Strandkézilabda Torna

Utánpótlás Strandkézilabda Torna 2019

Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Csatlakozni a középmezőnyhöz

Figyelem! új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatEmail

Csatlakozni a középmezőnyhözAz Algyő elleni siker után pozitív töltettel várja az újabb megmérettetést az ÓAM-Ózdi KC együttese. Az NB I/B-s bajnokság 15. fordulójában szokatlan időpontban lépnek pályára a piros-kékek a riválissá előlépett Kecskemét vendégeként. Az alföldi klub a Messzi István Sportcsarnok zsúfoltsága miatt ezúttal az elmúlt időszakban megszokottá vált pénteki időpontot sem tudta biztosítani, ezért a két együttes már csütörtökön 19 órakor összeméri az erejét.

Az erőviszonyok kiszámíthatatlanok: ősszel Ózdon a KTE győzött 26-25-re, tavasszal viszont a mieink eddig négy pontot szereztek, Ocsovai Zsolt együttese pedig csupán kettőt. A pillanatnyi forma dönt ezen az estén is, a mieink optimistán várják a kecskeméti fellépést.

- A heti felkészülési ritmust mindenképpen változtatja, felborítja, hogy hét közben lépünk pályára, de ehhez alkalmazkodni kell – fogalmazott Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője. – Erre azonban semmit nem foghatunk, hiszen hónapok óta tudjuk, hogy Kecskeméten csütörtökön lesz a mérkőzés. A tavaszi események alapján kijelenthető, hogy ismét egy háromesélyes meccs vár ránk. A két csapat az utóbbi években is szoros csatákat vívott egymással, a táblázaton pedig csupán két pont választ el minket a következő ellenfelünktől. Úgy vélem, hogy ismét a védekezés hatékonysága lehet a döntő faktor, a számunkra rendkívül fontos hatvan perc alatt. Egy újabb győzelemmel csatlakozhatnánk a középmezőnyhöz, ami rendkívül fontos lenne a folytatás szempontjából. Nagyon nehéz meccs lesz, a Kecskemét hazai körülmények között roppant erős, akár öt-hat gólos előny vagy hátrány sem jelenti majd azt, hogy lefutott lenne a találkozó. Mindenki motivált, sikerre éhes, bízom benne, hogy jó eredménnyel térhetünk haza az alföldi városból.

A KTE-Piroska szörp – ÓAM-Ózdi KC találkozó tehát csütörtökön este hét órától kezdődik a Messzi István Sportcsarnokban. A meccset Földesi Csaba és Halász András sporttársak vezetik majd.