Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Dupla pontokért megy

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 04. (csütörtök) 21:12

Dupla pontokért megyFontos kérdésekre ad majd választ a férfi kézilabda NB I/B-ben a 19. forduló. Szombaton az ÓAM-Ózdi KC csapata a tavaszi idényben mély gödörbe került Debreceni EAC vendége lesz. A hajdúságiak a bajnokság második felében még nem szereztek pontot, így stabil középcsapatból kiesőjelöltek lettek. Amennyiben a piros-kékeknek sikerül elhozni a pontokat a Hajdúságból, úgy szinte biztos, hogy a DEAC az ÓAM-Ózdi KC mögött marad a végelszámoláskor.

Bővebben...

   

Csepelen maradtak a pontok

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 04. (csütörtök) 18:58

Kézilabda Országos Serdülő BajnokságA bronzéremért zajló párharc még dőlt el, Csepelen az ÓAM-Ózdi KC serdülő együttese nem tudta lezárni ezt a versenyfutást. A fővárosaik ugyanis kétgólos győzelmet arattak a piros-kékek felett, így három fordulóval a vége előtt négy pontra csökkentették az egymással szembeni különbséget. A hajrára fordulva azonban így is Ivády Csaba csapata van kedvezőbb helyzetben.


Bővebben...

   

Menekülők verték az éllovasokat

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 02. (kedd) 16:29

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportMeglepetésekben bővelkedett a keleti csoport 18. fordulója, hiszen a listavezető Orosháza Mizsén hagyta a pontokat, a Békés pedig Balassagyarmatról távozott üres zsákkal. A sereghajtó Székácsot ezúttal a Kecskemét verte, Ózdról pedig a PLER Budapest vitte el a pontokat. Nyíregyházán az Algyő, Debrecenben pedig a Balmazújváros nyert. A bajnokság hajrájához érkezve a 13 pontos ÓAM-Ózdi KC a táblázat 9. helyét foglalja el.

Bővebben...

   

Végig futni kellett…

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 02. (kedd) 16:25

Végig futni kellett…Nem sikerült az újabb bravúr, a tavaszi szezonban elszenvedte első hazai vereségét az ÓAM-Ózdi KC csapata. A keleti csoport második helyén álló PLER Budapesttel szemben folyamatosan hátrányban játszott Szakál György gárdája, amikor sikerült közel kerülni a PLER-hez, akkor rendre rossz döntések, megoldások születtek. Ennek eredményeképp a fővárosiak ötgólos sikerével zárult a meccs.

Bővebben...

   

Hatvan perc, kilencvenöt gól

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 28. (csütörtök) 19:50

Hatvan perc, kilencvenöt gólAz őrült rohanásból a Gyöngyös ifjúsági csapata jött ki jobban az I. osztály csütörtöki mérkőzésén. Az ÓAM-Ózdi KC hiába lőtt 45 gólt a hevesi vendégjáték alkalmával, a pontszerzéshez ez is kevésnek bizonyult. A gyöngyösiek ugyanis kereken félszáz találattal terhelték meg a piros-kékek kapuját.

Bővebben...

   

Az ezüstre hajtanak

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 28. (csütörtök) 16:53

Az ezüstre hajtanakAz előző bajnokságban a nyugati csoportban volt dobogós a PLER Budapest csapata, ezt a teljesítményt megismételheti, sőt felül is múlhatja idén Keleten. Ehhez azonban szorgosan gyűjtögetni kellene a pontokat, hiszen a listavezető Orosháza mögött nagy a tülekedés. A fővárosiak mestere szerint az ÓAM-Ózdi KC hazai pályán sokkal veszélyesebbnek tűnik, mint távol az otthonától.

Bővebben...

   

Algyő, Békés, PLER?

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 28. (csütörtök) 16:51

Algyő, Békés, PLER?A dobogón, vagy az élmezőnyben tanyázó csapatok közül kettőt már „elkapott” a tavaszi idényben az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. Ha valóban három a magyar igazság, akkor az Algyő és a Békés után a PLER Budapest ellen sem esélytelenek a piros-kékek. A fővárosiak erős kerettel érkeznek, a bajnokság második felében csak elvétve botlottak, így szoros, izgalmas és kiélezett találkozóra van kilátás a keleti csoport 18. fordulójában.

Bővebben...

   

Újabb lépés a dobogó felé

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 27. (szerda) 20:09

Újabb lépés a dobogó felé5-5-ig volt szoros az ÓAM-Ózdi KC serdülő csapatának PLER elleni, hazai bajnokija. Ezután a piros-kékek elléptek, és az szünetre jelentős előnyt szereztek. A fordulás után a fővárosaik csökkentetni tudtak a hátrányukon, mivel a mieink felforgatott összeállításban játszottak. Az ózdi győzelmet azonban így sem fenyegette veszély.

Bővebben...

   

Orosházi FKSE vs. ÓAM-Ózdi KC

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 25. (hétfő) 21:02

Orosházi FKSE vs. ÓAM-Ózdi KCNem sikerült meglepetést okozni a férfi kézilabda NB I/B 17. fordulójában. Az ÓAM-Ózdi KC 15-12-es első félidő után 33-20-ra kapott ki a listavezető Orosháza vendégeként. A mérkőzés felvétele teljes egészében megtekinthető.Bővebben...

   

Bravó U12

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 25. (hétfő) 20:52

Bravó U12Egyre szebben muzsikál az ÓAM-Ózdi KC U12-es korosztálya. Erről hazai környezetben a szülők, nagyszülők és az érdeklődők is meggyőződhettek. A Kulcsár Anita Régió ózdi fordulójában Zákányiné Bányász Henrietta együttese előbb a MISI SC-t verte szoros küzdelemben, a SZEPA KSE ellen viszont sikerült nagyobb gólarányú győzelmet aratni.

Bővebben...

   

10 / 204 oldal