Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Negatív élmény

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 30. (hétfő) 19:14

Negatív élményA két mérkőzésen megszerzett három pont után nagy pofonba szaladt bele az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A Fradi-fiatalok ellen 40-24-re elveszített találkozót követően beszélgettünk Szakál György vezetőedzővel.


Bővebben...

   

Futással, védekezéssel, kapusteljesítménnyel

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 30. (hétfő) 19:10

Futással, védekezéssel, kapusteljesítménnyelKiss György maximálisan elégedett lehetett fiatal csapata vasárnapi teljesítményével. A Ferencváros U21-es együttese végig vezetve, 16 gólos különbséggel győzte le az ÓAM-Ózdi KC-t a keleti csoport 3. fordulójában. A lefújás után adott villáminterjút a zöld-fehérek mestere.


Bővebben...

   

Menetel a Cegléd és a Hatvan

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 30. (hétfő) 19:01

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportAz NB I-től nyáron búcsúzott Cegléd és az NB II-ből feljutott Hatvan őrzi még a hibátlan mérlegét az NB I/B keleti csoportjában. A Pest megyei gárda ezúttal hazai környezetben győzte le öt góllal a Békést, a Hatvan pedig nagy csatában, minimális különbséggel vert a Balmazújvárost. A Mizse szintén egy góllal győzött Vecsésen, az FTC U21 simán verte az ÓAM-Ózdi KC-t, míg a Nyíregyháza a Balassagyarmat legyőzésével szerezte meg az első pontjait. A keleti csoportot a Cegléd és a Hatvan vezeti, harmadik helyen az Algyő áll. Az ÓAM-Ózdi KC ötven százalékos mérleggel a táblázat hetedik helyét foglalja el.

Bővebben...

   

Nagyon elvesztett futóverseny

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 30. (hétfő) 10:54

Nagyon elvesztett futóversenyElvesztette veretlenségét az NB I/B-s bajnokságban az ÓAM-Ózdi KC csapata. A keleti csoport harmadik fordulójában a Népligetben vendégszerepeltek a piros-kékek, akiknek nem volt esélyük a pontszerzésre. A Ferencváros U21-es gárdája a szünetben már nyolc góllal vezetett, ezt az előnyét pedig a fordulás után megduplázta. A Fradi fiataljai ilyen arányban is megérdemelten tartották otthon a két bajnoki pontot.

Bővebben...

   

Élcsapattal szemben jött az első

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 27. (péntek) 19:22

Élcsapattal szemben jött az elsőAhogy az előző bajnokságban, úgy most is legyőzte az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági gárdája a Dabast. A Pest megyei együttes legutóbb az ország legjobb négy csapata között szerepelt, és idén is remek játékosokból áll a keretük. A keleti csoport harmadik fordulójában azonban a piros-kékek végig vezetve, nagyszerű teljesítménnyel tartották itthon a két pontot. Három vereség után tehát Szakál Dániel fiai elkezdtek előrelépni a táblázaton, méghozzá egy valódi skalp megszerzésével.

Bővebben...

   

Zöld-fehér fiatalok otthonában

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 26. (csütörtök) 21:43

Zöld-fehér fiatalok otthonábanAz FTC U21-es együttese vár a keleti csoport következő fordulójában az ÓAM-Ózdi KC csapatára. A fővárosi fiatalok NB II-es bajnokként harcolták ki a másod osztályú szereplés jogát, és nagyon úgy fest, hogy az NB I/B-s mezőnyből sem lógnak ki, sőt… A nyitó fordulóban Algyőn sokáig vezettek, végül négygólos vereséget szenvedtek, a mögöttünk hagyott hétvégén viszont hazai pályán 37-33-ra győzni tudtak a Mizse KC ellen. A harmadik fordulóban az FTC U21 és az ÓAM-Ózdi KC vasárnap 17 órától csap össze egymással.

Bővebben...

   

OSB: saját magunkat vertük meg

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 26. (csütörtök) 21:38

Kézilabda Országos Serdülő BajnokságNem volt esélye a Ferencváros II. otthonában a pontszerzésre az ÓAM-Ózdi KC serdülő csapatának. Ivády Csaba együttese szétszórt teljesítményét a házigazdák kihasználták, akik végül nagy különbségű, sima győzelmet aratattak. A mieink a nyíregyházi vendégjáték után a második idegenbeli vereségüket szenvedték el.


Bővebben...

   

Itt hagyott bennünket Tartó Lajos

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 24. (kedd) 20:08

Itt hagyott bennünket Tartó Lajos67 éves korában, méltósággal viselt hosszú betegség után elhunyt Tartó Lajos önkormányzati képviselő, az Ózdi Kézilabda Club elnökségi tagja.


Bővebben...

   

Szakál: "Közelebb álltunk a győzelemhez"

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 24. (kedd) 20:04

Szakál: "Közelebb álltunk a győzelemhez"Megosztozott a pontokon az ÓAM-Ózdi KC és az Algyő az NB I/B-s bajnokság 2. fordulójában. A mieink hatgólos előnyben voltak, az alföldi csapat a hajrában mégis visszajött a meccsbe, és egy pontot elvitt Ózdról. A találkozót követően kérdeztük Szakál Györgyöt, az ÓAM-Ózdi KC edzőjét.

Bővebben...

   

Herbert: "félig tele a pohár..."

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 24. (kedd) 20:02

Herbert: "félig tele a pohár..."Herbert Gábor elégedett volt az ózdi pontszerzéssel. A ContiTech FKSE-Algyő vezetőedzője csupán azt sajnálta, hogy a hajrában megszerzett vezetésüket nem tudták megtartani. A vasárnapi találkozó lefújása után kérdeztük a szakembert.

Bővebben...

   

3 / 204 oldal