Strandkézilabda Torna

Utánpótlás Strandkézilabda Torna 2019

Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Szép fordítás Debrecenben

Írta: Marosréti Ervin, 2019 január 25. (péntek) 20:03

Szép fordítás DebrecenbenMásodik idegenbeli felkészülési mérkőzését is lejátszotta az ÓAM-Ózdi KC NB I/B-s férfi kézilabda-csapata. A tavaszi idényre hangoló piros-kékek vesztett állásból fordítva, háromgólos győzelmet arattak a csoporttárs Debreceni EAC vendégeként. A mieinknél Nyeste és Herczegh egyaránt 8-8 gólt szerzett, de az új kiszemeltek is jó benyomást tettek a szakvezetésre.

Bővebben...

   

Ezüst Barcikáról

Írta: Marosréti Ervin, 2019 január 21. (hétfő) 21:25

Ezüst BarcikárólAz ÓAM-Ózdi KC U14-es csapata felkészülési tornán vett részt Kazincbarcikán. A fiatalok a négycsapatos megmérettetésen előbb három góllal győztek a házigazdák ellen, a döntőben viszont hat találattal alulmaradtak a Hevessel szemben. Gaskó Réka együttese így ezüstérmesként zárta a kupát.

Bővebben...

   

Negyedik hely a Bellér-emléktornán

Írta: Marosréti Ervin, 2019 január 21. (hétfő) 21:21

Negyedik hely a Bellér-emléktornánA csoportmérkőzéseket egy győzelemmel és egy minimális különbségű vereséggel zárta az ÓAM-Ózdi KC serdülő csapata a szombaton megrendezett Bellér László emléktornán. A délutáni helyosztókon Ivády Csaba együttesének nem volt esélye a bronzéremre a Kecskeméti Sportiskola ellen, így a fiatalok végül a negyedik helyen zárták a hazai rendezésű eseményt. A győzelmet a Mezőkövesdi KC szerezte meg, a dél-borsodiak a fináléban négy góllal voltak jobbak a DVTK-Egernél.

Bővebben...

   

Szombaton Bellér László emléktorna

Írta: Marosréti Ervin, 2019 január 15. (kedd) 10:39

Szombaton Bellér László emléktornaA téli időszakban a serdülőknek is felkészülési kupát rendez az Ózdi Kézilabda Club. Január 19-én, szombaton a Bellér László emléktornára hat csapat fogadta el a meghívást. A házigzda ÓAM-Ózdi KC mellett a Kecskeméti Sportiskola, a Dunakeszi, a DVTK-Eger, a Mezőkövesd és a Kazincbarcika korosztályos gárdája lép majd pályára. Az eseményre a belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Bővebben...

   

Előre kell mozdulni tavasszal

Írta: Administrator, 2019 január 13. (vasárnap) 12:16

Előre kell mozdulni tavasszalAz ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabdázói is megkezdték a téli felkészülési munkát. Az NB I/B keleti csoportjában jelenleg tizedik helyen álló ózdiakra a tavaszi nyitányig hathetes ráhangolódó időszak következik, az egyébként nagyon fontos folytatás előtt. A piros-kékek gyengén kezdték a szezont, az utolsó néhány fordulóban viszont megteremtették annak az alapját, hogy a bajnokság második felében elhagyják a kieső zónát.

Bővebben...

   

Dupla PLER-siker a Földi-emléktornán

Írta: Marosréti Ervin, 2019 január 13. (vasárnap) 12:04

Dupla PLER-siker a Földi-emléktornánNagyüzem volt szombaton a Marosi István Városi Sportcsarnokban, hiszen az Ózdi Kézilabda Club, a korábbi évek hagyományait folytatva, ismét megrendezte a Földi Ferenc emléktornát. Az eseményen nyolc U14-es fiú csapat vett részt, amelyek első körben két négyes csoportban, körmérkőzéses formában küzdöttek egymással. Ezután pedig az egyenesági helyosztók következtek.

Bővebben...

   

Gyöngyösi siker a Bencze-emléktornán

Írta: Marosréti Ervin, 2019 január 06. (vasárnap) 12:32

Gyöngyösi siker a Bencze-emléktornánAz új esztendő első kézilabdás eseményén az ÓAM-Ózdi KC U12-es korosztálya lépett pályára. A Marosi István Városi Sportcsarnokban hat együttes részvételével rendezte meg az ózdi klub a Bencze Tamás Emléktornát. Az eseményen két hármas csoportban küzdöttek egymással a csapatok, majd a kialakult sorrend után az egyenes ági helyosztókat tartották meg. A kupát a Gyöngyösi KK gárdája veretlen, magabiztos teljesítménnyel nyerte meg, a Vecsés és a DVTK-Eger előtt. Az ÓAM-Ózdi KC két nehéz csoportmeccs után, a helyosztón jobbnak bizonyult a Kazincbarcikánál, így végül az ötödik helyen zárt a gárda.

Bővebben...

   

Itthon a legkisebbek

Írta: Marosréti Ervin, 2019 január 04. (péntek) 10:23

Itthon a legkisebbekJanuár 6-án az U10-es Kisiskolás Bajnokságban szereplő két csapatunk hazai pályán szerepel. Az Ózdi Kézilabda Club a téli holt szezonban első alkalommal rendez felkészülési tornát a legkisebb csapatoknak. A mieink mellett elfogadta a meghívást a Salgótarján, a DVTK-Eger, a Mezőkövesd, a Kazincbarcika és a Miskolc is. Az ÓAM-Kupa programja 10.30-kor kezdődik, az ingyenesen látogatható torna nagyjából 17 óráig tart. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Bővebben...

   

Szombaton Bencze Tamás emléktorna

Írta: Marosréti Ervin, 2019 január 02. (szerda) 16:59

Bencze Tamas emlektornaTöbb esztendős hagyomány folytatódik az esztendő első szombatján. Az Ózdi Kézilabda Club méltó emléket igyekszik állítani az öt esztendővel ezelőtt, tragikusan fiatalon elhunyt Bencze Tamásnak. Az U12-es korosztály részére kiírt tornán a házigazda ÓAM-Ózdi KC U12 mellett további öt együttes vesz részt. Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várunk, a belépés díjtalan.

Bővebben...

   

ÓAM-Ózdi KC vs. Balassagyarmati Kábel SE

Írta: Marosréti Ervin, 2018 december 11. (kedd) 21:59

ÓAM-Ózdi KC vs. Balassagyarmati Kábel SEJó lett a vége. A férfi kézilabda NB I/B őszi idényének utolsó mérkőzését három góllal megnyerte az ÓAM-Ózdi KC együttese. A piros-kékek hazai pályán 26-23-ra verték a Balassagyarmat csapatát. A mérkőzés teljes egészében megtekinthető.


Bővebben...

   

10 / 198 oldal