Fantasztikus fordítás

Fantasztikus fordításTovábbra is szenzációs formában menetel az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata, a mieink zsinórban a harmadik mérkőzésüket nyerték meg az I. osztály, keleti csoportjában. Ezúttal a táblázat negyedik helyén álló PLER Budapesttel szemben sikerült itthon tartani a két bajnoki pontot. A találkozó döntő részében a fővárosiak álltak jobban, volt, hogy öt góllal. Az utolsó tíz percben azonban fantasztikusan hajrázott a csapat, jó védekezés és kapusteljesítmény mellett, hatékony támadójátékkal sikerült a fordítás. Le a kalappal a fiúk előtt!


Ifjúsági I. osztály,
Keleti csoport, 24. forduló
ÓAM-Ózdi KC – PLER Budapest 34-32 (14-17)
Ózd, 100 néző. V.: Orosz G., Somodi G.

ÓAM-Ózdi KC: Pintér K. – Molnár Á. (5), Bárdos M. (7), Kerekes R. (4), Kovács L. (5), Miklós M. (3), Molnár L. (3). Csere: Nagy P. (k), Tóth P. (7), Sebők K. (-), Farkas B. (-), Kónya D. (-), Bárdos B. (-). Edző: Szakál Dániel.
PLER Budapest: Hartai – Kavin (6), Turcsán (1), Khalil (7), Simon K. (2), Sinkó (1), Dévényi (8). Csere: Nagy B. (k, 1), Pallagi S. (1), Ember Sz. (2), Balázs B. (3), Mátrai G. (-). Edző: Laurencz Szabolcs.

Kiállítások: 6, ill. 4 perc
Hétméteresek: 4/3, ill. 4/3.

Szakál Dániel: - Az első félidőben számtalan ziccert hagytunk ki, ezért az ellenfél el tudott lépni tőlünk. A második játékrész közepétől jött a kapusteljesítmény, és sikerült megfordítani ezt a fontos találkozót. Akarásból mindenkinek ötös.
Laurencz Szabolcs: - Végig kezünkben volt a meccs, mégis kicsúszott. Ebből tanulunk kell a jövőben, gratulálok a hazaiaknak.

>>> az ifjúsági bajnokság állása <<<