Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Rajt Szabolcsban

Írta: Marosréti Ervin, 2019 július 09. (kedd) 21:52

Rajt SzabolcsbanNem sokkal azután, hogy a Magyar Kézilabda Szövetségben nyilvánosságra hozták a soron következő NB I/B-s bajnokság csoportbeosztását, a fordulók párosításait is elkészítették. A vaksorsolás után kiderült, hogy az ÓAM-Ózdi KC számára az első út Nyíregyházára vezet, majd hazai környezetben az FKSE-Algyő lesz az első ellenfél. Érdekesség, hogy ezután két idegenbeli mérkőzés következik: előbb az NB II-es bajnok FTC U21 otthonába szólítja a kötelesség a piros-kékeket, majd egy nehéz kecskeméti kirándulás következik.

Bővebben...

   

Kiesők, feljutók Keleten

Írta: Marosréti Ervin, 2019 július 08. (hétfő) 11:53

Bennmaradás vs. Hatodik helyKét NB I-es kieső, két NB II-es feljutó és hét tavalyról ismert ellenfél. Így fest az NB I/B-s bajnokság keleti csoportja. A 2019/2020-as bajnokságban a tavalyihoz képest a PLER-Budapest együttese hiányzik majd a keleti mezőnyből, a fővárosiakat a Nyugati csoportba sorolták át. Egy biztos: a tizenkettes mezőnyt végignézve, ismét szoros, kiegyenlített és erős bajnokságra van kilátás.

Bővebben...

   

Beach Ózd - Slide Show

Írta: Marosréti Ervin, 2019 június 23. (vasárnap) 20:12

Beach Ózd - Slide ShowTöbbszáz fénykép készült a Beach Ózd Utánpótlás Strandkézilabda Tornán, amelyből a legjobbakat igyekeztünk összegyűjteni a résztvevők számára. Ezt egy Slide Show formájában nyújtjuk át a résztvevők és az érdeklődők számára.


Bővebben...

   

Beach Ózd - 2019

Írta: Marosréti Ervin, 2019 június 23. (vasárnap) 18:53

Beach Ózd - 2019Tizenhárom csapat részvételével rendezett utánpótlás strandkézilabda tornát az Ózdi Kézilabda Club. A szombati eseményen U14-es, serdülő és ifjúsági csapatok játszottak az ózdi homokon. A Bakkvideó által készített összefoglaló honlapunkon megtekinthető.


Bővebben...

   

Huszonhárom meccs az ózdi homokon

Írta: Marosréti Ervin, 2019 június 23. (vasárnap) 18:46

Huszonhárom meccs az ózdi homokonÖt városból, öt korosztályban, tizenhárom csapatban, közel százötvenen vettek részt a Beach Ózd Utánpótlás Strandkézilabda Tornán, amelyet az helyi strand homokos küzdőterén rendezett meg az Ózdi Kézilabda Club. A fiúknál a ifjúsági korcsoportot a házigazdák, a serdülőknél pedig a Salgótarjáni Strandépítők nyerték meg. A lányoknál az U14-es mezőnyben a miskolciak, a serdülőknél a Kazincbarcika, az ifistáknál pedig a Lóci DSE győzött.

Bővebben...

   

Beach Ózd: tizenhárom csapat csatázik

Írta: Marosréti Ervin, 2019 június 20. (csütörtök) 21:08

Beach Ózd: tizenhárom csapat csatázikÖt városból érkeznek szombaton Ózdra utánpótlás kézilabda csapatok az ÓAM-Ózdi KC által szervezett Beach Ózd Strandkézilabda tornára. Az esemény délelőtt fél kilenckor kezdődik a Városi Strandfürdő területén, ahol egész nap nagyüzem várható, hiszen az időterv szerint kora estig pattog majd a labda. A házigazda ÓAM-Ózdi KC és az ugyancsak ózdi Lóci DSE két-két csapattal vesz részt a tornán, a Kazincbarcika öt együttessel érkezik, de Miskolcról, Egerből és Salgótarjánból is neveztek a tornára. U14-es, serdülő és ifjúsági korosztályban hirdetnek majd győzteseket.

Bővebben...

   

Bronzérmesek a serdülők

Írta: Marosréti Ervin, 2019 június 16. (vasárnap) 12:55

Bronzérmesek a serdülőkKözös évzáróval és éremátadó ünnepséggel zárta a szezont az ÓAM-Ózdi KC és a Lóci DSE utánpótlása. A tavalyihoz hasonlóan a gyerekek teljesítménye ismét magáért beszél, mindkét klubnál volt ok az örömre. A lányoknál az ifjúsági korosztály számított idén zászlós hajónak, hiszen az északkelti csoportban, nagy küzdelemben szerezték meg a bajnoki címet.

Bővebben...

   

Az elmúlt évtized legjobb helyezése

Írta: Marosréti Ervin, 2019 június 16. (vasárnap) 10:09

Az elmúlt évtized legjobb helyezéseRoppant sűrű mezőnyben végül a hatodik helyen fejezte be az NB I/B-s férfi kézilabda bajnokságot az ÓAM-Ózdi KC felnőtt férfi kézilabda-csapata. Ha a statisztikát nézzük – amely azért mindig beszédes – a piros-kékek ezzel a teljesítménnyel a mögöttünk hagyott évtized legjobb eredményét érték el a keleti csoportban. Elsősorban a kiegyensúlyozott, jó tavaszi szereplésnek, és néhány hazai bravúrnak köszönhetően.

Bővebben...

   

Bennmaradás vs. Hatodik hely

Írta: Marosréti Ervin, 2019 május 17. (péntek) 21:47

Bennmaradás vs. Hatodik helyAz ÓAM-Ózdi KC nyugodtan utazhat az északi rangadóra, a keleti csoport záró fordulójában. A mieink szempontjából „csak” helyosztónak számít a hatvan perc, ezzel szemben a gyarmatiak a bennmaradás megszerzéséért harcolnak. A két fél mindig nagy csatát vívott egymással, ősszel a piros-kékek 26-23-ra győztek hazai körülmények között. Vélhetően vasárnap délután is hasonlóan szoros, izgalmas mérkőzést játszhatnak a csapatok.

Bővebben...

   

Nyolcadikként zárt az ifi

Írta: Marosréti Ervin, 2019 május 17. (péntek) 21:41

Nyolcadikként zárt az ifiHatgólos hazai vereséggel fejezte az I. osztályú kézilabda bajnokságot az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági együttese. Mint ismert, Szakál Dániel együttese újoncként vágott neki az élvonalnak, ahol a srácok remekül helytálltak. A 14 csapatos keleti csoportban végül a nyolcadik helyen zártak a srácok, ami nagyszerű teljesítménynek számít. Sajnos a szép búcsú nem sikerült, az utolsó fordulóban ugyanis a Békés végig vezetve, megérdemelten vitte el a bajnoki pontokat Ózdról.

Bővebben...

   

7 / 204 oldal