Felnőtt csapat hírei

Magabiztos éllovasok, botlott a Hatvan

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 24. (hétfő) 11:16

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportA keleti csoport 13. fordulójában három mérkőzést már pénteken este lejátszottak: az NB I/B-ben második helyen álló Kecskemét magabiztos győzelmet aratott Nyíregyházán, és az éllovas Cegléd is simán verte a Balmazújvárost. Vecsésen – némi meglepetésre – vendég győzelem született, a Békés szoros találkozón vitte el a pontokat. Az ÓAM-Ózdi KC izgalmas és fordulatos meccset nyert meg Algyőn, a ferencvárosi fiatalok pedig egygólos meccsen győztek Lajosmizsén. A forduló meglepetését a sereghajtó Balassagyarmat okozta, a nógrádiak ugyanis elhozták a két pontot a dobogón tanyázó Hatvan vendégeként.

Bővebben...

   

Nagy fordítás a hajrában

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 23. (vasárnap) 12:33

Nagy fordítás a hajrábanAz algyői vendégjáték első félidejében rendre jobban állt az ÓAM-Ózdi KC csapata, a fordulás után azonban az alföldiek feljöttek. Előbb egyenlítettek, majd fordítottak, de az utolsó bő tíz perc egyértelműen a piros-kékeké volt. 16-14-ről egy 2-6-os szériát produkáltak Herczeghék, így végül a bajnokság során második alkalommal sikerült elhozni a két pontot idegenből. Nagyon kellett!

Bővebben...

   

Óriási meccsek az Algyővel

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 20. (csütörtök) 22:05

Óriási meccsek az AlgyővelHosszú utazás, alföldi vendégjáték vár az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapatára szombaton. A piros-kékek a keleti csoport 13. fordulójában Algyőn vendégszerepelnek. Hogy a misztikus szám melyik csapatnak hoz szerencsét? Arra még a találkozó végéig várni kell, de a meccsre a teljesen kiszámíthatatlan jelző biztos, hogy ráillik.

Bővebben...

   

ÓAM-Ózdi KC vs. Nyíregyházi SN Kft.

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 16. (vasárnap) 13:41

ÓAM-Ózdi KC vs. Nyíregyházi SN Kft.A férfi kézilabda NB I/B-ben északkeleti rangadóval kezdődött a tavaszi szezon, hiszen az ÓAM-Ózdi KC gárdája a nagy rivális Nyíregyházát látta vendégül a Marosi István Városi Sportcsarnokban. A találkozón 18-16-os első félidőt követően 30-30-as döntetlen született. A mérkőzés teljes egészében megtekinthető honlapunkon.

Bővebben...

   

Győztek az éllovasok

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 16. (vasárnap) 13:35

Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoportKomoly meglepetés nélkül zajlott le az első tavaszi forduló a férfi kézilabda NB I/B-ben: a keleti csoport 12. fordulójában az ózdi sportcsarnokban született csak döntetlen. A Kecskemét hazai pályán megnyerte a Hatvan elleni rangadót, a ferencvárosi fiatalok pedig az Algyőt verték a Népligetben. Balmazújvárosból a Vecsés, Balassagyarmatról pedig a listavezető Cegléd távozott pontokkal, míg a Békés otthon verte a Lajosmizsét.

Bővebben...

   

Szakál: "erre a teljesítményre lehet építeni..."

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 16. (vasárnap) 13:29

Szakál: "erre a teljesítményre lehet építeni..."Az elveszített egy pont miatt csalódott volt az ÓAM-Ózdi KC vezetőedzője, de a csapat hozzáállását dicsérte a pénteki találkozóval kapcsolatban. A Nyíregyháza ellen, 30-30-as döntetlennel zárult összecsapás után kérdeztük Szakál Györgyöt.

Bővebben...

   

Kaplonyi: "értékes pontszerzés..."

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 16. (vasárnap) 13:27

Kaplonyi: "értékes pontszerzés..."A jó kapusteljesítményt hiányolta az ózdi bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban Kaplonyi Zoltán, a szabolcsiak edzője, aki ennek ellenére nem volt csalódott a 30-30-as döntetlennel zárult találkozó után. A két csapat között így megmaradt az egypontos különbség a bajnoki táblázaton. Kaplonyi Zoltánt kérdeztük.

Bővebben...

   

Félig üres, félig tele

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 15. (szombat) 11:22

Félig üres, félig teleA jelenlegi bajnokságban már az ötödik döntetlenjét játszotta az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A tavaszi szezon nyitányán a piros-kékek hazai pályán 18-16-os első félidőt követően szereztek egy pontot a Nyíregyháza ellen. A találkozón jórészt a mieink álltak jobban, ám végül meg kellett elégedni az egyik ponttal.

Bővebben...

   

Védekezés, kapusteljesítmény

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 13. (csütörtök) 17:30

Védekezés, kapusteljesítményPénteken este fél héttől hazai pályán kezdi meg az NB I/B-s bajnokság tavaszi felét az ÓAM-Ózdi KC együttese. A Nyíregyházával az elmúlt esztendőkben rendre szoros, kiélezett mérkőzést vívtak a piros-kékek. A két csapat őszi, szabolcsi találkozóján a mieink 21-17-es győzelmet arattak, Ózdon pedig legutóbb 24-23-as hazai siker született a két gárda találkozóján. A nyíregyháziak most a győzelemért utaznak Ózdra.

Bővebben...

   

Nem lesznek nagy különbségek

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 13. (csütörtök) 17:25

Nem lesznek nagy különbségekTúl sok különbség továbbra sem lesz a csapatok között, a pillanatnyi forma fog dönteni a tavaszi idény jelentős részében - vallja Szakál György. - Az ÓAM-Ózdi KC edzője szerint a Nyíregyháza elleni hazai rajt rendkívül fontos, hiszen a győzelem lendületet adhat a további mérkőzésekre is. Az ÓAM-Ózdi KC pénteken 18.30-tól a szabolcsiak ellen, hazai körülmények között kezdi meg a bajnokság második felét.

Bővebben...

   

1 / 149 oldal