Felnőtt csapat hírei

Fantasztikus fordítás

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 15. (vasárnap) 00:34

Fantasztikus fordításHatalmas bravúrral kezdte az NB I/B-s bajnokságot az ÓAM-Ózdi KC csapata, hiszen a nyitó fordulóban az előzetesen jóval esélyesebbnek tartott Nyíregyháza otthonában sikerült győzni. Hullámvölgyekkel, hullámhegyekkel és érzelmekkel teli mérkőzést vívott a csapat Szabolcsban, ahol jelentős hátrányt ledolgozva, óriási akarattal, szenzációs védekezéssel és kapusteljesítménnyel sikerült a fordítás. Így lett mínusz hatról plusz négy!

Bővebben...

   

Keleti rangadó a nyitányon

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 12. (csütörtök) 08:27

Keleti rangadó a nyitányonEljön a rajt ideje. Az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata hathetes felkészülési időszak után pénteken már bajnoki mérkőzést játszik Nyíregyházán. A nyitány és utána a többi összecsapás sem ígérkezik könnyűnek, hiszen az ózdiak a korábbi évekhez hasonlóan a nyári szünetben ismét átalakultak. Meghatározó játékosok távoztak, akiket igyekeztek pótolni az egyesületnél. Emellett a saját nevelésű fiatal játékosok is egyre nagyobb szerephez juthatnak a piros-kékeknél.

Bővebben...

   

Ifi: a hajráig nyílt volt

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 10. (kedd) 21:10

Ifi: a hajráig nyílt voltHiába tartotta a lépést, sőt többször is vezetett a Bp. Honvéd otthonában az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata, a mieink végül ötgólos vereséget szenvedetek a fővárosban. Két forduló után tehát még várni kell az első pontokra az élvonalban.


Bővebben...

   

Jöhet a második forduló

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 08. (vasárnap) 14:55

Jöhet a második fordulóHatgólos sikerrel vette az újabb kupaakadályt az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A felkészülési meccsek közepette az előszezonban két MK-mérkőzést is játszott a csapat. A nyírbátori előselejtező után a sorozat 1. fordulójában a Kisvárda vendégeként is sikerült nyerni, ezzel továbbjutni. A mieink az első harminc perc után négy góllal vezettek, végül hattal nyertek Nyestéék a szabolcsi településen.

Bővebben...

   

Újabb szabolcsi kupakirándulás

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 06. (péntek) 12:30

Újabb szabolcsi kupakirándulásSzabolcsi után szabolcsi Magyar Kupa mérkőzéssel folytatódik az ÓAM-Ózdi KC programja. Az NB II legutóbbi bajnokságában negyedik helyen végzett Nyírbátor kiverését követően az előző északkeleti csoport hatodikja következik. Ma este hat órától Kisvárdán vendégszerepelnek a piros-kékek az MK első fordulójában. A továbbjutásról ez az egy mérkőzés dönt. Amennyiben az ÓAM-Ózdi KC győz, továbblép a következő fordulóba, minden más eredmény esetén az alacsonyabb osztályú ellenfél várhatja a sorsolást. Persze utóbbira gondolni sem akarunk.

Bővebben...

   

Egy győzelem, egy vereség

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 03. (kedd) 17:54

Egy győzelem, egy vereségEbben az esztendőben fennállásának 25. évfordulóját ünnepli a Kazincbarcikai Kézilabda Sport Egyesület. Ebből az alkalomból a borsodiak három női és három férfi csapat részvételével rendeztek ünnepi, felkészülési tornát. A házigazdák mellett a hölgyeknél Hatvanból és Tápiószeléről érkezett NB II-es női csapat, a férfiaknál pedig a KKSE mellett az egyaránt NB I/B-s ÓAM-Ózdi KC és a Balmazújvárosi KK vett részt az egész napos eseményen.

Bővebben...

   

Biztos továbbjutás Nyírbátorban

Írta: Marosréti Ervin, 2019 augusztus 30. (péntek) 07:25

Biztos továbbjutás NyírbátorbanSikerrel vette az első tétmérkőzését az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek a Magyar Kupa előselejtezőjében az NB II-es Nyírbátor otthonában győztek, ezzel továbbléptek az 1. fordulóba. A mieink legeredményesebb játékosa az ötgólos Benák Krisztián volt, Hangyel Norbert és Herczegh János pedig négyszer-négyszer volt eredményes. Az ÓAM-Ózdi KC következő ellenfele a Magyar Kupában az ugyancsak NB II-es Kisvárda lesz, szintén idegenben.

Bővebben...

   

Együtt ünnepelhetünk a Barcikával

Írta: Marosréti Ervin, 2019 augusztus 27. (kedd) 19:33

Együtt ünnepelhetünk a BarcikávalFennállásának 25. évfordulóját ünnepli a Kazincbarcikai Kézilabda Sport Egyesület. Ebből az alkalomból a barcikai klub egy jubileumi, felkészülési tornát rendez a Don Bosco Sportközpontban. Szeptember 1-jén vasárnap három női és három férfi együttes vesz részt az eseményen. Az ÓAM-Ózdi KC NB I/B-s felnőtt gárdája a csoporttárs Balmazújvárossal, valamint a házigazda KKSE-vel találkozik a nap folyamán.

Bővebben...

   

Eljön az első tétmeccs ideje

Írta: Marosréti Ervin, 2019 augusztus 27. (kedd) 19:29

Eljön az első tétmeccs idejeAnnak ellenére, hogy az előző NB I/B-s szezonban az ÓAM-Ózdi KC csapata a keleti csoport hatodik helyén végzett, mégis előselejtezőt kell játszania a Magyar Kupa idei kiírásában. A piros-kékek csütörtökön a harmad osztályban szereplő Nyírbátor otthonában vendégszerepelnek, az új szezon első tétmérkőzése tehát már augusztus végén elérkezik. Az osztálykülönbségből adódóan a találkozó esélyesének az ózdi csapat számít, de idegenben minden találkozó nehéz. Pláne azért, mert a csapat még félúton van a felkészülési programjában.

Bővebben...

   

Győzelem az első hazain

Írta: Marosréti Ervin, 2019 augusztus 16. (péntek) 23:00

Győzelem az első hazainA három nappal ezelőtt Hatvanban lejátszott első felkészülési találkozó (31-28) után hazai környezetben is bemutatkozott az ÓAM-Ózdi KC NB I/B-s férfi kézilabda-csapata. A fiatalodó és formálódó piros-kékek a Balassagyarmatot látták vendégül. A találkozón a vendégek kezdtek jobban, de az első félidő végére sikerült utolérni a nógrádiakat.

Bővebben...

   

1 / 139 oldal