Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

ÓAM-Ózdi KC vs. Hatvani KSZSE

Írta: Marosréti Ervin, 2019 december 08. (vasárnap) 13:28

ÓAM-Ózdi KC vs. Hatvani KSZSEHazai környezetben zárta a 2019-es esztendőt az ÓAM-Ózdi KC csapata. Az NB I/B-s bajnokság 11. fordulójában az ősz meglepetés csapata volt az ellenfél. A Hatvan elleni találkozón 15-15-ös félidei állás után a vendégek egy góllal, 32-31-re győztek. A mérkőzés felvétele teljes egészében megtekinthető.

Bővebben...

   

Pont nélküli szezonzáró

Írta: Marosréti Ervin, 2019 december 08. (vasárnap) 09:55

Pont nélküli szezonzáróA végletekig kiélezett mérkőzéssel zárta a bajnokság őszi felét az ÓAM-Ózdi KC együttese. A piros-kékek a dobogón tanyázó Hatvan ellen jól kezdték a találkozót, de a hevesiek a szünetre egyenlítetni tudtak. A fordulás után végig szoros meccset láthatott a közönség, amit végül a vendégek egy góllal meg tudtak nyerni.

Bővebben...

   

Ifi: Őrült meccs, ami elment

Írta: Marosréti Ervin, 2019 december 05. (csütörtök) 23:45

Őrült meccs, ami elmentA tartalékosnál is tartalékosabb felállásban kezdett az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata a Cegléd elleni hazai bajnokin. A serdülő sor azonban tartotta a lépést, a második félidő elején azonban meglépett az ellenfél. A hajrában komoly energiát mozgósított a csapat, hogy ledolgozza a helyenként hétgólos hátrányát, de kettő végül megmaradt belőle.

Bővebben...

   

Többet érhet, mint két pont

Írta: Marosréti Ervin, 2019 december 05. (csütörtök) 23:38

Többet érhet, mint két pontNincs mellébeszélés. Nyerni kell hazai pályán az esztendő utolsó mérkőzésén. Ez szükséges ahhoz, hogy az ÓAM-Ózdi KC tartani tudja a lépést a mezőnnyel. Emellett pedig a csapat megőrizhetné a bajnoki veretlenségét ebben az évben a Marosi István Városi Sportcsarnokban. Harmadik szempont, hogy a szurkolóktól egy szép sikerrel lehetne elköszönni a 2019-es esztendőre. Motiváció tehát bőven akad a Hatvan elleni meccs előtt.

Bővebben...

   

Szezonzáró a meglepetéscsapat ellen

Írta: Marosréti Ervin, 2019 december 05. (csütörtök) 23:35

Szezonzáró a meglepetéscsapat ellenA Hatvan újonc. De mégsem. Olyan tapasztalt, jó képességű játékosok alkotják a Heves megyei együttes keretét, amit sokan megirigyelnének. Az őszi eredménysoruk pedig kiváló. A tíz lejátszott bajnoki mérkőzésükből hatot megnyertek, egyszer döntetlenre végeztek, és csupán háromszor maradtak alul. A pénteki ózdi vendégjáték előtt pedig dobogón állnak. Ezt szeretnék megtartani a bajnokság félidejére is.

Bővebben...

   

Ceglédi KK vs. ÓAM-Ózdi KC

Írta: Marosréti Ervin, 2019 december 02. (hétfő) 20:15

Ceglédi KK vs. ÓAM-Ózdi KCA férfi kézilabda NB I/B-ben az egyik bajnokaspiráns vendége volt legutóbb az ÓAM-Ózdi KC együttese. A piros-kékek Cegléden vendégszerepeltek, ahol 19-12-es első félidő után öt góllal, 34-29-re maradtak alul. A mérkőzés felvétele ezúttal is teljes egészében megtekinthető.


Bővebben...

   

Elléptek az éllovasok

Írta: Marosréti Ervin, 2019 december 02. (hétfő) 20:11

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportAz őszi szezon végéhez közeledve a keleti csoport élén a Kecskemét és a Cegléd valamelyest meglépett az üldözőktől. A 10. fordulóban a Nyíregyháza ismét nyert, ezúttal az FTC U21-es verték szoros küzdelemben. A Cegléd az ÓAM-Ózdi KC-t győzte le, Vecsésről pedig éllovas Kecskemét vitte el a bajnoki pontokat. A sereghajtó Balassagyarmat Lajosmizsén győzött, a Békés pedig az alsóházi rangadón otthon őzött a Balmazújváros ellen. A Hatvan ezúttal az Algyőt verte, ezzel felkapaszkodott a dobogóra. A táblázatot a 16 pontos Kecskemét vezeti, egy ponttal megelőzve a Ceglédet, és hárommal az újonc Hatvant. Az ÓAM-Ózdi KC nyolc pontjával továbbra is a kilencedik az NB I/B keleti csoportjában.

Bővebben...

   

A végére tisztességes lett

Írta: Marosréti Ervin, 2019 december 02. (hétfő) 20:08

A végére tisztességes lettA mérkőzés bizonyos szakaszaiban nagy előnyben kézilabdázott a Cegléd az ÓAM-Ózdi KC elleni bajnoki mérkőzésen. A piros-kékek azonban az utolsó negyed órában jelentősen csökkentették a hátrányukat, így végül a Pest megyei együttes ötgólos győzelmével ért véget az összecsapás. A mieink pénteken hazai környezetben a Hatvan ellen javíthatnak.

Bővebben...

   

Ifi: Üres zsebbel Csabáról

Írta: Marosréti Ervin, 2019 december 02. (hétfő) 20:05

Ifi: Üres zsebbel CsabárólAz ÓAM-Ózdi KC erősen tartalékos ifjúsági csapata nem tudta megszorongatni a Békéscsabát az első osztályú bajnokságban. A keleti csoport 11. fordulójában a viharsarki együttes már a szünetben kilenc góllal vezetett a mieink ellen, a fordulás után pedig ez a különbség meg is maradt, sőt még egy kicsit nőtt is. A piros-kékek tízgólos vereséggel zárták a találkozót.

Bővebben...

   

OSB: Értékes pontok Ceglédről

Írta: Marosréti Ervin, 2019 december 02. (hétfő) 19:55

OSB: Értékes pontok CeglédrőlMagabiztos győzelmet aratott Cegléden az ÓAM-Ózdi KC serdülő csapata. Ivády Csaba legénysége az idei esztendő utolsó idegenbeli mérkőzésén nyolc góllal nyert a Pest megyei ellenfele otthonában. Az már most biztosra vehető, hogy a serdülő csapatunk az élmezőnyben zárja a bajnokság első felét.

Bővebben...

   

8 / 217 oldal