Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Bajnokesélyes vendégeként

Írta: Marosréti Ervin, 2019 november 29. (péntek) 14:38

Bajnokesélyes vendégekéntPénteki találkozó vár az ÓAM-Ózdi KC csapatára a keleti csoport 10. fordulójában. A piros-kékek ugyanis ahhoz a Ceglédhez látogatnak, akik szeretnék visszaszerezni élvonalbeli tagságukat. A Pesti-megyei együttes jelenleg a táblázat második helyén áll 13 ponttal, a mieink pedig a keleti csoport 9. helyét foglalják el, nyolc ponttal. A ceglédiek eredménysora ettől függetlenül elég vegyes. Sima győzelmek, és váratlan vereségek, pontvesztések is találhatóak az őszi találkozók során.

Bővebben...

   

ÓAM-Ózdi KC vs. Vecsési SE

Írta: Marosréti Ervin, 2019 november 25. (hétfő) 22:07

ÓAM-Ózdi KC vs. Vecsési SEA férfi kézilabda NB I/B 9. fordulójában a Vecsési SE csapata látogatott a Marosi István Városi Sportcsarnokba. Az ÓAM-Ózdi KC elleni összecsapás végül 27-27-es döntetlennel zárult. A mérkőzés teljes egészében megtekinthető.


Bővebben...

   

Szakál: „elfogytunk a hajrára…”

Írta: Marosréti Ervin, 2019 november 25. (hétfő) 19:13

Szakál: „elfogytunk a hajrára…”A meccs közbeni ötgólos előnyre gondolva kicsúszott egy pont az ÓAM-Ózdi KC kezéből a Vecsés ellen. Ha viszont azt nézzük, hogy az utolsó fél percben az ellenfélnek volt labdája a győzelemhez, akkor valahol reálisnak tűnik a szombati pontosztozkodás. A lefújás után Szakál György vezetőedzőt kérdeztük.

Bővebben...

   

Molnár: "sok labdát ajándékoztunk..."

Írta: Marosréti Ervin, 2019 november 25. (hétfő) 19:09

Molnár: "sok labdát ajándékoztunk..."27-27-es döntetlennel zárult a Vecsés ózdi vendégjátéka az NB I/B-s bajnokság 9. fordulójában. A hatvan perc során mindkét fél eldönthette volna a két pont sorsát, végül ezt egyik csapat sem tette meg. A lefújás után kérdeztük Molnár Józsefet, a Vecsési SE edzőjét.

Bővebben...

   

Tisztán vezet a Kecskemét

Írta: Marosréti Ervin, 2019 november 25. (hétfő) 17:26

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportA keleti csoport 9. fordulója után tovább sűrűsödik a mezőny, hiszen az alsóházban található csapatok közül többen is nyertek. A Cegléd idegenbeli rangadót hozott győztesen, hosszú hetek után pedig a Nyíregyházának is összejött a győzelem. A Kecskemét nyerte a Mizse KC ellen a szomszédvárak rangadóját, Ózdról pedig a Vecsés távozott egy ponttal. A Balassagyarmat ebben a szezonban a Békés ellen aratta az első sikerét, az FTC U21 otthonából pedig a Balmazújváros hozta el a pontokat.

Bővebben...

   

Zsinórban a harmadik iksz

Írta: Marosréti Ervin, 2019 november 25. (hétfő) 17:24

Zsinórban a harmadik ikszA Békés elleni hazai remi, majd a lajosmizsei döntetlen után ismét egy pontot szerzett a férfi kézilabda NB I/B-ben az ÓAM-Ózdi KC együttese. A piros-kékek az első félidőben hátrányból jöttek vissza, majd a második félidő elején már öt góllal is vezettek. A Vecsés ezt a különbséget fokozatosan ledolgozta, a hajrában viszont egyik csapat sem tudta maga javára fordítani az állást.

Bővebben...

   

Ifi: végig esélytelenül

Írta: Marosréti Ervin, 2019 november 25. (hétfő) 17:15

Ifi: végig esélytelenülTizenkét gólos vereséggel zárta legutóbbi hazai mérkőzését az ÓAM-Ózdi KC első osztályú ifjúsági gárdája. A fiatalok ezúttal a Békéssel szemben maradtak alul úgy, hogy a vendégek az első pillanattól kezdve irányították, és kézben tartották a mérkőzést. A piros-kékeknek ezen a délutánon nem volt esélyük a pontszerzésre.

Bővebben...

   

Négy meccs óta veretlenek

Írta: Marosréti Ervin, 2019 november 22. (péntek) 10:26

Négy meccs óta veretlenekAz elmúlt időszakban folyamatos sikerélmények érik a vecsési csapatot. Az utóbbi négy mérkőzésüket veretlenül vívták meg. Hazai pályán győzték a Hatvant, majd Cegléden nyertek egy góllal, ezután pedig Nyíregyházáról hoztak el egy pontot. Egy héttel ezelőtt simán, hat góllal verték az Algyőt, tehát az ózdi vendégjátékuk előtt az önbizalommal nem lesz probléma a vendégeknél. Ez azonban közel sem teszi elbizakodottá az együttest.

Bővebben...

   

Veszélyes ellenfél érkezik

Írta: Marosréti Ervin, 2019 november 22. (péntek) 10:25

Veszélyes ellenfél érkezikKözeledik az őszi hajrá. Az ÓAM-Ózdi KC pedig egy hazai győzelemmel zárkózna a keleti csoportban előtte álló csapatokhoz. A helyzet a szokásos: ismét egy olyan mérkőzés következik, amely előre megjósolhatatlan. A Vecsés tavaly még NB I-es volt, a kerete és a szakmai stábja azonban nyáron átalakult. Nyolc forduló után a táblázat hatodik helyét foglalják el, tíz ponttal. Az utóbbi hetekben viszont sok sikerélmény érte a szombati ellenfelet.

Bővebben...

   

Pontelőnnyel élen a Kecskemét

Írta: Marosréti Ervin, 2019 november 20. (szerda) 10:59

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportA keleti csoport nyolcadik fordulójában az ÓAM-Ózdi KC lajosmizsei vendégjátékát leszámítva elmaradtak a szoros mérkőzések. A Vecsés hattal győzte le az Algyőt, a Hatvan pedig az FTC U21 ellen talált vissza a siker útjára. Békésen viszonylag simán győzött a Kecskemét, a Cegléd pedig nemes egyszerűséggel átrobogott a Nyíregyházán. A hétvége alsóházi rangadóján a Balmazújváros otthon tartotta mindkét pontot a Balassagyarmat ellen.

Bővebben...

   

9 / 217 oldal