Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Egri és hajdúnánási siker

Írta: Marosréti Ervin, 2020 január 15. (szerda) 19:48

Egri és hajdúnánási sikerKét nap alatt összesen tíz serdülő korú kézilabda csapat küzdött egymással a hagyományos Bellér László emléktornán. Az ózdiak egykori legendás játékosáról, edzőjéről elnevezett kupa színvonalas mérkőzéseket hozott. Szombaton a fiúk körmérkőzéses formában, vasárnap a lányok két csoportban, majd közvetlen helyosztókon döntötték el a helyezések sorsát. Januárban egyébként az ózdi sportcsarnokban szinte minden hétvége az utánpótlásé, hiszen az Ózdi KC és a Lóci DSE is igyekszik kihasználni az őszi és a tavaszi szezon közötti időszakot.

Bővebben...

   

Közös Bellér emléktornák

Írta: Marosréti Ervin, 2020 január 08. (szerda) 21:42

Közös Bellér emléktornákAz Ózdi Kézilabda Club és a Lóci DSE az előttünk álló hétvégén rendezi meg a hagyományos Bellér László utánpótlás emléktornát, amelyet ebben az esztendőben is a serdülő korosztály számára írtak ki. Szombaton négy fiú csapat küzd majd egymással körmérkőzéses formában, vasárnap pedig hat lány együttes lép pályára az eseményen. A tornákra minden szurkolót szeretettel várunk, a belépés mindkét napra díjtalan.

Bővebben...

   

Bencze emléktorna: ötödik lett az U13

Írta: Marosréti Ervin, 2020 január 08. (szerda) 21:37

Bencze emléktorna: ötödik lett az U13Az új esztendő első hétvégéjén rendezte meg az Ózdi Kézilabda Club a VI. Bencze Tamás emléktornát, amelyen ezután az U13-as korosztály lépett pályára. A házigazda ÓAM-Ózdi KC mellett öt együttes versengett ezen a napon. A győzelmet a Mezőkövesdi KC szerezte meg, akik kiváló döntő mérkőzésen győzték le az ugyancsak remek játékerőt képviselő Vecsést. A Bencze Tamás emléktornán az ÓAM-Ózdi KC két elveszített csoportmérkőzés után a helyosztóját megnyerte, így végül Gaskó Réka gárda ötödikként zárt a hazai eseményen.

Bővebben...

   

Ligakupa: Ózd – Gyarmat később

Írta: Marosréti Ervin, 2020 január 07. (kedd) 13:51

Ligakupa: Ózd – Gyarmat későbbNem most szombaton, hanem január utolsó napján rendezik meg a férfi kézilabda Ligakupa F csoportjában az ÓAM-Ózdi KC – Balassagyarmati Kábel SE találkozót – erről egyezett meg egymással a két klub. Korábban január 11-e szerepelt a menetrendben, de a szakvezetők szerint a felkészülési rajthoz képest korai ez az időpont, így az összecsapást január 31-én, (péntek), 18.30-tól rendezik meg a Marosi István Városi Sportcsarnokban. Ebben a csoportban egyébként az ózdiak és a Gyarmat mellett az NB I-es Eger szerepel még, akik eddig mindhárom mérkőzésüket megnyerték, ezzel nagyon közel kerültek az egyetlen továbbjutó hely megszerzéséhez.


   

Vasárnap Bencze-emléktorna

Írta: Marosréti Ervin, 2020 január 04. (szombat) 11:46

Bencze Tamas emlektornaAz Ózdi Kézilabda Club immáron hatodik alkalommal rendezi meg a Bencze Tamás emléktornát, amellyel a 2014-ben elhunyt, korábbi kiváló edzőnkről kíván idén is megemlékezni. Az U13-as korosztálynak kiírt eseményen összesen hat utánpótlás együttes vesz részt, két hármas csoportban. A körmérkőzéses lebonyolítás után pedig egyenesági helyosztók döntenek a végső helyezések sorsáról. A január 5-i tornára minden szurkolót, szülőt, érdeklődőt szeretettel várunk, a belépés díjtalan.

Bővebben...

   

Közgyűlés

Írta: Marosréti Ervin, 2019 december 13. (péntek) 00:00

KözgyűlésAz Ózdi Kézilabda Club rendes, éves közgyűlését tartja meg a Marosi István Városi Sportcsarnok éttermében, amelynek a napirendi pontjai a következők lesznek:

1. Az előző esztendő beszámolója
2. Alapszabály módosítása
3. Tisztségviselők választása
4. Egyebek

A közgyűlés helye, ideje:
Marosi István Városi Sportcsarnok Étterme,
3600 Ózd, Brassói út 1.

2020. január 10. (péntek), 16.00 óra.

A közgyűlés határozatképes, ha azon a tagok legalább fele megjelenik. Amennyiben a közgyűlés határozatképtelen lenne, abban az esetben az új közgyűlést ugyanezen a napon, 16.30-ra hívom össze. külön értesítés nélkül, a fentiekkel azonos napirendi pontokkal.
Megjelenésükre feltétlenül számítok.

Halász Sándor
az Ózdi Kézilabda Club elnöke.
   

Mosoly és öröm a kicsik arcán

Írta: Marosréti Ervin, 2019 december 11. (szerda) 19:09

Mosoly és öröm a kicsik arcánAz Ózdi Kézilabda Club ebben az esztendőben is meghirdette hagyományos, karácsony előtti jótékonysági akcióját. A sportpályákról jól ismert, Dobj egy Macit felhívásra a drukkerek megmozdultak, hiszen a Hatvan elleni hazai mérkőzés szünetében három nagy zsáknyi játék gyűlt össze.

Bővebben...

   

Szakál: "Hamar megtalálható az egy gól..."

Írta: Marosréti Ervin, 2019 december 11. (szerda) 18:59

Szakál: "Hamar megtalálható az egy gól..."A szezonzárón veszítette el idei hazai veretlenségét az ÓAM-Ózdi KC csapata. A piros-kékek az őszi idény záró fordulójában egygólos vereséget szenvedtek a Hatvan ellen. A mérkőzést követően nyilatkozott Szakál György, a piros-kékek edzője.

Bővebben...

   

Bárány: "az első félidőben nyertük meg..."

Írta: Marosréti Ervin, 2019 december 11. (szerda) 17:49

Bárány: "az első félidőben nyertük meg..."Dobogón telel a Hatvan. Köszönhetően többek között annak is, hogy a keleti csoport 11. fordulójában 32-31-es sikert arattak az ÓAM-Ózdi KC ellen. A lefújást követően kértük értékelésre Bárány Zsoltot, a heves megyei együttes vezetőedzőjét.

Bővebben...

   

Téli szünet, tizedikként

Írta: Marosréti Ervin, 2019 december 08. (vasárnap) 20:44

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportFél távhoz érkezett az NB I/B-s bajnokság a keleti csoportban. A 2019-es esztendő utolsó fordulójában az ÓAM-Ózdi KC hazai pályán kapott ki a Hatvantól, a rangadót pedig Kecskeméten a Cegléd nyerte. Algyőn a hazaiak magabiztosan győzték le a Nyíregyházát, a Balmazújváros pedig a Lajosmizsén kerekedett felül. Vasárnap a Balassagyarmat és a Vecsés megosztozott a pontokon, a ferencvárosi fiatalok pedig nagy gólkülönbségű győzelmet arattak a Békés felett.

Bővebben...

   

7 / 217 oldal