Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Bajnokesélyes ellenfelet fogadunk

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 05. (csütörtök) 11:30

Bajnokesélyes ellenfelet fogadunkAz ÓAM-Ózdi KC a tavaszi idényben pályaválasztóként egyelőre nem tud mást játszani, mint 30-30-at. A Nyíregyháza és az FTC U21 elleni is számszerint ennyi volt a végeredmény. Talán a táblázat második helyezettje ellen egy harmadik iksz miatt sem lennénk csalódottak, de természetesen a csapat hazai körülmények között a két pont megszerzésére hajt. Nem lesz egyszerű, de a fiúk mindent el fognak követni az újabb sikerért.

Bővebben...

   

Magabiztos vendégek

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 05. (csütörtök) 11:28

Magabiztos vendégekEddig még nem hibázott tavasszal a Kecskemét. Szépen sorban, valamennyi ellenfelüket legyőzték. Ennek eredményeképp szorosan ott loholnak a listavezető Cegléd nyomában, csupán egyetlen ponttal lemaradva követik az éllovast. Ettől függetlenül Kecskeméten még nem téma az esetleges bajnoki cím, ezzel együtt a feljutás sem. Egyelőre a következő feladatra, a pénteki ózdi vendégjátékra (Marosi István Városi Sportcsarnok, kezdés: 18.30) koncentrálnak.

Bővebben...

   

ÓAM-Ózdi KC vs. FTC U21-Diagnosticum

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 01. (vasárnap) 18:43

ÓAM-Ózdi KC vs. FTC U21-DiagnosticumIsmét nagy csatát és újfent döntetlent hozott az ÓAM-Ózdi KC hazai bajnoki mérkőzése. A piros-kékek 15-17-es félidőt követően 30-30-as remivel zárták az FTC U21-Diagnosticum elleni találkozójukat. A mérkőzés felvétele teljes egészében megtekinthető.

Bővebben...

   

Kiss György: "örülnünk kell az iksznek..."

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 01. (vasárnap) 13:13

kiss gy 01A mérkőzés alakulásának függvényében nem biztos, de a hajrában történt események miatt elégedett lehet az FTC U21-Diagnosticum csapata az Ózdon megszerzett egy ponttal. A szombati bajnoki mérkőzés után kértük értékelésre Kiss Györgyöt, a zöld-fehérek vezetőedzőjét.

Bővebben...

   

Cegléd, Kecskemét: külön versenyfutás

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 29. (szombat) 22:09

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportAz NB I/B-s bajnokság 14. fordulójában tovább folytatódott az élen álló Cegléd és a második Kecskemét külön versenyfutása. A KTE még csütörtökön simán verte az Algyőt, a Cegléd pedig sokkal nagyobb csatában győzött a Békés vendégeként. A Lajosmizse szintén egygólos különbséggel tartotta otthon a két pontot a Vecséssel szemben. Az ÓAM-Ózdi KC és az FTC U21 megosztozott a pontokon, a Hatvan Balmazújvárosból, a Nyíregyháza pedig Balassagyarmatról hozta el a pontokat. A keleti csoportot a Cegléd vezeti 23 ponttal a 22 pontos Kecskemét és a 17 pontos Hatvan előtt. Az ÓAM-Ózdi KC továbbra is a kilencedik 12 ponttal.

Bővebben...

   

Iksz… Hatodszor

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 29. (szombat) 22:05

Iksz… HatodszorIsmét egy pontot szerzett az ÓAM-Ózdi KC együttese az NB I/B-s bajnokságban. A keleti csoport 14. fordulójában az FTC U21 ellen a piros-kékek szinte végig futottak az eredmény után. Többször is sikerült utolérni a fiatal ellenfelet, sőt a hajrában a győzelemért támadott a csapat, a kapufa azonban a vendégekkel volt. 30-30-al zárult a találkozó, az ÓAM-Ózdi KC-nak ez volt a hatodik döntetlenje ebben a bajnokságban.

Bővebben...

   

OSB: közel álltunk a bravúrhoz

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 29. (szombat) 22:00

OSB: közel álltunk a bravúrhozBár szinte végig a listavezető Ferencváros vezetett az ÓAM-Ózdi KC serdülője ellen, 20-20-nál mégis felcsillant a pontszerzés reménye. A srácok óriásit harcoltak, felvették a kesztyűt a fővárosi zöld-fehérekkel, de végül ezért pont nem járt. A hajrában a Fradi kevesebbet hibázott, így a nagy csatában megnyerték a találkozót.

Bővebben...

   

Tavasszal még veretlenek csatája

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 27. (csütörtök) 22:19

Tavasszal még veretlenek csatájaA bajnokság második felében még az ÓAM-Ózdi KC és az FTC U21 sem kapott ki. A fővárosi zöld-fehérek hazai pályán legyőzték az Algyőt (29-24), majd Lajosmizséről hozták el a két bajnoki pontot (25-26). A piros-kékek a Nyíregyháza elleni 30-30-as döntetlen után Algyőn nyertek 20-18-ra. Ennek a sikernek természetesen akkor lenne komoly értéke, ha szombaton a ferencvárosi U21 ellen is sikerrel szerepelne a csapat. Bízunk benne, hogy így lesz.

Bővebben...

   

Kiss György: „nehéz mérkőzés lesz…”

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 27. (csütörtök) 22:18

Kiss György: „nehéz mérkőzés lesz…”Villámgyorsan felérnek az ellenfél kapuja elé, remek fizikális képességű, fiatal játékosok alkotják az ÓAM-Ózdi KC következő ellenfelét. Az FTC U21-Diagnosticium jelenleg a dobogósok mögött áll a keleti csoportban, s minden ellenfelüknek megnehezítik a dolgát. Ősszel kellemetlen pofonba szaladtak bele a piros-kékek a Népligetben, hiszen a Fradi 40-24-ra győzött a mieink ellen. A szombati (kezdés: 18.00, Marosi István Városi Sportcsarnok) viszont egész más mérkőzés lesz.

Bővebben...

   

Szoros csata Dabason

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 27. (csütörtök) 22:15

Szoros csata DabasonAz I. osztályú ifjúsági bajnokság 17. fordulójában reális esélye volt az ÓAM-Ózdi KC gárdájának arra, hogy elhozza a bajnoki pontokat Dabasról. A hazaiak azonban jobban gazdálkodtak a lehetőségeikkel, így végül szoros mérkőzésen otthon tartották a két bajnoki pontot. Az ÓAM-Ózdi KC csütörtöki találkozóján a legeredményesebb játékos a kilenc gólos Tóth Patrik, valamint a nyolc találatig jutott Kerekes Roland volt.

Bővebben...

   

3 / 217 oldal