Strandkézilabda Torna

Utánpótlás Strandkézilabda Torna 2019

Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Itthon játszik az U12

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 21. (csütörtök) 17:15

U12: szépen alakulunkA tavaszi idényben a szülők és az érdeklődők első alkalommal láthatják hazai körülmények között az ÓAM-Ózdi KC U12-es csapatát. A kicsit a Kulcsár Anita Régió hétvégi fordulóját ugyanis a Marosi István Városi Sportcsarnokban vívják. Zákányiné Bányász Henrietta együttese reggel kilenc órától a MISI SC csapatával méri össze az erejét, délután fél öttől pedig a SZEPA KSE lesz a piros-kékek ellenfele. A két meccs között további nyolc mérkőzés lesz a sportcsarnokban.

Bővebben...

   

Közel a félszázhoz

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 19. (kedd) 23:27

Közel a félszázhozSok futás, gyors gólok, kevés védekezés. Újabb két pont. A Balmazújváros elleni találkozón közel félszáz találatot szerzett az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata. Az I. osztályú bajnokság 20. fordulójában Szakál Dániel együttese magabiztosan tartotta itthon a két pontot, ezzel a fiatalok a tavaszi idényben továbbra is őrzik hibátlan mérlegüket. Az ifi ezzel tovább szilárdította a helyét az élvonal középmezőnyében.

Bővebben...

   

Jól alakultak

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 19. (kedd) 23:19

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportA 16. fordulóban az ÓAM-Ózdi KC hazai pályán, kiváló teljesítménnyel győzte le a Békés együttesét. A csapat megtette a magáét, emellett a többi pályán is kedvezően alakultak az eredmények. A listavezető Orosháza Debrecenben nyert, a Székács vendégeként pedig a Nyíregyháza győzött. A PLER verte a Balmazújvárost, az Algyő pedig idegenben a Balassagyarmatot. A szomszédvárak csatáját a Kecskemét hozta le Lajosmizsén.

Bővebben...

   

ÓAM-Ózdi KC vs. Békés-Drén KC

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 19. (kedd) 15:26

ÓAM-Ózdi KC vs. Békés-Drén KCHarmadik hazai mérkőzését is megnyerte a tavaszi szezonban az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek a táblázat második helyén álló Békés-Drén KC-t győzték le 13-12-es félidőt követően 27-22-re. A találkozó teljes egészében megtekinthető.


Bővebben...

   

Igazi csapatmunka volt

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 19. (kedd) 15:08

Igazi csapatmunka voltA Székács és az Algyő után hazai pályán a Békés sem bírt az ÓAM-Ózdi KC-val. A keleti csoport egyik TOP-csapatát sikerült legyőzni, méghozzá nagyszerű játékkal. A 27-22-es sikert követően értékeltük a találkozót Szakál Györggyel, Az ÓAM-Ózdi KC edzőjével.

Bővebben...

   

Szűkszavúan, tömören

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 19. (kedd) 14:45

Szűkszavúan, tömörenRendkívül elégedetlen volt a békési csapat ózdi teljesítményével Papp Bálint. A vendégek mestere röviden, szűkszavúan értékelt, az első válasz után pedig nem is hagyott lehetőséget tovább kérdésekre. Egyszerűen odébbállt.


Bővebben...

   

Meggyőző serdülő siker

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 19. (kedd) 14:28

Meggyőző serdülő sikerAz első néhány percet leszámítva magabiztos teljesítménnyel tartotta itthon a két bajnoki pontot az ÓAM-Ózdi KC serdülő együttese a Gézengúz UKC ellen. A kalocsai csapat csak helyenként tudta megnehezíteni a piros-kékek dolgát, akik ezzel a győzelemmel továbbra is a dobogó harmadik helyén állnak a keleti csoportban.

Bővebben...

   

Békés elleni pontok a zsákban

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 19. (kedd) 14:18

Békés elleni pontok a zsákbanHarmadik tavaszi, hazai meccsét is remek játékkal nyerte meg az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek a keleti csoport egyik élcsapatát, az évek óta meghatározó Békés-Drén KC együttesét győzték le öt góllal. Az első játékrész szorosan alakult, a fordulás után azonban a mieink egyértelműen az alföldiek fölé kerekedtek. Már hétgólos is volt az előny, amiből a lefújás pillanatára öt maradt. Bravó!

Bővebben...

   

Lemásolnánk a tavalyit

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 14. (csütörtök) 18:02

Lemásolnánk a tavalyitAz előző bajnokságban a szezon egyik legemlékezetesebb sikerét aratta az ÓAM-Ózdi KC a Békés ellen. Az a találkozó nagyon szép emlék, de a piros-kékeknek a jelenben is bizonyítani kell. A tavaszi hazai meccsek egyelőre nagyszerűn sikerültek, ezt a sormintát kell folytatni a szombati mérkőzésen. A jelenleg ezüstérmes helyen álló Békéssel szemben szoros, izgalmas, kiélezett összecsapásra lehet számítani.

Bővebben...

   

Van bennük tartás

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 14. (csütörtök) 18:01

Van bennük tartásA Békés idén is hozza magát. A keleti csoport második helyéről várják az ózdi fellépést, amely a dobogó megszerzése szempontjából fontos lesz az alföldiek számára. Bár tavasszal vereséget szenvedtek Balmazújvárosban, legutóbb pedig hazai pályán, jelentős mínuszt dolgoztak le a DEAC ellen – és végül eggyel nyertek -, mégis a mezőny egyik legjobbja érkezik az előttünk álló hétvégén. Ősszel a két gárda találkozóját az alföldiek nyerték meg 33-20-ra, ezért most is bizakodva érkeznek Ózdra.

Bővebben...

   

5 / 198 oldal