Eredmények, tabella

NB I/B Férfi felnőtt, KeletEredmények, tabella

TAO Infó

Látvány-csapatsportok Támogatása - Infó

Támogatóink

ÓZD
Ózd Város Önkormányzata
Ózdi Távhő Kft.
EurÓzd Kft.
Central Trans Kft.
Fram-Corr Kft.
Ám-Bár Pizzabár

Vendégségben a listavezetőnél

Figyelem! új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatEmail

Vendégségben a listavezetőnélTizennégy győzelem mellett csupán két vereség szerepel az Orosháza neve mellett a keleti csoport táblázatán. Az alföldi csapat a hétvégi fordulót megelőzően hat pont előnnyel vezeti a bajnokságot, a hajrá előtt a feljutás legfőbb várományosának tekinthetjük őket. Az ÓAM-Ózdi KC-ra tehát nem vár könnyű kirándulás, de ezen az estén a csapat felszabadultan, egy jó csapat vendégeként kézilabdázhat.

- Lassan ki lehet jelenteni, hogy ebben a fordulóban a bajnok otthonában vendégeskedünk, ahol minden feltétel adott ahhoz, hogy ismét csatlakozzanak az élvonal mezőnyéhez – szögezte le Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője. - Ősszel szoros meccset játszottunk velük hazai pályán, amely a végjátékban dőlt el az alföldiek javára. Az erőviszonyok most is az Orosháza mellett szólnak, ettől függetlenül fegyelmezett és taktikus játékkal igyekszünk meglepetést okozni. Ha a tavaszi idény hazai formáját hozzuk, akkor nem leszünk esélytelenek. A listavezetőnek van egy speciális támadójátéka, amely az erős fizikumú átlövőkre alapszik. Őket kell semlegesíteni ahhoz, hogy 25 kapott gól alatt tartsuk az ellenfelünket, ez ugyanis szükséges ahhoz, hogy eredményesek legyünk. Van sérült és beteg játékosunk is, úgyhogy ebből a szempontból nem ideális a helyzet, de bízom benne, hogy péntek estére mindenki bevethető állapotban lesz.

Az orosházi sportcsarnokban a két csapat találkozója pénteken este hét órakor kezdődik, Natkai Norbert és Szalay Zoltán sporttársak sípszavára.