Strandkézilabda Torna

Utánpótlás Strandkézilabda Torna 2019

Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Eggyel jött, eggyel ment

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 03. (vasárnap) 19:07

Eggyel jött, eggyel mentÚjabb fordulót rendeztek az U14-es Gyermek Bajnokság felsőházában. Az ÓAM-Ózdi KC gárdája hosszú utazást követően Orosházára volt hivatalos, ahol a Cegléddel és a házigazdákkal találkoztak vasárnap délután. Az első találkozón szoros küzdelemben, vesztett állásból fordítva győzött a csapat úgy, hogy a győztes gólt Gazdag Dominik alig a dudaszó előtt lőtte be. Az Orosháza ellen a piros-kékek ötgólos hátrányból álltak föl, végül minimális különbségű vereséggel zárták a találkozót. A hatos felsőházi csoportban végül a negyedik lett az U14, de a szezon hátralévő részében még folytatódik a küzdelem ebben a korosztályban.

Bővebben...

   

ÓAM-Ózdi KC vs. ContTech FKSE-Algyő

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 03. (vasárnap) 19:03

ÓAM-Ózdi KC vs. ContTech FKSE-AlgyőA férfi kézilabda NB I/B 14. fordulójában az ÓAM-Ózdi KC együttese a dobogóesélyes Algyőt látta vendégül a Marosi István Városi Sportcsarnokban. A találkozót a piros-kékek végig vezetve, 14-8-as félidőt követően 32-19-re nyerték meg. A mérkőzés felvétele teljes egészében megtekinthető.

Bővebben...

   

Parádés, nagy különbségű

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 03. (vasárnap) 14:02

Parádés, nagy különbségűA két csapat NB I/B-s párharca során először sikerült legyőzni az Algyőt. Tizedik próbálkozásra összejött a siker, nem is akárhogyan. Az ÓAM-Ózdi KC végig vezetve, nagyszerű teljesítménnyel, tizenhárom gólos különbséggel verte a keleti csoport élmezőnyéhez tartozó algyőieket. Ezen az estén több nagyszerű egyéni teljesítmény párosult a jó csapatmunkával, így az első húsz perc után már nem volt kérdés, hogy melyik csapat a jobb.

Bővebben...

   

Továbbra is a dobogón

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 03. (vasárnap) 14:00

Továbbra is a dobogónA vártnál valamivel nehezebben, de hozta a kötelező győzelmet az ÓAM-Ózdi KC serdülő csapata. A bajnokság 14. fordulójában a dobogóra vágyó piros-kékek hazai körülmények között a táblázat második feléhez tartozó Algyőt győzték le. A csapat sérülés miatt több kulcsjátékosát kénytelen volt nélkülözni, ezért még értékesebb a győzelem.

Bővebben...

   

Nagyszerű formára van szükség

Írta: Marosréti Ervin, 2019 február 28. (csütörtök) 21:27

Nagyszerű formára van szükségŐsszel is szoros volt a két együttes algyői találkozója. Akkor jobb hajrájával, a hazaiak 24-22-es sikerrel tartották otthon a bajnoki pontokat. Most az ÓAM-Ózdi KC győzelmi kényszerben van, hiszen Nyíregyházán nem jött össze a bravúr, így a hiányzó pontokat az egyik dobogóesélyessel szemben kell megszerezni. A küldetés nem lehetetlen, de az egész csapatnak a lehető legkisebb hibaszázalékkal kell kézilabdázni szombaton este.

Bővebben...

   

Nem lesz nagy különbség

Írta: Marosréti Ervin, 2019 február 28. (csütörtök) 21:23

Nem lesz nagy különbségA keleti csoportban jelenleg negyedik helyen álló ContiTech FKSE-Algyő vendégszerepel Ózdon. Az NB I/B-s bajnokság 14. fordulójában találkozik egymással a két gárda, a meccs végkimenetele pedig megjósolhatatlan. Az Algyő még úgyis a dobogóesélyesek közé tartozik, hogy a tavaszi szezonra átalakult a kerete. A szezon második felét egy 30-27-es vereséggel kezdték a PLER vendégeként, ezután hazai pályán javítottak: 25-23-re verték a Debrecen együttesét.

Bővebben...

   

Bravúrvereség Szegeden

Írta: Marosréti Ervin, 2019 február 27. (szerda) 20:17

Bravúrvereség SzegedenAz őszi idényben, hazai pályán az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata tizenhét góllal kapott ki az élcsoporthoz tartozó Pick Szegedtől, az alföldi városban viszont a mieink alaposan megnehezítették a listavezető dolgát. Az első játékrészben több szakaszban Szakál Dániel együttese állt jobban, a fordulás után pedig többnyire a hazaiak vezettek. Az ÓAM-Ózdi KC azonban végig remekül küzdött, harcolt, így csupán kétgólos vereséggel zárták a hosszú szegedi kirándulást, amiért mindenképpen dicséret illeti meg a csapatot.

Bővebben...

   

Nyíregyháza SN Kft. vs. ÓAM-Ózdi KC

Írta: Marosréti Ervin, 2019 február 26. (kedd) 17:43

Nyíregyháza SN Kft. vs. ÓAM-Ózdi KCA férfi kézilabda NB I/B., 13. fordulójában az ÓAM-Ózdi KC együttese Nyíregyházán vendégszerepelt. A mérkőzést 12-12-es első félidő után a hazaiak nyerték meg 27-24-re. A találkozó felvétele teljes egészében visszanézhető.


Bővebben...

   

Kikapott a listavezető

Írta: Marosréti Ervin, 2019 február 24. (vasárnap) 15:20

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportAz élcsapatok egymás ellen, és az alsó régióhoz tartozó gárdák közül többen ugyancsak egymással szemben bizonyíthattak a keleti csoport 13. fordulójában. A PLER nagy csatában Kecskemétről hozta el a két bajnoki pontot, a Békés pedig megcsípte a bajnokesélyes Orosházát. A sereghajtó Székács a rivális Lajosmizstől kapott ki, az ÓAM-Ózdi KC pedig Nyíregyházán maradt alul. A Balassagyarmat fontos győzelmet aratott a Balmazújvárossal szemben, az Algyő pedig a Debrecent verte.

Bővebben...

   

Elment a szabolcsi csata

Írta: Marosréti Ervin, 2019 február 24. (vasárnap) 15:11

Elment a szabolcsi csataAz ÓAM-Ózdi KC nem tudta megtartani az első félidőben megszerzett négygólos vezetését, a keleti rangadón a házigazda Nyíregyháza a szünetre kiegyenlített. A fordulás után a piros-kékek több hibát vétettek, amivel a hazaiak élni tudtak, és végül három góllal megnyerték az alsóházi csatát. Ezzel a két együttes helyet cserélt egymással az NB I/B táblázatán. Az ÓAM-Ózdi KC csapatában a nyolcgólos Pánczél Zoltán volt a legeredményesebb, a szabolcsiaknál pedig az öt találatig jutott Szűcs Balázs, Erdős Zoltán és Varga László, valamint a négyszer eredményes Lestál Martin és Kurbely László lőtt legtöbbször a kapuba.

Bővebben...

   

7 / 198 oldal