Strandkézilabda Torna

Utánpótlás Strandkézilabda Torna 2019

Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Felnőtt csapat hírei

Liga Kupa: Eger, Gyarmat

Írta: Marosréti Ervin, 2019 július 16. (kedd) 21:21

Ligakupa: Eger, GyarmatAz Ózdi Kézilabda Club fennállása során első ízben csatlakozik a Liga Kupa küzdelemsorozatához, miután a Magyar Kézilabda Szövetség kötelezővé tette az NB I/B-s csapatok számára a részvételt. A fővárosban megtartott sorsoláson kiderült, hogy a piros-kékek az F-csoportba kaptak besorolást, ahol az NB I-es Eger, valamint a csoporttárs Balassagyarmat lesz az ellenfél.

Bővebben...

   

Rajt Szabolcsban

Írta: Marosréti Ervin, 2019 július 09. (kedd) 21:52

Rajt SzabolcsbanNem sokkal azután, hogy a Magyar Kézilabda Szövetségben nyilvánosságra hozták a soron következő NB I/B-s bajnokság csoportbeosztását, a fordulók párosításait is elkészítették. A vaksorsolás után kiderült, hogy az ÓAM-Ózdi KC számára az első út Nyíregyházára vezet, majd hazai környezetben az FKSE-Algyő lesz az első ellenfél. Érdekesség, hogy ezután két idegenbeli mérkőzés következik: előbb az NB II-es bajnok FTC U21 otthonába szólítja a kötelesség a piros-kékeket, majd egy nehéz kecskeméti kirándulás következik.

Bővebben...

   

Kiesők, feljutók Keleten

Írta: Marosréti Ervin, 2019 július 08. (hétfő) 11:53

Bennmaradás vs. Hatodik helyKét NB I-es kieső, két NB II-es feljutó és hét tavalyról ismert ellenfél. Így fest az NB I/B-s bajnokság keleti csoportja. A 2019/2020-as bajnokságban a tavalyihoz képest a PLER-Budapest együttese hiányzik majd a keleti mezőnyből, a fővárosiakat a Nyugati csoportba sorolták át. Egy biztos: a tizenkettes mezőnyt végignézve, ismét szoros, kiegyenlített és erős bajnokságra van kilátás.

Bővebben...

   

Az elmúlt évtized legjobb helyezése

Írta: Marosréti Ervin, 2019 június 16. (vasárnap) 10:09

Az elmúlt évtized legjobb helyezéseRoppant sűrű mezőnyben végül a hatodik helyen fejezte be az NB I/B-s férfi kézilabda bajnokságot az ÓAM-Ózdi KC felnőtt férfi kézilabda-csapata. Ha a statisztikát nézzük – amely azért mindig beszédes – a piros-kékek ezzel a teljesítménnyel a mögöttünk hagyott évtized legjobb eredményét érték el a keleti csoportban. Elsősorban a kiegyensúlyozott, jó tavaszi szereplésnek, és néhány hazai bravúrnak köszönhetően.

Bővebben...

   

Bennmaradás vs. Hatodik hely

Írta: Marosréti Ervin, 2019 május 17. (péntek) 21:47

Bennmaradás vs. Hatodik helyAz ÓAM-Ózdi KC nyugodtan utazhat az északi rangadóra, a keleti csoport záró fordulójában. A mieink szempontjából „csak” helyosztónak számít a hatvan perc, ezzel szemben a gyarmatiak a bennmaradás megszerzéséért harcolnak. A két fél mindig nagy csatát vívott egymással, ősszel a piros-kékek 26-23-ra győztek hazai körülmények között. Vélhetően vasárnap délután is hasonlóan szoros, izgalmas mérkőzést játszhatnak a csapatok.

Bővebben...

   

ÓAM-Ózdi KC vs. Mizse KC

Írta: Marosréti Ervin, 2019 május 13. (hétfő) 20:17

ÓAM-Ózdi KC vs. Mizse KCÖtgólos hátrányt ledolgozva, öt gólos sikerrel búcsúzott hazai közönségétől az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A Mizse KC ellen, 35-30-ra megnyert összecsapás után biztossá vált, hogy a piros-kékek biztosan bennmaradnak az NB I/B-ben, sőt akár egy jó helyezés is elérhető az utolsó fordulóban. A Mizse elleni találkozó teljes egészében megtekinthető.

Bővebben...

   

Három hazai, három vendég

Írta: Marosréti Ervin, 2019 május 13. (hétfő) 20:10

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportAz utolsó előtti, szám szerint a 21. forduló mérkőzéseit bonyolították le a férfi kézilabda NB I/B-ben: a bajnok Orosháza öt góllal győzte le a Nyíregyházát, a Kecskemét pedig négygólos sikerrel zárta a balmazújvárosi kirándulást. A PLER kiütötte a sereghajtó Székácsot, Debrecenből a Balassagyarmat, Békésről pedig az Algyő vitte el a pontokat. Az ÓAM-Ózdi KC ötgólos győzelemmel búcsúzott saját közönségtől a Mizse elleni találkozón.

Bővebben...

   

Ötgólos hátrányból ötgólos siker

Írta: Marosréti Ervin, 2019 május 13. (hétfő) 20:04

Ötgólos hátrányból ötgólos sikerNehezen indult, magabiztos győzelemmel zárult az NB I/B-s bajnokságban az ÓAM-Ózdi KC utolsó a hazai fellépése. A Mizse KC elleni találkozón az első harminc percben a vendég alföldi együttes dominált, a második félidőben viszont a piros-kékek átrohantak Nagy Károly csapatán. Ezzel a győzelemmel akár még az előkelő hatodik helyen is zárhatja a bajnokságot a csapat. Ehhez a záró fordulóban, Balassagyarmaton is nyerni kell.

Bővebben...

   

Ceglédi fiatalok nélkül?

Írta: Marosréti Ervin, 2019 május 09. (csütörtök) 21:33

Ceglédi fiatalok nélkül?Nagyszerű tavaszt fut a Mizse KC. Ennek köszönhetően az egyik kiesőjelölt helyről sikerült a vonal fölé tornászniuk magukat. Arról azonban az utolsó két mérkőzés dönt, az alföldiek ott is maradnak-e a szezon végére. Az ózdi vendégjátékuk ebből a szempontból rendkívül fontos, mégis úgy tűnik, hogy a ceglédi kettős játékengedéllyel rendelkező korosztályos válogatottak nélkül állnak fel szombaton.

Bővebben...

   

Győzni kell, és nincs matek

Írta: Marosréti Ervin, 2019 május 09. (csütörtök) 21:30

Győzni kell, és nincs matekEljött a hazai záróra ideje a férfi kézilabda NB I/B-ben. Az ÓAM-Ózdi KC együttese a szezonban utoljára játszik pályaválasztóként, és túlzás nélkül négypontos összecsapást vív a Lajosmizsével. A szombaton este hat órakor kezdődő hatvan perc a biztos bennmaradásról, és egy esetleges jó helyezésről, ne adj Isten egy izgalmas záró fordulóról dönt. A mezőny második fele a hajrá idején már lázasan számolgat. Nekünk szombaton győzni kell, és akkor már nem lesz sok tétje a mateknak.

Bővebben...

   

1 / 137 oldal