Algyő, Békés, PLER?

Algyő, Békés, PLER?A dobogón, vagy az élmezőnyben tanyázó csapatok közül kettőt már „elkapott” a tavaszi idényben az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. Ha valóban három a magyar igazság, akkor az Algyő és a Békés után a PLER Budapest ellen sem esélytelenek a piros-kékek. A fővárosiak erős kerettel érkeznek, a bajnokság második felében csak elvétve botlottak, így szoros, izgalmas és kiélezett találkozóra van kilátás a keleti csoport 18. fordulójában.

- Ismét egy remek csapattal találkozunk hazai pályán, amely a keleti csoportban vélhetően magabiztosan szerzi meg az ezüstérmet. Kiváló, NB I-es tapasztalattal rendelkező játékosok alkotják a PLER együttesét – fogalmazott Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője. - A téli szünetben végrehajtott igazolásoknak köszönhetően tovább erősödtek, amit a tavaszi eredménysoruk is bizonyít. Eddig csupán három pontot vesztettek, tehát egységes, jó játékerőt képviselő riválissal találkozunk. Hazai körülmények között azonban szerencsére jól megy mostanában. Bízunk benne, hogy ezt a pozitív szériát most is folytatni tudjuk majd. Lényeges lesz a jó kapusteljesítmény, és az is fontos, hogy a fővárosiak tempós, lendületes, gyors játékát valamelyest le tudjuk fékezni. Ezúttal is van betegünk, de bízom benne, hogy szombaton teljes kerettel várhatjuk a bajnokság egyik legjobb csapatát.

A két csapat ősszel egészen a hajráig szoros meccset játszott egymással a PLER pályaválasztása mellett. A fővárosiak akkor az utolsó percekben kerekedtek felül. A Marosi István Városi Sportcsarnokban a megszokott időben, szombaton 18 órakor kezdődik az összecsapás, amelyet Altmár Kristóf és Horváth Márton sporttársak vezetnek majd.