Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Értékes pont Lajosmizséről

Írta: Marosréti Ervin, 2019 november 20. (szerda) 10:54

Értékes pont LajosmizsérőlVégig szoros mérkőzést játszott az élmezőnyhöz tartozó Lajosmizse otthonában az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. Az izgalmas végjátékban mindkét csapatnak megvolt az esélye, hogy megszerezze a győzelmet, a találkozó végül döntetlennel zárul. A piros-kékeknek az Algyő és a Békés elleni hazai remi után ez volt az őszi szezonban a harmadik iksz.

Bővebben...

   

ÓAM-Ózdi KC vs. Mezőkövesdi KC

Írta: Marosréti Ervin, 2019 november 13. (szerda) 17:39

ÓAM-Ózdi KC vs. Mezőkövesdi KCIsmét tétmérkőzésen fogadott NB I-es ellenfelet az ÓAM-Ózdi KC csapata. A Magyar Kupa harmadik fordulójában ugyanis az élvonalban jelenleg 11. Mezőkövesdi KC volt az ellenfél. A 33-22-es vendéggyőzelemmel véget ért mérkőzés teljes egészében megtekinthető

Bővebben...

   

Szakál: "Jó meccsterhelés volt..."

Írta: Marosréti Ervin, 2019 november 13. (szerda) 17:28

Szakál: "Jó meccsterhelés volt..."A sok hiba, eladott labda miatt volt elégedetlen Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC -  Mezőkövesd Magyar Kupa mérkőzés után. A piros-kékek az erőviszonyoknak megfelelően 11 gólos vereséggel zárták a magasabb osztályú ellenféllel szembeni mérkőzést.

Bővebben...

   

Buday: "Gratuláltam a játékosaimnak..."

Írta: Marosréti Ervin, 2019 november 13. (szerda) 17:26

Buday: "Gratuláltam a játékosaimnak..."Tizenegy gólos győzelemmel zárta a kedd esti Magyar Kupa mérkőzést Ózdon a Mezőkövesdi KC együttese. A 33-22-es vendéggyőzelem után kértük értékelésre Buday Dánielt, a dél-borsodiak vezetőedzőjét.


Bővebben...

   

Érvényesült a papírforma

Írta: Marosréti Ervin, 2019 november 13. (szerda) 17:21

Érvényesült a papírformaAz osztálykülönbség megmutatkozott a keddi Magyar Kupa mérkőzésen. A sorozat harmadik fordulójában az NB I-es Mezőkövesdi KC végig vezetve, végül 11 gólos különbséggel győzte le az ÓAM-Ózdi KC-t a Marosi István Városi Sportcsarnokban. A piros-kékek csak bizonyos időszakban tudták szorosan viszonylag szorosan tartani a találkozót. A párharcból az MKC jutott tovább a következő körbe.

Bővebben...

   

Qatch: beszálltak a serdülők

Írta: Marosréti Ervin, 2019 november 11. (hétfő) 20:11

Qatch: beszálltak a serdülőkAz ÓAM-Ózdi KC - Békés NB I/B-s felnőtt mérkőzés szünetében ismét közelebb kerülhettek a szurkolók és az érdeklődők a Teqball asztalon játszott Qatch-hez. Ezúttal viszont már az ÓAM-Ózdi KC serdülő korú játékosai is ott voltak az asztal mögött, mellett.

Bővebben...

   

Komolyan veszik a kupát

Írta: Marosréti Ervin, 2019 november 11. (hétfő) 19:22

Komolyan veszik a kupátA Mezőkövesd férfi kézilabda csapata az élvonalbeli bajnokságban eddig egy győzelmet aratott, kétszer döntetlennel zárt, és öt alkalommal kénytelen volt vesztesen elhagyni a pályát. Az eddig megszerzett négy pont a 11. helyezésre elegendő. A Magyar Kupában a dél-borsodiak most csatlakoznak a mezőnyhöz, és mivel alacsonyabb osztályú ellenféllel találkoznak, természetesen ők számítanak a megyei rangadó esélyesének.

Bővebben...

   

NB I-es ellenfél érkezik

Írta: Marosréti Ervin, 2019 november 11. (hétfő) 19:18

NB I-es ellenfél érkezikA férfi kézilabda Magyar Kupa sorozata a harmadik fordulónál tart, az ÓAM-Ózdi KC együttese viszont már a negyedik találkozója előtt áll. A piros-kékek az NB II-es Nyírbátor vendégeként egy hétgólos (22-29) győzelemmel kezdték a menetelést még a selejtezőben, ezután az ugyancsak harmadosztályú Kisvárda következett: hatgólos siker, 24-30. Legutóbb a csoporttárs Balassagyarmat ellen hazai körülmények között született meg az újabb győzelem, méghozzá 29-28-ra. Az viszont tény, hogy a legnehezebb feladat most következik, hiszen kedden az NB I-es bajnokságban jelenleg 11. helyen álló Mezőkövesdi KC látogat Ózdra.

Bővebben...

   

Három iksz a hétvégén

Írta: Marosréti Ervin, 2019 november 11. (hétfő) 19:13

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportTovábbra is szoros, kiélezett mérkőzéseket hoznak a párharcok az NB I/B-s bajnokság keleti csoportjában. A 7. fordulóban három pályán is döntetlennel zárult a hétvégi hatvan perc. Az ÓAM-Ózdi KC a Békéssel, a Nyíregyháza a Vecséssel, a Hatvan pedig a Cegléddel remizett. A Kecskemét viszont simán verte hazai pályán a Balmazújvárost, az Algyő szoros meccsen a Lajosmizsét, és az FTC U21 is megizzadt a Balassagyarmattal szempont. A táblázatot élén a Kecskemét, az Algyő és a Lajosmizse egyaránt tíz pontos, az ÓAM-Ózdi KC a nyolcadik, hat ponttal.

Bővebben...

   

OSB: Zárkózás az élmezőnyhöz

Írta: Marosréti Ervin, 2019 november 11. (hétfő) 19:05

OSB: Zárkózás az élmezőnyhözÖtgólos félidei vezetés után, tíz találatos különbséggel győzte le az ÓAM-Ózdi KC csapata a legutóbbi fordulóban a Csepelt. A fővárosiak csak helyenként tudták megnehezíteni a piros-kékek dolgát, a szombati találkozón a győzelem egy pillanatig sem forgott veszélyben. Ivády Csaba legénysége hét forduló után öt győzelemmel és két vereséggel, 10 ponttal jelenleg a II. osztály hatodik helyén áll.

Bővebben...

   

10 / 217 oldal