Mínusz egy, plusz kilenc

Kézilabda - GyermekbajnokságÚjabb fordulót rendeztek az U14-es Gyermekbajnokság rájátszásában. A 7-12. helyért csatáznak egymással a csapatok, ezen a vasárnapon Nagyatádon randevúztak egymással a résztvevő gárdák. A Gaskó Réka vezette ÓAM-Ózdi KC előbb a Csurgóval találkozott, majd az Alsőörs korosztályos gárdája volt az ellenfél. Az első mérkőzésen végig szorosan alakult a 2x20 perc, de ezúttal a szerencse elpártolt a mieinktől. A lefújást jelző dudaszó pillanatában talált be az ellenfél, ezzel a góllal nyerték meg 27-26-ra a mérkőzést.

A második meccs már sokkal jobban sikerült az U14-es csapatunknak, hiszen egy rövidebb időszakot leszámítva végig vezetve, magabiztosan, 9 góllal győztük le az Alsóörs gárdáját. A hat csapatos táblázaton ezzel az ÓAM-Ózdi KC a továbbra is a harmadik helyen áll, de két forduló még hátra van a rájátszásból, amelyet Alsőörsön, végül Cegléden rendeznek majd meg.

A nagyatádi torna eredményei:
Csurgó – ÓAM-Ózdi KC 27-26 (12-10)
Az ÓAM-Ózdi KC gólszerzői: Csanálosi R. (2), Veják D. (2), Kretyánszky Á. (17), Sápi D. (2), Gazdag D. (2), Varga-Seres Zs. (1).

Alsőörsért Közalapítvány – ÓAM-Ózdi KC 19-28 (10-10)
Az ÓAM-Ózdi KC gólszerzői: Csanálosi R. (8), Veják D. (2), Kretyánszky Á. (5), Sápi D. (8), Süvöltős M. (1), Gazdag D. (3), Volf L. (1).

Az ÓAM-Ózdi KC csapatát a következő játékosok alkották: Budinszki Botond, Csanálosi Richárd, Veják Dániel, Kretyánszky Ádám, Miklós Máté, Sápi Dávid, Schuller Márk, Süvöltős Máté, Gazdag Dominik, Szűcs Máté, Varga-Seres Zsombor, Volf Levente. Edző: Gaskó Réka.