Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Huszonhárom meccs az ózdi homokon

Huszonhárom meccs az ózdi homokonÖt városból, öt korosztályban, tizenhárom csapatban, közel százötvenen vettek részt a Beach Ózd Utánpótlás Strandkézilabda Tornán, amelyet az helyi strand homokos küzdőterén rendezett meg az Ózdi Kézilabda Club. A fiúknál a ifjúsági korcsoportot a házigazdák, a serdülőknél pedig a Salgótarjáni Strandépítők nyerték meg. A lányoknál az U14-es mezőnyben a miskolciak, a serdülőknél a Kazincbarcika, az ifistáknál pedig a Lóci DSE győzött.

- Remek hangulatban telt el ez nap, színvonalas rendezvényen vagyunk túl – mondta Barnóczki László, a megyei kézilabda szövetségi versenybizottságának az elnöke. – A fiúk és a lányok jó meccseket játszottak egymással, jó volt látni, hogy a megyében és a régióban a kézilabda nyári változatát is eredményesen űzik.

Az ózdi utánpótlás számára is jó lehetőséget kínált a hazai torna, hogy a két szezon közötti időszakban mozgásban maradjanak. A csapatok még jobban összekovácsolódtak, hiszen jó eredménnyel zártak az ÓAM-Ózdi KC gárdái.

- A torna hetében minden nap gyakoroltunk, és az is számított, hogy a tavaszi szezont is végig versenyeztük a strandon – tette hozzá Nagy Péter, serdülő csapat játékosa. – Remélem lesz lehetőségünk az előttünk álló hetekben is, hogy máshol is részt vegyünk egy-két tornán, mert egyre jobb formába kerülhetünk.

Az Ózdi Kézilabda Club július utolsó hétvégéjén kétnapos tornát tervez a strandra, ahol a tervek szerint a mostani tizenhárom csapatnál is többen lesznek.

A Beach Ózd Utánpótlás Strandkézilabda Torna végeredménye:

Leány U14: 1. Miskolci VSC, 2. Kazincbarcikai KSE
Legjobb kapus: Pásztor Netti (MVSC), legjobb mezőnyjátékos: Oláh Dalma (MVSC)

Leány Serdülő: 1. Kazincbarcikai KSE, 2. Lóci DSE
Legjobb kapus: Herendovics Kitti (KKSE), legjobb mezőnyjátékos: Veres Ivett (KKSE), legjobb hazai játékos: Szabó Gabriella.

Leány Ifjúsági: 1. Lóci DSE, 2. Kazincbarcikai KSE
Legjobb kapus: Flaskó Lili (Lóci DSE), legjobb mezőnyjátékos: Horváth Fruzsina (Lóci DSE)

Fiú Serdülő: 1. Salgótarjáni Strandképítők, 2. ÓAM-Ózdi KC, 3. Eger Eszterházy, 4. Kazincbarcikai KSE
Legjobb kapus: Nagy Péter (ÓAM-Ózdi KC), legjobb mezőnyjátékos: Tóth Noel (Salgótarjáni Strandépítők)

Fiú Ifjúsági: 1. ÓAM-Ózdi KC, 2. Miskolci Városi Sporiskola, 3. Kazincbarcikai KSE.
Legjobb kapus: Sebők Kristóf (ÓAM-Ózdi KC), legjobb mezőnyjátékos: Kolcza Botond és Apatóczky Máté (Miskolc Városi Sportiskola).

A Beach Ózd Utánpótlás Strandkézilabda Tornát az alábbi cégek, személyek segítették: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kézilabda Szövetség, Hell Energy, Ózdi Acélművek Kft., Hotel Ózd, Riz Gábor, országgyűlési képviselő, Janiczak Dávid polgármester, Ózdi Sport és Élmény Központ, Kempa Hungary, Eke István vállalkozó, Vitális István önkormányzati képviselő, Csutor László, önkormányzati képviselő, Ám-Bár Kisvendéglő és Pizza Bár, Fram-Corr Kft., Integra Group, Siki Pékség.