Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

ContiTech-FKSE Algyő vs. ÓAM-Ózdi KC

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 25. (kedd) 07:42

ContiTech-FKSE Algyő vs. ÓAM-Ózdi KCAz NB I/B-s bajnokság 13. fordulójában az ÓAM-Ózdi KC együttese Algyőn vendégszerepelt. A hosszú utazást követően a csapat két ponttal térhetett haza, hiszen 10-7-es félidei vezetés után két góllal, 20-18-ra győztek a mieink. A találkozó felvétele szokás szerint honlapunkon teljes egészében megtekinthető.

Bővebben...

   

Magabiztos éllovasok, botlott a Hatvan

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 24. (hétfő) 11:16

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportA keleti csoport 13. fordulójában három mérkőzést már pénteken este lejátszottak: az NB I/B-ben második helyen álló Kecskemét magabiztos győzelmet aratott Nyíregyházán, és az éllovas Cegléd is simán verte a Balmazújvárost. Vecsésen – némi meglepetésre – vendég győzelem született, a Békés szoros találkozón vitte el a pontokat. Az ÓAM-Ózdi KC izgalmas és fordulatos meccset nyert meg Algyőn, a ferencvárosi fiatalok pedig egygólos meccsen győztek Lajosmizsén. A forduló meglepetését a sereghajtó Balassagyarmat okozta, a nógrádiak ugyanis elhozták a két pontot a dobogón tanyázó Hatvan vendégeként.

Bővebben...

   

Nagy fordítás a hajrában

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 23. (vasárnap) 12:33

Nagy fordítás a hajrábanAz algyői vendégjáték első félidejében rendre jobban állt az ÓAM-Ózdi KC csapata, a fordulás után azonban az alföldiek feljöttek. Előbb egyenlítettek, majd fordítottak, de az utolsó bő tíz perc egyértelműen a piros-kékeké volt. 16-14-ről egy 2-6-os szériát produkáltak Herczeghék, így végül a bajnokság során második alkalommal sikerült elhozni a két pontot idegenből. Nagyon kellett!

Bővebben...

   

OSB: elhoztuk a pontokat Algyőről

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 23. (vasárnap) 12:26

OSB: zárkózunk a dobogósokraTeljes sikerrel zárult az ÓAM-Ózdi KC számára a hosszú algyői kirándulás. A felnőtt csapatunk előtt ugyanis a serdülők is sikerrel vették a hétvégi akadályt, hiszen háromgólos félidei vezetés után, öt találattal győzték le az alföldi ellenfelüket. Ezen a napon a piros-kékek legeredményesebb játékosa a hétgólos Szabó Martin volt.


Bővebben...

   

Ifi: jár a vastaps

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 22. (szombat) 11:29

Ifi: jár a vastapsRégen várt, szép siker hazai pályán. Az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági együttese végig vezetve, nagyszerű teljesítménnyel nyert a Gyöngyös ellen. A keleti csoport 16. fordulójában a piros-kékek közel negyven gólt lőttek, a kapuban pedig Nagy Péter kiváló formát mutatott. Rajta kívül azonban minden egyes játékos dicséretet érdemel. Ez a siker lendületet és erőt adhat a tavaszi szezon folytatására.

Bővebben...

   

Óriási meccsek az Algyővel

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 20. (csütörtök) 22:05

Óriási meccsek az AlgyővelHosszú utazás, alföldi vendégjáték vár az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapatára szombaton. A piros-kékek a keleti csoport 13. fordulójában Algyőn vendégszerepelnek. Hogy a misztikus szám melyik csapatnak hoz szerencsét? Arra még a találkozó végéig várni kell, de a meccsre a teljesen kiszámíthatatlan jelző biztos, hogy ráillik.

Bővebben...

   

Területbejárás az Újváros Téren

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 17. (hétfő) 10:06

Területbejárás az Újváros TérenAz Ózdi Kézilabda Club kezdeményezésére a helyi önkormányzat még tavaly szeptemberben döntött arról, hogy részt kíván venni a Magyar Kézilabda Szövetség által kiírt létesítményfejlesztési pályázaton. Ennek keretében kültéri sportpálya – jelen esetben az Újváros Téri Általános Iskola udvarán található küzdőtér – felújítására nyújtotta be a támogatási idényét a város. A korábban kiírt október végi határidőt az MKSZ három hónappal meghosszabbította, de lassan elérkezünk a döntési fázisba. Ennek jele, hogy a kivitelező cég munkatársa a helyszínen járt, hogy személyesen is meggyőződjön a sportpálya állapotáról, pontos méretéről. Amennyiben az ózdi pályázatot támogatják a szövetségben, úgy az iskola bitumenes sportpályája műanyag borítást, palánkot és labdafogó hálót is kaphat, vagyis tavasztól őszig kinti kézilabda edzések lebonyolítására is alkalmassá válik.
Ez azért is lényeges lenne, hiszen jelenleg a Marosi István Városi Sportcsarnok mellett Ózdon nincs olyan felület, amit a város egyik legnagyobb hagyományaival rendelkező sportág oktatásra, rendszeresen használni lehetne. Bízunk a sikeres elbírálásban.
   

ÓAM-Ózdi KC vs. Nyíregyházi SN Kft.

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 16. (vasárnap) 13:41

ÓAM-Ózdi KC vs. Nyíregyházi SN Kft.A férfi kézilabda NB I/B-ben északkeleti rangadóval kezdődött a tavaszi szezon, hiszen az ÓAM-Ózdi KC gárdája a nagy rivális Nyíregyházát látta vendégül a Marosi István Városi Sportcsarnokban. A találkozón 18-16-os első félidőt követően 30-30-as döntetlen született. A mérkőzés teljes egészében megtekinthető honlapunkon.

Bővebben...

   

OSB: zárkózunk a dobogósokra

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 16. (vasárnap) 13:37

OSB: zárkózunk a dobogósokraFontos hazai rangadót nyert meg az ÓAM-Ózdi KC a II. osztályú serdülő bajnokságban. A piros-kékek a Nyíregyházát győzték le öt góllal, így sikerült tapadni a dobogósokra. A 31-26-os siker lendületet adhat a fiataloknak a további találkozók előtt.


Bővebben...

   

Győztek az éllovasok

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 16. (vasárnap) 13:35

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportKomoly meglepetés nélkül zajlott le az első tavaszi forduló a férfi kézilabda NB I/B-ben: a keleti csoport 12. fordulójában az ózdi sportcsarnokban született csak döntetlen. A Kecskemét hazai pályán megnyerte a Hatvan elleni rangadót, a ferencvárosi fiatalok pedig az Algyőt verték a Népligetben. Balmazújvárosból a Vecsés, Balassagyarmatról pedig a listavezető Cegléd távozott pontokkal, míg a Békés otthon verte a Lajosmizsét.

Bővebben...

   

4 / 217 oldal