Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

U12: szép munka!

Írta: Marosréti Ervin, 2019 május 13. (hétfő) 20:31

U12: szép munka!Újabb akadályt vett sikeresen a Gyermekbajnokságban érintett U12-es csapatunk. Zákányiné Bányász Henrietta együttese az újfehértói fordulóra kiírt mindkét mérkőzését magabiztosan nyerte meg. Az ÓAM-Ózdi KC fiataljai előbb az Alsózsolcát győzték le nyolc góllal, majd a Kisvárda ellen, jóval szorosabb csatában végül három találattal bizonyultak jobbnak. Ebben a korosztályban még nincs bajnoki rendszer, csak játszanak a csapatok, a jövőre nézve viszont örömteli, hogy egyre eredményesebb, sikeresebb a klub U12-es korosztálya.

Bővebben...

   

ÓAM-Ózdi KC vs. Mizse KC

Írta: Marosréti Ervin, 2019 május 13. (hétfő) 20:17

ÓAM-Ózdi KC vs. Mizse KCÖtgólos hátrányt ledolgozva, öt gólos sikerrel búcsúzott hazai közönségétől az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A Mizse KC ellen, 35-30-ra megnyert összecsapás után biztossá vált, hogy a piros-kékek biztosan bennmaradnak az NB I/B-ben, sőt akár egy jó helyezés is elérhető az utolsó fordulóban. A Mizse elleni találkozó teljes egészében megtekinthető.

Bővebben...

   

Három hazai, három vendég

Írta: Marosréti Ervin, 2019 május 13. (hétfő) 20:10

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportAz utolsó előtti, szám szerint a 21. forduló mérkőzéseit bonyolították le a férfi kézilabda NB I/B-ben: a bajnok Orosháza öt góllal győzte le a Nyíregyházát, a Kecskemét pedig négygólos sikerrel zárta a balmazújvárosi kirándulást. A PLER kiütötte a sereghajtó Székácsot, Debrecenből a Balassagyarmat, Békésről pedig az Algyő vitte el a pontokat. Az ÓAM-Ózdi KC ötgólos győzelemmel búcsúzott saját közönségtől a Mizse elleni találkozón.

Bővebben...

   

Ötgólos hátrányból ötgólos siker

Írta: Marosréti Ervin, 2019 május 13. (hétfő) 20:04

Ötgólos hátrányból ötgólos sikerNehezen indult, magabiztos győzelemmel zárult az NB I/B-s bajnokságban az ÓAM-Ózdi KC utolsó a hazai fellépése. A Mizse KC elleni találkozón az első harminc percben a vendég alföldi együttes dominált, a második félidőben viszont a piros-kékek átrohantak Nagy Károly csapatán. Ezzel a győzelemmel akár még az előkelő hatodik helyen is zárhatja a bajnokságot a csapat. Ehhez a záró fordulóban, Balassagyarmaton is nyerni kell.

Bővebben...

   

Ceglédi fiatalok nélkül?

Írta: Marosréti Ervin, 2019 május 09. (csütörtök) 21:33

Ceglédi fiatalok nélkül?Nagyszerű tavaszt fut a Mizse KC. Ennek köszönhetően az egyik kiesőjelölt helyről sikerült a vonal fölé tornászniuk magukat. Arról azonban az utolsó két mérkőzés dönt, az alföldiek ott is maradnak-e a szezon végére. Az ózdi vendégjátékuk ebből a szempontból rendkívül fontos, mégis úgy tűnik, hogy a ceglédi kettős játékengedéllyel rendelkező korosztályos válogatottak nélkül állnak fel szombaton.

Bővebben...

   

Győzni kell, és nincs matek

Írta: Marosréti Ervin, 2019 május 09. (csütörtök) 21:30

Győzni kell, és nincs matekEljött a hazai záróra ideje a férfi kézilabda NB I/B-ben. Az ÓAM-Ózdi KC együttese a szezonban utoljára játszik pályaválasztóként, és túlzás nélkül négypontos összecsapást vív a Lajosmizsével. A szombaton este hat órakor kezdődő hatvan perc a biztos bennmaradásról, és egy esetleges jó helyezésről, ne adj Isten egy izgalmas záró fordulóról dönt. A mezőny második fele a hajrá idején már lázasan számolgat. Nekünk szombaton győzni kell, és akkor már nem lesz sok tétje a mateknak.

Bővebben...

   

A hajrában ment el

Írta: Marosréti Ervin, 2019 május 09. (csütörtök) 21:26

A hajrában ment elVégig szoros meccset játszott az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata Kecskeméten, a végén mégis a hazaiak örülhettek. Az írásbeli érettségi vizsgák közepette rendezték meg a találkozót, ami az elmúlt napokban átírta a csapat felkészülését. Ennek ellenére így is lett volna győzelmi esély, ám végül az alföldiek visszavágtak a piros-kékeknek az őszi vereségért.

Bővebben...

   

Fantasztikus fordítás

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 30. (kedd) 20:35

Fantasztikus fordításTovábbra is szenzációs formában menetel az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata, a mieink zsinórban a harmadik mérkőzésüket nyerték meg az I. osztály, keleti csoportjában. Ezúttal a táblázat negyedik helyén álló PLER Budapesttel szemben sikerült itthon tartani a két bajnoki pontot. A találkozó döntő részében a fővárosiak álltak jobban, volt, hogy öt góllal. Az utolsó tíz percben azonban fantasztikusan hajrázott a csapat, jó védekezés és kapusteljesítmény mellett, hatékony támadójátékkal sikerült a fordítás. Le a kalappal a fiúk előtt!

Bővebben...

   

Két győzelem Vasváriban

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 28. (vasárnap) 16:52

Két győzelem VasváribanEredményesen zárta az újabb gyermekbajnoki fordulót az ÓAM-Ózdi KC U12-es együttese, amely ezúttal Fehér János irányításával utazott Tiszavasváriba. A fiatalok két fölényes győzelemmel zárták a vasárnapi programot. A piros-kékek előbb a Téglás VSE-t győzték le fölényesen, majd a Berettyóújfaluval szemben is jobbnak bizonyultak a mieink.

Bővebben...

   

Mínusz egy, plusz kilenc

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 28. (vasárnap) 16:48

Kézilabda - GyermekbajnokságÚjabb fordulót rendeztek az U14-es Gyermekbajnokság rájátszásában. A 7-12. helyért csatáznak egymással a csapatok, ezen a vasárnapon Nagyatádon randevúztak egymással a résztvevő gárdák. A Gaskó Réka vezette ÓAM-Ózdi KC előbb a Csurgóval találkozott, majd az Alsőörs korosztályos gárdája volt az ellenfél. Az első mérkőzésen végig szorosan alakult a 2x20 perc, de ezúttal a szerencse elpártolt a mieinktől. A lefújást jelző dudaszó pillanatában talált be az ellenfél, ezzel a góllal nyerték meg 27-26-ra a mérkőzést.

Bővebben...

   

8 / 204 oldal