Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Ezt kitehetjük a kirakatba

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 18. (csütörtök) 19:06

Ezt kitehetjük a kirakatbaÓriási bravúr hazai pályán! Az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata végig vezetve, nagyszerű teljesítményt nyújtva győzte le az egyik bajnokaspiránst. A Dabas ellen emlékezetes csatát vívtak a piros-kékek, ahol a vendégek folyamatosan szaladtak az eredmény után. A meccs során egy és négy gól közötti hazai vezetést mutatott az eredményjelző, végül hárommal sikerült nyerni a táblázat második helyén álló Pest megyeiekkel szemben. Ez eddig – mármint a Dabas legyőzése – eddig a bajnokságban csak a Pick Szegednek sikerült. Most már az ÓAM-Ózdi KC-nak is. Szívből gratulálunk srácok!

Bővebben...

   

Végig vezetve, értékes siker

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 18. (csütörtök) 19:01

Végig vezetve, értékes sikerÚjabb fontos, hazai győzelmet aratott az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek a keleti csoport 20. fordulójában, hétközi mérkőzésen győzték le a táblázat hatodik helyén álló Balmazújvárost. A mieink ezzel levegőhöz jutottak, eltávolodtak a kieső zónából, és most már nem csupán hátra, hanem fél szemmel előre is lehet tekintgetni.

Bővebben...

   

Fiatalon a középmezőnyben

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 16. (kedd) 20:38

Fiatalon a középmezőnybenA dobogóra nem érhet oda, a kiesés réme pedig egyáltalán nem fenyegeti a Balmazújváros csapatát a szerdai ózdi vendégjáték előtt. Ebből a szempontból tehát abszolút nyugodtan várhatják az újabb idegenbeli fellépést, ahol tovább csiszolhatják a fiatal együttesüket. Eredménykényszer nincs rajtuk, ez akár mindkét irányba elsülhet a hétközi összecsapáson.

Bővebben...

   

El a veszélyzónából!

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 16. (kedd) 20:36

El a veszélyzónából!Győzni kell szerdán a Balmazújváros ellen. A keleti csoport 20. fordulójából, tíz nappal előrehozott mérkőzésen az ÓAM-Ózdi KC csapata a Balmazújváros gárdáját fogadja a Marosi István Városi Sportcsarnokban. A két csapat két csapatot két helyezés és a négy pont választja el a táblázaton. Az újvárosok gyakorlatilag bebetonozták magukat a hatodik helyre, a mieinknek viszont még menekülni kell az üldözőkkel szemben. Erre itt az újabb alkalom.

Bővebben...

   

Jól alakult hétvége

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 07. (vasárnap) 12:04

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportA mezőny második feléhez tartozó csapatok közül többen is eredménytelenül szerepeltek a keleti csoport 19. fordulójában, ebből a szempontból még többet ér az ÓAM-Ózdi KC debreceni sikere. A Kecskemét négy góllal verte a Nyíregyházát, a bajnokesélyes Orosháza pedig hattal a Balassagyarmatot. A Balmazújváros otthon kapott ki az Algyőtől, a Békés több nyeretlen meccs után a Székácsot verte, míg a PLER Budapest szoros találkozón a Mizsét múlta felül.

Bővebben...

   

Vendégként először sikerült!

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 07. (vasárnap) 11:58

Vendégként először sikerült!A biztos bennmaradás szempontjából nagyon fontos győzelmet aratott az ÓAM-Ózdi KC Debrecenben. A hajdúságiak ellen az első félidő után négy, majd a második játékrészben már hattal is vezettek a piros-kékek. A vége mégis szoros lett, de a győzelemért járó pontokat sikerült elhozni az egyetemi sportcsarnokból. És ez a lényeg!

Bővebben...

   

ÓAM-Ózdi KC vs. PLER Budapest

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 05. (péntek) 09:42

ÓAM-Ózdi KC vs. PLER BudapestA bajnokság egyik legjobb csapatát, a jelenleg ezüstérmes pozícióban álló PLER Budapestet fogadta a keleti csoport 18. fordulójában az ÓAM-Ózdi KC gárdája. A mérkőzés ötgólos, 29-24-es vendéggyőzelemmel zárult. A találkozó felvétele teljes egészében megtekinthető.


Bővebben...

   

Dupla pontokért megy

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 04. (csütörtök) 21:12

Dupla pontokért megyFontos kérdésekre ad majd választ a férfi kézilabda NB I/B-ben a 19. forduló. Szombaton az ÓAM-Ózdi KC csapata a tavaszi idényben mély gödörbe került Debreceni EAC vendége lesz. A hajdúságiak a bajnokság második felében még nem szereztek pontot, így stabil középcsapatból kiesőjelöltek lettek. Amennyiben a piros-kékeknek sikerül elhozni a pontokat a Hajdúságból, úgy szinte biztos, hogy a DEAC az ÓAM-Ózdi KC mögött marad a végelszámoláskor.

Bővebben...

   

Csepelen maradtak a pontok

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 04. (csütörtök) 18:58

Kézilabda Országos Serdülő BajnokságA bronzéremért zajló párharc még dőlt el, Csepelen az ÓAM-Ózdi KC serdülő együttese nem tudta lezárni ezt a versenyfutást. A fővárosaik ugyanis kétgólos győzelmet arattak a piros-kékek felett, így három fordulóval a vége előtt négy pontra csökkentették az egymással szembeni különbséget. A hajrára fordulva azonban így is Ivády Csaba csapata van kedvezőbb helyzetben.


Bővebben...

   

Menekülők verték az éllovasokat

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 02. (kedd) 16:29

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportMeglepetésekben bővelkedett a keleti csoport 18. fordulója, hiszen a listavezető Orosháza Mizsén hagyta a pontokat, a Békés pedig Balassagyarmatról távozott üres zsákkal. A sereghajtó Székácsot ezúttal a Kecskemét verte, Ózdról pedig a PLER Budapest vitte el a pontokat. Nyíregyházán az Algyő, Debrecenben pedig a Balmazújváros nyert. A bajnokság hajrájához érkezve a 13 pontos ÓAM-Ózdi KC a táblázat 9. helyét foglalja el.

Bővebben...

   

4 / 199 oldal