Strandkézilabda Torna

Utánpótlás Strandkézilabda Torna 2019

Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Lemásolnánk a tavalyit

Figyelem! új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatEmail

Lemásolnánk a tavalyitAz előző bajnokságban a szezon egyik legemlékezetesebb sikerét aratta az ÓAM-Ózdi KC a Békés ellen. Az a találkozó nagyon szép emlék, de a piros-kékeknek a jelenben is bizonyítani kell. A tavaszi hazai meccsek egyelőre nagyszerűn sikerültek, ezt a sormintát kell folytatni a szombati mérkőzésen. A jelenleg ezüstérmes helyen álló Békéssel szemben szoros, izgalmas, kiélezett összecsapásra lehet számítani.

- A Békés továbbra is az egyik favoritja a bajnokságnak, bár van némi lemaradásuk, de még mindig álmodozhatnak a feljutásról. Jó erőkből álló ellenfél érkezik hozzánk, két komplett, hasonló képességű sorral – utalt az ellenfél erősségeire Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője. - Ettől függetlenül hazai körülmények között az elmúlt években mindig ki-ki meccset játszottunk velük. Most sem lesz ez másképp. Jól ismerjük egymást, túl sok meglepetésre egyik oldalon sem lehet számítani. Lényeges lesz a jó kapusteljesítmény, amely akár döntő faktor is lehet szombaton este. Van miért törlesztenünk az alföldiekkel szemben, hiszen ősszel náluk szenvedtük a legnagyobb különbségű vereségünket. Azon a találkozón rengeteg ziccert hagytunk ki, ami egyáltalán nem fér bele egy ilyen riválissal szemben. Most sem, hiszen szeretnénk folytatni a jó hazai sorozatunkat, bízom benne, hogy idén a harmadik meccsünket is le tudjuk hozni pályaválasztóként. Nagyon nehéz lesz, de kétszer már sikerült itthon jó teljesítménnyel előrukkolni. Most azonban a korábbiakhoz képest is koncentráltabb, pontosabb játékra lesz szükségünk.

A szombaton 18 órakor kezdődő összecsapáson Szalállas Alex és Varasi Levente Zoltán sporttársak fújják majd a sípot a Marosi István Városi Sportcsarnokban.