Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Győztek az éllovasok

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 16. (vasárnap) 13:35

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportKomoly meglepetés nélkül zajlott le az első tavaszi forduló a férfi kézilabda NB I/B-ben: a keleti csoport 12. fordulójában az ózdi sportcsarnokban született csak döntetlen. A Kecskemét hazai pályán megnyerte a Hatvan elleni rangadót, a ferencvárosi fiatalok pedig az Algyőt verték a Népligetben. Balmazújvárosból a Vecsés, Balassagyarmatról pedig a listavezető Cegléd távozott pontokkal, míg a Békés otthon verte a Lajosmizsét.

Bővebben...

   

Szakál: "erre a teljesítményre lehet építeni..."

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 16. (vasárnap) 13:29

Szakál: "erre a teljesítményre lehet építeni..."Az elveszített egy pont miatt csalódott volt az ÓAM-Ózdi KC vezetőedzője, de a csapat hozzáállását dicsérte a pénteki találkozóval kapcsolatban. A Nyíregyháza ellen, 30-30-as döntetlennel zárult összecsapás után kérdeztük Szakál Györgyöt.

Bővebben...

   

Kaplonyi: "értékes pontszerzés..."

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 16. (vasárnap) 13:27

Kaplonyi: "értékes pontszerzés..."A jó kapusteljesítményt hiányolta az ózdi bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban Kaplonyi Zoltán, a szabolcsiak edzője, aki ennek ellenére nem volt csalódott a 30-30-as döntetlennel zárult találkozó után. A két csapat között így megmaradt az egypontos különbség a bajnoki táblázaton. Kaplonyi Zoltánt kérdeztük.

Bővebben...

   

Félig üres, félig tele

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 15. (szombat) 11:22

Félig üres, félig teleA jelenlegi bajnokságban már az ötödik döntetlenjét játszotta az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A tavaszi szezon nyitányán a piros-kékek hazai pályán 18-16-os első félidőt követően szereztek egy pontot a Nyíregyháza ellen. A találkozón jórészt a mieink álltak jobban, ám végül meg kellett elégedni az egyik ponttal.

Bővebben...

   

Védekezés, kapusteljesítmény

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 13. (csütörtök) 17:30

Védekezés, kapusteljesítményPénteken este fél héttől hazai pályán kezdi meg az NB I/B-s bajnokság tavaszi felét az ÓAM-Ózdi KC együttese. A Nyíregyházával az elmúlt esztendőkben rendre szoros, kiélezett mérkőzést vívtak a piros-kékek. A két csapat őszi, szabolcsi találkozóján a mieink 21-17-es győzelmet arattak, Ózdon pedig legutóbb 24-23-as hazai siker született a két gárda találkozóján. A nyíregyháziak most a győzelemért utaznak Ózdra.

Bővebben...

   

Nem lesznek nagy különbségek

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 13. (csütörtök) 17:25

Nem lesznek nagy különbségekTúl sok különbség továbbra sem lesz a csapatok között, a pillanatnyi forma fog dönteni a tavaszi idény jelentős részében - vallja Szakál György. - Az ÓAM-Ózdi KC edzője szerint a Nyíregyháza elleni hazai rajt rendkívül fontos, hiszen a győzelem lendületet adhat a további mérkőzésekre is. Az ÓAM-Ózdi KC pénteken 18.30-tól a szabolcsiak ellen, hazai körülmények között kezdi meg a bajnokság második felét.

Bővebben...

   

Ponterős tavaszban bíznak

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 13. (csütörtök) 17:20

Ponterős tavaszban bíznakA keleti csoport 10. helyéről vág neki az NB I/B-s bajnokság tavaszi felének az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A rendkívül szoros, kiegyenlített küzdelem vélhetően tovább folytatódik az idény második felében, hiszen a csapatok között nagyon kis különbségek mutatkoznak, a tizenkét csapatos mezőnyben szinte bárki legyőzhet bárkit. Az ózdiak a mögöttünk hagyott hetekben lejátszottak két liga kupa mérkőzést a Balassagyarmattal, zártkapus találkozón fogadták az NB II-es Debrecent, és idegenben a Hatvan vendégeként is pályára léptek a felkészülés során. A kísérletezgetésnek azonban most már vége, hiszen az előttünk álló bő három hónapban tizenegy pokolian nehéz találkozó vár a piros-kékekre. Az első rögtön pénteken, amikor a Nyíregyháza látogat a Marosi István Városi Sportcsarnokba.

Bővebben...

   

Ifi: egy pont, időntúli hetessel

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 08. (szombat) 12:28

Ifi: egy pont, időntúli hetesselA tavaszi idényben az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata megszerezte az első pontját az I. osztályú bajnokságban. A piros-kékek a Bp. Honvéd elleni hazai mérkőzésen sokáig hátrányban játszottak, de a második félidő elején sikerült a fővárosiakat utolérni. Innentől kezdve abszolút nyílt volt az összecsapás, amelyet mindkét csapat megnyerhetett volna. A hajrában több fordulópontot is megéltek a felek, a végén a piros-kékek egy időntúli hétméteressel mentették döntetlenre a találkozót.

Bővebben...

   

Távozott Gyimesi Máté

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 08. (szombat) 12:25

Távozott Gyimesi MátéAz Ózdi Kézilabda Club január 31-i dátummal felbontotta a szerződését Gyimesi Máténak. A jobbátlövő a nyári szezonban, a jelenleg folyó bajnokság előtt érkezett Nagykanizsáról Ózdra. A mögöttünk hagyott őszi szezonban 11 mérkőzésen 38 gólt szerzett. Pályafutását az NB I/B-ben sereghajtó Balassagyarmat együttesében folytatja. Köszönjük Gyimesi Máté eddigi szolgálatát, további pályafutásához sok sikert kívánunk!
   

U11: hasznos tapasztalatok, nyolcadik hely

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 02. (vasárnap) 16:57

U11: hasznos tapasztalatok, nyolcadik helyNyolcadik helyen végzett a nagy hagyományokkal rendelkező Főnix Kupán az ÓAM-Ózdi KC U11-es csapata. A srácok a háromnapos eseményen előbb a csoportküzdelmek során két szoros vereséget szenvedtek a Törökszentmiklós és a Ferencváros ellen, viszont a Balmazújvárost magabiztosan győzték le.

Bővebben...

   

5 / 217 oldal