Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

ÓAM-Ózdi KC vs. Balassagyarmati Kábel SE

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 02. (vasárnap) 13:17

ÓAM-Ózdi KC vs. Balassagyarmati Kábel SEA 2020-as naptári év első hazai mérkőzésén négygólos vereséget szenvedett az ÓAM-Ózdi KC gárdája. A piros-kékek a Liga Kupa F csoportjának záró mérkőzésén maradtak alul 28-24-re a Balassagyarmattal szemben. A találkozó teljes egészében megtekinthető.


Bővebben...

   

Szakál: "Hiányzott az átlövő teljesítmény..."

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 02. (vasárnap) 13:15

Szakál: "Hiányzott az átlövő teljesítmény..."Nem sikerült pontot szereznie az ÓAM-Ózdi KC-nak az idei Liga Kupa sorozatban, miután a záró csoportmérkőzésen a Balassagyarmat négy góllal legyőzte a piros-kékeket az ózdi sportcsarnokban. Az összecsapás után kérdeztük Szakál Györgyöt, az ÓAM-Ózdi KC edzőjét.


Bővebben...

   

Liga Kupa: nyeretlenül a csoportban

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 01. (szombat) 13:44

Liga Kupa: nyeretlenül a csoportbanBefejezte első Liga Kupás szerepelést az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A sorozat záró csoportmeccsén a piros-kékek a NB I/B-s csoporttárs Balassagyarmattól szenvedtek négygólos vereséget hazai körülmények között. A találkozón látszott, hogy a két hét múlva esedékes bajnoki nyitányig még bőven lesz dolga a keretnek.

Bővebben...

   

Főnix Kupán az U11

Írta: Marosréti Ervin, 2020 január 30. (csütörtök) 21:55

Főnix Kupán az U11Tizenkét fiú csapat vesz részt a hagyományos, és egyre színvonalasabb Főnix Kupán, amelyet Debrecenben bonyolítanak le az előttünk álló hétvégén. Az ÓAM-Ózdi KC U11-es gárdája ismét ott lesz a mezőnyben, méghozzá a sorsolás értelmében a C csoportban. Zákányi Zoltán csapata pénteken délután a Törökszentmiklósi KE ellen kezdi meg a szereplését, majd szombaton a Ferencváros és a Balmazújváros lesz a csoportellenfele az ÓAM-Ózdi KC U11-nek. Az itt elért eredmények alapján vasárnap a helyosztókat rendezik meg a hajdúsági városban, ahol reményeink szerint ismét hasznos tapasztalatokat szereztek a gyerekek.
   

Liga Kupa: a bajnoki rajtra hangolva

Írta: Marosréti Ervin, 2020 január 30. (csütörtök) 21:49

Liga Kupa: a bajnoki rajtra hangolvaAz ÓAM-Ózdi KC és a Balassagyarmat a jelenlegi évadban már negyedik alkalommal találkozik egymással. A bajnokságban és a Magyar Kupában hazai pályán sikerült legyőzni a nógrádiakat, a múlt heti Liga Kupa mérkőzést azonban a gyarmatiak nyerték meg. Most következik az újabb felvonás, amely ismét tétnélküli tétmeccs, így mindkét fél a két hét múlva esedékes bajnoki rajra történő felkészülésre használhatja fel.

Bővebben...

   

Szakál: "Még nem volt éle a játékunknak..."

Írta: Marosréti Ervin, 2020 január 26. (vasárnap) 16:10

Szakál: "Még nem volt éle a játékunknak..."A Liga kupa F csoportjában az Eger elleni két találkozó után Balassagyarmatot lépett pályára az ÓAM-Ózdi KC gárdája. Az új év első "tétmérkőzését" a nógrádiak nyerték meg 24-21-re. A lefújás után kértük értékelésre Szakál Györgyöt, az ÓAM-Ózdi KC vezetőedzőjét.


Bővebben...

   

Liga kupa: szoros vereség Gyarmaton

Írta: Marosréti Ervin, 2020 január 24. (péntek) 21:13

Liga kupa: szoros vereség GyarmatonA 2020-as esztendő első tétmérkőzését csütörtökön este játszotta le az ÓAM-Ózdi KC együttese. A piros-kékek a Liga kupa F csoportjának 4. fordulójában Balassagyarmaton vendégszerepeltek. A csoportból az Eger már biztosította a továbbjutását, ezért a két NB I/B-s együttes egy jó felkészülési állomásnak fogta fel az egymás elleni összecsapást. Ezúttal a gyarmatiak győztek három góllal, de a mieink jövő héten pénteken, hazai környezetben visszavághatnak a nógrádiaknak.

Bővebben...

   

Liga kupa: tétmeccs, de mégsem

Írta: Marosréti Ervin, 2020 január 22. (szerda) 19:18

Liga kupa: tétmeccs, de mégsemA felkészülési időszakban játszik Liga kupa mérkőzést Balassagyarmaton az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. Az F csoport 4. fordulójában a csütörtöki találkozónak gyakorlatilag nincs tétje, hiszen az Eger már továbbjutott ebből a hármasból. Ettől függetlenül egy jó felkészülési állomásnak számít az összecsapás.

Bővebben...

   

Itthon szerepelt az U11

Írta: Marosréti Ervin, 2020 január 22. (szerda) 19:08

Itthon szerepelt az U11Az ÓAM-Ózdi KC második legkisebb korosztályú csapatát is hazai körülmények között láthatták az érdeklődő szurkolók és a szülők. A hagyományos Földi Ferenc emléktornán a piros-kékek két együttese mellett az Eger, a Tiszavasvári, a Mezőkövesd és a Miskolc vett részt. Az egésznapos esemény az egriek sikerével ért véget, az ÓAM-Ózdi KC I-es csapata a harmadik, a második sor pedig a hatodik helyen zárta az eseményt.

Bővebben...

   

Barcikán a felnőtt és az ifi

Írta: Marosréti Ervin, 2020 január 15. (szerda) 19:55

Barcikán a felnőtt és az ifiVasárnap lesz az első felkészülési állomása az ÓAM-Ózdi KC felnőtt és ifjúsági csapatnának. Kazincbarcikán negyedik alkalommal rendezik meg a Tóth Attila emléktornát, amelyre a rendező egyesület a piros-kékeket is meghívta. Szakál György együttese az egyaránt NB II-es Füzesabonnyal és Kazincbarcikával találkozik a nap folyamán. Az ifjúsági csapatunk pedig előbb a Miskolci VSI-vel játszik, majd ennek függvényében egy helyosztón is részt vesznek a fiatalok. A mérkőzéseket a Don Bosco Sportközpontban rendezik meg.

Bővebben...

   

6 / 217 oldal