Ifjúsági csapat hírei

Ifi: jár a vastaps

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 22. (szombat) 11:29

Ifi: jár a vastapsRégen várt, szép siker hazai pályán. Az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági együttese végig vezetve, nagyszerű teljesítménnyel nyert a Gyöngyös ellen. A keleti csoport 16. fordulójában a piros-kékek közel negyven gólt lőttek, a kapuban pedig Nagy Péter kiváló formát mutatott. Rajta kívül azonban minden egyes játékos dicséretet érdemel. Ez a siker lendületet és erőt adhat a tavaszi szezon folytatására.

Bővebben...

   

Ifi: egy pont, időntúli hetessel

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 08. (szombat) 12:28

Ifi: egy pont, időntúli hetesselA tavaszi idényben az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata megszerezte az első pontját az I. osztályú bajnokságban. A piros-kékek a Bp. Honvéd elleni hazai mérkőzésen sokáig hátrányban játszottak, de a második félidő elején sikerült a fővárosiakat utolérni. Innentől kezdve abszolút nyílt volt az összecsapás, amelyet mindkét csapat megnyerhetett volna. A hajrában több fordulópontot is megéltek a felek, a végén a piros-kékek egy időntúli hétméteressel mentették döntetlenre a találkozót.

Bővebben...

   

Ifi: szoros vereség a tavaszi nyitányon

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 02. (vasárnap) 13:20

Ifi: szoros vereség a tavaszi nyitányonA két csapat ózdi mérkőzéséhez hasonlóan Balmazújvárosban is szorosan alakult a hajdúságiak és az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági összecsapása. Az őszi ütközetre abban is hasonlított a szombati hatvan perc, hogy ezúttal is a Balmazújváros jött ki belőle győztesen.

Bővebben...

   

Ifi: Őrült meccs, ami elment

Írta: Marosréti Ervin, 2019 december 05. (csütörtök) 23:45

Őrült meccs, ami elmentA tartalékosnál is tartalékosabb felállásban kezdett az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata a Cegléd elleni hazai bajnokin. A serdülő sor azonban tartotta a lépést, a második félidő elején azonban meglépett az ellenfél. A hajrában komoly energiát mozgósított a csapat, hogy ledolgozza a helyenként hétgólos hátrányát, de kettő végül megmaradt belőle.

Bővebben...

   

Ifi: Üres zsebbel Csabáról

Írta: Marosréti Ervin, 2019 december 02. (hétfő) 20:05

Ifi: Üres zsebbel CsabárólAz ÓAM-Ózdi KC erősen tartalékos ifjúsági csapata nem tudta megszorongatni a Békéscsabát az első osztályú bajnokságban. A keleti csoport 11. fordulójában a viharsarki együttes már a szünetben kilenc góllal vezetett a mieink ellen, a fordulás után pedig ez a különbség meg is maradt, sőt még egy kicsit nőtt is. A piros-kékek tízgólos vereséggel zárták a találkozót.

Bővebben...

   

Ifi: végig esélytelenül

Írta: Marosréti Ervin, 2019 november 25. (hétfő) 17:15

Ifi: végig esélytelenülTizenkét gólos vereséggel zárta legutóbbi hazai mérkőzését az ÓAM-Ózdi KC első osztályú ifjúsági gárdája. A fiatalok ezúttal a Békéssel szemben maradtak alul úgy, hogy a vendégek az első pillanattól kezdve irányították, és kézben tartották a mérkőzést. A piros-kékeknek ezen a délutánon nem volt esélyük a pontszerzésre.

Bővebben...

   

Ifi: vereség Debrecenben

Írta: Marosréti Ervin, 2019 november 11. (hétfő) 19:00

Ifi: vereség DebrecenbenDebrecenben sem tudott pontot szerezni az ÓAM-Ózdi KC sérülésektől megtizedelt együttese. A hajdúságiak már az első félidő után jelentős előnyt szereztek, és hiába volt kiegyenlített a második harminc perc, a találkozót így sem sikerült szorossá tenni. A DEAC végül hétgólos különbséggel győzte le a piros-kékeket.

Bővebben...

   

Tartalékosan ennyi volt benne

Írta: Marosréti Ervin, 2019 november 01. (péntek) 17:55

Tartalékosan ennyi volt benneSérülések miatt közel sem a legjobb összeállításában fogadta a Pick Szeged ifjúsági együttesét az ÓAM-Ózdi KC csapata. Ennek ellenére a bajnokság nyolcadik fordulójában a mieink jobban kezdtek, de az első negyed óra után az alföldiek fordítottak, és kézbe vették az irányítást. A második félidőben tovább nőtt a különbség a nagyobb variációs lehetőséggel rendelkező vendégek számára, akik végül tízgólos különbséggel győzték le a piros-kékeket.

Bővebben...

   

ifi: nem borult a papírforma

Írta: Marosréti Ervin, 2019 október 20. (vasárnap) 10:25

ifi: nem borult a papírformaA várakozásoknak megfelelően a Ferencváros ifjúsági csapata sima győzelmet aratott az ÓAM-Ózdi KC ellen az I. osztály 7. fordulójában. A fővárosi zöld-fehérek már az első harminc perc után tíz góllal vezettek, a fordulás után pedig ez a különbség tovább duzzadt. Az FTC végül 35-18-ra nyerte meg az összecsapást.

Bővebben...

   

Ifi: a végén fordult meg

Írta: Marosréti Ervin, 2019 október 13. (vasárnap) 11:09

Ifi: a végén fordult megA hajrában egy gól döntött a Kecskemét javára az Ifjúsági I. osztály 6. fordulójában. Az ÓAM-Ózdi KC az első játékrész derekánál hat találattal lépett el, de a piros-kékek ezt az előnyt nem tudták megtartani. A szünetben már ismét szoros volt az állás, a szünet után pedig a hosszabb cserepaddal rendelkező alföldiek végül minimális különbséggel megnyerték a találkozót.

Bővebben...

   

1 / 25 oldal