Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Nem lesznek nagy különbségek

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 13. (csütörtök) 17:25

Nem lesznek nagy különbségekTúl sok különbség továbbra sem lesz a csapatok között, a pillanatnyi forma fog dönteni a tavaszi idény jelentős részében - vallja Szakál György. - Az ÓAM-Ózdi KC edzője szerint a Nyíregyháza elleni hazai rajt rendkívül fontos, hiszen a győzelem lendületet adhat a további mérkőzésekre is. Az ÓAM-Ózdi KC pénteken 18.30-tól a szabolcsiak ellen, hazai körülmények között kezdi meg a bajnokság második felét.

Bővebben...

   

Ponterős tavaszban bíznak

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 13. (csütörtök) 17:20

Ponterős tavaszban bíznakA keleti csoport 10. helyéről vág neki az NB I/B-s bajnokság tavaszi felének az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A rendkívül szoros, kiegyenlített küzdelem vélhetően tovább folytatódik az idény második felében, hiszen a csapatok között nagyon kis különbségek mutatkoznak, a tizenkét csapatos mezőnyben szinte bárki legyőzhet bárkit. Az ózdiak a mögöttünk hagyott hetekben lejátszottak két liga kupa mérkőzést a Balassagyarmattal, zártkapus találkozón fogadták az NB II-es Debrecent, és idegenben a Hatvan vendégeként is pályára léptek a felkészülés során. A kísérletezgetésnek azonban most már vége, hiszen az előttünk álló bő három hónapban tizenegy pokolian nehéz találkozó vár a piros-kékekre. Az első rögtön pénteken, amikor a Nyíregyháza látogat a Marosi István Városi Sportcsarnokba.

Bővebben...

   

Ifi: egy pont, időntúli hetessel

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 08. (szombat) 12:28

Ifi: egy pont, időntúli hetesselA tavaszi idényben az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata megszerezte az első pontját az I. osztályú bajnokságban. A piros-kékek a Bp. Honvéd elleni hazai mérkőzésen sokáig hátrányban játszottak, de a második félidő elején sikerült a fővárosiakat utolérni. Innentől kezdve abszolút nyílt volt az összecsapás, amelyet mindkét csapat megnyerhetett volna. A hajrában több fordulópontot is megéltek a felek, a végén a piros-kékek egy időntúli hétméteressel mentették döntetlenre a találkozót.

Bővebben...

   

Távozott Gyimesi Máté

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 08. (szombat) 12:25

Távozott Gyimesi MátéAz Ózdi Kézilabda Club január 31-i dátummal felbontotta a szerződését Gyimesi Máténak. A jobbátlövő a nyári szezonban, a jelenleg folyó bajnokság előtt érkezett Nagykanizsáról Ózdra. A mögöttünk hagyott őszi szezonban 11 mérkőzésen 38 gólt szerzett. Pályafutását az NB I/B-ben sereghajtó Balassagyarmat együttesében folytatja. Köszönjük Gyimesi Máté eddigi szolgálatát, további pályafutásához sok sikert kívánunk!
   

U11: hasznos tapasztalatok, nyolcadik hely

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 02. (vasárnap) 16:57

U11: hasznos tapasztalatok, nyolcadik helyNyolcadik helyen végzett a nagy hagyományokkal rendelkező Főnix Kupán az ÓAM-Ózdi KC U11-es csapata. A srácok a háromnapos eseményen előbb a csoportküzdelmek során két szoros vereséget szenvedtek a Törökszentmiklós és a Ferencváros ellen, viszont a Balmazújvárost magabiztosan győzték le.

Bővebben...

   

Ifi: szoros vereség a tavaszi nyitányon

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 02. (vasárnap) 13:20

Ifi: szoros vereség a tavaszi nyitányonA két csapat ózdi mérkőzéséhez hasonlóan Balmazújvárosban is szorosan alakult a hajdúságiak és az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági összecsapása. Az őszi ütközetre abban is hasonlított a szombati hatvan perc, hogy ezúttal is a Balmazújváros jött ki belőle győztesen.

Bővebben...

   

ÓAM-Ózdi KC vs. Balassagyarmati Kábel SE

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 02. (vasárnap) 13:17

ÓAM-Ózdi KC vs. Balassagyarmati Kábel SEA 2020-as naptári év első hazai mérkőzésén négygólos vereséget szenvedett az ÓAM-Ózdi KC gárdája. A piros-kékek a Liga Kupa F csoportjának záró mérkőzésén maradtak alul 28-24-re a Balassagyarmattal szemben. A találkozó teljes egészében megtekinthető.


Bővebben...

   

Szakál: "Hiányzott az átlövő teljesítmény..."

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 02. (vasárnap) 13:15

Szakál: "Hiányzott az átlövő teljesítmény..."Nem sikerült pontot szereznie az ÓAM-Ózdi KC-nak az idei Liga Kupa sorozatban, miután a záró csoportmérkőzésen a Balassagyarmat négy góllal legyőzte a piros-kékeket az ózdi sportcsarnokban. Az összecsapás után kérdeztük Szakál Györgyöt, az ÓAM-Ózdi KC edzőjét.


Bővebben...

   

Liga Kupa: nyeretlenül a csoportban

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 01. (szombat) 13:44

Liga Kupa: nyeretlenül a csoportbanBefejezte első Liga Kupás szerepelést az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A sorozat záró csoportmeccsén a piros-kékek a NB I/B-s csoporttárs Balassagyarmattól szenvedtek négygólos vereséget hazai körülmények között. A találkozón látszott, hogy a két hét múlva esedékes bajnoki nyitányig még bőven lesz dolga a keretnek.

Bővebben...

   

Főnix Kupán az U11

Írta: Marosréti Ervin, 2020 január 30. (csütörtök) 21:55

Főnix Kupán az U11Tizenkét fiú csapat vesz részt a hagyományos, és egyre színvonalasabb Főnix Kupán, amelyet Debrecenben bonyolítanak le az előttünk álló hétvégén. Az ÓAM-Ózdi KC U11-es gárdája ismét ott lesz a mezőnyben, méghozzá a sorsolás értelmében a C csoportban. Zákányi Zoltán csapata pénteken délután a Törökszentmiklósi KE ellen kezdi meg a szereplését, majd szombaton a Ferencváros és a Balmazújváros lesz a csoportellenfele az ÓAM-Ózdi KC U11-nek. Az itt elért eredmények alapján vasárnap a helyosztókat rendezik meg a hajdúsági városban, ahol reményeink szerint ismét hasznos tapasztalatokat szereztek a gyerekek.
   

5 / 216 oldal