Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Sok pontra lesz szükség

Írta: Marosréti Ervin, 2019 február 13. (szerda) 08:26

Sok pontra lesz szükségNehéz helyzetből, de optimistán várja az NB I/B-s kézilabda bajnokság tavaszi rajtját az ÓAM-Ózdi KC csapata. A piros-kékek féltávnál a keleti csoport tizedik helyén állnak, ebből a pozícióból mindenképpen előre kell mozdulniuk az előttünk álló hónapokban. A téli szünetben némi változás történt a keretben: a balszélső Lestál Martin és a belső védő Nyitrai János Nyíregyházán kívánja folytatni a pályafutását, a két játékos pótlására Egerből érkeztek fiatalok. Péter Attila az őszi idényt az NB II-es Füzesabonyban töltötte, tavaszra viszont csatlakozik az ózdiakhoz. Csakúgy, mint az egriek egyik legnagyobb ígérete, Szepesi Noel, aki a felnőtt mezőnyben tovább erősödhet az NB I/B-s bajnokság második felében.

Bővebben...

   

Optimistán várjuk a nyitányt

Írta: Marosréti Ervin, 2019 február 09. (szombat) 19:18

Optimistán várjuk a nyitánytA rajt hetében már nem játszik edzőmérkőzést az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata, így a Balmazújváros elleni találkozóval ebből a szempontból zárult a felkészülés. A csapat a legutóbbi teljesítményt látva bizakodva várhatja a február 16-i nyitányt. A felkészülési időszakot Szakál György vezetőedzővel értékeltük.

Bővebben...

   

Jól sikerült főpróba

Írta: Marosréti Ervin, 2019 február 09. (szombat) 19:11

Jól sikerült főpróbaHazai pályán zárta a téli felkészülési időszakot az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. Szakál György gárdája bő egy héttel a bajnoki nyitány előtt a Balmazújváros ellen hangolt: a főpróba remekül sikerült, hiszen a fiúk szellemes, ötletes, gólgazdag játékkal győzték le a hajdúságiakat. A Székács elleni, rendkívül fontos tavaszi rajtra az önbizalomgyűjtés szempontjából is lényeges volt a jó teljesítmény.

Bővebben...

   

Két pont az első tavaszi hazain

Írta: Marosréti Ervin, 2019 február 07. (csütörtök) 22:30

Két pont az első tavaszi hazainAlsóházi rangadót nyert meg az ÓAM-Ózdi KC csapata az Ifjúsági I. osztályban. A mieink a sereghajtó Orosházával szoros, izgalmas, fordulatos, de sok hibával tarkított mérkőzést játszottak. A piros-kékek a mérkőzés alatt rengeteg ziccert kihagytak, de a hajrában a védekezésben és támadásban is sikerült az ellenfelük fölé kerekedni, így végül értékes győzelemmel zárták a hatvan percet.

Bővebben...

   

Ifi tornát nyertek a serdülők

Írta: Marosréti Ervin, 2019 február 04. (hétfő) 19:45

Ifi tornát nyertek a serdülőkAz ÓAM-Ózdi KC a serdülő csapatával vett részt azon a felkészülési kupán, amelyet Kazincbarcikán rendeztek meg vasárnap délelőtt. A Tóth Attila emléktornán Ivády Csaba legénysége idősebb ellenfelekkel szemben mérhette össze az erejét. A piros-kékek a nap első mérkőzésén előbb a barcikai ifit győzték le, majd a fináléban is a Bőcs KSC ellen is jobbak voltak. Az ÓAM-Ózdi KC így veretlenül nyerte meg az eseményt.

Bővebben...

   

Főnix Kupán az U10

Írta: Marosréti Ervin, 2019 február 04. (hétfő) 19:42

Főnix Kupán az U10Az elmúlt hétvégén a nagy hagyományokkal rendelkező Főnix Kupán is részt vett egy ózdi csapat, az ÓAM-Ózdi KC legkisebb korosztálya, az U10-es csapatunk volt érdekelt a rangos eseményen. Zákányi Zoltán vezetőedző együttese három nap alatt öt mérkőzésen lépett pályára. Az MKSZ által kiadott versenyszabály értelmében itt még nem számolják az eredményt, minden mérkőzés 0-0-s döntetlennel zárul.

Bővebben...

   

Tóth Attilára emlékeztünk

Írta: Marosréti Ervin, 2019 február 04. (hétfő) 19:29

Tóth Attilára emlékeztünkHárom női és három férfi csapat részvételével rendeztek felkészülési kupát Kazincbarcikán. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kézilabda Szövetség korábbi főtitkárról, Tóth Attiláról elnevezett emléktornán összesen négy borsodi együttes vett részt, rajtuk kívül két szabolcsi csapat fogadta el a rendező KKSE meghívását. A hölgyeknél a nyíregyházi Kölcsey DSE nyerte meg az eseményt, a férfiaknál pedig a házigazdák voltak a legjobbak. Az ÓAM-Ózdi KC két NB II-es ellenféllel találkozott: a Kisvárdát hét góllal győzték le a piros-kékek, a Kazincbarcikától viszont egy találattal alulmaradtak a vasárnapi eseményen.

Bővebben...

   

Szoros szezonnyitó

Írta: Marosréti Ervin, 2019 február 03. (vasárnap) 13:38

Szoros szezonnyitóAz ózdi összecsapáshoz hasonlóan idegenben is szoros találkozót játszott egymással az ÓAM-Ózdi KC és a DVTK-Eger ifjúsági együttese. Az I. osztály tavaszi nyitányán a házigazda hevesiek a szünetben két góllal álltak jobban, amit további kettővel fejeltek meg a fordulás után. Sajnos a piros-kékek nagyon sok ziccert elhibáztak, így nem sikerült meglepetést okozni az új esztendő első mérkőzésén.

Bővebben...

   

Emlékezés Tóth Attilára

Írta: Marosréti Ervin, 2019 február 01. (péntek) 13:26

Emlékezés Tóth AttiláraEgy napon belül ifjúsági és felnőtt felkészülési kupát is rendeznek Kazincbarcikán, ahová az ÓAM-Ózdi KC is meghívást kapott. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kézilabda Szövetség, egykori főtitkáráról, Tóth Attiláról elnevezett emléktornán a piros-kékek az ifjúsági mezőnyben a serdülőkkel képviseltetik magukat, a nap második felében pedig az NB I/B-s felnőtt csapatunk játszik két találkozót. A házigazda Kazincbarcika és az ugyancsak NB II-es Kisvárda lesz az ellenfél.

Bővebben...

   

Szoros győzelem Gyarmaton

Írta: Marosréti Ervin, 2019 január 30. (szerda) 20:56

Szoros győzelem GyarmatonÚjabb csoporttárs ellen, ismét idegenben folytatta a felkészülési munkát az ÓAM-Ózdi KC NB I/B-s férfi kézilabda csapata. A piros-kékek Debrecen után Balassagyarmaton is győzni tudtak, méghozzá 31-30-ra. A találkozón a legeredményesebb ózdi játékos Pánczél Zoltán volt, a kilenc gólt lőtt a gyarmati kapuba. Szakál György együttese vasárnap a kazincbarcikai, Tóth Attila emléktornán is pályára lép.

Bővebben...

   

10 / 199 oldal