Felnőtt csapat hírei

Ellenfélre várva

Írta: Marosréti Ervin, 2020 július 09. (csütörtök) 17:33

Ellenfélre várvaA bajnoki menetrend mellett a Magyar Kézilabda Szövetségben a férfi Magyar Kupa első szakaszának is elkészítették a párosítását. Az ÓAM-Ózdi KC-nak – a tavalyival ellentétben – nem kell selejtezőt játszania, a piros-kékek ezután csatlakoznak a mezőnyhöz.

Bővebben...

   

Borsodi rangadó a nyitányon

Írta: Marosréti Ervin, 2020 július 09. (csütörtök) 17:29

Borsodi rangadó a nyitányonA csoportbeosztások után a Magyar Kézilabda Szövetségben elkészítették az NB I/B-s bajnokságok sorsolását is. A párosításokból kiderül, hogy a keleti csoport nyitó fordulójában az ÓAM-Ózdi KC csapatára a nyitányon megyei rangadó vár. A mieink ugyanis hazai környezetben, a tavaly még NB I-es, de az élvonaltól anyagi nehézségek miatt visszalépett Mezőkövesddel találkoznak.

Bővebben...

   

Három változás a mezőnyben

Írta: Marosréti Ervin, 2020 július 08. (szerda) 20:17

Három változás a mezőnybenA Magyar Kézilabda Szövetség nyilvánosságra hozta a 2020/2021-es bajnokságok besorolásait. Az NB I/B keleti csoportjában az előző, csonka idényhez képest három változás történt. Mivel a Mezőkövesdi KC nem vállalta az NB I-es szereplést, a dél-borsodiak értelemszerűen ide kerültek, a Cegléd pedig a kövesdiek helyén az élvonalban folytatja.

Bővebben...

   

Herczegh: állítólag Hatvan

Írta: Marosréti Ervin, 2020 május 29. (péntek) 10:16

Herczegh: állítólag HatvanA félbeszakadt bajnokság után, és a 2020/2021-es, NB I/B-re vonatkozó versenykiírás hiányában is zajlik az ÓAM-Ózdi KC jövő évi csapatának a kialakítása. A játékosokkal az informális egyeztetések, a tárgyalások megkezdődtek. A cél, hogy az előző bajnokság kerete a lehetőség szerint együtt maradjon, emellett ózdi kötődésű játékosokkal erősítsük meg a felnőtt együttest.

Bővebben...

   

Felfüggesztette versenyeit az MKSZ

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 14. (szombat) 21:23

Felfüggesztette versenyeit az MKSZA Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.
Tovább a közleményre >>>
   

Zárt kapus, de nagyon fontos

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 13. (péntek) 17:53

Zárt kapus, de nagyon fontosA tavaszi idényben még veretlen ÓAM-Ózdi KC szombaton idegenben folytatja NB I/B-s szereplését. A keleti csoport 16. fordulójában a piros-kékek a sereghajtó Balassagyarmat otthonában vendégszerepelnek. Ettől függetlenül a meccs háromesélyes, amit a két gárda eddigi egymás elleni összecsapásai is alátámasztottak. A koronavírus elleni védekezés miatt a többi beltéri kézilabda eseményhez hasonlóan ez a találkozó is zárt kapus lesz. A nógrádi klub ezúton is felhívja a szurkolók, az érdeklődők figyelmét, hogy ne induljanak el a mérkőzésre, mert a sportcsarnokba senkit nem fognak beengedni. Csupán a játékosokat, a stábtagokat, és a mérkőzés lebonyolításához szükséges személyzetet.

Bővebben...

   

Ellenfélnézőben: Balassagyarmat

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 12. (csütörtök) 22:35

Ellenfélnézőben: BalassagyarmatJól ismerjük őket. Elég, ha csak a jelenlegi szezont nézzük, hiszen a legtöbb tétmérkőzést az ÓAM-Ózdi KC a Balassagyarmattal játszotta. A két együttes ugyanis az őszi bajnoki találkozó mellett a Magyar Kupa második fordulójában is találkozott egymással, valamint a Liga Kupában is egy csoportban szerepelt a két együttes. Utóbbi sorozatban mindkétszer a nógrádiak nyertek, ezek a legfrissebb élmények velük kapcsolatban, hiszen ezt a két összecsapást januárban rendezték meg.

Bővebben...

   

Nézők nélkül idegenben

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 12. (csütörtök) 15:28

Nézők nélkül idegenbenSenki ne induljon el szombaton az ÓAM-Ózdi KC idegenbeli mérkőzésére. A gyarmati egyesület arról tájékoztatta az Ózdi Kézilabda Clubot, hogy a csütörtöktől életbe lépett korlátozások miatt a nógrádiak valamennyi mérkőzésüket – serdülő, ifjúsági, felnőtt – zárt kapuk mellett kénytelenek lebonyolítani, amelyet ellenőrizni is fognak. Szülőket, szurkolókat, kísérőket nem fognak beengedni a sportcsarnokba, csupán azok léphetnek be a létesítménybe, akik játékosként, vagy a stáb tagjaként igazolni tudják magukat.

Bővebben...

   

Egy helyet előre

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 08. (vasárnap) 22:42

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportA mögöttünk hagyott hétvégén a keleti csoport 15. fordulóját rendezték meg a kézilabda NB I/B-ben: a listavezető Cegléd simán győzte le hazai pályán a Lajosmizsét, mint ahogyan a Nyíregyháza a Balmazújvárost. A forduló meglepetését az ÓAM-Ózdi KC okozta, a táblázat második helyén álló Kecskemét legyőzésével. Vecsésről a ferencvárosi fiatalok hozták el a két pontot, az Algyő a Balassagyarmatot, a Békés pedig a Hatvant verte. A táblázatot továbbra is a Cegléd vezeti, a Kecskemét és az FTC U21előtt. Az ÓAM-Ózdi KC egy helyet előre lépve, jelenleg a nyolcadik pozícióban áll.

Bővebben...

   

Szakál: "büszke vagyok a csapatra..."

Írta: Marosréti Ervin, 2020 március 08. (vasárnap) 13:20

Szakál: "büszke vagyok a csapatra..."A sok hazai döntetlen után az ÓAM-Ózdi KC egy élcsapat legyőzésével folytatta hazai szereplését. A KTE-Piroska szörp ellen a piros-kékek az első félidő után még hátrányban voltak, de a fordulás után nagyszerű teljesítménnyel sikerült a fordítás. A négygólos ózdi siker után kérdeztük az ÓAM-Ózdi KC edzőjét, Szakál Györgyöt.

Bővebben...

   

1 / 151 oldal