Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Biztos továbbjutás Nyírbátorban

Írta: Marosréti Ervin, 2019 augusztus 30. (péntek) 07:25

Biztos továbbjutás NyírbátorbanSikerrel vette az első tétmérkőzését az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek a Magyar Kupa előselejtezőjében az NB II-es Nyírbátor otthonában győztek, ezzel továbbléptek az 1. fordulóba. A mieink legeredményesebb játékosa az ötgólos Benák Krisztián volt, Hangyel Norbert és Herczegh János pedig négyszer-négyszer volt eredményes. Az ÓAM-Ózdi KC következő ellenfele a Magyar Kupában az ugyancsak NB II-es Kisvárda lesz, szintén idegenben.

Bővebben...

   

Együtt ünnepelhetünk a Barcikával

Írta: Marosréti Ervin, 2019 augusztus 27. (kedd) 19:33

Együtt ünnepelhetünk a BarcikávalFennállásának 25. évfordulóját ünnepli a Kazincbarcikai Kézilabda Sport Egyesület. Ebből az alkalomból a barcikai klub egy jubileumi, felkészülési tornát rendez a Don Bosco Sportközpontban. Szeptember 1-jén vasárnap három női és három férfi együttes vesz részt az eseményen. Az ÓAM-Ózdi KC NB I/B-s felnőtt gárdája a csoporttárs Balmazújvárossal, valamint a házigazda KKSE-vel találkozik a nap folyamán.

Bővebben...

   

Eljön az első tétmeccs ideje

Írta: Marosréti Ervin, 2019 augusztus 27. (kedd) 19:29

Eljön az első tétmeccs idejeAnnak ellenére, hogy az előző NB I/B-s szezonban az ÓAM-Ózdi KC csapata a keleti csoport hatodik helyén végzett, mégis előselejtezőt kell játszania a Magyar Kupa idei kiírásában. A piros-kékek csütörtökön a harmad osztályban szereplő Nyírbátor otthonában vendégszerepelnek, az új szezon első tétmérkőzése tehát már augusztus végén elérkezik. Az osztálykülönbségből adódóan a találkozó esélyesének az ózdi csapat számít, de idegenben minden találkozó nehéz. Pláne azért, mert a csapat még félúton van a felkészülési programjában.

Bővebben...

   

Győzelem az első hazain

Írta: Marosréti Ervin, 2019 augusztus 16. (péntek) 23:00

Győzelem az első hazainA három nappal ezelőtt Hatvanban lejátszott első felkészülési találkozó (31-28) után hazai környezetben is bemutatkozott az ÓAM-Ózdi KC NB I/B-s férfi kézilabda-csapata. A fiatalodó és formálódó piros-kékek a Balassagyarmatot látták vendégül. A találkozón a vendégek kezdtek jobban, de az első félidő végére sikerült utolérni a nógrádiakat.

Bővebben...

   

Egyeztetett kupaidőpont

Írta: Marosréti Ervin, 2019 augusztus 05. (hétfő) 20:28

Egyeztetett kupaidőpontMár augusztus végén tétmérkőzést játszik az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A Magyar Kupa selejtezőjében az NB II-es Nyírbátor otthonában vendégszerepelnek a piros-kékek. A két klub a hét elején megegyezett a találkozó konkrét időpontjában. A szabolcsi városban augusztus 29-én, csütörtökön 18 órától csap össze egymással a két gárda. A továbbjutásról ez az egy mérkőzés dönt. Amennyiben a mieink sikerrel veszik az első akadályt, a sorozat 1. fordulójában a Kisvárdán lesz a csapatnak jelenése.
   

Fiatalos lendülettel

Írta: Marosréti Ervin, 2019 augusztus 05. (hétfő) 20:23

Fiatalos lendülettelAz előző szezonban megszerzett hatodik helyezés után, tovább fiatalodva kezdte meg az alapozást az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. Az NB I/B-s ózdiak a korábbi évekhez hasonlóan, ezúttal is hazai környezetben gyakorolnak a szeptember közepén kezdődő új bajnokságra. A tizenkét csapatos keleti csoport vélhetően tovább erősödik, hiszen mindkét élvonalbeli kieső – Vecsés, Cegléd – ide került -, az de az újoncnak számító Hatvan és FTC U21 sem a kiesés elkerüléséért szeretne harcolni. Az ÓAM-Ózdi KC-nál a stabil középmezőnyben várják a csapatot, amely némelyest ismét átalakult.

Bővebben...

   

MK: NB II-es ellenfél, ellenfelek

Írta: Marosréti Ervin, 2019 augusztus 01. (csütörtök) 13:00

MK: NB II-es ellenfél, ellenfelekA Magyar Kupában előselejtezőt kénytelen játszani az ÓAM-Ózdi KC férfi csapata – ez derült ki a Magyar Kézilabda Szövetségben elkészített sorsolás során. A piros-kékek az NB II-es Nyírbátor otthonában lépnek pályára, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el, amelyet szeptember 1-ig kell a csapatoknak lejátszani.
Az is eldőlt, hogy amennyiben továbbjut Szakál György együttese, úgy az 1. fordulóban ismét Szabolcsba szólítja a kötelesség, méghozzá Kisvárdára. A selejtező pontos időpontjáról később egyeztetnek a felek.
   

Eső áztatta homokos derby

Írta: Marosréti Ervin, 2019 július 31. (szerda) 21:20

Eső áztatta homokos derbyEzen a nyáron az Ózdi Kézilabda Club már második alkalommal rendezett Strandkézilabda Tornát, amelyen utánpótlás fiú és lány csapatok találkoztak egymással. A Városi Strandfürdő területén található homokos küzdőtéren izgalmas csatákat vívtak a benevezett csapatok, amit ezúttal nem a perzselő hőség, hanem a szakadó eső nehezített meg.

Bővebben...

   

Beach Ózd: idén másodszor

Írta: Marosréti Ervin, 2019 július 26. (péntek) 17:09

Beach Ózd: idén másodszorSzombaton az ózdi strand forró homokján ismét csatázik egymással a környék utánpótlása. A Beach Ózd Up tornán az előzetesen megadott határidőig kilenc lány és öt fiú csapat adta le a nevezését. A program reggel 8.30-kor kezdődik, és előreláthatólag 19.00-ig tart. Várunk mindenkit szeretettel. Érdekesség, hogy az I. Budapest Teqball Egyesület számos játékkal érkezik szombaton a strandra, amelyeket szintén kipróbálhatnak a játékosok és az érdeklődők.

Bővebben...

   

Liga Kupa: Eger, Gyarmat

Írta: Marosréti Ervin, 2019 július 16. (kedd) 21:21

Ligakupa: Eger, GyarmatAz Ózdi Kézilabda Club fennállása során első ízben csatlakozik a Liga Kupa küzdelemsorozatához, miután a Magyar Kézilabda Szövetség kötelezővé tette az NB I/B-s csapatok számára a részvételt. A fővárosban megtartott sorsoláson kiderült, hogy a piros-kékek az F-csoportba kaptak besorolást, ahol az NB I-es Eger, valamint a csoporttárs Balassagyarmat lesz az ellenfél.

Bővebben...

   

6 / 204 oldal