Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Lemásolnánk a tavalyit

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 14. (csütörtök) 18:02

Lemásolnánk a tavalyitAz előző bajnokságban a szezon egyik legemlékezetesebb sikerét aratta az ÓAM-Ózdi KC a Békés ellen. Az a találkozó nagyon szép emlék, de a piros-kékeknek a jelenben is bizonyítani kell. A tavaszi hazai meccsek egyelőre nagyszerűn sikerültek, ezt a sormintát kell folytatni a szombati mérkőzésen. A jelenleg ezüstérmes helyen álló Békéssel szemben szoros, izgalmas, kiélezett összecsapásra lehet számítani.

Bővebben...

   

Van bennük tartás

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 14. (csütörtök) 18:01

Van bennük tartásA Békés idén is hozza magát. A keleti csoport második helyéről várják az ózdi fellépést, amely a dobogó megszerzése szempontjából fontos lesz az alföldiek számára. Bár tavasszal vereséget szenvedtek Balmazújvárosban, legutóbb pedig hazai pályán, jelentős mínuszt dolgoztak le a DEAC ellen – és végül eggyel nyertek -, mégis a mezőny egyik legjobbja érkezik az előttünk álló hétvégén. Ősszel a két gárda találkozóját az alföldiek nyerték meg 33-20-ra, ezért most is bizakodva érkeznek Ózdra.

Bővebben...

   

Idegenben, tizeneggyel

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 13. (szerda) 22:44

Idegenben, tizeneggyelTovább erősítette pozícióját a Keleti csoport középmezőnyében az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata, miután a bajnokság 19. fordulójában a piros-kékek magabiztos győzelmet arattak Debrecenben. A hajdúsági találkozón a mieink nehezen lendültek játékba, de az első tíz perc után egyértelműen látszott, hogy melyik a jobb csapat. Az ÓAM-Ózdi KC 15 pontjával továbbra is az I. osztály nyolcadik helyén áll.

Bővebben...

   

Csak hazai hétvégén

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 11. (hétfő) 11:04

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportValamennyi pályaválasztó csapat győzni tudott a mögöttünk hagyott hétvégén a férfi kézilabda NB I/B-ben: a forduló nyitó találkozóján a Kecskemét győzte le az ÓAM-Ózdi KC-t, a listavezető Orosháza pedig a PLER-t múlta felül. A Békés megizzadt a Debrecen ellen, a Nyíregyháza pedig a Gyarmatot verte minimális különbséggel. Az Algyő simán hozta a Mizse, a Balmazújváros pedig a Székács elleni találkozót. A 15. forduló után az ÓAM-Ózdi KC csapata a keleti csoport 9. helyén áll.

Bővebben...

   

Kecskeméti TE-Piroska szörp vs. ÓAM-Ózdi KC

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 09. (szombat) 16:20

Kecskeméti TE-Piroska szörp vs. ÓAM-Ózdi KCA férfi kézilabda NB I/B 15. fordulójának nyitómérkőzésén a Kecskeméti TE-Piroska szörp vendége volt az ÓAM-Ózdi KC együttese. A találkozó végig szoros, kemény csatát  hozott, amit végül a vendéglátók 30-27-re nyertek meg.


Bővebben...

   

Nagy kár a végjátékért

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 08. (péntek) 20:41

Nagy kár a végjátékértTöbbször is utolérte a csütörtöki bajnoki során az ÓAM-Ózdi KC a Kecskemét együttesét, a meccset azonban a piros-kékek nem tudták megfordítani az alföldi városban. A háromgólos vereség után értékeltük a történteket Szakál Györggyel, az ÓAM-Ózdi KC edzőjével.


Bővebben...

   

Mindkét csapatnak jár a gratuláció

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 08. (péntek) 20:39

Mindkét csapatnak jár a gratulációA KTE-Piroska szörp végig vezetve, de szoros csatában tudott győzni az ÓAM-Ózdi KC ellen a keleti csoport 15. fordulójában. A 30-27-es hazai győzelemmel zárult mérkőzés után értékeltünk Ocsovai Zsolttal, a házigazdák vezetőedzőjével.


Bővebben...

   

Egy kis extra hiányzott

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 08. (péntek) 20:26

Egy kis extra hiányzottPont nélkül zárta a kecskeméti vendégjátékát az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek a keleti csoport 15. fordulójában háromgólos vereséget szenvedtek az alföldi városban. A csütörtöki hatvan perc végig szorosan alakult, de egy kis plusz hiányzott a pontszerzéshez.

Bővebben...

   

Két pont az Alföldről

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 08. (péntek) 20:18

Két pont az AlföldrőlAz erőviszonyoknak és a táblázaton elfoglalt helyezéseknek megfelelően az ÓAM-Ózdi KC serdülő csapata győzni tudott Törökszentmiklóson. A hétközi találkozó első félidejében a hazaiak domináltak, a fordulás után viszont a piros-kékek a négygólos hátrányt ledolgozták, sőt ugyanilyen különbségű győzelemmé változtatták a mérkőzést.

Bővebben...

   

Csatlakozni a középmezőnyhöz

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 06. (szerda) 22:24

Csatlakozni a középmezőnyhözAz Algyő elleni siker után pozitív töltettel várja az újabb megmérettetést az ÓAM-Ózdi KC együttese. Az NB I/B-s bajnokság 15. fordulójában szokatlan időpontban lépnek pályára a piros-kékek a riválissá előlépett Kecskemét vendégeként. Az alföldi klub a Messzi István Sportcsarnok zsúfoltsága miatt ezúttal az elmúlt időszakban megszokottá vált pénteki időpontot sem tudta biztosítani, ezért a két együttes már csütörtökön 19 órakor összeméri az erejét.

Bővebben...

   

7 / 199 oldal