Strandkézilabda Torna

Utánpótlás Strandkézilabda Torna 2019

Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Felnőtt csapat hírei

Az elmúlt évtized legjobb helyezése

Figyelem! új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatEmail

Utolsó frissítés: 2019 június 16. (vasárnap) 10:13 Írta: Marosréti Ervin, 2019 június 16. (vasárnap) 10:09

Az elmúlt évtized legjobb helyezéseRoppant sűrű mezőnyben végül a hatodik helyen fejezte be az NB I/B-s férfi kézilabda bajnokságot az ÓAM-Ózdi KC felnőtt férfi kézilabda-csapata. Ha a statisztikát nézzük – amely azért mindig beszédes – a piros-kékek ezzel a teljesítménnyel a mögöttünk hagyott évtized legjobb eredményét érték el a keleti csoportban. Elsősorban a kiegyensúlyozott, jó tavaszi szereplésnek, és néhány hazai bravúrnak köszönhetően.

Bővebben...

 

Bennmaradás vs. Hatodik hely

Figyelem! új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatEmail

Utolsó frissítés: 2019 május 18. (szombat) 20:05 Írta: Marosréti Ervin, 2019 május 17. (péntek) 21:47

Bennmaradás vs. Hatodik helyAz ÓAM-Ózdi KC nyugodtan utazhat az északi rangadóra, a keleti csoport záró fordulójában. A mieink szempontjából „csak” helyosztónak számít a hatvan perc, ezzel szemben a gyarmatiak a bennmaradás megszerzéséért harcolnak. A két fél mindig nagy csatát vívott egymással, ősszel a piros-kékek 26-23-ra győztek hazai körülmények között. Vélhetően vasárnap délután is hasonlóan szoros, izgalmas mérkőzést játszhatnak a csapatok.

Bővebben...

 

ÓAM-Ózdi KC vs. Mizse KC

Figyelem! új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatEmail

Írta: Marosréti Ervin, 2019 május 13. (hétfő) 20:17

ÓAM-Ózdi KC vs. Mizse KCÖtgólos hátrányt ledolgozva, öt gólos sikerrel búcsúzott hazai közönségétől az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A Mizse KC ellen, 35-30-ra megnyert összecsapás után biztossá vált, hogy a piros-kékek biztosan bennmaradnak az NB I/B-ben, sőt akár egy jó helyezés is elérhető az utolsó fordulóban. A Mizse elleni találkozó teljes egészében megtekinthető.

Bővebben...

   

Három hazai, három vendég

Figyelem! új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatEmail

Írta: Marosréti Ervin, 2019 május 13. (hétfő) 20:10

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportAz utolsó előtti, szám szerint a 21. forduló mérkőzéseit bonyolították le a férfi kézilabda NB I/B-ben: a bajnok Orosháza öt góllal győzte le a Nyíregyházát, a Kecskemét pedig négygólos sikerrel zárta a balmazújvárosi kirándulást. A PLER kiütötte a sereghajtó Székácsot, Debrecenből a Balassagyarmat, Békésről pedig az Algyő vitte el a pontokat. Az ÓAM-Ózdi KC ötgólos győzelemmel búcsúzott saját közönségtől a Mizse elleni találkozón.

Bővebben...

 

Ötgólos hátrányból ötgólos siker

Figyelem! új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatEmail

Írta: Marosréti Ervin, 2019 május 13. (hétfő) 20:04

Ötgólos hátrányból ötgólos sikerNehezen indult, magabiztos győzelemmel zárult az NB I/B-s bajnokságban az ÓAM-Ózdi KC utolsó a hazai fellépése. A Mizse KC elleni találkozón az első harminc percben a vendég alföldi együttes dominált, a második félidőben viszont a piros-kékek átrohantak Nagy Károly csapatán. Ezzel a győzelemmel akár még az előkelő hatodik helyen is zárhatja a bajnokságot a csapat. Ehhez a záró fordulóban, Balassagyarmaton is nyerni kell.

Bővebben...

   

1 / 274 oldal