Felnőtt csapat hírei

Szakál: "Még nem volt éle a játékunknak..."

Írta: Marosréti Ervin, 2020 január 26. (vasárnap) 16:10

Szakál: "Még nem volt éle a játékunknak..."A Liga kupa F csoportjában az Eger elleni két találkozó után Balassagyarmatot lépett pályára az ÓAM-Ózdi KC gárdája. Az új év első "tétmérkőzését" a nógrádiak nyerték meg 24-21-re. A lefújás után kértük értékelésre Szakál Györgyöt, az ÓAM-Ózdi KC vezetőedzőjét.


Bővebben...

   

Liga kupa: szoros vereség Gyarmaton

Írta: Marosréti Ervin, 2020 január 24. (péntek) 21:13

Liga kupa: szoros vereség GyarmatonA 2020-as esztendő első tétmérkőzését csütörtökön este játszotta le az ÓAM-Ózdi KC együttese. A piros-kékek a Liga kupa F csoportjának 4. fordulójában Balassagyarmaton vendégszerepeltek. A csoportból az Eger már biztosította a továbbjutását, ezért a két NB I/B-s együttes egy jó felkészülési állomásnak fogta fel az egymás elleni összecsapást. Ezúttal a gyarmatiak győztek három góllal, de a mieink jövő héten pénteken, hazai környezetben visszavághatnak a nógrádiaknak.

Bővebben...

   

Liga kupa: tétmeccs, de mégsem

Írta: Marosréti Ervin, 2020 január 22. (szerda) 19:18

Liga kupa: tétmeccs, de mégsemA felkészülési időszakban játszik Liga kupa mérkőzést Balassagyarmaton az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. Az F csoport 4. fordulójában a csütörtöki találkozónak gyakorlatilag nincs tétje, hiszen az Eger már továbbjutott ebből a hármasból. Ettől függetlenül egy jó felkészülési állomásnak számít az összecsapás.

Bővebben...

   

Barcikán a felnőtt és az ifi

Írta: Marosréti Ervin, 2020 január 15. (szerda) 19:55

Barcikán a felnőtt és az ifiVasárnap lesz az első felkészülési állomása az ÓAM-Ózdi KC felnőtt és ifjúsági csapatnának. Kazincbarcikán negyedik alkalommal rendezik meg a Tóth Attila emléktornát, amelyre a rendező egyesület a piros-kékeket is meghívta. Szakál György együttese az egyaránt NB II-es Füzesabonnyal és Kazincbarcikával találkozik a nap folyamán. Az ifjúsági csapatunk pedig előbb a Miskolci VSI-vel játszik, majd ennek függvényében egy helyosztón is részt vesznek a fiatalok. A mérkőzéseket a Don Bosco Sportközpontban rendezik meg.

Bővebben...

   

Ligakupa: Ózd – Gyarmat később

Írta: Marosréti Ervin, 2020 január 07. (kedd) 13:51

Ligakupa: Ózd – Gyarmat későbbNem most szombaton, hanem január utolsó napján rendezik meg a férfi kézilabda Ligakupa F csoportjában az ÓAM-Ózdi KC – Balassagyarmati Kábel SE találkozót – erről egyezett meg egymással a két klub. Korábban január 11-e szerepelt a menetrendben, de a szakvezetők szerint a felkészülési rajthoz képest korai ez az időpont, így az összecsapást január 31-én, (péntek), 18.30-tól rendezik meg a Marosi István Városi Sportcsarnokban. Ebben a csoportban egyébként az ózdiak és a Gyarmat mellett az NB I-es Eger szerepel még, akik eddig mindhárom mérkőzésüket megnyerték, ezzel nagyon közel kerültek az egyetlen továbbjutó hely megszerzéséhez.


   

Szakál: "Hamar megtalálható az egy gól..."

Írta: Marosréti Ervin, 2019 december 11. (szerda) 18:59

Szakál: "Hamar megtalálható az egy gól..."A szezonzárón veszítette el idei hazai veretlenségét az ÓAM-Ózdi KC csapata. A piros-kékek az őszi idény záró fordulójában egygólos vereséget szenvedtek a Hatvan ellen. A mérkőzést követően nyilatkozott Szakál György, a piros-kékek edzője.

Bővebben...

   

Bárány: "az első félidőben nyertük meg..."

Írta: Marosréti Ervin, 2019 december 11. (szerda) 17:49

Bárány: "az első félidőben nyertük meg..."Dobogón telel a Hatvan. Köszönhetően többek között annak is, hogy a keleti csoport 11. fordulójában 32-31-es sikert arattak az ÓAM-Ózdi KC ellen. A lefújást követően kértük értékelésre Bárány Zsoltot, a heves megyei együttes vezetőedzőjét.

Bővebben...

   

Téli szünet, tizedikként

Írta: Marosréti Ervin, 2019 december 08. (vasárnap) 20:44

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportFél távhoz érkezett az NB I/B-s bajnokság a keleti csoportban. A 2019-es esztendő utolsó fordulójában az ÓAM-Ózdi KC hazai pályán kapott ki a Hatvantól, a rangadót pedig Kecskeméten a Cegléd nyerte. Algyőn a hazaiak magabiztosan győzték le a Nyíregyházát, a Balmazújváros pedig a Lajosmizsén kerekedett felül. Vasárnap a Balassagyarmat és a Vecsés megosztozott a pontokon, a ferencvárosi fiatalok pedig nagy gólkülönbségű győzelmet arattak a Békés felett.

Bővebben...

   

ÓAM-Ózdi KC vs. Hatvani KSZSE

Írta: Marosréti Ervin, 2019 december 08. (vasárnap) 13:28

ÓAM-Ózdi KC vs. Hatvani KSZSEHazai környezetben zárta a 2019-es esztendőt az ÓAM-Ózdi KC csapata. Az NB I/B-s bajnokság 11. fordulójában az ősz meglepetés csapata volt az ellenfél. A Hatvan elleni találkozón 15-15-ös félidei állás után a vendégek egy góllal, 32-31-re győztek. A mérkőzés felvétele teljes egészében megtekinthető.

Bővebben...

   

Pont nélküli szezonzáró

Írta: Marosréti Ervin, 2019 december 08. (vasárnap) 09:55

Pont nélküli szezonzáróA végletekig kiélezett mérkőzéssel zárta a bajnokság őszi felét az ÓAM-Ózdi KC együttese. A piros-kékek a dobogón tanyázó Hatvan ellen jól kezdték a találkozót, de a hevesiek a szünetre egyenlítetni tudtak. A fordulás után végig szoros meccset láthatott a közönség, amit végül a vendégek egy góllal meg tudtak nyerni.

Bővebben...

   

1 / 147 oldal