszthetik{jcomments on}Néhány nappal ezelőtt egy új szakmai anyag jelent meg, amelyet a kézilabda edzők, testnevelők a játékosok fejlesztésére fordíthatnak. A dvd-nek megyei vonatkozása is van, hiszen a mezőkövesdi származású Juhász István társszerzője a több mint negyven gyakorlatot felvonultató kiadványnak.

Bővebben...

   

Kitüntetett kézilabdás

Írta: Marosréti Ervin, 2011 június 02. (csütörtök) 14:20

Kitüntetett kézilabdás{jcomments on}A XIII. Ózdi Napok rendezvénysorozata az ünnepi testületi üléssel kezdődött csütörtök délután. A hagyományokat folytatva ezúttal is átadták az Ózd Közszolgálatáért elismeréseket. A kitüntetettek között szerepel Fehér János, az Ózdi Kohász korábbi kiválósága, aki az elmúlt években edzőként is dolgozott a helyi kézilabdázásban.

Bővebben...

   

Erősödött az ózdi vonal

Írta: Marosréti Ervin, 2011 június 02. (csütörtök) 10:15

Erősödött az ózdi vonalKézilabdás vonalon változások történtek a pályán kívül. Tisztújító közgyűlésen új vezetést választott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szövetség. Az eddigi elnök Fehér Péter, a volt világválogatott játékosnak, Marosi Istvánnak adta át a stafétát. Az elnökségben pedig helyet kapott az ÓKC ügyvezetője, Szakál György is.{jcomments on}

 

Bővebben...

   

Tisztelgés a bajnokcsapat előtt

Írta: Marosréti Ervin, 2011 május 31. (kedd) 22:02

Tisztelgés a bajnokcsapat előttA korábbi esztendőkben hagyományait folytatva az Ózdi KC ismét megrendezi nyár eleji öregfiúk tornáját. Ezúttal június 10-én (pénteken), 16 órától kezdődik az esemény. Az Ózdi Kohász egykori kiválóságai mellett a Nyíregyháza és a Debrecen legendái érkeznek a Városi Sportcsarnokba. A mérkőzések előtt az ÓKC vezetése egy házi ünnepség kertében köszönti a 40 évvel ezelőtt NB I/B-s bajnokságot nyert Ózdi Kohász tagjait. A nosztalgia délutánra minden érdeklődőt szeretettel vár a klub vezetése.{jcomments on}

   

Meg kell becsülni ezt a szereplést

Írta: Marosréti Ervin, 2011 május 23. (hétfő) 16:23


Zákányi ZoltánHatodik helyen fejezte be a most véget ért NB I/B-s kézilabda-bajnokságot az Ózdi KC együttese. A piros-kékek ősszel még a keleti csoport tizedik helyén álltak, tavasszal innen sikerült a középmezőny elejéhez felzárkózni. Zákányi Zoltán vezetőedzővel értékeltük a mögöttünk hagyott szezon eseményeit.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

   

ÓKC - Csömör összefoglaló

Írta: admin, 2011 május 19. (csütörtök) 10:14

Ózdi VTVA szokásoknak megfelelően az Ózdi KC utosló bajnoki mérkőzéséről is készített összefoglalót az Ózdi Városi Televízió, melyben a Csömör elleni mérkőzés pillanatai mellett az edzői értékelések is helyet kaptak.

Bővebben...

   

Hatodik az Ózdi KC

Írta: Marosréti Ervin, 2011 május 15. (vasárnap) 22:08

Hatodik az Ózdi KCAz utolsó forduló eredményeitől függetlenül bebiztosította hatodik helyét az Ózdi KC csapata. A férfi kézilabda NB I/B-ben az ózdiak vasárnap este kétgólos győzelmet arattak a Csömör ellen. A találkozón már nyolccal is vezettek a piros-kékek, de a végére kiengedtek a hazaiak, így a vendégek szorossá tudták tenni a találkozót. Az ÓKC győzelmét azonban egy pillanatig nem fenyegette veszély.

 

Bővebben...

   

199 / 211 oldal