A végére tisztességes lett

A végére tisztességes lettA mérkőzés bizonyos szakaszaiban nagy előnyben kézilabdázott a Cegléd az ÓAM-Ózdi KC elleni bajnoki mérkőzésen. A piros-kékek azonban az utolsó negyed órában jelentősen csökkentették a hátrányukat, így végül a Pest megyei együttes ötgólos győzelmével ért véget az összecsapás. A mieink pénteken hazai környezetben a Hatvan ellen javíthatnak.


Férfi NB I/B., Keleti csoport, 10. forduló
Ceglédi KK – ÓAM-Ózdi KC 34-29 (19-12)
Cegléd, 500 néző. V.: Réti T., Szedmák M.

A Ceglédi KK gólszerzői: Juhász K. (3), Lászlai Sz. (6), Kiss R. (2), Krivokapics M. (1), Gyene N. (4), Szepesi I. (4), Németh A. (1), Hajdu T. (3), Kecskeméti T. (1), Hajdú P. (6), Spekhardt G. (3). Edző: Nagy Károly.
ÓAM-Ózdi KC: Manojlovity – HANGYEL N. (7), Gyimesi M. (3), Csépányi G. (-), Kocsis Cs. (1), Péter A. (-), Herczegh J. (4). Csere: Tóth K. (k), Benák K. (4), NYESTE B. (8), Zsigmond G. (2), Szepesi N. (-), Nagy A. (-), Molnár Á. (-), Tóth P. (-), Molnár L. (-). Edző: Szakál György.

Nagy Károly: - Gratulálok a csapatnak, így kell hazai pályán kézilabdázni. Még akkor is, ha végével nem feltétlenül lehetünk elégedettek.
Szakál György: - Az első félidőben technikai hibák sokaságát követtük el, emiatt jelentős előnyt adtunk az ellenfélnek. A találkozó utolsó negyed órájában már sokkal jobban kézilabdáztunk, lelket melengető volt a teljesítményünk. A hátrányunk viszont ekkor már akkora volt, hogy csak kozmetikázni tudtunk az eredményen. A sérült, beteg játékosok szerepeltetése ennyire volt elengedő. Annak viszont örülök, hogy a mérkőzés utolsó negyedében már feljavult a kapusteljesítményünk.