Adó 1%

Támogasd adód 1%-ával az Ózdi KC utánpótlását
Kedves Barátaink!

Az Ózdi Kézilabda Club idén is várja az adó 1%-ának felajánlását.
Amikor rendelkezik, gondoljon ránk, segítsége sokat jelent a számunkra.

Köszönettel, az
Ózdi Kézilabda Club

Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Felnőtt csapat hírei

Végig vezetve, értékes siker

Figyelem! új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatEmail

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 18. (csütörtök) 19:01

Végig vezetve, értékes sikerÚjabb fontos, hazai győzelmet aratott az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek a keleti csoport 20. fordulójában, hétközi mérkőzésen győzték le a táblázat hatodik helyén álló Balmazújvárost. A mieink ezzel levegőhöz jutottak, eltávolodtak a kieső zónából, és most már nem csupán hátra, hanem fél szemmel előre is lehet tekintgetni.

Bővebben...

 

Fiatalon a középmezőnyben

Figyelem! új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatEmail

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 16. (kedd) 20:38

Fiatalon a középmezőnybenA dobogóra nem érhet oda, a kiesés réme pedig egyáltalán nem fenyegeti a Balmazújváros csapatát a szerdai ózdi vendégjáték előtt. Ebből a szempontból tehát abszolút nyugodtan várhatják az újabb idegenbeli fellépést, ahol tovább csiszolhatják a fiatal együttesüket. Eredménykényszer nincs rajtuk, ez akár mindkét irányba elsülhet a hétközi összecsapáson.

Bővebben...

 

El a veszélyzónából!

Figyelem! új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatEmail

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 16. (kedd) 20:36

El a veszélyzónából!Győzni kell szerdán a Balmazújváros ellen. A keleti csoport 20. fordulójából, tíz nappal előrehozott mérkőzésen az ÓAM-Ózdi KC csapata a Balmazújváros gárdáját fogadja a Marosi István Városi Sportcsarnokban. A két csapat két csapatot két helyezés és a négy pont választja el a táblázaton. Az újvárosok gyakorlatilag bebetonozták magukat a hatodik helyre, a mieinknek viszont még menekülni kell az üldözőkkel szemben. Erre itt az újabb alkalom.

Bővebben...

   

Jól alakult hétvége

Figyelem! új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatEmail

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 07. (vasárnap) 12:04

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportA mezőny második feléhez tartozó csapatok közül többen is eredménytelenül szerepeltek a keleti csoport 19. fordulójában, ebből a szempontból még többet ér az ÓAM-Ózdi KC debreceni sikere. A Kecskemét négy góllal verte a Nyíregyházát, a bajnokesélyes Orosháza pedig hattal a Balassagyarmatot. A Balmazújváros otthon kapott ki az Algyőtől, a Békés több nyeretlen meccs után a Székácsot verte, míg a PLER Budapest szoros találkozón a Mizsét múlta felül.

Bővebben...

 

Vendégként először sikerült!

Figyelem! új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatEmail

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 07. (vasárnap) 11:58

Vendégként először sikerült!A biztos bennmaradás szempontjából nagyon fontos győzelmet aratott az ÓAM-Ózdi KC Debrecenben. A hajdúságiak ellen az első félidő után négy, majd a második játékrészben már hattal is vezettek a piros-kékek. A vége mégis szoros lett, de a győzelemért járó pontokat sikerült elhozni az egyetemi sportcsarnokból. És ez a lényeg!

Bővebben...

   

1 / 272 oldal