Bennmaradás vs. Hatodik hely

Bennmaradás vs. Hatodik helyAz ÓAM-Ózdi KC nyugodtan utazhat az északi rangadóra, a keleti csoport záró fordulójában. A mieink szempontjából „csak” helyosztónak számít a hatvan perc, ezzel szemben a gyarmatiak a bennmaradás megszerzéséért harcolnak. A két fél mindig nagy csatát vívott egymással, ősszel a piros-kékek 26-23-ra győztek hazai körülmények között. Vélhetően vasárnap délután is hasonlóan szoros, izgalmas mérkőzést játszhatnak a csapatok.

- Az északi rangadó eddig is a háromesélyes kategóriába tartozott, s ez most is így van. Az viszont tény, hogy a szezonzáróra mi utazhatunk nyugodtabban, a hazaiaknak több a veszítenivalójuk ezen a délutánon – vélekedett Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője. - Nekünk a hatodik hely megszerzése múlik ezen a mérkőzésen, ami komoly fegyvertény lenne, hiszen az elmúlt évtized legjobb helyezését érhetnénk el a mostani csapatunkkal. A Gyarmat viszont az életéért, pontosan a bennmaradásért lép pályára ellenünk. Ebben a helyzetben egyik oldalon sem kell külön motiválni senkit. Ősszel sikerült a nógrádiakat legyőzni, bízom benne, hogy a jó tavaszi sorozatunkat egy szép győzelemmel foglalhatjuk keretbe. Így lenne teljes a bajnokság második fele.

A Balassagyarmati Kábel SE – ÓAM-Ózdi KC összecsapás vasárnap 17 órakor kezdődik a nógrádi városban, A mérkőzésen Földesi Csaba és Halász András sporttársak fújják majd a sípot.