Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

ÓAM-Ózdi KC vs. ContiTech FKSE-Algyő

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 23. (hétfő) 18:10

ÓAM-Ózdi KC vs. ContiTech FKSE-AlgyőA tavalyi bronzérmes algyői csapat ellen folytatta szereplését az NB I/B-s kézilabda-bajnokságban az ÓAM-Ózdi KC csapata. A piros-kékek az első félidő után 16-14-re vezettek, végül a kiélezett összecsapás 27-27-es döntetlennel zárult. A mérkőzés felvétele teljes egészében megtekinthető.

Bővebben...

   

Mindenből kettő

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 23. (hétfő) 18:00

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportA keleti csoport második fordulójában két pályán – Kecskeméten és a Népligetben – született hazai győzelem, Ózdon és Békésen a két csapat megosztozott a pontokon, a Cegléd valamint a Hatvan pedig vendégként tudott győzni. Ismételten több szoros eredmény születetett, hiszen négygólosnál nagyobb különbség csak Balassagyarmaton alakult ki, ahol a hatvaniak fölényes győzelmével zárult a hatvan perc. Az ÓAM-Ózdi KC a nyíregyházi siker után hazai pályán döntetlen játszottak az Algyővel, így a csapat jelenleg a táblázat ötödik helyét foglalja el.

Bővebben...

   

Simából lett drámai

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 23. (hétfő) 17:46

Simából lett drámaiA nyíregyházi győzelem után az Algyő ellen egy pontot szerzett az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabdacsapata. A mieink hazai bemutatkozása sokáig győzelemre állt, az utolsó negyed órában azonban a jó erőkből álló vendégek ledolgozták a hátrányukat, és izgalmas végjátékban végül egy pontot elvittek a Marosi István Városi Sportcsarnokból.

Bővebben...

   

Harmadszor Marosi-díjas Nyeste Balázs

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 23. (hétfő) 13:49

Harmadszor Marosi-díjas Nyeste Balázs2017 és 2018 után ebben az esztendőben is a balátlövő Nyeste Balázs nyerte el Ózdon a Marosi-vándordíjat. A korábbi volt világválogatott kézilabdázó kezdeményezésére hét évvel ezelőtt indult a külön versengés, amely az Ózdi Kézilabda Club legeredményesebb góllövőjét díjazza minden szezon után. Annak idején Marosi István így is ösztönözni szerette volna a helyi NB I/B-s csapat játékosait a minél eredményesebb szereplésre.

Bővebben...

   

OSB: Magabiztos győzelem

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 22. (vasárnap) 20:53

OSB: Magabiztos győzelemMegszerezte első győzelmét a serdülő bajnokságban az ÓAM-Ózdi KC csapata. A nyíregyházi vereséget sikerült a fiataloknak kijavítani, hiszen az Algyő ellen hazai pályán nyolcgólos győzelmet arattak. A szünetben öttel álltak jobban Ivády Csaba fiai, a második huszonöt percben pedig ezt az előnyt tovább hizlalta a társaság.

Bővebben...

   

A Kupában is a Gyarmat

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 22. (vasárnap) 19:59

A Kupában is a Gyarmat Nem csak az NB I/B-s bajnokságban és a Ligakupában, hanem a Magyar Kupában is találkozik egymással az ÓAM-Ózdi KC és a Balassagyarmat. A Magyar Kézilabda Szövetségben elkészített sorsolás ugyanis egymás mellé sodorta a két együtteset. A sorozat második fordulójában a piros-kékek végre hazai körülmények között játszhatnak. Mint ismert, a mieink a selejtezőben az NB II-es Nyírbátort, az első fordulóban pedig az ugyancsak NB II-ben szereplő Kisvárdát búcsúztatták vendégként. Most a két gárda a Marosi István Városi Sportcsarnokban csap össze a továbbjutásért. A hivatalos mérkőzésnap október 16-a szerda, de a két klub korábban is lejátszhatja a mérkőzést.

Bővebben...

   

Él bennük a tavasz

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 20. (péntek) 17:16

Él bennük a tavaszAz ÓAM-Ózdi KC-hoz hasonlóan az Algyő is jól kezdte az új bajnokságot, hiszen az alföldiek hazai környezetben 13-15-ös félidőt követően 32-28-ra legyőzték az FTC U21-es együttesét. Herbert Gábor vezetőedző ugyanakkor élénken emlékszik a legutóbbi ózdi vendégjátékukra, ahol az előző szezon bronzérmese 32-19-re maradt alul a mieinkkel szemben.

Bővebben...

   

Tartson tovább a lendület

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 20. (péntek) 17:14

Tartson tovább a lendületA nyíregyházi bravúrgyőzelem után hazai pályán is bemutatkozik az ÓAM-Ózdi KC átalakult, megfiatalított együttese. Az NB I/B-s bajnokság második fordulójában a mieink a ContiTech FKSE-Algyő csapatát fogadják a Marosi István Városi Sportcsarnokban. Mivel szombaton súlyemelő versenyt rendeznek a létesítményben, így az első hazai bajnokit vasárnap 17 órától rendezi meg az Ózdi Kézilabda Club. Szoros, kiélezett, de reményeink szerint hazai győzelemmel záruló találkozót láthatnak majd a kilátogató nézők.

Bővebben...

   

Jó így kezdeni a bajnokságot

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 18. (szerda) 16:40

Jó így kezdeni a bajnokságotMeglepetésekben bővelkedett az NB I/B-s bajnokság nyitánya, ide sorolandó az ÓAM-Ózdi KC nyíregyházi győzelme is. A hatgólos hátrányból megfordított és végül 21-17-re megnyert keleti rangadó lefújása után kérdeztük Szakál Györgyöt, az ÓAM-Ózdi KC vezetőedzőjét.

Bővebben...

   

Nyíregyházi SN Kft. vs. ÓAM-Ózdi KC

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 18. (szerda) 16:34

Nyíregyházi SN Kft. vs. ÓAM-Ózdi KCNagy bravúrral kezdte az NB I/B-s férfi kézilabda-bajnokságot az ÓAM-Ózdi KC együttese. A piros-kékek a keleti csoport nyitó fordulójában Nyíregyházán vendégszerepeltek, ahol a szünetben a hazaiak még 12-9-re vezettek, a fordulás után azonban sikerült a fordítás, és végül a mieink 21-17-re nyerték meg a keleti rangadót. A találkozót a Nyíregyházi TV rögzítette, amely teljes egészében megtekinthető.

Bővebben...

   

4 / 204 oldal