Strandkézilabda Torna

Utánpótlás Strandkézilabda Torna 2019

Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Négypontos csata Nyíregyházán

Írta: Marosréti Ervin, 2019 február 22. (péntek) 20:02

Négypontos csata NyíregyházánA Székács elleni magabiztos, tizenhét gólos győzelem után egy roppant nehéz túra vár az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda csapatára. A piros-kékek a keleti csoport 13. fordulójában a Nyíregyháza otthonában vendégszerepelnek. A szabolcsiak hasonló cipőben járnak, mint az ózdi gárda, vagyis menekülnek a kiesés elől, és szeretnének a középmezőnyhöz csatlakozni.

Bővebben...

   

Előre a nyolcadikra!

Írta: Marosréti Ervin, 2019 február 21. (csütörtök) 18:08

Előre a nyolcadikra!Hazai pályán a második tavaszi mérkőzését is megnyerte az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata. A keleti csoport 16. fordulójában a mieink rendkívül szoros találkozót játszottak a Békéscsabával, az utolsó negyed órában azonban sikerült tőlük négy-öt góllal ellépni, ebből pedig kettő megmaradt a lefújás pillanatára is. Szakál Dániel gárdája ezzel már 11 pontos a bajnokságban, amivel jelen pillanatban az előkelő nyolcadik helyezést foglalják el az ifisták.

Bővebben...

   

ÓAM-Ózdi KC vs. Székács KE

Írta: Marosréti Ervin, 2019 február 17. (vasárnap) 21:07

ÓAM-Ózdi KC vs. Székács KEMegkezdődött a tavaszi idény a férfi kézilabda NB I/B-ben: az ÓAM-Ózdi KC hazai pályán 16-8-as első félidőt követően 42-25-re nyert a Székács gárdája ellen. A mieink ezzel két helyet léptek előre a bajnoki táblázaton. A mérkőzés felvétele teljes egészében megtekinthető.

Bővebben...

   

Kapaszkodik az alsó fertály

Írta: Marosréti Ervin, 2019 február 17. (vasárnap) 21:01

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportAz alsóházhoz tartozó csapatok közül több is nyerni tudott az NB I/B-s bajnokság tavaszi nyitányán. Az új esztendő első találkozóját a Nyíregyháza nyerte meg Debrecenben két góllal. A listavezető Orosháza a Kecskemétet verte, a sereghajtó Lajosmizse pedig a Balassagyarmattól volt jobb. A Balmazújváros a Békéssel szemben tartotta otthon a pontokat, a forduló legnagyobb különbségű győzelmét pedig az ÓAM-Ózdi KC aratta a Székács ellen. A 12. forduló záró találkozóját a PLER hozta az Algyővel szemben.

Bővebben...

   

Két meccsen három pont

Írta: Marosréti Ervin, 2019 február 17. (vasárnap) 19:03

Két meccsen három pontHazai környezetben folytatta felsőházi szereplését az ÓAM-Ózdi KC U14-es csapata. Gaskó Réka legénysége a Marosi István Városi Sportcsarnokban megrendezett ózdi fordulón előbb döntetlent játszotta a Tiszaföldvárral, majd szoros csatában legyőzte a Ceglédet. Két forduló után ezzel továbbra is őrzik negyedik helyezésüket a hatcsapatos rájátszásban. Folytatás március első vasárnapján, Orosházán.

Bővebben...

   

Magabiztosan, fölényesen

Írta: Marosréti Ervin, 2019 február 17. (vasárnap) 18:53

Magabiztosan, fölényesenAz elmúlt évek legnagyobb gólkülönbségű győzelmével kezdte az NB I/B-s bajnokság tavaszi felét az ÓAM-Ózdi KC gárdája. A keleti csoport 12. fordulójában egy pillanatig sem volt kérdés, hogy ezen az estén melyik csapat a jobb. A piros-kékek már az első néhány percben jelentős előnyt szereztek, amit a folytatásban tovább tudtak növelni. Az utolsó negyed órában arra is lehetőség nyílt, hogy valamennyi keretben lévő játékos több-kevesebb időt a pályán töltsön. Szakál György együttese végül 17 góllal győzött az alföldiek ellen, ezzel az ÓAM-Ózdi KC a bajnoki tabella nyolcadik helyére zárkózott fel.

Bővebben...

   

Remek tavaszi szezonnyitó

Írta: Marosréti Ervin, 2019 február 17. (vasárnap) 18:46

Remek tavaszi szezonnyitóMagabiztos, hatgólos győzelemmel kezdte a II. osztály tavaszi küzdelmét az ÓAM-Ózdi KC serdülő csapata. Ivády Csaba legénysége az idei esztendő első tétmérkőzésén a Törökszentmiklósi Székács együttesét győzte le. A kellő különbség már az első félidőben kialakult a felek között, így a fordulás után az ózdi sikert nem fenyegette veszély. A piros-kékek a két pontos kezdéssel megszilárdították a helyüket a keleti csoport dobogóján.

Bővebben...

   

Vagy, vagy

Írta: Marosréti Ervin, 2019 február 14. (csütörtök) 10:08

Vagy, vagyA bajnokság nyitányán Törökszentmiklóson az alföldi csapat három góllal, 25-22-re legyőzte az ÓAM-Ózdi KC-t. Az ősz további részében nagyjából egyformát szerepelt a két gárda, amit az is bizonyít, hogy jelenleg egyetlen pont és egyetlen helyezés választja el a csapatokat a bajnoki táblázaton. A Székács 8 ponttal a kilencedik, az ózdi csapat pedig 7 egységgel a zsákban a tizedik helyen áll. A vendégek mestere abban bízik, hogy ezen a hétvégén folytatni tudják a jó sorozatukat a piros-kékek ellen.

Bővebben...

   

Sok pontra lesz szükség

Írta: Marosréti Ervin, 2019 február 13. (szerda) 08:26

Sok pontra lesz szükségNehéz helyzetből, de optimistán várja az NB I/B-s kézilabda bajnokság tavaszi rajtját az ÓAM-Ózdi KC csapata. A piros-kékek féltávnál a keleti csoport tizedik helyén állnak, ebből a pozícióból mindenképpen előre kell mozdulniuk az előttünk álló hónapokban. A téli szünetben némi változás történt a keretben: a balszélső Lestál Martin és a belső védő Nyitrai János Nyíregyházán kívánja folytatni a pályafutását, a két játékos pótlására Egerből érkeztek fiatalok. Péter Attila az őszi idényt az NB II-es Füzesabonyban töltötte, tavaszra viszont csatlakozik az ózdiakhoz. Csakúgy, mint az egriek egyik legnagyobb ígérete, Szepesi Noel, aki a felnőtt mezőnyben tovább erősödhet az NB I/B-s bajnokság második felében.

Bővebben...

   

Optimistán várjuk a nyitányt

Írta: Marosréti Ervin, 2019 február 09. (szombat) 19:18

Optimistán várjuk a nyitánytA rajt hetében már nem játszik edzőmérkőzést az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata, így a Balmazújváros elleni találkozóval ebből a szempontból zárult a felkészülés. A csapat a legutóbbi teljesítményt látva bizakodva várhatja a február 16-i nyitányt. A felkészülési időszakot Szakál György vezetőedzővel értékeltük.

Bővebben...

   

8 / 198 oldal