Strandkézilabda Torna

Utánpótlás Strandkézilabda Torna 2019

Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Az ezüstre hajtanak

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 28. (csütörtök) 16:53

Az ezüstre hajtanakAz előző bajnokságban a nyugati csoportban volt dobogós a PLER Budapest csapata, ezt a teljesítményt megismételheti, sőt felül is múlhatja idén Keleten. Ehhez azonban szorgosan gyűjtögetni kellene a pontokat, hiszen a listavezető Orosháza mögött nagy a tülekedés. A fővárosiak mestere szerint az ÓAM-Ózdi KC hazai pályán sokkal veszélyesebbnek tűnik, mint távol az otthonától.

Bővebben...

   

Algyő, Békés, PLER?

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 28. (csütörtök) 16:51

Algyő, Békés, PLER?A dobogón, vagy az élmezőnyben tanyázó csapatok közül kettőt már „elkapott” a tavaszi idényben az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. Ha valóban három a magyar igazság, akkor az Algyő és a Békés után a PLER Budapest ellen sem esélytelenek a piros-kékek. A fővárosiak erős kerettel érkeznek, a bajnokság második felében csak elvétve botlottak, így szoros, izgalmas és kiélezett találkozóra van kilátás a keleti csoport 18. fordulójában.

Bővebben...

   

Újabb lépés a dobogó felé

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 27. (szerda) 20:09

Újabb lépés a dobogó felé5-5-ig volt szoros az ÓAM-Ózdi KC serdülő csapatának PLER elleni, hazai bajnokija. Ezután a piros-kékek elléptek, és az szünetre jelentős előnyt szereztek. A fordulás után a fővárosaik csökkentetni tudtak a hátrányukon, mivel a mieink felforgatott összeállításban játszottak. Az ózdi győzelmet azonban így sem fenyegette veszély.

Bővebben...

   

Orosházi FKSE vs. ÓAM-Ózdi KC

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 25. (hétfő) 21:02

Orosházi FKSE vs. ÓAM-Ózdi KCNem sikerült meglepetést okozni a férfi kézilabda NB I/B 17. fordulójában. Az ÓAM-Ózdi KC 15-12-es első félidő után 33-20-ra kapott ki a listavezető Orosháza vendégeként. A mérkőzés felvétele teljes egészében megtekinthető.Bővebben...

   

Bravó U12

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 25. (hétfő) 20:52

Bravó U12Egyre szebben muzsikál az ÓAM-Ózdi KC U12-es korosztálya. Erről hazai környezetben a szülők, nagyszülők és az érdeklődők is meggyőződhettek. A Kulcsár Anita Régió ózdi fordulójában Zákányiné Bányász Henrietta együttese előbb a MISI SC-t verte szoros küzdelemben, a SZEPA KSE ellen viszont sikerült nagyobb gólarányú győzelmet aratni.

Bővebben...

   

Remek kezdés a rájátszásban

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 25. (hétfő) 20:45

Remek kezdés a rájátszásbanMegkezdődött az U14-es Gyermekbajnokság utolsó fázisa, az öt fordulóból álló kelet-nyugati rájátszás. Az alapszakasz és a felsőházi folytatás után az ÓAM-Ózdi KC korosztályos gárdája a II. osztály 7-12. helyéért csatázhat az előttünk álló hetekben. A srácokra hosszú utazások várnak, hiszen a múlt hétvégi, orosházi túra után Csurgón, Nagyatádon, Alsóörsön és Cegléden rendezik az újabb fordulókat. Gaskó Réka együttese két nagyszerű győzelemmel kezdte a szezon hajráját. Előbb a Ceglédet hat, majd az Alsóörs csapatát négy góllal győzték le a piros-kékek az orosházi fordulóban.

Bővebben...

   

Bombameglepetés Békésen

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 25. (hétfő) 20:42

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportA listavezető Orosháza magabiztosan győzte le az ÓAM-Ózdi KC-t a keleti csoport 17. fordulójában. A Kecskemét hattal győzte le a Balassagyarmatot, az Algyő pedig fölényesen verte a Székácsot. A hétvége legnagyobb meglepetése Békésen született, ahol a bennmaradásért harcoló Mizse KC tudott nyerni. A PLER a Debrecennel szemben tartotta otthon a pontokat, a Balmazújváros pedig pályaválasztóként verte a szabolcsiakat.

Bővebben...

   

Messze a meglepetéstől

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 23. (szombat) 16:22

Messze a meglepetéstőlTizenkét gólos verséggel tért haza a listavezető Orosháza otthonából az ÓAM-Ózdi KC együttese. A Keleti csoport 17. fordulójában a bajnokaspiráns kezdett jobban, de a piros-kékek az első félidőben nyílttá tették a találkozót. A fordulás után azonban egyértelműen a vendéglátók uralták a mérkőzést, amit végül magabiztosan nyertek meg.

Bővebben...

   

Értékes pont a fővárosból

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 22. (péntek) 20:41

Kézilabda Országos Serdülő BajnokságA második helyen álló Kézilabda Sportalapítvány vendége volt a keleti csoport harmadik helyén álló ÓAM-Ózdi KC a serdülő bajnokságban. A fővárosi együttes szinte végig vezetett a mérkőzésen, de Ivády Csaba legénysége többször is ledolgozta a hátrányát. A csapat végig hitt a pontszerzésben, amely végül össze is jött, hiszen a pénteki találkozó döntetlennel zárult.


Bővebben...

   

Vendégségben a listavezetőnél

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 21. (csütörtök) 17:18

Vendégségben a listavezetőnélTizennégy győzelem mellett csupán két vereség szerepel az Orosháza neve mellett a keleti csoport táblázatán. Az alföldi csapat a hétvégi fordulót megelőzően hat pont előnnyel vezeti a bajnokságot, a hajrá előtt a feljutás legfőbb várományosának tekinthetjük őket. Az ÓAM-Ózdi KC-ra tehát nem vár könnyű kirándulás, de ezen az estén a csapat felszabadultan, egy jó csapat vendégeként kézilabdázhat.

Bővebben...

   

4 / 198 oldal