Adó 1%

Támogasd adód 1%-ával az Ózdi KC utánpótlását
Kedves Barátaink!

Az Ózdi Kézilabda Club idén is várja az adó 1%-ának felajánlását.
Amikor rendelkezik, gondoljon ránk, segítsége sokat jelent a számunkra.

Köszönettel, az
Ózdi Kézilabda Club

Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

OSB: Továbbra is a dobogón

Írta: Marosréti Ervin, 2018 december 02. (vasárnap) 14:36

Továbbra is a dobogónAz esztendő utolsó idegenbeli mérkőzésén is győzni tudott az ÓAM-Ózdi KC serdülő együttese. Ivády Csaba gárdája Lajosmizsén már az első 25 perc után is négy góllal vezetett, ezt az előnyt a fordulás után sikerült megtriplázni. Ezzel a sikerrel a csapat őrizi harmadik helyét a II. osztály keleti csoportjában.

Bővebben...

   

Sokáig partiban a PLER-el

Írta: Marosréti Ervin, 2018 december 02. (vasárnap) 14:29

Sokáig partiban a PLER-elA hajrára fordulva még fej-fej mellett haladt egymás mellett az ÓAM-Ózdi KC és a PLER ifjúsági gárdája. Az I. osztályú találkozón az utolsó tíz perc a hazaiaké volt, akik végül hétgólos győzelmet arattak. A piros-kékek tartalékosan is megnehezítették a jóval esélyesebbnek tartott fővárosiak dolgát, amiért a csapatot dicséret illet.

Bővebben...

   

Alsóházi csata következik

Írta: Marosréti Ervin, 2018 november 29. (csütörtök) 21:29

Alsóházi csata következikEgyaránt négy ponttal rendelkezik a Lajosmizse és az ÓAM-Ózdi KC csapata az egymás elleni találkozó előtt. Az alföldiek eddig a Székácsot győzték le, Nyíregyházán és hazai pályán a PLER ellen szereztek pontot. A piros-kékek a szabolcsiakat és két hete a Debrecent verték. A két együttes egymás mögött a kieső helyeken tanyázik, de egy győzelemmel mindkét csapat visszakapná a reményt.

Bővebben...

   

Balmazújvárosi KK vs. ÓAM-Ózdi KC

Írta: Marosréti Ervin, 2018 november 29. (csütörtök) 19:09

Balmazújvárosi KK vs. ÓAM-Ózdi KCAz NB I/B-s bajnokság 9. fordulójában az ÓAM-Ózdi KC csapata Balmazújvárosban vendégszerepelt. A végletekig kiélezett találkozót a hazaiak az utolsó percben fordítva, 24-23-ra nyerték meg. A mérkőzés felvétele teljes egészében megtekinthető.


Bővebben...

   

Győztek az éllovasok

Írta: Marosréti Ervin, 2018 november 25. (vasárnap) 21:23

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportA keleti csoport kilencedik fordulójának mérkőzéseit rendezték meg a mögöttünk hagyott hétvégén. A Kecskemét hazai körülmények között múlta felül az Algyőt, a Békés pedig szoros csatában győzött a Nyíregyháza ellen. A PLER biztosan verte a Balassagyarmatot, az Orosháza pedig a Székács gárdáját. Vasárnap a DEAC otthon tartotta a pontokat a Lajosmizsével szemben, az ÓAM-Ózdi KC pedig Balmazújvárosban szenvedett minimális különbségű vereséget.

Bővebben...

   

U12: szépen alakulunk

Írta: Marosréti Ervin, 2018 november 25. (vasárnap) 21:20

U12: szépen alakulunkMindkét mérkőzését megnyerte a Kulcsár Anita régió vasárnapi fordulójában az ÓAM-Ózdi KC U12-es együttese. A Gyermek Bajnokságban ezen a hétvégén Hajdúböszörményben találkoztak egymással a riválisok. Zákányiné Bányász Henrietta csapata a Berettyóújfalut szorosan, a házigazda böszörményieket pedig egy góllal győzték le.

Bővebben...

   

Őrült végjátékban ment el

Írta: Marosréti Ervin, 2018 november 25. (vasárnap) 21:17

Őrült végjátékban ment elPont, vagy pontok csúsztak ki az ÓAM-Ózdi KC zsebéből Balmazújvárosban. A keleti csoport 9. fordulójában a hazaiak az első félidőben ötgólos előnyt szereztek, amit a piros-kékek a fordulás után hamar ledolgoztak. Ezután őrült csata zajlott a pályán, a mérkőzést mindkét fél megnyerhette volna. Kilenc másodperccel a lefújás előtt, 23-23-nál a mieink labdát vesztettek, a hajdúságiak pedig egy gyors kontra végén, a dudaszó előtt megszerezték a győztes találatot.

Bővebben...

   

Szoros vereség az éllovasnál

Írta: Marosréti Ervin, 2018 november 25. (vasárnap) 18:43

OSB: alföldi nyitányAz első játékrész után még együtt álltak a csapatak, a fordulást követően viszont a Mezőkövesdi KC otthon tartotta a bajnoki pontokat az ÓAM-Ózdi KC-val szemben. A serdülő bajnokság 9. fordulójában a mieink nagyon sok hibával kézilabdáztak, ez pedig nem fért bele a veretlenül listavezető kövesdiek otthonában.

Bővebben...

   

U14: két szoros győzelem

Írta: Marosréti Ervin, 2018 november 25. (vasárnap) 18:39

Kézilabda - GyermekbajnokságÚjabb fordulót játszottak az U14-es Gyermek Bajnokságban. Az ÓAM-Ózdi KC csapata a nyíregyházi forduló során a házigazdák első számú együttesével, valamint a Mezőkövesddel csapott össze. A fiúk két nagyszerű győzelmemmel zárták a napot, így 10 ponttal a 4. helyen állnak a Keleti B csoportban.

Bővebben...

   

Fontos, értékes siker

Írta: Marosréti Ervin, 2018 november 23. (péntek) 21:51

Fontos, értékes sikerA háromgólos félidei vezetését a végére megháromszorozta az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata a Cegléd elleni hazai bajnokin. A piros-kékek az első néhány percet leszámítva végig vezettek, kézben tartották a mérkőzést. Ettől függetlenül a találkozó sokáig szoros volt, az utolsó tíz percben azonban kinyílt az olló, Kerekes Rolandék ilyen arányban is megérdemelten győzték le a Pest-megyei riválist.

Bővebben...

   

10 / 196 oldal