Nyolcadikként zárt az ifi

Nyolcadikként zárt az ifiHatgólos hazai vereséggel fejezte az I. osztályú kézilabda bajnokságot az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági együttese. Mint ismert, Szakál Dániel együttese újoncként vágott neki az élvonalnak, ahol a srácok remekül helytálltak. A 14 csapatos keleti csoportban végül a nyolcadik helyen zártak a srácok, ami nagyszerű teljesítménynek számít. Sajnos a szép búcsú nem sikerült, az utolsó fordulóban ugyanis a Békés végig vezetve, megérdemelten vitte el a bajnoki pontokat Ózdról.


Ifjúsági I. osztály,
Keleti csoport, 26. forduló
ÓAM-Ózdi KC – Békés-Drén KC 30-36 (16-22)
Ózd, 100 néző. V.: Aczél A., Paulovics Zs.

ÓAM-Ózdi KC: Pintér K. – Molnár Á. (4), Tóth P. (6), Farkas B. (4), Kovács L. (4), Miklós M. (2), Molnár L. (3). Csere: Nagy P. (k), Sebők K. (-), Kerekes R. (5), Bárdos B. (1), Kónya D. (1), Fáklya Á. (-), Edző: Szakál Dániel.
Békés-Drén KC: Takács Sz. – Kohlrusz L. (5), György O. (1), Kádas B. (5), Kovács L. (3), Vass E. (1), Bátky B. (9). Csere: Pankotai (k), Ásós (7), Csige (5), Baji (-), Ádám (-). Edző: Jámbor-Kardos Viktor.

Kiállítások: 2, ill. 8 perc.
Hétméteresek: 6/5, ill. 4/4.

Szakál Dániel: - Sajnálom, hogy ilyen mérkőzéssel záruk le ezt a szezont. Szerintem több volt a csapatban ezen a délutánon és a bajnokságban is. Ha valaki a szezon előtt azt mondja, hogy nyolcadikok leszünk, örültem volna neki. Ugyanakkor, ha tudjuk, hogy milyen munkát végeztünk és a fiúk milyen hozzáállást tanúsítottak, akkor előkelőbb pozícióban is zárhattunk volna. A középmezőnyt tűztük ki célul, ez sikerült, de némi plusszal tartozhattunk volna az élmezőnyhöz is.
Jámbor-Kardos Viktor: - Örülök neki, hogy ilyen hosszú utazást követően győzni tudtunk a remek tavaszt futó ózdiakkal szemben. Negyedikek lettünk, ami szintén nem rossz, bár sosem szoktam nézegetni a táblázatot.

>>> az ifjúsági bajnokság állása <<<