Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Mosoly és öröm a kicsik arcán

Mosoly és öröm a kicsik arcánAz Ózdi Kézilabda Club ebben az esztendőben is meghirdette hagyományos, karácsony előtti jótékonysági akcióját. A sportpályákról jól ismert, Dobj egy Macit felhívásra a drukkerek megmozdultak, hiszen a Hatvan elleni hazai mérkőzés szünetében három nagy zsáknyi játék gyűlt össze.

A csapat tagjai – Borisz Manojlovity, Benák Krisztián, Gyimesi Máté és Nagy Patrik - ezekben a napokban a helyi bölcsődékben, óvodákban jártak, ahol a kicsiket lepték meg az ajándékokkal. Egy zsáknyi plüsst a Katona József úti bölcsődébe, egy másikat a táblai, a harmadikat pedig a Nemzetőr úti óvodába vitték el a játékosok.

Borisz Manojlovity, Benák Krisztián, Gyimesi Máté és Nagy Patrik
- Nagyszerű érzés látni, hogy a gyerekek örülnek a játéknak. Karácsony közeledtével meghatóak ezek a pillanatok – mondta Borisz Manojlovity, az ÓAM-Ózdi KC kapusa. – Örömmel jövőnk a kicsikhez, nem először vettem már részt ebben az akcióban. Köszönjük a szurkolóknak is, hogy jól fogadták a felhívást, és csatlakoztak a kezdeményezéshez. Nélkülük ezt nem tudtuk volna megvalósítani.