Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Magabiztos siker Cegléden

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 28. (vasárnap) 16:43

Magabiztos siker CeglédenA Dabas elleni hazai bravúr után Ceglédről is elhozta a két bajnoki pontot az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata. Az I. osztályban ezzel a mieink megerősítették a helyüket a középmezőnyben. A találkozó első félidejében a Pest megyei együttes állt jobban, a fordulás után azonban megfordult a meccs, és végül a piros-kékek kilenc gólos sikerrel zárták a ceglédi kirándulást.

Bővebben...

   

Bajnokveréssel biztos az érem

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 24. (szerda) 11:42

Bajnokveréssel biztos az éremAz Ifjúsági csapat néhány nappal ezelőtti bravúrjától a serdülők sem akartak lemaradni. A már bajnok, és eddig veretlen Mezőkövesdet egy fordulatos, és izgalmas mérkőzésen győzte le Ivády Csaba legénysége. Ezzel a szép sikerrel biztossá vált, hogy az ÓAM-Ózdi KC korosztályos együttese legrosszabb esetben is bronzérmesként zárja a jelenleg futó bajnokságot. A hátralévő két találkozó és a riválisok mérkőzései pedig arról döntenek, hogy esetleg még előkelőbb helyen végezzen a társaság.

Bővebben...

   

ÓAM-Ózdi KC vs. Balmazújvárosi KK

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 19. (péntek) 19:30

ÓAM-Ózdi KC vs. Balmazújvárosi KKA férfi kézilabda NB I/B 20. fordulójában a Balmazújvárosi KK látogatott a Marosi István  Városi Sportcsarnokba. A piros-kékek meggyőző teljesítménnyel, 17-13-as első félidőt követően három góllal, 34-31-re győzték le a hajdúságiakat. A mérkőzés felvétele teljes egészében megtekinthető honlapunkon.

Bővebben...

   

Ezt kitehetjük a kirakatba

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 18. (csütörtök) 19:06

Ezt kitehetjük a kirakatbaÓriási bravúr hazai pályán! Az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata végig vezetve, nagyszerű teljesítményt nyújtva győzte le az egyik bajnokaspiránst. A Dabas ellen emlékezetes csatát vívtak a piros-kékek, ahol a vendégek folyamatosan szaladtak az eredmény után. A meccs során egy és négy gól közötti hazai vezetést mutatott az eredményjelző, végül hárommal sikerült nyerni a táblázat második helyén álló Pest megyeiekkel szemben. Ez eddig – mármint a Dabas legyőzése – eddig a bajnokságban csak a Pick Szegednek sikerült. Most már az ÓAM-Ózdi KC-nak is. Szívből gratulálunk srácok!

Bővebben...

   

Végig vezetve, értékes siker

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 18. (csütörtök) 19:01

Végig vezetve, értékes sikerÚjabb fontos, hazai győzelmet aratott az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek a keleti csoport 20. fordulójában, hétközi mérkőzésen győzték le a táblázat hatodik helyén álló Balmazújvárost. A mieink ezzel levegőhöz jutottak, eltávolodtak a kieső zónából, és most már nem csupán hátra, hanem fél szemmel előre is lehet tekintgetni.

Bővebben...

   

Fiatalon a középmezőnyben

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 16. (kedd) 20:38

Fiatalon a középmezőnybenA dobogóra nem érhet oda, a kiesés réme pedig egyáltalán nem fenyegeti a Balmazújváros csapatát a szerdai ózdi vendégjáték előtt. Ebből a szempontból tehát abszolút nyugodtan várhatják az újabb idegenbeli fellépést, ahol tovább csiszolhatják a fiatal együttesüket. Eredménykényszer nincs rajtuk, ez akár mindkét irányba elsülhet a hétközi összecsapáson.

Bővebben...

   

El a veszélyzónából!

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 16. (kedd) 20:36

El a veszélyzónából!Győzni kell szerdán a Balmazújváros ellen. A keleti csoport 20. fordulójából, tíz nappal előrehozott mérkőzésen az ÓAM-Ózdi KC csapata a Balmazújváros gárdáját fogadja a Marosi István Városi Sportcsarnokban. A két csapat két csapatot két helyezés és a négy pont választja el a táblázaton. Az újvárosok gyakorlatilag bebetonozták magukat a hatodik helyre, a mieinknek viszont még menekülni kell az üldözőkkel szemben. Erre itt az újabb alkalom.

Bővebben...

   

Jól alakult hétvége

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 07. (vasárnap) 12:04

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportA mezőny második feléhez tartozó csapatok közül többen is eredménytelenül szerepeltek a keleti csoport 19. fordulójában, ebből a szempontból még többet ér az ÓAM-Ózdi KC debreceni sikere. A Kecskemét négy góllal verte a Nyíregyházát, a bajnokesélyes Orosháza pedig hattal a Balassagyarmatot. A Balmazújváros otthon kapott ki az Algyőtől, a Békés több nyeretlen meccs után a Székácsot verte, míg a PLER Budapest szoros találkozón a Mizsét múlta felül.

Bővebben...

   

Vendégként először sikerült!

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 07. (vasárnap) 11:58

Vendégként először sikerült!A biztos bennmaradás szempontjából nagyon fontos győzelmet aratott az ÓAM-Ózdi KC Debrecenben. A hajdúságiak ellen az első félidő után négy, majd a második játékrészben már hattal is vezettek a piros-kékek. A vége mégis szoros lett, de a győzelemért járó pontokat sikerült elhozni az egyetemi sportcsarnokból. És ez a lényeg!

Bővebben...

   

ÓAM-Ózdi KC vs. PLER Budapest

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 05. (péntek) 09:42

ÓAM-Ózdi KC vs. PLER BudapestA bajnokság egyik legjobb csapatát, a jelenleg ezüstérmes pozícióban álló PLER Budapestet fogadta a keleti csoport 18. fordulójában az ÓAM-Ózdi KC gárdája. A mérkőzés ötgólos, 29-24-es vendéggyőzelemmel zárult. A találkozó felvétele teljes egészében megtekinthető.


Bővebben...

   

9 / 204 oldal