Három változás a mezőnyben

Három változás a mezőnybenA Magyar Kézilabda Szövetség nyilvánosságra hozta a 2020/2021-es bajnokságok besorolásait. Az NB I/B keleti csoportjában az előző, csonka idényhez képest három változás történt. Mivel a Mezőkövesdi KC nem vállalta az NB I-es szereplést, a dél-borsodiak értelemszerűen ide kerültek, a Cegléd pedig a kövesdiek helyén az élvonalban folytatja.

Az indulási jogot szerzett csapatok közül a Balmazújvárosi KK sem nevezett a másod osztályra, így az MKSZ a Debreceni EAC gárdáját kérte fel az NB I/B-s szereplésre. Szintén nem található a mezőnyben az Algyő csapata, őket a Pick Szeged U22 „pótolja” majd a szeptember 12-én kezdődő új szezonban.

A sorsolást csütörtökön délután tartják meg az MKSZ épületében, a mérkőzések pontos, órára lebontott programja pedig augusztus elején készül majd el.

Az NB I/B keleti csoportjának a mezőnye: Mezőkövesdi KC, Kecskeméti TE, FTC KN Kft. U22, Hatvani KSZSE, Békési FK Kft., Vecsési SE, Ózdi KC, Mizse KC, Nyíregyházi SN Kft., Balassagyarmati Kábel SE, Pick KZrt. U22, Debreceni EAC NK Kft.