Herczegh: állítólag Hatvan

Herczegh: állítólag HatvanA félbeszakadt bajnokság után, és a 2020/2021-es, NB I/B-re vonatkozó versenykiírás hiányában is zajlik az ÓAM-Ózdi KC jövő évi csapatának a kialakítása. A játékosokkal az informális egyeztetések, a tárgyalások megkezdődtek. A cél, hogy az előző bajnokság kerete a lehetőség szerint együtt maradjon, emellett ózdi kötődésű játékosokkal erősítsük meg a felnőtt együttest.


Az viszont most kiderült, hogy legalább egy távozóval számolnia kell az ÓAM-Ózdi KC-nak.

A hatvanonline.hu internetes oldal számolt be arról, hogy a tavaly még újoncnak számító hevesiek több játékost is igazoltak. Antalóczy Péter elnök szerint köztük található klubunk balszélsője, az NB I/B-s góllövőlistán élen álló Herczegh János is. Ez azért is érdekes, mert a sportoló az Ózdi Kézilabda Club egyetlen vezetője felé sem jelezte távozási, más klubbal történő tárgyalási szándékát, pláne megegyezését. Ettől függetlenül elképzelhető.

Az ÓAM-Ózdi KC következő szezonjának csapatáról friss, érdemi híreket akkor tudunk majd közreadni, amint az érintett játékossal megtörténik a megállapodás.

A Magyar Kézilabda Szövetség hivatalos oldalán a mai napon megjelent az NB I-re vonatkozó versenykiírás. Ebből kiderül, hogy a következő bajnokság szeptember 6-án kezdődik. Az elmúlt évek tendenciái alapján így elképzelhető, hogy a másod osztály egy héttel később követi az élvonalat. A hírek szerint a keleti csoportban ugyanaz a mezőny indul majd, amelyik a félbeszakadt szezont befejezte. Az viszont csak a nevezési időszak lezárása után derül ki, hogy valamennyi csapat tudja-e vállalni az osztály által támasztott követelményeket.