Adó 1%

Támogasd adód 1%-ával az Ózdi KC utánpótlását
Kedves Barátaink!

Az Ózdi Kézilabda Club idén is várja az adó 1%-ának felajánlását.
Amikor rendelkezik, gondoljon ránk, segítsége sokat jelent a számunkra.

Köszönettel, az
Ózdi Kézilabda Club

Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Negyedik hely a Dobó Kupán

Írta: Marosréti Ervin, 2019 január 27. (vasárnap) 14:47

Negyedik hely a Dobó KupánAz első csoportmérkőzését megnyerte, a másodikon viszont szoros vereséget szenvedett az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata az Egerben megrendezett Dobó Kupán. Szakál Dániel gárdája így az esti helyosztókon a kisdöntőben léphetett pályára, ahol a Mezőkövesd bizonyult jobbnak a mieinknél. Néhány nappal az ifibajnokság tavaszi rajtja előtt a csapat a negyedik pozícióban zárta a hatcsapatos eseményt. Az első tavaszi bajnokit ugyancsak Egerben vívják az ifisták, pénteken délután 4 órától.

Bővebben...

   

Dobó kupán az ifi

Írta: Marosréti Ervin, 2019 január 25. (péntek) 20:06

Dobó kupán az ifiSzombaton hat ifjúsági fiú csapat vesz részt a Dobó Kupán. Egerben a házigazdák és az ÓAM-Ózdi KC mellett, a Mezőkövesdi KC, a Balassagyarmat, a B.Braun Gyöngyös és a Füzesabony együttese lép pályára. Szakál Dániel együttese a B csoportba kapott besorolást, ahol a Gyöngyös és a Füzesabony lesz a piros-kékek ellenfele. A csoportmérkőzések után még egyenesági helyosztókat is rendeznek.

Bővebben...

   

Szép fordítás Debrecenben

Írta: Marosréti Ervin, 2019 január 25. (péntek) 20:03

Szép fordítás DebrecenbenMásodik idegenbeli felkészülési mérkőzését is lejátszotta az ÓAM-Ózdi KC NB I/B-s férfi kézilabda-csapata. A tavaszi idényre hangoló piros-kékek vesztett állásból fordítva, háromgólos győzelmet arattak a csoporttárs Debreceni EAC vendégeként. A mieinknél Nyeste és Herczegh egyaránt 8-8 gólt szerzett, de az új kiszemeltek is jó benyomást tettek a szakvezetésre.

Bővebben...

   

Ezüst Barcikáról

Írta: Marosréti Ervin, 2019 január 21. (hétfő) 21:25

Ezüst BarcikárólAz ÓAM-Ózdi KC U14-es csapata felkészülési tornán vett részt Kazincbarcikán. A fiatalok a négycsapatos megmérettetésen előbb három góllal győztek a házigazdák ellen, a döntőben viszont hat találattal alulmaradtak a Hevessel szemben. Gaskó Réka együttese így ezüstérmesként zárta a kupát.

Bővebben...

   

Negyedik hely a Bellér-emléktornán

Írta: Marosréti Ervin, 2019 január 21. (hétfő) 21:21

Negyedik hely a Bellér-emléktornánA csoportmérkőzéseket egy győzelemmel és egy minimális különbségű vereséggel zárta az ÓAM-Ózdi KC serdülő csapata a szombaton megrendezett Bellér László emléktornán. A délutáni helyosztókon Ivády Csaba együttesének nem volt esélye a bronzéremre a Kecskeméti Sportiskola ellen, így a fiatalok végül a negyedik helyen zárták a hazai rendezésű eseményt. A győzelmet a Mezőkövesdi KC szerezte meg, a dél-borsodiak a fináléban négy góllal voltak jobbak a DVTK-Egernél.

Bővebben...

   

Szombaton Bellér László emléktorna

Írta: Marosréti Ervin, 2019 január 15. (kedd) 10:39

Szombaton Bellér László emléktornaA téli időszakban a serdülőknek is felkészülési kupát rendez az Ózdi Kézilabda Club. Január 19-én, szombaton a Bellér László emléktornára hat csapat fogadta el a meghívást. A házigzda ÓAM-Ózdi KC mellett a Kecskeméti Sportiskola, a Dunakeszi, a DVTK-Eger, a Mezőkövesd és a Kazincbarcika korosztályos gárdája lép majd pályára. Az eseményre a belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Bővebben...

   

Előre kell mozdulni tavasszal

Írta: Administrator, 2019 január 13. (vasárnap) 12:16

Előre kell mozdulni tavasszalAz ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabdázói is megkezdték a téli felkészülési munkát. Az NB I/B keleti csoportjában jelenleg tizedik helyen álló ózdiakra a tavaszi nyitányig hathetes ráhangolódó időszak következik, az egyébként nagyon fontos folytatás előtt. A piros-kékek gyengén kezdték a szezont, az utolsó néhány fordulóban viszont megteremtették annak az alapját, hogy a bajnokság második felében elhagyják a kieső zónát.

Bővebben...

   

Dupla PLER-siker a Földi-emléktornán

Írta: Marosréti Ervin, 2019 január 13. (vasárnap) 12:04

Dupla PLER-siker a Földi-emléktornánNagyüzem volt szombaton a Marosi István Városi Sportcsarnokban, hiszen az Ózdi Kézilabda Club, a korábbi évek hagyományait folytatva, ismét megrendezte a Földi Ferenc emléktornát. Az eseményen nyolc U14-es fiú csapat vett részt, amelyek első körben két négyes csoportban, körmérkőzéses formában küzdöttek egymással. Ezután pedig az egyenesági helyosztók következtek.

Bővebben...

   

Gyöngyösi siker a Bencze-emléktornán

Írta: Marosréti Ervin, 2019 január 06. (vasárnap) 12:32

Gyöngyösi siker a Bencze-emléktornánAz új esztendő első kézilabdás eseményén az ÓAM-Ózdi KC U12-es korosztálya lépett pályára. A Marosi István Városi Sportcsarnokban hat együttes részvételével rendezte meg az ózdi klub a Bencze Tamás Emléktornát. Az eseményen két hármas csoportban küzdöttek egymással a csapatok, majd a kialakult sorrend után az egyenes ági helyosztókat tartották meg. A kupát a Gyöngyösi KK gárdája veretlen, magabiztos teljesítménnyel nyerte meg, a Vecsés és a DVTK-Eger előtt. Az ÓAM-Ózdi KC két nehéz csoportmeccs után, a helyosztón jobbnak bizonyult a Kazincbarcikánál, így végül az ötödik helyen zárt a gárda.

Bővebben...

   

Itthon a legkisebbek

Írta: Marosréti Ervin, 2019 január 04. (péntek) 10:23

Itthon a legkisebbekJanuár 6-án az U10-es Kisiskolás Bajnokságban szereplő két csapatunk hazai pályán szerepel. Az Ózdi Kézilabda Club a téli holt szezonban első alkalommal rendez felkészülési tornát a legkisebb csapatoknak. A mieink mellett elfogadta a meghívást a Salgótarján, a DVTK-Eger, a Mezőkövesd, a Kazincbarcika és a Miskolc is. Az ÓAM-Kupa programja 10.30-kor kezdődik, az ingyenesen látogatható torna nagyjából 17 óráig tart. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Bővebben...

   

8 / 196 oldal