Többet érhet, mint két pont

Többet érhet, mint két pontNincs mellébeszélés. Nyerni kell hazai pályán az esztendő utolsó mérkőzésén. Ez szükséges ahhoz, hogy az ÓAM-Ózdi KC tartani tudja a lépést a mezőnnyel. Emellett pedig a csapat megőrizhetné a bajnoki veretlenségét ebben az évben a Marosi István Városi Sportcsarnokban. Harmadik szempont, hogy a szurkolóktól egy szép sikerrel lehetne elköszönni a 2019-es esztendőre. Motiváció tehát bőven akad a Hatvan elleni meccs előtt.

- A Hatvan jó eredményei egyáltalán nem meglepőek. Remek csapatuk van, az őszi idényben jó a sorsolásuk, de a hozható meccseiket eddig meg is nyerték – fogalmazott Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője. - Nyáron a felkészülési időszakban egyszer legyőztük őket, egyszer pedig alulmaradtunk velük szemben. Ez azonban most egyáltalán nem számít, a bajnoki mérkőzés egészen más. Amennyiben a gyors és pontosan végrehajtott keresztmozgásaikat, valamint a szélre lehúzott támadás befejezéseket jól le tudjuk reagálni, akkor nem lehet gondunk a védekezés terén. Bízom benne, hogy hazai környezetben itthon tudjuk tartani a két bajnoki pontot, ez a mostani helyzetünkben létkérdés. Egész biztos, hogy mindenki átérzi ennek a mérkőzésnek a súlyát, emellett az is fontos lenne, hogy idén megőrizzük a hazai veretlenségünket, és egy szép sikerrel zárjuk az őszi szezont.

Az ÓAM-Ózdi KC – Hatvan NB I/B-s mérkőzés pénteken 18.30-tól kezdődik a Marosi István Városi Sportcsarnokban. A találkozót Haskó Tamás Károly és Natkai Norbert sporttársak vezetik majd.