Strandkézilabda Torna

Utánpótlás Strandkézilabda Torna 2019

Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Újabb értékes hazai siker

Figyelem! új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatEmail

Újabb értékes hazai sikerA tavaszi idényben továbbra is őrzi hibátlan hazai mérlegét az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági gárdája. Szakál Dániel együttese kedden délután azt a Nyíregyházát látta vendégül, amellyel a forduló előtt egyforma pontszámmal állt a táblázaton. A szabolcsi városban ősszel döntetlent játszott a két gárda, ezúttal viszont a mieink akarata érvényesült. Végig vezetve, jobban kézilabdázva, megérdemelten tartották itthon a két bajnoki pontot. A piros-kékek legeredményesebb játékosa ezúttal a tízgólos Molnár Ádám volt, de több jó teljesítmény is kellett ahhoz, hogy a jó erőkből álló Nyíregyházát sikerüljön legyőzni.

Ifjúsági I. osztály,
Keleti csoport, 18. forduló
ÓAM-Ózdi KC – Nyíregyháza SN Kft. 34-30 (18-14)
Ózd, 100 néző. V.: Dulai Á., Pisák B.

ÓAM-Ózdi KC: Pintér K. – Molnár Á. (10), Bárdos M. (1), Tóth P. (6), Kovács L. (5), Kerekes R. (7), Molnár L. (2). Csere: Nagy P. (k), Sebők K. (1), Miklós M. (1), Farkas (1), Kónya D. (-), Bárdos B. (-). Edző: Szakál Dániel.
Nyíregyháza: Both P. – Tamás M. (6), Bereznai (2), Fábián V. (1), Hegyesi (5), Tóth B. (1), Fórizs R. (7). Csere: Balogh B. (k), Barkó Cs. (3), Csikós (1), Losonczi (1), Mezősi (-), Dolgos B. (-), Horváth B. (3), Baráth G. (-). Edző: Bécsi János.

Hétméteresek: 4/2, ill. 1/1.
Kiállítások: 4 perc, ill. 6 perc.

Szakál Dániel: - A meccs elején nagyon jól összeállt a védekezés, ami megalapozta a továbbiakat. Hullámvölgyeket ugyan ezen a délutánon is átéltünk, de a rossz periódusok rövidebbek voltak, mint korábban. Összességében végig vezetve, megérdemelten győztük le hazai közönség előtt a Nyíregyházát.
Bécsi János: - Gyorsabb, frissebb, dinamikusabb játék jellemezte a hazai csapatot. A mi játékosainknak öt nap alatt ez már a negyedik mérkőzésük volt a különféle korosztályos bajnokságokban, ami érezhető volt a fiúkon. Sok volt a technikai hiba, a rossz megoldást, így a vendéglátók sikere teljesen megérdemelt.