Serdülő csapat hírei

OSB: elhoztuk a pontokat Algyőről

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 23. (vasárnap) 12:26

OSB: zárkózunk a dobogósokraTeljes sikerrel zárult az ÓAM-Ózdi KC számára a hosszú algyői kirándulás. A felnőtt csapatunk előtt ugyanis a serdülők is sikerrel vették a hétvégi akadályt, hiszen háromgólos félidei vezetés után, öt találattal győzték le az alföldi ellenfelüket. Ezen a napon a piros-kékek legeredményesebb játékosa a hétgólos Szabó Martin volt.


Bővebben...

   

OSB: zárkózunk a dobogósokra

Írta: Marosréti Ervin, 2020 február 16. (vasárnap) 13:37

OSB: zárkózunk a dobogósokraFontos hazai rangadót nyert meg az ÓAM-Ózdi KC a II. osztályú serdülő bajnokságban. A piros-kékek a Nyíregyházát győzték le öt góllal, így sikerült tapadni a dobogósokra. A 31-26-os siker lendületet adhat a fiataloknak a további találkozók előtt.


Bővebben...

   

OSB: Értékes pontok Ceglédről

Írta: Marosréti Ervin, 2019 december 02. (hétfő) 19:55

OSB: Értékes pontok CeglédrőlMagabiztos győzelmet aratott Cegléden az ÓAM-Ózdi KC serdülő csapata. Ivády Csaba legénysége az idei esztendő utolsó idegenbeli mérkőzésén nyolc góllal nyert a Pest megyei ellenfele otthonában. Az már most biztosra vehető, hogy a serdülő csapatunk az élmezőnyben zárja a bajnokság első felét.

Bővebben...

   

Qatch: beszálltak a serdülők

Írta: Marosréti Ervin, 2019 november 11. (hétfő) 20:11

Qatch: beszálltak a serdülőkAz ÓAM-Ózdi KC - Békés NB I/B-s felnőtt mérkőzés szünetében ismét közelebb kerülhettek a szurkolók és az érdeklődők a Teqball asztalon játszott Qatch-hez. Ezúttal viszont már az ÓAM-Ózdi KC serdülő korú játékosai is ott voltak az asztal mögött, mellett.

Bővebben...

   

OSB: Zárkózás az élmezőnyhöz

Írta: Marosréti Ervin, 2019 november 11. (hétfő) 19:05

OSB: Zárkózás az élmezőnyhözÖtgólos félidei vezetés után, tíz találatos különbséggel győzte le az ÓAM-Ózdi KC csapata a legutóbbi fordulóban a Csepelt. A fővárosiak csak helyenként tudták megnehezíteni a piros-kékek dolgát, a szombati találkozón a győzelem egy pillanatig sem forgott veszélyben. Ivády Csaba legénysége hét forduló után öt győzelemmel és két vereséggel, 10 ponttal jelenleg a II. osztály hatodik helyén áll.

Bővebben...

   

OSB: Hatgólos siker Miklóson

Írta: Marosréti Ervin, 2019 október 18. (péntek) 20:48

OSB: Hatgólos siker MiklósonZsinórban harmadik mérkőzését nyerte meg az ÓAM-Ózdi KC serdülő csapata. A II. osztály keleti csoportjában a Dunakeszin és a Balassagyarmat ellen, hazai pályán aratott győzelem után, a hatodik fordulóban Törökszentmiklóson járt sikerrel a gárda. Ezúttal Gaskó Réka vezette a fiatalokat, akik már a szünetben hétgóllal vezettek a Székács vendégeként, végül hattal nyerték meg a bajnokit.

Bővebben...

   

OSB: remek hajrával

Írta: Marosréti Ervin, 2019 október 14. (hétfő) 14:41

OSB: remek hajrávalVégig vezetett az ÓAM-Ózdi KC serdülő csapata, de a mérkőzés csak az utolsó percekben dőlt el a Balassagyarmat ellen. Ivády Csaba legénysége hullámzó teljesítményt nyújtott, a végjáték viszont a mieinké volt, így a nógrádiakkal szemben aratott győzelem is megérdemeltnek mondható.

Bővebben...

   

OSB: félgőzzel is magabiztosan

Írta: Marosréti Ervin, 2019 október 05. (szombat) 21:09

Kézilabda Országos Serdülő BajnokságIdegenben először nyert ebben a bajnokságban az ÓAM-Ózdi KC serdülő csapata. A II. osztály 4. fordulójában a mieink Dunakeszink vendégszerepeltek, ahol már az első huszonöt perc során jelentős előnyt szereztek. A fordulás után ebből néhány gól elolvadt, de végül az ózdi győzelmet így sem fenyegette veszély.


Bővebben...

   

OSB: saját magunkat vertük meg

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 26. (csütörtök) 21:38

Kézilabda Országos Serdülő BajnokságNem volt esélye a Ferencváros II. otthonában a pontszerzésre az ÓAM-Ózdi KC serdülő csapatának. Ivády Csaba együttese szétszórt teljesítményét a házigazdák kihasználták, akik végül nagy különbségű, sima győzelmet aratattak. A mieink a nyíregyházi vendégjáték után a második idegenbeli vereségüket szenvedték el.


Bővebben...

   

OSB: Magabiztos győzelem

Írta: Marosréti Ervin, 2019 szeptember 22. (vasárnap) 20:53

OSB: Magabiztos győzelemMegszerezte első győzelmét a serdülő bajnokságban az ÓAM-Ózdi KC csapata. A nyíregyházi vereséget sikerült a fiataloknak kijavítani, hiszen az Algyő ellen hazai pályán nyolcgólos győzelmet arattak. A szünetben öttel álltak jobban Ivády Csaba fiai, a második huszonöt percben pedig ezt az előnyt tovább hizlalta a társaság.

Bővebben...

   

1 / 18 oldal