Adó 1%

Támogasd adód 1%-ával az Ózdi KC utánpótlását
Kedves Barátaink!

Az Ózdi Kézilabda Club idén is várja az adó 1%-ának felajánlását.
Amikor rendelkezik, gondoljon ránk, segítsége sokat jelent a számunkra.

Köszönettel, az
Ózdi Kézilabda Club

Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Szombaton Bencze Tamás emléktorna

Írta: Marosréti Ervin, 2019 január 02. (szerda) 16:59

Bencze Tamas emlektornaTöbb esztendős hagyomány folytatódik az esztendő első szombatján. Az Ózdi Kézilabda Club méltó emléket igyekszik állítani az öt esztendővel ezelőtt, tragikusan fiatalon elhunyt Bencze Tamásnak. Az U12-es korosztály részére kiírt tornán a házigazda ÓAM-Ózdi KC U12 mellett további öt együttes vesz részt. Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várunk, a belépés díjtalan.

Bővebben...

   

ÓAM-Ózdi KC vs. Balassagyarmati Kábel SE

Írta: Marosréti Ervin, 2018 december 11. (kedd) 21:59

ÓAM-Ózdi KC vs. Balassagyarmati Kábel SEJó lett a vége. A férfi kézilabda NB I/B őszi idényének utolsó mérkőzését három góllal megnyerte az ÓAM-Ózdi KC együttese. A piros-kékek hazai pályán 26-23-ra verték a Balassagyarmat csapatát. A mérkőzés teljes egészében megtekinthető.


Bővebben...

   

Őszi bajnok az Oroháza

Írta: Marosréti Ervin, 2018 december 09. (vasárnap) 20:36

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportAz utolsó őszi fordulóval a szezon feléhez érkezett az NB I/B-s férfi kézilabda bajnokság. A záró hétvégén a Békés nagy csatában, hazai pályán verte a Kecskemétet, az ÓAM-Ózdi KC pedig hazai pályán volt jobb a Balassagyarmatnál. A PLER hozta a papírformát a Nyíregyházával szemben, Balmazújvárosban és Debrecenben a hazaiak tartották otthon a pontokat, míg az Orosháza az Algyőt verte. Ezzel a tavaly még az élvonalban szerepelt együttes féltávnál vezeti a keleti csoportot a Békés és a PLER előtt. Az ÓAM-Ózdi KC hét ponttal a táblázat tizedik helyén áll.

Bővebben...

   

Egy helyet előre

Írta: Marosréti Ervin, 2018 december 09. (vasárnap) 16:34

Egy helyet előreAz első néhány percet leszámítva végig vezetve, magabiztos győzelmet aratott az ÓAM-Ózdi KC gárdája a férfi NB I/B-ben. A piros-kékek számára létkérdés volt a Balassagyarmat ellen a két pont megszerzése, hogy a táblázaton sikerüljön előrelépni. Szakál György együttese ezzel a sikerrel a keleti csoport 10. helyén várja a tavaszi folytatást.

Bővebben...

   

Újabb pontok jöttek itthon

Írta: Marosréti Ervin, 2018 december 09. (vasárnap) 16:31

Újabb pontok jöttek itthonHarmadik hazai mérkőzését nyerte meg az I. osztályú ifjúsági bajnokságban az ÓAM-Ózdi KC gárdája. A piros-kékek az őszi szezon utolsó hazai találkozóján a Kecskeméttel szemben voltak jobbak. A nagyobb különbség már az első játékrészben kialakult, amelyből a végére négy gólt megtartott a csapat.

Bővebben...

   

Dobogón a serdülő

Írta: Marosréti Ervin, 2018 december 09. (vasárnap) 16:19

Dobogón a serdülőAz utolsó hazai mérkőzését is megnyerte a II. osztály keleti csoportjában az ÓAM-Ózdi KC serdülő csapata. A fiatalok szombaton délután a Balassagyarmatot verték tizenegy góllal, ezzel a bajnokság felénél a táblázat harmadik helyén állnak.

Bővebben...

   

Zsebben a várt pontok

Írta: Marosréti Ervin, 2018 december 07. (péntek) 21:16

Zsebben a várt pontokAz őszi idény eddigi mérkőzésein a Balassagyarmat gárdája megszerezte azokat a pontokat, amelyeket előzetesen terveztek. A nógrádiak edzője szerint azonban Ózdon az is eldől, hogy továbbra is visszafelé kell tekinteniük a táblázaton, vagy tavasszal lesz esélyük arra, hogy komolyabb célokat fogalmazzanak meg. A Gyarmat győzelmi reményekkel utazik szombaton, az őszi idény utolsó fellépésére.

Bővebben...

   

Fontos hazai záróra

Írta: Marosréti Ervin, 2018 december 07. (péntek) 21:14

Fontos hazai záróraA 2018-as naptári esztendő utolsó feladata vár az ÓAM-Ózdi KC NB I/B-s együttesére. A piros-kékek a nyáron alaposan átalakult, megerősödött Balassagyarmatot látják vendégül. A mérkőzésen a két pont megszerzése létkérdés, hogy a bajnokság második felét kedvezőbb helyzetből várhassa a csapat.

Bővebben...

   

Meglepő Székács-siker

Írta: Marosréti Ervin, 2018 december 02. (vasárnap) 21:01

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportAz őszi idény utolsó előtti fordulójában a Kecskemét hazai pályán győzte le a Balmazújvárost, a Székács pedig hatalmas meglepetésre a PLER-t verte pályaválasztóként. A Balassagyarmat jobb volt a Debrecennél, a Mizse és az ÓAM-Ózdi KC pedig megosztozott a pontokon. Az alföldi rangadó az Algyő sikerét hozta, a listavezető pedig Nyíregyházáról is győztesen távozott.

Bővebben...

   

Elhoztuk az egyik pontot

Írta: Marosréti Ervin, 2018 december 02. (vasárnap) 20:57

Elhoztuk az egyik pontotAz első félidőben többnyire az ÓAM-Ózdi KC állt jobban a lajosmizsei bajnokin. A hazaiak azonban 8-11 után fordítani tudtak, és a szünetre átvették a vezetést. A fordulás után a Mizse KC négy góllal is ellépett, de a piros-kékek remek hajrát produkálva visszajöttek a meccsbe, és végül egy pontot elhoztak az alföldi településről.

Bővebben...

   

9 / 196 oldal