Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Ingyenes a DKC-meccs

Írta: Marosréti Ervin, 2010 november 17. (szerda) 18:56

A szurkolóknak nem kell belépőjegyet váltani az Ózdi KC első NB I/B-s hazai mérkőzésére - erről döntött a klub elnöksége a legutóbbi ülésén. Szeptember 19-én vasárnap 17 órától, a DKC-Miskolc elleni megyei rangadóra minden érdeklődőt ingyen engednek be a találkozóra. A Városi Sportcsarnok bejáratánál ugyanakkor elhelyeznek egy urnát, amelybe felajánlásokat várnak. Az összegyűlt pénz összeggel a drukkerek az ózdi kézilabda utánpótlást segíthetik.

   

Korai kupabúcsú Debrecenben

Írta: Marosréti Ervin, 2010 november 17. (szerda) 15:10

A Debrecen vendége volt az ÓKC a kézilabda Magyar Kupa első fordulójában. A piros-kékek az első félidőben remekül játszottak, de a fiatal debreceniek fordítottak és továbbjutottak a párharcból.

Bővebben...

   

Kupa lesz az első tétmeccs

Írta: Marosréti Ervin, 2010 november 17. (szerda) 15:07

Az új bajnoki esztendő első tétmérkőzését játssza kedden 18 órától az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek a Magyar-kupa első fordulójában Debrecenben vendégszerepelnek. Az ózdiak ellenfele tavaly még az első osztályban kézilabdázott, de erre az idényre alaposan átalakult a keretük. Nagyrészt a korábbi ifjúsági csapatukra építenek, fiatal hajtós együttes formálódik a hajdúsági városban. Ez az Ózdi KC-ra is igaz, és mivel az NB I/B-s gárda kevés edzőmérkőzést játszott, a kupatalálkozó arra is megfelelő lesz, hogy a hétvégi bajnoki rajtra tovább csiszolják a csapatot. Zákányi Zoltán, az ÓKC vezetőedzője elmondta: az első fordulóból mindenképpen szeretnének továbbjutni, és éles körülmények között gyakorolni mindazt, amit a hétközi edzéseken már megvalósítottak a játékosok.

   

Új elnökség az ÓKC-nál

Írta: Marosréti Ervin, 2010 november 17. (szerda) 15:04

Nem sokkal az NB I/B-s férfi kézilabda bajnokság rajtja előtt tisztújító közgyűlést tartottak az Ózdi KC-nál. A korábbi elnökség ötéves megbízatása lejárt, a tagok pedig nem jelölték magukat ismét a posztra. A klubnál így új elnökség állt föl. A másod osztályú csapat készül és folyamatosan formálódik. Az Ózdi KC-nál fiatalítás tapasztalható, azokra a játékosokra számítanak a jövőben, akik ózdi gyökerekkel rendelkeznek.

Bővebben...

   

Átmozgatásnak jó volt a torna

Írta: Marosréti Ervin, 2010 november 17. (szerda) 14:50

Három csapat részvételével rendezett felkészülési férfi kézilabda tornát az Ózdi KC. Az NB I/B-s házigazdák mellett az NB II-ben szereplő Salgótarján és a Füzesabony lépett pályára a körmérkőzéses kupán. Az ózdiak mindkét ellenfelület fölényesen győztek le.

 

Bővebben...

   

217 / 217 oldal