Gyermekbajnokság

U10: kétszer jobbak a Kövesdtől

Írta: Marosréti Ervin, 2019 október 20. (vasárnap) 10:30

U10: Egy igen, egy nemAz ÓAM-Ózdi KC legkisebb korosztálya, az U10-es csapat is megkezdte a szereplését a Kisiskolás bajnokságban. Zákányiné Bányász Henrietta csapata az alsózsolcai fordulóban két mezőkövesdi csapattal találkozott, s mindkettőt sikerült legyőznie. Eredményeket azonban mégsem tudunk közölni, mert ebben a korosztályban még nincs közlés, vagyis valamennyi mérkőzést 0-0-val hagynak jóvá.

Bővebben...

   

U12: szép munka!

Írta: Marosréti Ervin, 2019 május 13. (hétfő) 20:31

U12: szép munka!Újabb akadályt vett sikeresen a Gyermekbajnokságban érintett U12-es csapatunk. Zákányiné Bányász Henrietta együttese az újfehértói fordulóra kiírt mindkét mérkőzését magabiztosan nyerte meg. Az ÓAM-Ózdi KC fiataljai előbb az Alsózsolcát győzték le nyolc góllal, majd a Kisvárda ellen, jóval szorosabb csatában végül három találattal bizonyultak jobbnak. Ebben a korosztályban még nincs bajnoki rendszer, csak játszanak a csapatok, a jövőre nézve viszont örömteli, hogy egyre eredményesebb, sikeresebb a klub U12-es korosztálya.

Bővebben...

   

Két győzelem Vasváriban

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 28. (vasárnap) 16:52

Két győzelem VasváribanEredményesen zárta az újabb gyermekbajnoki fordulót az ÓAM-Ózdi KC U12-es együttese, amely ezúttal Fehér János irányításával utazott Tiszavasváriba. A fiatalok két fölényes győzelemmel zárták a vasárnapi programot. A piros-kékek előbb a Téglás VSE-t győzték le fölényesen, majd a Berettyóújfaluval szemben is jobbnak bizonyultak a mieink.

Bővebben...

   

Mínusz egy, plusz kilenc

Írta: Marosréti Ervin, 2019 április 28. (vasárnap) 16:48

Kézilabda - GyermekbajnokságÚjabb fordulót rendeztek az U14-es Gyermekbajnokság rájátszásában. A 7-12. helyért csatáznak egymással a csapatok, ezen a vasárnapon Nagyatádon randevúztak egymással a résztvevő gárdák. A Gaskó Réka vezette ÓAM-Ózdi KC előbb a Csurgóval találkozott, majd az Alsőörs korosztályos gárdája volt az ellenfél. Az első mérkőzésen végig szorosan alakult a 2x20 perc, de ezúttal a szerencse elpártolt a mieinktől. A lefújást jelző dudaszó pillanatában talált be az ellenfél, ezzel a góllal nyerték meg 27-26-ra a mérkőzést.

Bővebben...

   

Bravó U12

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 25. (hétfő) 20:52

Bravó U12Egyre szebben muzsikál az ÓAM-Ózdi KC U12-es korosztálya. Erről hazai környezetben a szülők, nagyszülők és az érdeklődők is meggyőződhettek. A Kulcsár Anita Régió ózdi fordulójában Zákányiné Bányász Henrietta együttese előbb a MISI SC-t verte szoros küzdelemben, a SZEPA KSE ellen viszont sikerült nagyobb gólarányú győzelmet aratni.

Bővebben...

   

Remek kezdés a rájátszásban

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 25. (hétfő) 20:45

Remek kezdés a rájátszásbanMegkezdődött az U14-es Gyermekbajnokság utolsó fázisa, az öt fordulóból álló kelet-nyugati rájátszás. Az alapszakasz és a felsőházi folytatás után az ÓAM-Ózdi KC korosztályos gárdája a II. osztály 7-12. helyéért csatázhat az előttünk álló hetekben. A srácokra hosszú utazások várnak, hiszen a múlt hétvégi, orosházi túra után Csurgón, Nagyatádon, Alsóörsön és Cegléden rendezik az újabb fordulókat. Gaskó Réka együttese két nagyszerű győzelemmel kezdte a szezon hajráját. Előbb a Ceglédet hat, majd az Alsóörs csapatát négy góllal győzték le a piros-kékek az orosházi fordulóban.

Bővebben...

   

Itthon játszik az U12

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 21. (csütörtök) 17:15

U12: szépen alakulunkA tavaszi idényben a szülők és az érdeklődők első alkalommal láthatják hazai körülmények között az ÓAM-Ózdi KC U12-es csapatát. A kicsit a Kulcsár Anita Régió hétvégi fordulóját ugyanis a Marosi István Városi Sportcsarnokban vívják. Zákányiné Bányász Henrietta együttese reggel kilenc órától a MISI SC csapatával méri össze az erejét, délután fél öttől pedig a SZEPA KSE lesz a piros-kékek ellenfele. A két meccs között további nyolc mérkőzés lesz a sportcsarnokban.

Bővebben...

   

Eggyel jött, eggyel ment

Írta: Marosréti Ervin, 2019 március 03. (vasárnap) 19:07

Eggyel jött, eggyel mentÚjabb fordulót rendeztek az U14-es Gyermek Bajnokság felsőházában. Az ÓAM-Ózdi KC gárdája hosszú utazást követően Orosházára volt hivatalos, ahol a Cegléddel és a házigazdákkal találkoztak vasárnap délután. Az első találkozón szoros küzdelemben, vesztett állásból fordítva győzött a csapat úgy, hogy a győztes gólt Gazdag Dominik alig a dudaszó előtt lőtte be. Az Orosháza ellen a piros-kékek ötgólos hátrányból álltak föl, végül minimális különbségű vereséggel zárták a találkozót. A hatos felsőházi csoportban végül a negyedik lett az U14, de a szezon hátralévő részében még folytatódik a küzdelem ebben a korosztályban.

Bővebben...

   

Két meccsen három pont

Írta: Marosréti Ervin, 2019 február 17. (vasárnap) 19:03

Két meccsen három pontHazai környezetben folytatta felsőházi szereplését az ÓAM-Ózdi KC U14-es csapata. Gaskó Réka legénysége a Marosi István Városi Sportcsarnokban megrendezett ózdi fordulón előbb döntetlent játszotta a Tiszaföldvárral, majd szoros csatában legyőzte a Ceglédet. Két forduló után ezzel továbbra is őrzik negyedik helyezésüket a hatcsapatos rájátszásban. Folytatás március első vasárnapján, Orosházán.

Bővebben...

   

Főnix Kupán az U10

Írta: Marosréti Ervin, 2019 február 04. (hétfő) 19:42

Főnix Kupán az U10Az elmúlt hétvégén a nagy hagyományokkal rendelkező Főnix Kupán is részt vett egy ózdi csapat, az ÓAM-Ózdi KC legkisebb korosztálya, az U10-es csapatunk volt érdekelt a rangos eseményen. Zákányi Zoltán vezetőedző együttese három nap alatt öt mérkőzésen lépett pályára. Az MKSZ által kiadott versenyszabály értelmében itt még nem számolják az eredményt, minden mérkőzés 0-0-s döntetlennel zárul.

Bővebben...

   

1 / 4 oldal