Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Értékes pont a fővárosból

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 22. (péntek) 20:41

Kézilabda Országos Serdülő BajnokságA második helyen álló Kézilabda Sportalapítvány vendége volt a keleti csoport harmadik helyén álló ÓAM-Ózdi KC a serdülő bajnokságban. A fővárosi együttes szinte végig vezetett a mérkőzésen, de Ivády Csaba legénysége többször is ledolgozta a hátrányát. A csapat végig hitt a pontszerzésben, amely végül össze is jött, hiszen a pénteki találkozó döntetlennel zárult.


Bővebben...

   

Vendégségben a listavezetőnél

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 21. (csütörtök) 17:18

Vendégségben a listavezetőnélTizennégy győzelem mellett csupán két vereség szerepel az Orosháza neve mellett a keleti csoport táblázatán. Az alföldi csapat a hétvégi fordulót megelőzően hat pont előnnyel vezeti a bajnokságot, a hajrá előtt a feljutás legfőbb várományosának tekinthetjük őket. Az ÓAM-Ózdi KC-ra tehát nem vár könnyű kirándulás, de ezen az estén a csapat felszabadultan, egy jó csapat vendégeként kézilabdázhat.

Bővebben...

   

Itthon játszik az U12

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 21. (csütörtök) 17:15

U12: szépen alakulunkA tavaszi idényben a szülők és az érdeklődők első alkalommal láthatják hazai körülmények között az ÓAM-Ózdi KC U12-es csapatát. A kicsit a Kulcsár Anita Régió hétvégi fordulóját ugyanis a Marosi István Városi Sportcsarnokban vívják. Zákányiné Bányász Henrietta együttese reggel kilenc órától a MISI SC csapatával méri össze az erejét, délután fél öttől pedig a SZEPA KSE lesz a piros-kékek ellenfele. A két meccs között további nyolc mérkőzés lesz a sportcsarnokban.

Bővebben...

   

Közel a félszázhoz

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 19. (kedd) 23:27

Közel a félszázhozSok futás, gyors gólok, kevés védekezés. Újabb két pont. A Balmazújváros elleni találkozón közel félszáz találatot szerzett az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata. Az I. osztályú bajnokság 20. fordulójában Szakál Dániel együttese magabiztosan tartotta itthon a két pontot, ezzel a fiatalok a tavaszi idényben továbbra is őrzik hibátlan mérlegüket. Az ifi ezzel tovább szilárdította a helyét az élvonal középmezőnyében.

Bővebben...

   

Jól alakultak

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 19. (kedd) 23:19

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportA 16. fordulóban az ÓAM-Ózdi KC hazai pályán, kiváló teljesítménnyel győzte le a Békés együttesét. A csapat megtette a magáét, emellett a többi pályán is kedvezően alakultak az eredmények. A listavezető Orosháza Debrecenben nyert, a Székács vendégeként pedig a Nyíregyháza győzött. A PLER verte a Balmazújvárost, az Algyő pedig idegenben a Balassagyarmatot. A szomszédvárak csatáját a Kecskemét hozta le Lajosmizsén.

Bővebben...

   

ÓAM-Ózdi KC vs. Békés-Drén KC

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 19. (kedd) 15:26

ÓAM-Ózdi KC vs. Békés-Drén KCHarmadik hazai mérkőzését is megnyerte a tavaszi szezonban az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek a táblázat második helyén álló Békés-Drén KC-t győzték le 13-12-es félidőt követően 27-22-re. A találkozó teljes egészében megtekinthető.


Bővebben...

   

Igazi csapatmunka volt

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 19. (kedd) 15:08

Igazi csapatmunka voltA Székács és az Algyő után hazai pályán a Békés sem bírt az ÓAM-Ózdi KC-val. A keleti csoport egyik TOP-csapatát sikerült legyőzni, méghozzá nagyszerű játékkal. A 27-22-es sikert követően értékeltük a találkozót Szakál Györggyel, Az ÓAM-Ózdi KC edzőjével.

Bővebben...

   

Szűkszavúan, tömören

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 19. (kedd) 14:45

Szűkszavúan, tömörenRendkívül elégedetlen volt a békési csapat ózdi teljesítményével Papp Bálint. A vendégek mestere röviden, szűkszavúan értékelt, az első válasz után pedig nem is hagyott lehetőséget tovább kérdésekre. Egyszerűen odébbállt.


Bővebben...

   

Meggyőző serdülő siker

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 19. (kedd) 14:28

Meggyőző serdülő sikerAz első néhány percet leszámítva magabiztos teljesítménnyel tartotta itthon a két bajnoki pontot az ÓAM-Ózdi KC serdülő együttese a Gézengúz UKC ellen. A kalocsai csapat csak helyenként tudta megnehezíteni a piros-kékek dolgát, akik ezzel a győzelemmel továbbra is a dobogó harmadik helyén állnak a keleti csoportban.

Bővebben...

   

Békés elleni pontok a zsákban

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 19. (kedd) 14:18

Békés elleni pontok a zsákbanHarmadik tavaszi, hazai meccsét is remek játékkal nyerte meg az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek a keleti csoport egyik élcsapatát, az évek óta meghatározó Békés-Drén KC együttesét győzték le öt góllal. Az első játékrész szorosan alakult, a fordulás után azonban a mieink egyértelműen az alföldiek fölé kerekedtek. Már hétgólos is volt az előny, amiből a lefújás pillanatára öt maradt. Bravó!

Bővebben...

   

6 / 199 oldal